Kennys Bilservice

Kennys Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Kennys Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Trelleborg! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för din bil oavsett märke och modell på din bil. Vår kunniga personal hjälper till med allt från bilservice, AC-service, bromsbyten och däckservice till avancerad felsökning och reparationer. Vi utför även batteritest...

386 omdömen om Kennys Bilservice

Leif Göran Tommy K

Proffsig, kunnig bra service🤩

Inga-Lill Susanna W
Skrev om Kennys Bilservice

Mycke bra trevliga gubbar tillomed lånecykel

Bo Mats Rune K
Skrev om Kennys Bilservice

Alltid trevligt bemötande och dom är proffs på det dom gör

Marcus S
Skrev om Kennys Bilservice

Fick igång min gamla Ford Escort 1982. Förklarade vad som var fel o vad som var gjort. Trevlig bemötande. Marcus

Ann Marika G
Skrev om Kennys Bilservice

Genomför en noggrann kontroll av bilen och meddelar om de hittar något som är dåligt.

Lena Marianne F
Skrev om Kennys Bilservice

Mycket bra service och väldigt pålitliga.

Maria Anne-L W
Skrev om Kennys Bilservice

Super trevlig upplevelse, bra bemötande och tillmötesgående

Bo Magnus D
Skrev om Kennys Bilservice

Trevlig bra personal, förklarade hur de hade gjort för att åtgärda problemet

Svar från Kennys Bilservice

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Ulrika Katarina M
Skrev om Kennys Bilservice

Professionellt och gott bemötande. Nöjd, kommer använda Kennys bilservice igen och rekommenderar andra att göra så också.

Eva J
Skrev om Kennys Bilservice

Jag blev mycket bra bemött. Min bil fick service och jag svar på mina frågor.

Svar från Kennys Bilservice

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Rolf Jan-Åke L
Skrev om Kennys Bilservice

Jag uppskattar att man blir trevlig bemött. Jag tycker att deras information om vad som skall göras i servicen är bra och man får godkänna vad det kostar. Man får information att bilen är klar att hämtas. Jag är helt nöjd. MVH Rolf Lindbro.

Annica Ulrika Cecil S

Alltid utmärkt service. Enkelt & alltid bra

Maja N
Skrev om Kennys Bilservice

Snabb service, men lite opersonlig. Önskar att ni kontaktade oss vi satte på vinterdäcken att dessa behöver bytas, så vi slapp boka en ny tid och lämna in bilen igen.

Svar från Kennys Bilservice

Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.

Lars Mårten Daniel H
Skrev om Kennys Bilservice

Proffsigt bemötande och prisvärd service, speciellt jämfört med andra bilverkstäder.

Rickard U
Skrev om Kennys Bilservice

Bra bemötande trevlig och kunnig personal bra dokumentation gällande kompletterande brister

Svar från Kennys Bilservice

Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.

Gun Ingegärd P
Skrev om Kennys Bilservice

Jo det gick smidigt och bra. Snabb service

Arvid R
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt, bra och billigt! Hade velat ha möjlighet för uthämtning lite längre tid men i övrigt va allt bra!

Svar från Kennys Bilservice

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Peter Olof B

Snabb hjälp Offert via sms - perfekt Bra kommunikation

Pia F
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt bemötande och snabbt utfört arbete.

Leif Bertil Thomas K
Skrev om Kennys Bilservice

Perfekt bemötande och mycket prisvärt. Mkt nöjd.

Kieron R M E
Skrev om Kennys Bilservice

Lämnat på service här två gånger. Alltid nöjd.

Svar från Kennys Bilservice

Härligt att höra Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.

Christel Ann-Margret L
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt bemötande både vid telefon bokning och servise

Diana Monika Elisabe R
Skrev om Kennys Bilservice

Bra bemötande , förväntningar var goda, alltid bra service, byte av framlampa samt några kablar.

Lena Ingebo T
Skrev om Kennys Bilservice

Alltid trevliga och jättebra service

Kent Ronny J
Skrev om Kennys Bilservice

Snabbt och enkelt kundbemötande. Tog emot bilen direkt utan, att jag bokat någon tid. Kunde hämta den nästa dag, då den var färdig.

Åsa H
Skrev om Kennys Bilservice

Bra och trevlig mottagande trots det inte fanns några direkta lediga service tider. Snabbt agerande, tydlig kommunikation och specifikation av åtgärder och priser.

Panagiotis S
Skrev om Kennys Bilservice

Always reliable honest and friendly with the best possible results !

Svar från Kennys Bilservice

Thank you for choosing us, and we hope to see you again!

Carl Ola Mårten F
Skrev om Kennys Bilservice

Engagerad och kunnig personal. Stort plus är lånebilen

Tom Boris Mikael N
Skrev om Kennys Bilservice

Jättebra service och info om vad som skall göra.

Ingegerd Britt-M A
Skrev om Kennys Bilservice

Trevlig personal och suverän service på alla plan.

Regina Doris Elisab B
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt mottagande o service. Tyvärr lite slitet o shabbigt i kundmottagning, trångt område i gator, ingen kundparkering. Behöver verkligen en upprustning!

Svar från Kennys Bilservice

Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.

Bettina Jill E
Skrev om Kennys Bilservice

Upplever personalen som mycket erfarna, lösningsorienterande och kundvänliga. Kennys bilservice är alltid att lita på och de kommunicerar bra mot dig som kund när det behövs. Du känner dig alltid välkommen till Kennys bilservice.

Lars Åke Andrée W
Skrev om Kennys Bilservice

Bra kundbemötande. Svarade vänligt på de frågor jag hade. Rekommenderas.

Jeanette Beatr L
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt och gott bemötande.Får intryck av kunnande och proffessionalitet!

Pia Sofia Elinor S
Skrev om Kennys Bilservice

Trevlig och väldigt hjälpsam personal! Lämnat bilen för service och fix i flera år och är alltid lika nöjd.

P Wallströms Bilservice A

Bra kunnig personal. Proffesionellt bemötande o dom fixade min bil snabbt 👍

Lena Anette O
Skrev om Kennys Bilservice

Mycket god och snabb service.

Camilla Elisabeth M
Skrev om Kennys Bilservice

Bra bemötande. Fick reda på vad reparation skulle kosta. Och dom ringde upp med nya prisuppgifter och vad som ska lagas. Fick sedan ny tid till reparation. Trevligt bemötande och lätta att få tag i.

Bo Christer L
Skrev om Kennys Bilservice

Jag blev bra bemött. Kennys bilservice åtgärdade den servicen som behövdes på min bil. Jag behövde en större service till min bil , samt att de kunde ta emot kontanta medel som många andra bilservice företag vägrar att ta emot .

Svar från Kennys Bilservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Sven Anders Mikael D
Skrev om Kennys Bilservice

Mycket bra och snabb service i detta fallet ett nytt bilbatteri

Åsa Marie O
Skrev om Kennys Bilservice

Tack för superservice! Fint kundmottagande trots tidig morgonstund. Jag kommer tillbaka.

Elke Karin Lieselott S

Toppen bemötande , fixat problem på nolltid. Bästa bilservice ever 👍💕

Gun Lisbeth Ingegerd O
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt bemötande och nöjd med servicen.

Ari Pekka A
Skrev om Kennys Bilservice

Vi har kört BMW där i flera år. Vi har provat andra också, men det här stället är vår absoluta favorit. De är alltid ärliga, alltid snabba. Kunde inte be om bättre.

Eva Carina Benedikta F
Skrev om Kennys Bilservice

Mycket trevligt och proffsigt bemötande

Svar från Kennys Bilservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Miljömåleri Skåne A
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt bemötande samt kunnig personal

Gunnel Eva Anit S
Skrev om Kennys Bilservice

Alltid bra service och service minded personal.

Gerd Susanne N
Skrev om Kennys Bilservice

Snabb service och gott bemötande.

Jakob Simon J
Skrev om Kennys Bilservice

Professionell service, trevligt bemötande och snabb hjälp. Bilen blev klar i tid, tydlig prisbild och hög kvalitet. Återkommer gärna vid framtida servicebehov med personlig rådgivning och pålitlig yrkeskunskap.

Therese Christina S

Trevligt bemötande Mycket bra service