Kepsmagasinet Norden AB

Kepsmagasinet Norden AB

• BadgeTwoYears
4.7

Kepsmagasinet Norden AB är ett familjeföretag från Västkusten med eget lager i Sverige. Vi arbetar med välkända leverantörer via agenturer och tillverkare och erbjuder ett brett sortiment av kepsar i alla modeller och storlekar. Hos oss hittar du kepsar från bland annat New Era, Stetson, Yupoong och Under Armour. Med vårt...

371 omdömen om Kepsmagasinet Norden AB

Sedan starten hos Reco 2024

Bo A
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Ville skaffa en svart baseballkeps och fann ett bra urval hos Kepsmagasinet. Snabb leverans, bara ett par dagar efter beställningen kunde jag hämta paketet. Jag är nöjd med köpet!

Alexander J
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

inte fått min keps än och har gått en vecka sen jag beställde

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Alexander Kolla med kundtjänst, ser att ditt paket skickades från oss dagen efter din order (orderdatum 12:e på kvällen och skickades 13:e) så borde vara framme redan. Du får alltid kollinummer med i leveransmailet? Du kan enkelt följa din leverans i budbee-appen. Kontakta kundtjänst så får du hjälp. Daniel Kepsmagasinet

Sören H
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Bra, snabb leverans. Trevlig keps. Den bästa jag har haft hit tills!

Nils N
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Snabb leverans och hatten var till belåtenhet.

Jan O
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Det var smidigt att beställa kepsen. Förväntningen var att det skulle vara smidigt att beställa och det var mycket smidigt. Jag köpte en keps som jag tycker känns mycket bra.

Jörgen J
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Sjysst keps och snabb leverans/ Jörgen

Pierre L
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Snabb leverans och bra paketerat, fin vara

Mikael P
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Varorna (kepsarna) kom snabbt och såg precis ut som på hemsidan. Jag är väldigt nöjd

Karin S

Bara bra! Inget att klaga på. Alla nöjda………..,..,,,,,,,,,,,,::::;

Bror M
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

billigt, snabbt och enkelt. Utmärkt service

Antony H
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Jätte bra! Tack så mycket! Allt var perfekt.

Erika W
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Snabb leverans, stort utbud! Har ej sätt kepsen då det är en födelsedagspresent men tvekar ej!

Båtsmansvägen
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

snabb bra leverans Bra kvalitet på produkterna till ett bra pris 🏆

Magnus T
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Jättebra kepsar. Perfekt passform som passar alla

Ingemar B
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Snabb och korrekt leverans. Stort utbud.

Mattias L
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Snabb leverans. Bra pris. Kommer handla där fler gånger.

Thord J
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Helt som förväntat. Rekommenderar den varmt.

Thorvald F
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Bra sortiment till bra priser,samt mtcjet snabb leverans

Emanuel T
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Jättebra upplevelse, snabb leverans o trevligt kundbemötande

Per-Erik S
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Toppensida! Snabb leverans och bästa priserna jag kunde hitta på nätet. Fint med xl-storlekar i lager också.

Abdirahim G
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

5 out of 5 stars enligt mig. Lätt att handla och välja ut det man vill ha, mätningarna och storlekarna överensstämde, vilket är viktigt när det kommer till kepsar (3st, en grå flexfit, en svart flexfit och en svart snapback). Jag hade förväntning på en snabbleverans, produkt i bra skick, enkel retur vid behov och en överlag smidig handlings process. 5 out of 5 stars (exceptionellt).

Mariusz H
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Proffesionellt och trevligt bemötande Snabbt keverans

Tåbbe A
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Billigaste kepsen jag hittat och jag använder bara Flexfit S/M. Mycket snabb leverans. Kommer handla igen!

Mikael O

Bra passform, snabb service. Tack

Sophia R
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Fin vara som var bra förpackad. Leverans rätt fort trots röda dagar.

Eneas P
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Allt va jätte bra snabb leverans allt var tydligt

David P
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Supersnabb leverans och varan motsvarade mina förväntningar.

Anna Margareta P
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Snabb leverans. Snygg och bekväm Stetson keps.

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Anna Kul att du hittade en ny bekväm Stetson och att leveransen gick fort :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel kepsmagasinet

Claes-Fredrik G
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Schyst utbud av kepsar, bra priser och snabb leverans.

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Claes-Fredrik Kul att du är nöjd med vårt utbud och butik samt att leveransen gick fort :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Johan S
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Det var smidigt att handla och lätt att hitta storlek och färg. Den passa perfekt och leveransen snabb. Handlar säkert igen.

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Johan Kul att du är nöjd med oss och enkelheten att handla samt snabb leverans. Bästa är att kepsen passade perfekt :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Lars E
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Bra hemsida snabb leverans och bra priser. Återkommer gärna!

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Lars Kul att du är nöjd med vår butik och priser :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Michael K
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Enkelt att handla och snabb leverans.

