Trevligt bemötande vid bokning och hämtning av bilen samt ett väl utfört och fungerande arbete.
Kennys Bilservice
Välkommen till Kennys Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Trelleborg! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för din bil oavsett märke och modell på din bil. Vår kunniga personal hjälper till med allt från bilservice, AC-service, bromsbyten och däckservice till avancerad felsökning och reparationer. Vi utför även batteritest...
302 omdömen om Kennys Bilservice
Vänligt bemötande. Kände mig trygg att lämna bilen för service. Mycket nöjd med utfört arbete
Mycket bra bemött. Klar på lovad tid. Rimlig kostnad. Saknade helt bromsljus.
Jag är mycket nöjd, löste problemet snabbt.
Mycket trevligt bemötande och tydligt förklarat om vad som skulle göras innan arbetet påbörjades. Kan verkligen rekommendera.
Är trogen kund och det beror på bra bemötande och jag har alltid varit nöjd med de arbeten som utförts på min bil. Monica Zschuttig
Bra, trevligt & snabbt, bra återkoppling
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Smidigt och bra service som vanligt
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Bra service och personal med mycket kunskap
Vänligt bemötande på telefon och i verkstaden
Proffsiga och bra information om vad som behövs göras
Alltid professionellt, vänligt och personligt bemötande hos Kennys. Och även bilen blir väl omhändertagen.
Mycket vänligt bemötande och allt stämde skickade SMS när bilen var färdig så det var helt perfekt priset var också det som vi var överens om
Alltid bra service. Jag har alltid fått hjälp med min bil när jag har behövt.
Alltid trevligt och proffsigt bemötande.
Alltid lika trevliga och jag känner mig trygg att lämna min bil på service hos Kenny’s. Kommer man förbi med bilen om man har en lampa som lyser, tar dem sig tid att titta till problemet.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bytte till vinterdäck. Trevlig personal
Trevlig personal, snabbt och smidigt att lämna in bilen på service.
Jag kunde inte vara mer nöjd än jag är. Det är rätt folk på rätt plats
Bara positivt,har haft min bil på service. De bytte en lampa som jag glömt säga ifrån om.
Kenny’s levererar alltid på högsta nivå.. har servat alla mina bilar hos dem genom åren och byter aldrig 👌🏼👌🏼
Mycket bra ❤️ blir alltid jättebra bemöt av alla som jobbar där 🥰
Trevligt bemötande och flaggande av framtida saker som behöver att göras. Det ger en bra bild av framtida kostnader kopplade till bilen vilket jag uppskattar
Lätt att få tid snabb service trevligt bemötande
Allt till belåtenhet,proffsigt arbete, Återkommer nästa service
Proffesionella, pålitliga och alltid redo att ta hand om din bil även när de har det tight med tider. Jag hoppas att den verkstaden kommer finnas kvar så länge jag behöver tjänsten.
Trevlig personal, fint utfört arbete Fick också plats på däckhotellet!
Snabb och riktigt bra service så fort man satte foten där inne!
Efter service på bilia skulle mina damasker bytas då de var trasiga enligt mekaniker, bokade tid på kennys fick prisförslag , när jag sedan hämtar bilen visar det sig att det kostade hälften och bara den ena damasken var trasig. Superbra företag, Bilia får man väl överväga att inte lita på fler gånger dock.
Blev bra bemött och förväntningarna bra som alltid .
Topp service, rekommenderas 10/10
Positivt och professionellt bemötande. Jag upplever dem som ärliga och inte dyra.
Trevlig personal och snabb service
Mycket bra bemött. Snabb och smidigt. Alltid vänliga. Ringer om det är något extra som behövs göras. Tackar tackar till er för att ni gör ett bra jobb.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Bra firma, snabb sevice trevligt bemötande.
Är alltid nöjd med er. Ni ringer o frågar om det behövs göras något mer på bilen.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Mycket bra service och trevlig bemötande och uppskattar att man får låna en lånebil
Mycket trevligt bemötande. Allting infriade allt vi önskade oss, till och med över förväntan tidsmässigt.
Dom är kunniga och serviceinriktade. Hör av sig om dom hittar något annat än vad som är bokat. Brukar fixa bilen så att man blir nöjd.👍
Bra service o jobb Bra bemötande. Bra kundservice. M.v.h Roine Boholm.
Alltid vänliga o bra service o bra arbete
Trevlig o kunnig personal samt perfekt service på bilen. Tack!
Alltid lika trevligt att komma till er Proffsig o trevlig personal Toppen service
Mycket bra service bra kundbemötande
Blir alltid bra bemöt trevlig personal Är alltid nöjd Jag servade min bil och byte till vinterdäck
Alltid kanon! Alltid kanon!!!!
Jättenöjd, bra kundservice och arbete på min bil. Kommer komma hit igen.
Bra mottagning vid inlämning av bil , kom med dom saker som behövde åtgärdas med ett enkel bekräftelse med godkända.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Snabb bra hjälp.bra att kunna lämna bilen kvällen innan.
Bra bemötande. Bra servis. Bra utfört arbete. Kundvänliga.