Sportaffär i Uppsala

Enköping  (1 st)
Håbo  (1 st)

Topp 9 sportaffärer i Uppsala

Sigrid K
    Sigrid K: Naturkompaniet har alltid bra service och ett enormt bra utbud. Det ær klart att det inte ær billigt att handla dær, men man går inte dit før att køpa billig skit, utan før kvalitéten. Jag har sjælv køpt regnstæll, ryggsæckar, sovsæcker etc dær och ær lika nøjd varje gång. Idag har jag två plagg dærifrån och det ær sællan jag går helt utan. Næsta sommar ska jag fjællvandra och då finns det bara ett stælle som jag kommer gå till føre! :) Keep up the good work!
  • Weronica E
    Weronica E: dom har mkt bra kläder till vettiga priser.Inget skit där inte och proffsig hjälp av kunnig personal.
    William F
    William F: Söker du presenter, kläder, reklamprodukter m.m. har du kommit rätt. Av detta företag kan du köpa det mesta till bra priser. Har köpt golfutrustning av företaget i många år och är alltid nöjd.
  • 3 omdömen
    Rebecca A
    Rebecca A: Jimmy är en fantastisk sadelinpassare som jag varmt vill rekomendera.
  • 2 omdömen
    Christopher D
    Christopher D: Det är lite dyrt, men de har nästan enbart kvalitetsgrejer och en jäkligt hjälpsam personal. Speciellt bra för cykel och alpina (snowboard, skidåkning osv) entusiaster, men även om man bara vill ha tillhörande "modegrejer".
  • Michaela
    Michaela: Klätterväggen hos Crux i Uppsala är inte den högsta och omklädningsrummen spartanska men det är billigt, speciellt om man kan komma hit dagtid, och att ha hela stället för sig själva är ingen ovanlighet. Smidig onlinebokning.
    andreas o
    andreas o: Har ett bra utbud utav alla möjliga saker, inte bara saker som specificerar på en sorts träning utan även saker som är lite mer specifika. Lite svår affär att hitta i dock. Lätt att hitta folk som jobbar där så man kan fråga om hjälp är ännu en styrka.
    mikael s
    mikael s: Här handlar jag alltid mina löparskor. Kunnig personal.
  • Johan Fredrik L
    Johan Fredrik L: Riktigt magert utbud i denna butik tyvärr...den upplevs rätt plottrigt inredd...