KKV RO Vattenrening

23 omdömen om KKV RO Vattenrening

Sedan starten hos Reco 2026

Talaat N
Skrev om KKV RO Vattenrening

Vi har anlitat KKV RO Vattenrening vid flera tillfällen och är mycket nöjda med deras arbete och service. Varje gång har vi mötts av ett trevligt, professionellt och engagerat bemötande. Arbetet utförs alltid snabbt, noggrant och med hög kvalitet. Det vi uppskattar särskilt är deras flexibilitet och förmåga att alltid hitta bra och praktiska lösningar utifrån våra behov och önskemål. Vi upplever dessutom att deras priser är mycket rimliga i förhållande till den service och kvalitet de erbjuder. Vi är helt enkelt mycket...

Svar från KKV RO Vattenrening

Tack Talaat för att du tog dig tid att skriva så fint om oss! Det betyder mycket att ni har anlitat oss flera gånger och vill fortsätta göra det. Vi är särskilt glada att ni uppskattar vår flexibilitet och att vi har kunnat hitta praktiska lösningar som passar era behov. Tack för ert fortsatta förtroende och för att ni rekommenderar oss vidare. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Joanna R
Skrev om KKV RO Vattenrening

Mycket bra, pålitliga och snabba

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Joanna för ditt fina omdöme! Vad roligt att du uppskattar vår snabba hjälp och upplever oss som pålitliga. Tack för att vi fick ditt förtroende och för att du tog dig tid att skriva några rader! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Pia S
Skrev om KKV RO Vattenrening

Proffsig service, känner mej trygg som kund.

Svar från KKV RO Vattenrening

Tack så mycket Pia för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg som kund och uppskattar vår service. Vi är tacksamma för ditt förtroende och finns självklart här när du behöver oss! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Bsr Vvs & Bygg Ab
Skrev om KKV RO Vattenrening

Vi är väldigt nöjda med vårt RO-system från KKV RO Vattenrening. Det märks att de har stor kunskap och mycket erfarenhet av den här typen av system. Vi uppskattar verkligen hjälpen vi har fått och är glada att vi valde dem. Vi rekommenderar dem varmt till andra som behöver hjälp med vattenrening, särskilt till er som söker en kunnig och erfaren leverantör av system för omvänd osmos.

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack till er på BSR VVS & Bygg AB för de fina orden! Vi är verkligen glada att ni är nöjda med vårt RO-system och hjälpen ni har fått av oss. Att ni uppskattar vår kunskap och erfarenhet betyder mycket, liksom er varma rekommendation. Tack för ert förtroende. Vi finns självklart här om ni har frågor eller behöver hjälp framöver! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Ali B
Skrev om KKV RO Vattenrening

Mycket erfaren och professionell. De utförde ett mycket bra arbete och jag är väldigt nöjd med resultatet. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster!

Svar från KKV RO Vattenrening

Tack så mycket Ali för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både arbetet och resultatet. Att du upplevde oss som erfarna och professionella betyder mycket för oss. Stort tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar våra tjänster vidare. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Paganini Västerås Ab
Skrev om KKV RO Vattenrening

Vi anlitade KKV RO för ett VVS-arbete där de hjälpte oss att koppla in radiatorer. Kontakten var smidig, vi fick ett professionellt bemötande och arbetet utfördes noggrant. Allt fungerade som det skulle och vi är mycket nöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera dem till andra som söker ett kunnigt och pålitligt företag inom VVS. Paganini Västerås AB

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack till er på Paganini Västerås AB för ert fina omdöme och för att ni rekommenderar oss! Det var väldigt roligt att få hjälpa er med inkopplingen av radiatorerna. Vi är glada att kontakten fungerade smidigt och att ni är nöjda med både arbetet och resultatet. Tack för ert förtroende vi hjälper er gärna igen om ni behöver oss framöver! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Hierapoles Konsult Ab
Skrev om KKV RO Vattenrening

Mycket professionellt och pålitligt företag med snabb service, bra kundbemötande och konkurrenskraftiga priser. Jag är särskilt nöjd med deras RO-system för omvänd osmos. Efter problem med flera andra lösningar fungerade detta system riktigt bra och levererade ett mycket bra resultat. Snabb leverans, professionell installation och kunnig personal. Rekommenderas varmt!

