KG s Fordonsservice AB

KG s Fordonsservice AB

• Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 070-856 10 24 Dela

Välkommen till KG s Fordonsservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Tibro! Vår verkstad erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi utför bland annat däckbyten, hjulinställning, och däckmontering samt bromsreparationer och felsökning. Vi servar och lagar även transportbilar, husbilar och...

10 omdömen om KG s Fordonsservice AB

Caroline Eva Maria A
Skrev om KG s Fordonsservice AB

Tycker bra om dem, smidigt med nyckelinkastet. Så man inte behöver krångla med bil logistik på morgonen när man ska iväg till jobb osv utan kan fixas innan. Och assistansförsäkringen är inte fy skam.

Marianne S
Skrev om KG s Fordonsservice AB

Mycket bra bemötande, snabb och bra service/reparation.

Sanna Josephine Ker J
Skrev om KG s Fordonsservice AB

Mycket bra service, har åkt till dom ett flertal gånger nu med min passat då jag haft problem med den och de har alltid varit trevliga och snabba med sin service.

Svar från KG s Fordonsservice AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Marcus Carl Eric L
Skrev om KG s Fordonsservice AB

Kanonservice! Riktigt bra kundbemötande och trevlig personal.

Svar från KG s Fordonsservice AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Jan Erik Tobias P
Skrev om KG s Fordonsservice AB

Mycket trevlig personal, och väldigt kunniga. Kommer alltid lämna mina bilar där på service!

Svar från KG s Fordonsservice AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan

Friberg Entreprenad I Brevik A

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Svar från KG s Fordonsservice AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Givargis B

Alltid nöjda hos KG s. Väldigt professionella killar 👍

Khanh N
Skrev om KG s Fordonsservice AB

Good service...trevlig personal..väldigt nöjd Starkt rekommendera

Svar från KG s Fordonsservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Jens Åke A
Skrev om KG s Fordonsservice AB

Bara bra , återkopplar alltid om något är fel och håller vad dom lovar

Svar från KG s Fordonsservice AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan

Kristian B

Mycket gott bemötande 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Svar från KG s Fordonsservice AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan