Kennys Bilservice

Kennys Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Kennys Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Trelleborg! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för din bil oavsett märke och modell på din bil. Vår kunniga personal hjälper till med allt från bilservice, AC-service, bromsbyten och däckservice till avancerad felsökning och reparationer. Vi utför även batteritest...

496 omdömen om Kennys Bilservice

Lena Kristina Benedi F
Skrev om Kennys Bilservice

Mycket kunniga och bra bemötande bilcervice.

Birgitta N
Skrev om Kennys Bilservice

Mycket positivt trevligt bemötande av personalen

Curt Peter Ronny T
Skrev om Kennys Bilservice

Gjorde vad som behövdes vid service till 2000:- lägre pris än auktoriserad märkesverkstad.

Jonna Linea F

Professionell och trevlig personal

Svar från Kennys Bilservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Bengt-Åke Göran A
Skrev om Kennys Bilservice

Jag gillar Kennys Bilservice alltid bra bemötande. Jag hade min bil på service o det fungerade bra. Nu ska snart sambons bil in på service. Jag brukar tipsa vänner o bekanta om Kennys Bilservice o jag vet att några har anlitat dom.

Svar från Kennys Bilservice

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Anna Maria Pernill Z
Skrev om Kennys Bilservice

Bra bemötande och tydliga prisuppgifter vid bokningen. Kenny Bilservice levde upp till mina förväntningar.

Svar från Kennys Bilservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Rickard Carl Håkan W

Nöjda. Bra service. Rekommenderar

Ulf Patrik P
Skrev om Kennys Bilservice

Bra bemötande, snabb service och vettiga priser👍🏻

Sven Anders L
Skrev om Kennys Bilservice

Har varit kund länge med både personbilar och husbilar och jag har alltid varit nöjd! Inget att klaga på angående servicen👍

Jan Anders Thomas J
Skrev om Kennys Bilservice

Trevlig bemötande och noga med att informera om oförutsedda kostnader innan åtgärd görs. Alltid god service!

Åsa Susanne T
Skrev om Kennys Bilservice

Jättebra service extremt seriösa . Går igenom bilen grundligt till ett bra pris.

Ted Abbadon E
Skrev om Kennys Bilservice

Proffs, det ena bilverkstan jag litar på och det är svårt att få mitt förtroende. Rimliga priser och väldigt artiga.

Peter N
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt bemötande både vid bokning av tid, frågor och upphämtning av bilen.

Svar från Kennys Bilservice

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Lars Peter Niklas C
Skrev om Kennys Bilservice

Mycket bra från början till jag hämtade bilen Tycker om deras data system dom använder Kommer anlita dom igen

Emmanuel P
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt bemötande, Bra information om vad varje specifik service eller reparation innebär, och hur mycket det kostar. Bättre priser än själva VOLVO-service kräver. (Jag äger en VOLVO bil). De utför inte onödiga service - reparationer, bara för att tjäna mera pengar. Meddelar när bilen är färdig att hämtas, och slutpriset. Emmanuel.

Svar från Kennys Bilservice

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Erik Torbjörn H
Skrev om Kennys Bilservice

Jätte bra bemötande och bra information

Mona Liselott N
Skrev om Kennys Bilservice

Alltid trevligt och bra bemötande. Har stort förtroende för deras arbete.

Per Anders Åke S
Skrev om Kennys Bilservice

Gjort jobbet som de skulle. Inga mystiska tillägg.

Bert L
Skrev om Kennys Bilservice

Blev bra bemött,bad om stt få bilen vid ett klockslag och det höll dom. Förklarade på ett bra och öätt sätt vad servicen innebar

Svar från Kennys Bilservice

Tack för att du hörde av dig. Vi tar med oss dina synpunkter.

Kerstin Helena O
Skrev om Kennys Bilservice

Bra..inget att anmärka Jag är mycket nöjd...

Jonny Sven-Erik S
Skrev om Kennys Bilservice

Vänligt bemötande snabbt och bra arbete

Clemens E W M K
Skrev om Kennys Bilservice

Mycket trevliga med ett snabbt och prisvärt jobb, många plus.

Sylvia Aina Helen K
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt bemötande Precis som vid tidigare tillfällen fungerande allt som överenskommet

Radisa B

Trevligt bemötande bra service

Svar från Kennys Bilservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Bengt Ingvar K
Skrev om Kennys Bilservice

Alltid trevlig och tillmötesgående. Felet med bilen åtgärdades med beröm.

Svar från Kennys Bilservice

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Stig Sven-Åke O
Skrev om Kennys Bilservice

Bästa service och trevlig personal.

