Trafikskola i Södermanland

Strängnäs  (1 st)
Katrineholm  (1 st)
Flen  (1 st)

Topp 9 trafikskolor i Södermanland

• Vi utbildar personbil, motorcykel, moped och släp. Vi har riskutbildningar för både bil och mc och vill ni gå handledarkurser så har vi även det.
    Oscar S
    Oscar S: Gött….!?👍👍👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍👌👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😜✌️🤟🤟✌️✌️✌️
  • Erik C
    Erik C: Snabbt bemötande från första kontakt till att jag hämtade ut mitt körkort var en vecka vilket är mycket bra.
  • Denny S
    Denny S: En upplevelse utöver det vanliga! Fantastiskt service och lärorik utbildning. Rekommenderar starkt Hevs Trafikskola ⭐️ Hevs hämtade mig alltid från skolan och vi avslutade lektionen med att köra hem ☺️
  • Valentine Abijuru R
    Valentine Abijuru R: Hej! En bra trafikskola och trevlig och snäll personal, väldigt bra miljö. Men får inte bara hjälpa med körning utan med teori också. De med en del av resan och peppa dig genom allt!!
  • Rula G
    Rula G: Jag klarade uppkörningen på första försöket tack vare EKOS trafikskola! För mig var det viktigt att ha en handledare som var både tuff och rättvis – och det fick jag verkligen med Esse. Han var noggrann, pedagogisk och samtidigt rolig, vilket gjorde inlärningen effektiv och kul. Jag uppskattade att han alltid tog sig tid att svara på mina frågor, utan att något kändes dumt att fråga om. Hans (stora) ärlighet och konstruktiva feedback var så bra under hela processen. Jag hade aldrig klarat det utan honom! Många jag känner har valt EKOS och varit nöjda. Tack tack tack!
  • Martin L
    Martin L: Otroligt hjälpsamma! Kontaktade dem inte ens ett dygn innan min BE uppkörning då det blev lite panik att få fram ett släp. Servicen var på topp och allt flöt på, när jag kom till körprovet på morgonen stod släpet där och jag fick goda instruktioner på plats samt via telefon av deras hjälpsamma medarbetare. Ska ni ta BE kort och behöver hjälp, tveka inte att kontakta Sjögrens Trafikskola i Katrineholm.
  • Linda E
    Linda E: En släkting till mig så givetvis måste jag kommentera denna,Väldigt trevliga körlärare med en positiv inställning och att allt är möjligt.Min lille bror har nyligen varit där och ska dit igen och han hade enbart positiva saker att säga likaså jag.Rekomenderar denna starkt
  • Johan B
    Johan B: Bokade in ett par dubbel-lektioner MC med Magnus Engström och var nervös utav bara fan när vi startade motorcyklarna. Magnus var dock så jäkla cool att nervositeten släppte ganska omgående och man kunde börja njuta av körningen. Ett par veckor efter och ett par körlektioner senare kör jag upp och känslan när man kör tillbaka till körskolan på egen hand efter att ha klarat testet var obeskrivlig! Rekommenderas varmt!
  • Almir K
    Almir K: Intensivkurs med 20 lektioner började i juli och fick första uppkörning 21 november👎 Bortkastade pengar, finns bättre alternativ i stan