Sportaffär i Åre

3 rekommenderade sportaffärer i Åre kommun

• Stellan L
    Stellan L: Vettiga priser och helt fantastisk service. När jag återlämnade utrustningen jag hyrt till barnen, frågade jag efter material för att reparera det skadade belaget på mina egna skidor. Då fick jag en initierad och entusiastisk lektion i hur en sådan reparation går till, plus att jag utan kostnad fick tillräckligt med material för att klara mig resten av livet. Detta var i butiken vid Continental Inn, strax utanför Åre.
  • Driver du sportaffär i Åre?

• 4 omdömen
    Emma T
    Emma T: Här hittar du allt du behöver för en tuff dag i backen. Kläder, skidor, goggles.... Alla de trendigaste märkena och hetaste atteraljerna. Personalen hjälper gärna till med allt du kan behöva för en dag i Åres skid system. Oavsett om du enbart vill hyra eller är ute efter att köpa en ny utrustning så blir du inte besviken när du kliver in på Åre Skidsport. Jag köpte själv mina skidor där och jag älskar dom. Fråga gärna efter förra årets hyrskidor som du kan köpa loss för en betydlig mindre penning..
  • Driver du sportaffär i Åre?

• Tommy
    Tommy: Trevlig backe med kort liftkö. Tyvärr verkar inte barnliften fungera vilket är ett minus då liften är kass.