Rita Helen S

Mycket trevlig personal bra service. Kan verkligen rekommendera 👍

Svar från Kennys Bilservice

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Bengt Eric W
Skrev om Kennys Bilservice

Alltid ett trevligt bemötande och tar sig tid att verkligen ta hand om mig som kund. Förklarar och håller det som dom har utlovat. Kan varmt rekommenderas. Problemet är att det ofta tar lång tid innan man får en ledig tid och det bevisar klart att Kennys är populära och omtyckta.

Svar från Kennys Bilservice

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Lars Rickard H
Skrev om Kennys Bilservice

Fick mycket proffesionellt bemötande Förväntningar var utmärkta och helt till belåtenhet Jag fick hel service på min bil Jag rekommenderar kennys. Bilservice varmt

Siv Ethel Irene M
Skrev om Kennys Bilservice

Ni är så kundvänliga, alltid bra service!🥰

Per Åke Jörgen Å
Skrev om Kennys Bilservice

Bra bemötande. Fick i samband med bokningen en preliminär diagnos på felet. Lämnade bilen o fick snabbt kostnadsförslag Felet på bilen åtgärdat o klart inom avtalad tid :-)

Svar från Kennys Bilservice

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Juno Jessica Ö
Skrev om Kennys Bilservice

Snabb och proffsig service. Rekommenderas.

Christina Marie-Loui E
Skrev om Kennys Bilservice

Så fint bemötande och bra service. Trodde jag skulle bli ruinerad men väldigt prisvärt. Tack från min bil och mig.

Annika Charlotta O
Skrev om Kennys Bilservice

Bästa hjälpen för oss, vi är så tacksamma.

Jesper Andreas F
Skrev om Kennys Bilservice

Flexibla och gav snabb service. Toppen!

Frank Jörgen Christia J
Skrev om Kennys Bilservice

Proffsigt och trevligt bemötande! Mycket tydlig och bra kommunikation när servicen på bilen behövde utökas. Fick hela tiden kontinuerlig information om vad som behövde göras och kostnaden.

Charlie D
Skrev om Kennys Bilservice

Lätt att få tid, trevligt bemötande, snabb service, humant pris.

Svar från Kennys Bilservice

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Mikael Bernt Axel P
Skrev om Kennys Bilservice

Trevlig personal, bra jobb. Kunde kanske varit lite mer informativa om det jag bad dem titta på ”sidan om”.

Leif Roland S
Skrev om Kennys Bilservice

Trevligt bemötande snabb service inget att klaga på ..

Svar från Kennys Bilservice

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Alicja Halina W
Skrev om Kennys Bilservice

Trevlig bemötande. Professionell och snabb service. Tydliga informationer. Bra pris. Rekommenderar varmt!

Anna Krist T
Skrev om Kennys Bilservice

Enkelt och proffesionellt att få min bil servad på Kennys Bilservice. Känns tryggt..Kan rekommendera denna bilservice.

Flemming F
Skrev om Kennys Bilservice

Vänligt bemötande,hittade en lösning på Problemet med gnagerskader på en kabel Härva utan trams😁

Personuppgiften S
Skrev om Kennys Bilservice

Snabbt och bra utfört! Mycket nöjd!

Leif Anders Bertil B
Skrev om Kennys Bilservice

Mycket bra bemötande från beställngen av arbetet till mottagandet av bilen! Informationen under dagen var också mycket bra! Basservicen var liksom däckbyte från vinter- till sommardäck perfekt! Liksom justeringen av handbromsen! Bra att vara kund hos denna bilfirma! Mvh Anita Böök (Anders fru, som numera kör. Och lämnar bilen till Kennys)

Jacek Andrzej L
Skrev om Kennys Bilservice

Allt gick smidigt och bra, servicen utfördes korrekt och kontakten med personalen var jättebra. Det enda minuset är priset, som gärna kunde ha varit lite lägre. Men i övrigt är jag nöjd.

Svar från Kennys Bilservice

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Viveca Eva-Kerstin P
Skrev om Kennys Bilservice

Fick hjälp med det som jag ville ha hjälp med

Anna Madelene R
Skrev om Kennys Bilservice

Det var en väldigt snabb service.

Marie Ann-Charlott F
Skrev om Kennys Bilservice

Snabb & bra service. Nöjd med däckhotell. Den här gången fick jag dock ingen info om att två bakdäck är ”halvslitna” och tenderar att få torrsprickor. Den infon fick jag på dagens bilbesiktning och att jag bör ha koll på det…

Lena Margareta N
Skrev om Kennys Bilservice

Det var ett mycket bra bemötande och Kennys Bilservice ställde upp för att tillgodose mina önskemål trots att min bokning var ofullständig. 👍

Ola Tobias T
Skrev om Kennys Bilservice

Som vanligt ett bra o korrekt bemötande. Fixade problemen med mitt fordon. Saaben rullar igen.

Svar från Kennys Bilservice

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!