Blev väl bemött ,å kände mig mycke nöjd
Tandhälsovården - Gallerian Nian
Välkommen till Tandhälsovården och vår mottagning i Gallerian Nian i Gävle! Vi erbjuder trygg privat tandvård av högsta kvalitet där du som patient alltid får vara delaktig i utformandet av din behandlingsplan. Hos oss får du snabbt den hjälp du behöver, eftersom vi inte har några kötider. Vi erbjuder allmäntandvård och akut...
524 omdömen om Tandhälsovården - Gallerian Nian
Jätte bra helt ok bra tandläkare okej
Vänligt och professionellt Fina lokaler
Kunnig och trevlig tandläkare
Fint bemötande och proffsig åtgärd. Behandlingen kändes trygg och professional
Mycket god bra personal trevligt bemötande
Min upplevelse av besöket var behaglig stämmning och en lugn miljö av ett proffsigt team. Med vänlig hälsning, Stellan 👍
Akut besök Fick tid med kort varsel efter att en kindtand delat sig Trevligt bemötande samt att utsatt tid hölls Bra kunnig personal samt helt nöjd med vidtagna åtgärder
Jag fick snabb hjälp ringde på morgonen fick till svar kan du komma nu så kan vi hjälpa dig på en gång. Vi åkte direkt ca:25-30 minuter satt jag i stolen hos tandläkaren. Mycket trevlig personal bra bemött och fin hjälp. Tack så mycket. MVH. Marie Isaksson
Bra undersökning rekommenderar
Jag som är rädd för Tandläkaren och är rädd för att känna mig låst, kände mig trygg med ett bra bemötande och kan tänka mig komma tillbakas
Trevligt och professionellt bemötande.
Supertrevliga och proffsiga, kan varmt rekommenderas!
Bra och trevligt bemötande. Inget fusk bra förklaringar från tandläkaren om vad som görs. Lokalen tipp topp Negativt: lite för lång tid inför nästa besök nästan två månader.
Mycket bra bemötande och väldigt trevlig personal.
Omtänksam, hänsynsfull, profisionella
Jag tycker dom är bra, lyssnar, man känner sig trygg mm.
Bästa tandläkarna i Gävle. Proffsiga och lyhörda. Moderna och fräscha lokaler. Allt är toppen.
Mycket snabbt service, fantastiskt bra bemötande och bäst av av allt att mitt problem blev åtgärdad
Frågade, lyssnade, och gav bra svar.
Trevligt bemötande, personalen känns proffsiga och noggranna, upplevelsen är att de lyssnar på patienten, fina fräscha lokaler i centralt läge.
Dyrt men riktig bra tandvård och bra nys röntgen maskiner som uppskattas och Riktigt bra bemötande så värt pengarna.
En rotfyllning. Var rejält nervös. Försvann väldigt fort eftersom mötet med tandläkare Kristina och sköterskan Julia gjorde mig lugn och avslappnad. Behandlingen gick fort och helt smärtfritt.Rekommenderar på det varmaste kommande patienter till denna fräscha klinik och dess kunniga och trevliga personal. MVH Benny Eriksson 👍✌🏼
Fick tid samma dag och jättetrevligt bemötande
Mycket trevlig personal, och jag tror att arbetet är väl utfört
Rent, fräsch, proffsigt och de håller tiderna. Gick på Folktandvården förr och det är som natt och dag. Mycket nöjd.💖
Som alltid det bästa bemötandet när jag kom och precis som alla tidigare gånger jag träffat min tandläkare Mattias så går allt som en dans och numera har jag inget problem att sätta mig i tandläkarstolen som tidigare varit en omöjiglig uppgift för mig att göra. Tidigare besök hos annan aktör inom tandhälsan gjorde att jag valde bort att sköta mina tänder på grund av min stora rädsla MEN Mattias och övriga som varit med i rummet vid mina besök och behandlingar har gjort att jag numera inte har några problem att gå till tandläkaren....
Trots att jag inte var patient sedan tidigare och dessutom sökte hjälp mitt under semestertider, fick jag en tid med mycket kort varsel. Det uppskattade jag verkligen. Tandläkaren var lugn, skicklig och förklarade tydligt vad som behövde göras.
Trevligt bemötande. Gick snabbt att få en akut-tid. Rekomenderas.
Jag har en grym tandläkar rädsla. Men dom som jobbar där är så lugna o proffsiga så det går bra varje gång. Kan inte tänka mig att gå någon annan stans.
Tryggt o snabbt blev mitt hål i tanden åtgärdat
Toppen! Hög tillgänglighet, snabb återkoppling och bra bemötande. Jag är supernöjd!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Helt ok! Men fick prisförslag efter undersökning för att laga hål i tänderna och det skulle kosta skjortan. Behöver ta privatlån för att utföra det.
Toppenbemötande i receptionen och av tandläkaren. Sköterskan kändes lite ofokuserad och satte sugen i svalget två gånger med kväljningar och hosta som följd.
Känner mig alltid välkommen hos Tandhälsovården. Min tandläkare är mycket duktig och trevlig. Jagnlir alltid nöjd!
Ni är bra och snälla. Tack för hjälpen
Bra och professionell bemötande ☺️ Fick bra hjälp med det jag behövde.
Trevligt och professionellt mottagande samt utförande av undersökningen
Snabbt, enkelt och friktionsfritt
Trevlig personal Noggrann undersökning Tack
Alla väldigt mån om en, lyssnade, och då jag är skraj, så var Therese helt underbar.
Välkomnande kompetent personal som får dig att känna dig utvald och speciell.
Jättetrevlig personal och bemötande. Träffade tandhygienisten Terese som var superprofessionell och trevlig.
Bra bemötande och en bra behandling i fina och lättillgängliga lokaler.
Riktigt trevligt bemötande och proffsigt jobb!
Då jag normalt går på lantmäteriet så var det trevligt att få se denna lokal. Det som utmärker båda lokalerna är den trevliga, omtänksamma och kunniga personalen. Så det ör ingen skillnad så men däremot så kan jag tro att det centrala läget upplevs positivt.
Snabbt att få akuttid och snabbt åtgärdat problem.
Very professional. I managed to get very good treatment and advice
Mattias var noggrann och hälsokontrollen tog 50 min. Hade kunnat få vila när tandsten tas bort. Hade gärna fått vila någon minut mellan överkäken och underkäken. Fyra händer och två maskiner samt speglar är jobbigt att ha i munnen samtidigt