Vuxenutbildning i Örebro

Orter i Örebro
Örebro  (3 st)
  • Firas R
    Firas R: Jag vill verkligen passa på att tacka er för all hjälp, tid och tålamod du har haft med mig under hela utbildningen. Jag är så glad och tacksam att jag fick ha dig som lärare. Du har alltid varit lugn, tydlig och engagerad, och du har haft tålamod med mig även när vissa saker har varit svåra. Alla dina råd, tips och förklaringar har hjälpt mig jättemycket och gjort mig säkrare bakom ratten. Nu när jag har klarat provet känns det extra roligt att kunna säga att allt vårt arbete och all träning gav resultat. 😃💪 Tack för att ni har stöttat mig, peppat mig och trott på mig under hela vägen. Jag kommer verkligen att ha nytta av allt ni har lärt mig framöver. Tusen tack för allt! Jag är verkligen glad att jag fick ha just dig som lärare. ❤️🙏 Önskar dig all lycka och framgång framöver! 🌷
  • 4.7
    59 omdömen
    Mikael S
    Mikael S: Första hjälpen, hjärt&lungräddning. Mycket bra. Att få friska upp då jag gått tidigare vilket kändes bra då man glömmer, ja! Bra utbildare och man får lära sig att man MÅSTE ställa upp i en nödsituation och att man också även måste tänka på sig själv och sin egen säkerhet.
  • 3.9
    82 omdömen
    Nils Jonas P
    Nils Jonas P: Bra genomgång av riskbild, tillvägagångssätt och konkreta tips på hur man ska prata med sina barn. Läskiga insikter, som jag tror man behöver höra för att bli mer varse om riskerna. Kändes som en bra balans mellan att beskriva risk utan att bli för alarmistisk. Kul med erfarenheter från polisen och beskrivning hur de arbetar med frågan.