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack till er på Hierapoles Konsult AB för ert fina och utförliga omdöme! Det känns extra roligt att höra att vårt RO-system gav ett så bra resultat efter att ni tidigare hade provat andra lösningar. Vi är också glada att ni uppskattade vår snabba service, installationen, bemötandet och våra priser. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss vidare. Vi finns självklart här om ni behöver hjälp eller service framöver! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Mohamed A
Skrev om KKV RO Vattenrening

Ett väldigt bra företag med mycket kunskap och erfarenhet inom vattenrening. Snabb och bra service, trevligt bemötande och bra priser. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dem varmt!

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Mohamed för dina fina ord och för att du rekommenderar oss! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både vår service, vårt bemötande och våra priser. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att vi fick möjlighet att hjälpa dig. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du behöver oss framöver! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Amjad F
Skrev om KKV RO Vattenrening

Vi har anlitat KKV RO Vattenrening och är mycket nöjda med både arbetet och kontakten. Vi fick ett professionellt bemötande, tydlig information och en lösning som passade vår verksamhet bra. Arbetet utfördes noggrant och de har varit hjälpsamma och tillgängliga när vi haft frågor. Ett seriöst och kunnigt företag som vi gärna rekommenderar vidare.

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Amjad för ditt fina och utförliga omdöme! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med både arbetet, kontakten och lösningen vi tog fram. För oss är det viktigt att vara tydliga, tillgängliga och utföra varje arbete noggrant, så dina ord betyder mycket för oss. Tack för ert förtroende och för att du rekommenderar oss vidare! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Ahmed Y
Skrev om KKV RO Vattenrening

Mycket nöjd med KKV RO Vattenrening! Professionellt bemötande, tydlig information och mycket bra service genom hela processen. Arbetet utfördes noggrant och resultatet blev precis som förväntat. De känns kunniga, pålitliga och måna om sina kunder. Jag kan varmt rekommendera KKV RO Vattenrening till andra som söker en seriös och professionell leverantör inom vattenrening.

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Ahmed för ditt fina och utförliga omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötandet, informationen och resultatet av arbetet. För oss är det viktigt att varje kund känner sig trygg och väl informerad genom hela processen, så dina ord betyder mycket för oss. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss vidare! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Try Dental Ab
Skrev om KKV RO Vattenrening

Ett fantastiskt företag med mycket bra och snabb service. Arbetet utfördes noggrant och professionellt. De har dessutom följt upp installationen på ett föredömligt sätt. Konkurrenskraftiga priser och ett företag som jag varmt kan rekommendera!

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack till er på Try Dental AB för det fina omdömet! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med både installationen, servicen och vår uppföljning. För oss är det viktigt att arbetet utförs noggrant och att kunden känner sig trygg även efter installationen. Vi uppskattar ert förtroende och er varma rekommendation! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Sarah F
Skrev om KKV RO Vattenrening

Ett litet familjeföretag med otroligt bra kunskap och erfarenhet inom vattenrening. BRA kundservice och angelägna om att kunden ska vara nöjd och trygg. Rekommenderar KKV till alla.

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Sarah för ditt fina omdöme och din varma rekommendation! Som familjeföretag betyder det väldigt mycket för oss att du uppskattar både vår kunskap och vårt bemötande. Det viktigaste för oss är att varje kund känner sig trygg och nöjd med den lösning vi erbjuder. Tack för ditt förtroende! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Farid T
Skrev om KKV RO Vattenrening

Bests tack bra jobbat. Tack så jättemycket

Svar från KKV RO Vattenrening

Tack så jättemycket Farid för de fina orden! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med jobbet vi har gjort. Vi uppskattar ditt förtroende och är väldigt glada att vi fick hjälpa dig! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Wail Saif Yahya A
Skrev om KKV RO Vattenrening

Har alltid fått bra hjälp av killarna på KKV, från vårt första filter till en komplett filteranläggning. Enligt vår vattenanalys har vi problem med bland annat kalk, järn, mangan och bakterier. KKV har hjälpt oss att hitta lösningar som faktiskt fungerar för just vårt vatten och våra behov, och vi är väldigt nöjda. Nu är det i princip bara service som behövs vart 2–3 år, beroende på vilket filter det gäller. Är väldigt nöjd med både utförandet, priserna och framför allt eftermarknaden. De kan sin grej, förstår kemin bakom...

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Wail för ett så fint och utförligt omdöme! Det betyder extra mycket för oss att höra att ni är nöjda efter att vi fått hjälpa er hela vägen, från det första filtret till en komplett filteranläggning anpassad efter just ert vatten. Vi är väldigt glada att lösningen fungerar bra och att ni uppskattar både arbetet, priserna och servicen även efter installationen. Tack också för att du lyfter vikten av en vattenanalys – det är grunden för att kunna hitta rätt lösning för varje kund. Stort tack för ert fortsatta...

