Tandläkare i Gävleborg

Ljusdal  (1 st)
Hofors  (1 st)

Topp 10 tandläkare i Gävleborg

• Eva C
    Eva C: Bästa tandläkaren! Rekommenderas!
  • 1 omdöme
    Christina A
    Christina A: Bästa vården. Så proffsig personal med den bästa servicen. Sån trevlig och lättsam stämning. Lyckas alltid hitta en tid snabbt när behov finns. Ni är bäst!
  • Anders S
    Anders S: Trevlig personal som vet vad service är
  • Missis
    Missis: Suverän tandläkare som bryr sig om att jag hade tandläkarskräck. Utmärkt service och vid akuta tillfällen får man komma på en gång. Har erfarenhet av det sedan jag akut fick inflammation i en tand, som sedan blev en titantand. Även den procecen skötte det mycket exemplariskt och noggrant.
  • Anna B
    Anna B: Kunnig, noggrann, lugn, omtänksam. Har gått hos Kalle och hans trevliga personal i ca 10 år, och känner mig alltid lika välkommen och omhändertagen.
  • Mats Göran Tobias P
    Mats Göran Tobias P: Enl. folktandvården har han gjort helt fel med mina tänder.
  • Emanuel R
    Emanuel R: Det finns flera dåliga tandläkare, vissa går några gånger och byter sen till en privat (fast inte i Hofors)
  • Madeleine L
    Madeleine L: Varning!!! Tänker enbart på pengarna... Låter patienterna gå med döda inflammerade tänder/käke och skriver inte ens ut penicillin fast man har en allvarliginfektion som de påstår själva..Försökte prata med chefen men finns ingen humanetet
  • 1 omdöme
    Senad F
    Senad F: Mycket dålig kompetens ffa. tandläkare T.Å Rekommenderas INTE!
  • Karl H
    Karl H: Här har jag mött rejält slarv från en kvinnlig tandläkare som borrade i fel tand. Undvik folktandvården generellt är mitt tips. Mina sämsta erfarenheter kommer från dessa inrättningar.