Kennys Bilservice

Parte de Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.9
Llama 0410-434 12 Compartir

Välkommen till Kennys Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Trelleborg! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för din bil oavsett märke och modell på din bil. Vår kunniga personal hjälper till med allt från bilservice, AC-service, bromsbyten och däckservice till avancerad felsökning och reparationer. Vi utför även batteritest...

347 omdömen om Kennys Bilservice

Sven Anders Mikael D
Escribió sobre Kennys Bilservice

Mycket bra och snabb service i detta fallet ett nytt bilbatteri

Åsa Marie O
Escribió sobre Kennys Bilservice

Tack för superservice! Fint kundmottagande trots tidig morgonstund. Jag kommer tillbaka.

Elke Karin Lieselott S

Toppen bemötande , fixat problem på nolltid. Bästa bilservice ever 👍💕

Svar från Kennys Bilservice

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Gun Lisbeth Ingegerd O
Escribió sobre Kennys Bilservice

Trevligt bemötande och nöjd med servicen.

Svar från Kennys Bilservice

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Ari Pekka A
Escribió sobre Kennys Bilservice

Vi har kört BMW där i flera år. Vi har provat andra också, men det här stället är vår absoluta favorit. De är alltid ärliga, alltid snabba. Kunde inte be om bättre.

Svar från Kennys Bilservice

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Eva Carina Benedikta F
Escribió sobre Kennys Bilservice

Mycket trevligt och proffsigt bemötande

Svar från Kennys Bilservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Miljömåleri Skåne A
Escribió sobre Kennys Bilservice

Trevligt bemötande samt kunnig personal

Gunnel Eva Anit S
Escribió sobre Kennys Bilservice

Alltid bra service och service minded personal.

Gerd Susanne N
Escribió sobre Kennys Bilservice

Snabb service och gott bemötande.

Svar från Kennys Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Jakob Simon J
Escribió sobre Kennys Bilservice

Professionell service, trevligt bemötande och snabb hjälp. Bilen blev klar i tid, tydlig prisbild och hög kvalitet. Återkommer gärna vid framtida servicebehov med personlig rådgivning och pålitlig yrkeskunskap.

Therese Christina S

Trevligt bemötande Mycket bra service

Rolf Göran L
Escribió sobre Kennys Bilservice

Snabbt besked o bilen funkar igen👍😁

Kerstin H
Escribió sobre Kennys Bilservice

Plus: God tillgänglighet Vänligt bemötande Klara med jobbet Inga överraskningar med priset Minus: När ni annonserar om era öppettider bör ni ange att ni har lunchstängt.

Nils Gustav Philip F
Escribió sobre Kennys Bilservice

Snabbt och enkelt, trevlig personal.

Alf Börje H
Escribió sobre Kennys Bilservice

Mycket god service och bra bemötande och bilen klar på utlovad tid

Svar från Kennys Bilservice

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Lars Joel Alexander K
Escribió sobre Kennys Bilservice

Den absolut bästa verkstaden! Löser det mesta och alltid lika trevliga där.

Eva Anette G
Escribió sobre Kennys Bilservice

Mycket trevligt bemötande och snabb service.

Birgit Agneta Linnéa B
Escribió sobre Kennys Bilservice

Underbart bemötande, man känner sig alltid trygg o nöjd när man kör därifrån, man känner sig aldrig lurad, kram på er alla o en God Jul o ett riktigt Gott Nytt År

Malin Christine G
Escribió sobre Kennys Bilservice

Alltid snabb och proffsig hjälp!

Per Anders H
Escribió sobre Kennys Bilservice

Snabbt arbete, proffesionellt, och framförallt inte alltför dyrt.

Annika Susanne J
Escribió sobre Kennys Bilservice

Väldigt snabb och bra service!

Svar från Kennys Bilservice

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Björn Ove L
Escribió sobre Kennys Bilservice

Snabb och bra service! Trevligt bemötande och ganska prisvärt.

Svar från Kennys Bilservice

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Åse Yvonne Susanne L
Escribió sobre Kennys Bilservice

Alltid lika trevligt bemött. Bra service. Lite väl dyrt🙉 men det är väl så det är bara. Känns tryggt att lämna den till er. God Jul till er alla 🎄🎅🏼

Svar från Kennys Bilservice

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss. Vi hoppas vi får hjälpa dig igen när du behöver serva eller laga bilen. God jul!