Maria H
Skrev om KKV RO Vattenrening

Bara bra gällande service och besök

Svar från KKV RO Vattenrening

Tack så mycket Maria för ditt fina omdöme! Det känns väldigt roligt att höra att du är nöjd med både vår service och våra besök. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende för oss! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Lars E
Skrev om KKV RO Vattenrening

Bra produkt men de efterhängsna mailen om feedback gör att jag jag tvekar om att handla från dom igen!

Svar från KKV RO Vattenrening

Tack Lars för din ärliga feedback. Vi är glada att du är nöjd med produkten, men samtidigt ledsna över att mejlen om feedback har känts påträngande. Vi vill gärna förtydliga vad som hände. Förfrågan om ett omdöme skickades inte direkt efter installationen, utan först en tid senare eftersom vi nyligen började använda Reco och då även kontaktade kunder som vi hade hjälpt tidigare. I samband med detta skickades även påminnelser, vilket vi förstår kunde upplevas som efterhängset. Det var aldrig vår avsikt och vi ber verkligen...

Erik S

Tillförlitlig. Gott vatten. Men lite dyr i service

Svar från KKV RO Vattenrening

Tack Erik för ditt ärliga omdöme! Vi är väldigt glada att du upplever oss som tillförlitliga och att du är nöjd med vattnet. Vi beklagar att du upplevde kostnaden för servicen som hög och tar självklart till oss din synpunkt. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår service och se över våra kostnader. Nu när vi har flyttat verksamheten från Västerås till Stockholm och arbetar i hela Stockholmsområdet hoppas vi även kunna få ner våra servicekostnader framöver. Tack för din feedback och ditt förtroende! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Filip T
Skrev om KKV RO Vattenrening

Superbra och proffsig hjälp med vattenfilter för egen brunn.

Svar från KKV RO Vattenrening

Tack så mycket Filip! Väldigt roligt att höra att du är nöjd med hjälpen kring vattenfiltret till din brunn. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett fint omdöme och tackar varmt för förtroendet! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Johan R
Skrev om KKV RO Vattenrening

Bra och trevlig personal som är väldigt kompetenta

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Johan för ditt fina omdöme! Väldigt roligt att höra att du uppskattar både vårt bemötande och vår kompetens. Vi är glada att du är nöjd och uppskattar verkligen ditt förtroende för oss! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Johannes H
Skrev om KKV RO Vattenrening

Seriös, inga överpris, och hjälper alltid till med det som behövs och blir det några bekymmer så kommer de utan att ta betalt för det om det inom närtid efter installation Kan garantera att ni blir nöjda .. mvh Johannes och malin västerås

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Johannes och Malin för ert fina omdöme och för att ni rekommenderar oss! Extra roligt att ni lyfter både våra priser och hjälpen efter installationen. För oss är det viktigt att ni känner er trygga med oss hela vägen, även om något behöver justeras i efterhand. Tack för ert förtroende! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Beatrice R
Skrev om KKV RO Vattenrening

Som alltid professionell och tillmötes-gående. De gör ett mycket bra jobb!

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Beatrice för de fina orden! Extra roligt att höra från en återkommande kund att du fortfarande är nöjd med både vårt bemötande och jobbet vi gör. Vi uppskattar verkligen ditt fortsatta förtroende för oss! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Andreas H
Skrev om KKV RO Vattenrening

Mkt professionella och kunniga. Vi hade alla problem som man kan ha med vårat vatten, men det löste dom galant. Svarar snabbt i telefon och är snabbt på plats för att hjälpa till.

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Andreas för ditt fina omdöme! Det var verkligen roligt att läsa. Ni hade en hel del problem med vattnet, så det känns extra bra att höra att ni är nöjda med både resultatet och vår hjälp. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och finns självklart här om ni behöver oss framöver! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening

Sandra V
Skrev om KKV RO Vattenrening

Trevliga och gör ett bra jobb! Även när det några månader senare blev problem med vattenpumpen var dom snabbt här och bytte ut den utan kostnad. Känns tryggt och vi är mycket nöjda!

Svar från KKV RO Vattenrening

Stort tack Sandra för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att ni känner er trygga och nöjda. För oss är det viktigt att finnas där även efter att arbetet är klart, så vi är glada att vi kunde hjälpa er snabbt när problemet uppstod. Tack för ert förtroende! Vänliga hälsningar KKV RO Vattenrening