Mycket bra och pålitligt! Håller vad de lovar och har hög service.
Klingberg & Forsberg Bilservice AB
Välkommen till Klingberg & Forsberg Bilservice AB! Är det dags att serva eller reparera din bil? Vi på Klingberg & Forsberg Bilservice AB reparerar bilar av alla modeller och bilmärken. Vi utför allt från små reparationer, service, besiktning och däckskifte till stora reparationer, däckförsäljning och däckhotell. Vi är den...
645 omdömen om Klingberg & Forsberg Bilservice AB
Sedan starten hos Reco 2019
Inte många ord blev sagda. Jobbet verkar välgjort efter vad jag kan se.
Väldigt bra bemötande och fixade problemet med bilen. Kan rekommendera denna verkstad.
Snabb service och trevligt bemötande!
Trevlig personal. Byte av nedslitna däck som fungerade utmärkt. Fick tips på bra prisvärda nya däck.
Fick akut punka och en eftermiddag körde förbi bilverkstaden och hoppa in och fråga om de kunde hjälpa mig. De kollade min däckstorlek, inga på lager men skaffade däck och allt var fixat inom tre arbetsdagar
Rek denna verkstad varmt Bytte däck och dåliga bromsbelägg upptäcktes, vilket varken min gamla verkstad (trots påpekande) elr bilbesiktningen såg. Fick ett prisförslag på byte belägg direkt Bokade ny tid Mycket bra bemötande
Bra bemötande. Hade beställt byte av vinterdäck till sommardäck samt däckförvaring. Förväntningarna infriades.
Ett proffsigt bemötande, med tydlig information och återkoppling i vad som behövde göras vid felsökning och reparation av bil. Snabb och smidig hantering. Rekommenderas!
Bra bemötande trevlig personal.Lämnade däck för förvaring. Jag hade goda förhoppningar inför besöket eftersom jag tidigare anlitat verkstaden för service mm. Hälsningar från Lennart Evergård
Enkelt, lättsamt, trevligt Servicen är på topp Kan varmt rekommendera dem
Snabbt, enkelt och förtroendeingivande. Bytte bromsar och fick komma in samma dag jag ringde. Allt gick smidigt och har inget att klaga på.
Alltid trevligt bemötande. Arbetet utförs snabbt och bra. Är ärliga och uppriktiga vilket jag uppskattar som kund. Kan varmt rekommendera Klingberg & Forsberg Bilservice.
Var i akut behov av felsök. De ordnar en tid mitt i högt belastad tid då alla byter däck. De hittar ett fel och åtgärdar det direkt. Trevligt bemötande av all personal!
Oerhört hjälpsamma när vi hamnade i en nödsituation och vårt avtagbara drag totalkrånglade så vi inte kunde köra iväg o besiktiga husvagnen. De upplevs mycket kompetenta och rediga och villiga att hjälpa oss så fort det hade möjlighet. Denna verkstad rekommenderas varmt.
Det kändes väldigt seriöst och ärligt 👍
Jätte bra service. Känndes väldigt proffsigt
Enl nin dotter som var där blev hon väldigt positivt bemött.
Trevlig service, snabbt o utan krångel!
Snurrigt bemötande. Dåligt att ta extra betalt för att koppla ur en bilbarnstol! Blir inget mer besök.
Tråkigt besöket inte blev till belåtenhet. Ja vad skall man säga, inte ofta det är två "likadana s-max" bokade samma dag med samma bältes problem. Därav en lätt förvirring vid inlämnandet då ni hade bokat om dagen till just samma dag som det redan var en bokad sedan tidigare, så var det den andra bilens reg nr som låg först. Sedan blir det ju tokigt om man lämnar pris för byte av bilbälte/bälteslås så kan vi ju inte utgå på förhand att det sitter fastspända barnstolar och saker i vägen för oss när vi skall utföra arbetet,...
Det var ett trevligt bemötande.
Jättenöjd med bemötande och ett pålitligt intryck. Jag kommer återkomma
Bra och snabb service. Bra bemötande
Förtroendegivande och kunniga.
Jättebra bemötande, professionella, bra priser och flexibla! Synd att jag inte hittade denna verkstaden tidigare!
Väldigt professionell och snabb hjälp. Rekommenderas!!
Toppenbra service och bemötande, supernöjd!
Fick olika alternativ som lösning på bilens problem. Kort väntetid. Trevlig service & tydlig information!
Tusen Tack för snabb hjälp. Kan varmt rekomendera dom.
Fick både snabb, bra & prisvärd service! Kan varmt rekommendera Klingberg & Forsberg.
Mycket trevligt och professionellt bemötande redan vid första telefonsamtalet. Schysst prissättning. Rekommenderas varmt.
Snabb service, billigt, bra bemötande. Rekommenderas!
Trevligt å smidigt bemötande, rekomenderas!
Det kändes förtroendeingivande redan vid bokning av reparation av bromsar.. Vänligt o proffsigt intryck vid avlämnande av bilen. Bra information under dagen om vad som behövde göras och en glad överraskning när ombesiktning av bilen var fixad… mycket nöjd!
Bättre kundbemötande än det av Klingberg & Forsberg kan inte fås. En förhandsinfo och återkoppling under tiden för åtgärd som verkligen gjort att förtroende för företaget är i topp. Förväntningarna uppfylldes till fullo och mer därtill, en snabbare service än jag kunde ha förväntning på. Företaget utförde reparation och service efter att bilen i icke körbart skick bärgades till firman. Vid hämtning lämnades en genomgång av vad som åtgärdats och dessutom lite xtra omsorg som julbonus. Mycket nöjd. Tack
Väldigt fint bemötande, förtroendeingivande.
Bra bemötande .Litar pådeninformation som ges
Alltid bra service! Jag fick snabbt tid för hjulbyte och däckförvaring trots att jag var sent ute
Bästa servicen! Kunnig, effektiv och trevlig personal! Best of the best!
Bra service och väl utfört arbete. Jag kan rekommendera Klingberg och Forsberg bilservice
Professionella service och trevligt bemötande.
Hej! Jag har varit hos denna bilverkstad för länge sedan och alltid varit väldigt nöjd. Tack för bra jobb. Kjell Lindahl
Mycket nöjd! Snabb och bra service.
Trevligt bemötande och gör ett bra jobb
Gott bemötande av en firma som inte lagar grejer i onödan
Höga förväntningar som blev uppfyllda! 👍
Trevligt och smidigt att både lämna in och hämta
Kommer att återvända hit då dom känns pålitliga! Fixade läckage i avgassystemet och vad tyst o fin bilen låter nu jätteskönt mycket nöjd..Kan vara lite svåra att nå på telefon dock.
Lätt att boka tid, väldigt hjälpsamma! Löste problemet snabbt.
Alltid kanon! Personligt och äkta. Bilmekaniker på riktigt.