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Michael Kul att läsa att du är nöjd med att handla och oss och att leveransen gick fint :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Staffan H
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Allt fungerade som önskat, snabbhet på leverans, kvalitet på produkt, således nöjd.

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Staffan Kul att pricka in allt :) Viktigast är att du får kepsen i tid och den sitter som en smäck :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Tomas J
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Hej! Har inte fått kepsen ännu🥲Skulle behöva den nu. Har tydligen kommit bort på Postnord. Se på Postnord följ paket. Ni får reda ut detta med postnord snarast och ge mig besked. Jag kontaktar Klarna och stoppar fakturan om den inte kommer inom de närmsta dagarns.

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej! Kikade på ditt ärende kan se följande: Din order inkom den 21/4 (annandag påsk) Din leverans lämnade oss den 22/4. 24/4 kontaktade du vår kundtjänst om att din leverans inte hade kommit fram i tid, fredagskväll. Du fick svar på din förfrågan lördagsmorgon,då vi är måna om att våra kunder ska kunna förvänta sig svar snabbt, speciellt om det är något som krånglar. Där förklarade vi att vi kommer att kontakta PostNord så fort som möjligt, men deras kundtjänst har inte öppet på helger. Idag, måndag den 28/4 kl 8:23...

Johnny K
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Smidigt att handla av er. Bra kvalité på kepsen.

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Underbart att höra! Tack för att du tog dig tid att dela din erfarenhet. Allt gott// Hanie Kepsmagasinet

Joakim J
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Bra pris. Bra stolek. Snabb leverans.

Härligt att höra att allt gått smidigt! Allt gott// Hanie Kepsmagasinet

Elmer D

Hahahahahhahaggagagaggaggagaggagaga

Taaaaaaaaacccckkkkkk :) Allt gott// Hanie Kepsmagasinet

Ilkka K
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

det cick smidigt och snabbt och kommer säkert att handla igen hos er

Hej! Underbart att höra, du är välkommen åter:) Allt gott// Hanie Kepsmagasinet

Per L

Smidigt och enkelt. Bra leverans

Underbar läsning! Allt gott// Hanie Kepsmagasinet

Mattias L
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Hej, Tack för den snabba och smidiga leveransen. Jag har dock en fråga: Min keps är lite för stor och jag skulle vilja byta den till en mindre storlek. Måste jag först skicka tillbaka kepsen för att få krediten och sedan beställa en ny, eller finns det ett smidigare sätt att göra detta?

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Mattias Kul att det fick fort och smidigt. Byten sker smidigast och snabbast på det sättet som du beskriver och har du använt Klarna så behöver du inte vänta på att vi får kepsen i retur om du inte vill ligga ute med pengar. Vi hanterar returer så fort vi bara kan :) Skicka ett mail till order@kepsmagasinet.se om du har fler frågor. Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss Daniel Kepsmagasinet

Markus M
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Snabb leverans produkt enligt beskrivning

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Markus Kul att läsa att allt gick fort och att kepsen var rätt :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel kepsmagasinet

Lotta J
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Snabb leverans bra kvalitet och passform

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Lotta Kul att leveransen gick fort och att kepsen passade fint samt att kvalitén kändes rätt :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Simon A
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Jättebra keps för bra pris! Bra passform och grymt material!

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Simon Kul att du gillade kepsen och fick den till rätt pris :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Nabaz K
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Det var stor för mig och det var inte det som ville ha det

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Nabaz Det var ju synd att kepsen inte passade dig, men vi har smidig returhantering för både returer och byten. Hojta till om du behöver hjälp med returen så ordnar vi det. Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Kurt E
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Kepsarna satt som smäck på huvudet! Storleken stämde, allt perfekt!

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Kurt Kul att läsa att kepsarna satt som en smäck, då vet man att det är bra :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Mats T

Jättebra att ni stöder Barncacerfonden

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Mats Det gör vi på flera sätt samt lokala sporter genom sportalliansen mm. Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Elisabet S
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Så snabbt Tack för fin service

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Elisabet Kul att du fick en bra upplevelse med kundtjänst och att leveransen gick fort (som den alltid borde). Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Peter S
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Enkelt att betala å snabb order. 👍🏻👍🏻

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Peter Kul att du hade en smidig upplevelse att handla keps hos oss :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet

Ian A
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Helt ok, det var första gång jag har kommit i kontakt med kepmagasinet och jag är helt nöjd, bra keps kvalité.

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Ian Kul att du fick köpt en keps av bra kvalité hos oss och en bra första upplevelse. Välkommen åter :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss Daniel Kepsmagasinet

Fredrik F
Skrev om Kepsmagasinet Norden AB

Snabba leveranser och bra priser👍👍👍

Svar från Kepsmagasinet Norden AB

Hej Fredrik Kul att du fick snabb leverans och en bra upplevelse i butiken :) Välkommen åter! Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Daniel Kepsmagasinet