Josefin L:
Stadium är alltid stadium. Här hittar man ett stort utbud av olika sportartiklar, allt från skor, klädesplagg till tält och ryggsäckar. Plus för deras avdelning av "vanliga" kläder. Alltså inte bara en sportbutik utan en affär för alla typer av människor.
Valentin M:
Detta är nog det mest imponerande ungdomssportprojekt som jag varit med om, vi är stolta att få vara del av ett sådant högkvalitativt arrangemang.
Olivia J:
Fredriksborgs är en mysig affär i lantlig miljö med allt för hästen såväl som kaninerna och hönsen. Mycket trevlig personal, Tore, hans fru och Jenny, som alltid finns till hands och hjälper till.
Thomas:
Jag gillar deras kunnande och service. Det är inte bara att "dessa tre finnas att välja på" utan man går även igenom alternativen i detalj, har provat produkterna själv, och låter kunden bestämma. Riktigt bra!
Tore B:
Butiken brukar vara i bra skick, och ligger i ett bra läge nära stortorget. Pesonalen är väldigt trevliga. Dock skulle jag gärna vilja se andra märken än fjällräven där.
Klas L:
Bra sportbutik som har det mesta som behövs i sportväg. Sällan kö och anpassar sortimentet till säsongen bra. Har även lite vanliga kläder till helt okej priser. Lite svårt att få hjälp ibland men personalen är kunnig och trevlig.
Stefan K:
Inter Sport är en bra affär med härliga lokaler. Bra sortiment med allt man kan tänka sig inom sport, dock finns inte så mycket inom curlingsporten... Mycket fina skor som man kan använda till vardags, ett hett tips är märket le coq de sportif ;)