Professionala, hjälpsamma och vänliga.
Tandhälsovården - Lantmäteriet
Tandhälsovården Lantmäteriet i Gävle är en privat tandläkarmottagning som erbjuder högkvalitativ tandvård i en modern och harmonisk miljö. Hos oss får du som patient en skräddarsydd behandlingsplan utformad efter dina behov. Här får du snabbt professionell hjälp, helt utan kötider. På vår centralt belägna klinik i Gävle får...
319 omdömen om Tandhälsovården - Lantmäteriet
En mycket trevlig upplevelse.
Snabbt och enkelt Jag rekomenderar dem
Lätt o snabbt att få tid. Mycket bra tandläkare som genomförde behandlingen skickligt ,snabbt o smärtfritt
Bra möte o undersökning. Mitt problem löstes inte
Bra service och förklarade vad man gjorde och varför. Kändes professionellt och genuint.
Bra bemött och fick en ny lagning efter att tappat en del av en gammal, till ett bra pris!
Bra bemötande. Kort väntetid och snabb och bra åtgärd.
Bra bemötande med respekt, men personalen ändrade priset, ringde tandhälsovården - Lantmäteriet och en person med namnet Erik sa att priset skulle ligga på 1 500kr. Under behandling sa jag ”kommer det att kosta extra” och då sa en tjej : Eliska Ruzicková nej du har fått ett pris som kommer kosta 1 500kr. Men när jag va klar blev det 1 790kr. Rekommenderar INTE ! att ni besöker detta ställe om ni inte vill betala högre än förväntat, otroligt respektlöst att dom ändrade priset.
Professionellt bemötande Kunnig personal
Känner ingen oro eller obehag längre för att kontakta tandvården! Dom är super duktiga och extremt trevliga!
Hade jätteont i en tand. Hade gått hela påskhelgen med smärta. Har sköljt munnen med allt man kan tänka sig som kunde ta bort eller lindra smärtan men Hade fortfarande ont. Efter helgen ringde jag tandhälsovården och fick en tid dagen efter. Blev vänligt mottagen och fick mycket bedövning så utdragningen gick smärtfritt. Hade ont när bedövningen släppte men är smärtfri i dag. Är otroligt tacksam mvh Håkan
Mycket bar och trevliga tandläkare
Jag fick klara besked om status på mina tänder och tydligt förklarade och prissatta alternativ för vilken behandling som skulle utföras. Efter behandling fick jag muntliga råd och även skriftliga råd att gå tillbaka till vartefter.
Mycket bra och trevlig personal. Har bara positivt att säga om Tandhalsovarden.
Punktliga. Artigt och trevligt bemötande. Bra verbal beskrivning av vad som gjordes.
Fantastisk personal,duktiga på sitt arbete.Har aldrig gillat tandläkare ,men nu står De högt i kurs,återkommer lite senare . Tack tack ,!!
Jag blev väldigt väl bemött. Då jag på äldre dar fått tandläkarskräck, så kändes det tryggt att komma till min tandläkare. Som avlägsnade min tand mycket proffsigt. Är så nöjd och tacksam.
Jag har valt Tandhälsovården för att dom är bäst. Lätt att få tid snabbt, mycket professionella och väldigt trevliga. Från att ha haft tandläkarskräck ser jag nu fram emot att få gå dit❤️
Duktig och trevlig tandläkare
Mycket trevlig och duktig tandhygienist
Bra bemötande, jätte trevlig och duktig personal 🙂👍
Trevligt bemötande och kunnig personal
Eliska är en duktig tandläkare som jag fick stort förtroende för.
Mycket bra snabbt och trevligt bemötande.
Det var en årlig undersökning som gjordes
Trevlig bemötande, duktig personal,fina lokaler!! Allt bara positivt !!
Hade tappat en lagning fick en akuttid redan dagen efter jag ringde och tandläkaren var duktig så lagningen blev mycket bättre än den föregående.
Mitt besök hos tandläkaren Erik var en angenäm upplevelse. - Stor kunskap och lätt att förstå information. Kan lämna mina bästa rekommendationer vidare. Tacksam att jag fick komma till er.
Mkt gott bemötande med kunnig personal.
Jag fick ett varmt och fint bemötande och arbetet gjordes omsorgsfullt och aktsamt. Tandstatus, åtgärder och förslag till planering förklarades bra. Jag återkommer gärna till denna tandläkare.
Fick en akuttid snabbt och proffsig, trevlig personal. Mycket nöjd, trots tandläkarskräcken.
Snabb och trygg behandling, med trevlig personal.
Väl bemötande och omhändertagande
Bra bemötande från personalen prisuppgifter före lagningar men tyvärr lite för dyrt att gå till tandläkaren
Kompetent och trevlig personal. Trevligt bemötande och mån om sina kunder.
väldigt professionella och trevliga
Toppenbemötande och mycket grundlig undersökning. Allt kändes smidigt & proffsigt så nu är jag listad på Tandhälsovården i Gävle 😊
Mycket bra allting fungerade utmärkt men det blir väl så då man har professionellt anställda besöket får 9,5 i betyg
Alltid trevlig bemötande och en tandläkare som förklarar på ett proffsigt sätt då man känner sig i underläge. Har alltid blivit otroligt bra bemött av all personal på Tandhälsovården.
Noggrann undersökning och trevlig personal, lugn miljö.
Gott bemötande och trygg undersökning.
Vänligt bemötande.Trevlig tandläkare.
Mycket bra och trevlig personal.
Proffsig behandling o trevligt bemötande
Mitt första besök på Tandhälsovården efter att min förra tandläkare gått i pension. Fick tid samma dag för åtgärd av tappad fyllning. Fullt belåten med utförd behandling. Jag och min fru väljer att lista oss här.
Proffsiga , trevliga och kunniga
Den här tandläkaren måste vara både den bästa och den trevligaste i stan. Här kan jag slappna helt i stolen och andas under behandlingen. All personal ler och är trevliga.
Fick en snabb tid för akuta besvär, trevlig personal och snabb hjälp.
Bra mottagande och trevlig personal. Åtgärdade en tappad krona.