Signhild Anita R
Escribió sobre Kennys Bilservice

Mitt första besök blev en positiv upplevelse.

Svar från Kennys Bilservice

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Jonas Å
Escribió sobre Kennys Bilservice

Bra snabb service. Mina förväntningar är höga då jag själv bedriver verksamhet inom bilar, detta är den enda verkstaden som lever upp till mina förväntningar. Det gjordes hjulinställning på min bil.

Rolf Ingvar J
Escribió sobre Kennys Bilservice

Dom fixade jobbet utan problem.

Jens Mårten B

Snabb & bra service! Trevlig personal

Per Johnny Jimmi K
Escribió sobre Kennys Bilservice

Proffsigt och kunniga! Kommer fortsätta gå ditt med framtida bekymmer

Svar från Kennys Bilservice

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Leif Göran Gynther H
Escribió sobre Kennys Bilservice

Mycket bra. Duktig bilreparatör bra bemötande.

Bertil Roland C
Escribió sobre Kennys Bilservice

Ett mycket trevligt bemötande Och ett proffsigt arbete

Bo Lars-Erik J
Escribió sobre Kennys Bilservice

Mycket bra jobbat och fint bemötande

Svar från Kennys Bilservice

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Eddie Gunnar S
Escribió sobre Kennys Bilservice

Bra kommunikation, trevligt bemötande och en välgjord service på bilen

Lars Anders Roland S
Escribió sobre Kennys Bilservice

En väldigt bra upplevelse. Rekommenderars.

Svar från Kennys Bilservice

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Harry Otto E
Escribió sobre Kennys Bilservice

Snabb och bra service, lätt att beställa tid och bra kommunikation.Trevligt bemötande.

Stig Bertil Henning K
Escribió sobre Kennys Bilservice

Trevligt bemötande och fin service vilket gör att jag gärna återkommer vid nästa service tillfälle.

Carin Britt-Marie N
Escribió sobre Kennys Bilservice

Detta är en verkstad som alltid har en välkomnade till mig som kund. Väldigt duktiga och alltid god information när man ska boka tid och ringer om de hittat annat som inte bilen var inlämnad för. Kan VARMT rekommendera denna verkstad 👍

Bengt Åke Raymond W

Bra service. Bra bemötand.👍👍👍

Per Ronny S
Escribió sobre Kennys Bilservice

Kennys är ”min bilservice” sedan flytten till Trelleborg för 17 år sedan. Alltid tillgänglig, ärligt bemötande, hög kompetens…

Anna Cecilia M
Escribió sobre Kennys Bilservice

Alltid gott bemötande, tydlig beskrivning av vad som behöver åtgärdas, lättillgängligt att svara via länk. Vi är jättenöjda!

Mats Christer Sig H
Escribió sobre Kennys Bilservice

Ni är bäst! Jag känner mig trygg med er kompetens och vänligt betande.

Eva Madelen K
Escribió sobre Kennys Bilservice

Snabb och bra service. Ett bra och prisvärt alternativ

Agneta Catharina B
Escribió sobre Kennys Bilservice

Bra! Det måste räcka för jag gillar intesådana undersökningar!

Lars Olof W
Escribió sobre Kennys Bilservice

Trevligt bemötande och bra service

Svar från Kennys Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Mats Henry I
Escribió sobre Kennys Bilservice

En verkstad man har stort förtroende för

Svar från Kennys Bilservice

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Kerstin Marianne F

Trevlig personal - snabb o effektiv service !👍

Niklas Johannes N
Escribió sobre Kennys Bilservice

Trevligt bemötande vid bokning och hämtning av bilen samt ett väl utfört och fungerande arbete.

Eva Louise S
Escribió sobre Kennys Bilservice

Vänligt bemötande. Kände mig trygg att lämna bilen för service. Mycket nöjd med utfört arbete

Bengt Ingvar M
Escribió sobre Kennys Bilservice

Mycket bra bemött. Klar på lovad tid. Rimlig kostnad. Saknade helt bromsljus.

Nils Johan Martin O
Escribió sobre Kennys Bilservice

Jag är mycket nöjd, löste problemet snabbt.

Alf Ola Patrik O
Escribió sobre Kennys Bilservice

Mycket trevligt bemötande och tydligt förklarat om vad som skulle göras innan arbetet påbörjades. Kan verkligen rekommendera.