Jag tycker att jag blivit både vänligt och professionellt bemött. Nu hoppas jag att bilen också går igenom besiktningen. Jag kommer gärna tillbaka till denna fina verkstad. Med vänlig hälsning, Liselott
Klingberg & Forsberg Bilservice AB
Välkommen till Klingberg & Forsberg Bilservice AB! Är det dags att serva eller reparera din bil? Vi på Klingberg & Forsberg Bilservice AB reparerar bilar av alla modeller och bilmärken. Vi utför allt från små reparationer, service, besiktning och däckskifte till stora reparationer, däckförsäljning och däckhotell. Vi är den...
492 omdömen om Klingberg & Forsberg Bilservice AB
Sedan starten hos Reco 2019
Reparerade min VW buss (16.500kr) vilket var bra men när jag åkte hem så fungerade inte tempmätaren. Ringde tillbaka direkt för att åka tillbaka o få det löst. De var ovilliga att titta på det eftersom de skulle gå på semester. Känns inte ok eftersom den fungerade när jag lämnade in bilen. BESVIKEN!
Tråkigt att tempmätaren stular för dig men allt kan hända på en 35år gammal bil och vi kan tyvärr inte trolla fram mer tid som inte fanns, det har jobbats konstant övertid varje dag dem senaste veckorna för att bli klar med bland annat din buss innan semestern. Var ändå behjälplig i telefon med tips på vad som kunde kollas och vart du hittar tempgivaren mm. Hoppas det är något enkelt fix som du kan lösa själv annars är du alltid välkommen åter när vi är tillbaka i Augusti. Mvh Tobias
Jag är väl kanske inte rätt person att uttala mig då det var pappas företag tills han gick pension för flera år sedan. Är väl minst sagt jävig! Känner ju personalen sedan tidigare. Så jag är toppennöjd och rekommenderar såklart vänner och bekanta!
Fick lämna bilen fyra dagar tidigare pga resa Var klar på fredag innan helg … Besiktigad o körklar Kanon👍
Trevligt och professionellt bemötande. Snabbt fixande av bilen och kostnaden landade några hundralappar under offert som större verkstad tidigare skickat. Svårt att vara annat än nöjd.
Fick snabb o proffsig service, kommer använda dem igen!
Proffsig, trevlig personal och rimligt pris.
Snabb service och tydlig information om eventuella brister som skulle behövas åtgärdas framöver. En otroligt gedigen bilverkstad.
Mycket bra bemötande och snabb service
Mycket bra mottagande och bra service, även de delar som var ouppklarade så gavs tips till andra som skulle kunna lösa det.
Bra kunskaper om olika bilmärken Alltid offert på tillkommande arbeten Snabb tidsbokning Alla pratar svenska
En riktig verkstad, med kundmottagare som vet vad de pratar om. Dessutom bra pris.
Blev trevligt bemött. God service.
Alltid bra service och bra kundkontakt
Trevliga, bra bemötande och jobbet verkar ha gjorts noggrant. Smidigt!
Snabb service och trevligt bemötande!
Jag var på genomresa, höger frambroms låg kraftigt på så hjulet var glödhett, jag fick komma in, på mindre än 20 minuter stod bilen åter på parkeringen med ett utbytesok klar att köra. Jobb i lugnt tempo, alla handgrepp satt precis utan tvekan, då går jobbet fort och säkert.
Trevligt bemötande bra service snabbt jobbat
Fantastiskt bemötande. Strandade i Gbg utan hel- och halvljus och fullt lysande efter ett par timmars detektivarbete. Imponerande. Nu vet vi var vi ska hitta hjälp med bilen när vi är i Gbg. Hjärtligt tack!!!
Snabb service, trevligt bemötande och tips om bilens skick
Snabb service. Kontakt via telefon innan åtgärd
Hej, Jag tycker att ni var snabbt och duktig med allt och specifika på detaljer. Förklarade allt till mig och priset som ni har som bästa i Partille. Vi ses för nästa service. Tack Mvh Sorood
Hej! Tack du blev nöjd och att du även berättar detta för oss. Du är alltid välkommen åter! Mvh Tobias
Profesionellt bemötande o erfarenhet
Kunniga.konkurrenskraftiga priser.bra bemötande
Proffesionellt mottagande och utmärkt service
Subersnabb service, Trevligt bemötande!
Snabb bra service trevlig personal 😺!!!!!
Är väldigt kunniga på min gamla w.-pickupen så tack.
Korrekt och smidigt bemötande trots att jag klev in 2 min före stängning och det ringde i telefonen medan vi löste mitt ärende.
Bra och snabbt uträttat. Fick hjälp med det som skulle göras. Svarade i telefon snabba och fick göra besök inom rimlig tid
Mycket bra bemötande. Trevlig och kunnig personal och jag fick snabbt tid och hjälp med däckbyte.
Trevligt bemötande och kunnig personal. Ren och snygg verkstad. Ordning och reda. Trodde att vägassistans ingick när man servade. Det gör den hos vissa konkurrenter.
Hej! Tack för recensionen. Vi lägger inte in den kostnaden för vägassistans automatiskt på alla kunder då man i regel har assistans/bärgning med mera via sin vanliga försäkring, eller så som många redan har en extra fristående assistans tycker vi det är fel att alla kunder skall vara med och betala för det. Vi har en jätteposter på kundmottagningsdisken om att vi erbjuder tecknande av assistans i samband med service. Vill du teckna BDS vägassistans så löser vi såklart det för en förmånligt pris. Med vänlig hälsning Tobias
Trevlig och kunnig personal. Snabb hjälp
Snabbt och bra! Och bra välkomnande
Alltid perfekt service och snabb hjälp när jag har behövt .Kan inte vara bättre !!!
Hej påver! Jag är jätte tacksam. Ni är mycket duktiga samt Snälla! Jag är mycket nöjd. Hälsningar: G-lasaki
Snabb service och proffsigt bemötande
Som alltid väldigt nöjd. Fantastiskt kundfokus och har alltid kostnad i åtanke. Att köra service och besiktning tillsammans gör det väldigt smidigt och enkelt.
Tobias gör jobbet som det proffset han är! Alltid 100% ärlig och tar hand om bilen som om det vore hans egen
Väldigt serviceinriktad och lätt att ha och göra med. Löste mina problem väldigt bra.
Väl bemött och snabb och bra lösning
Mycket väl bemött. Varit där många gånger innan via mitt arbete och förväntade samma höga standard till ett bra pris som de brukar leverera, även om det var många år sedan jag var där. Vilket fortfarande stämmer. Tjänsten var en service av en renault.
Vi servar alla våra bilar här och har gjort i ca 2-3 år. Mycket nöjda både med service och pris. Rekommenderar varmt!
Perfekt bemötande. Höga förväntningar som levdes upp till. Reparation av gammalt tändningslås.
Otroligt bra bemötande och framförallt bra kommunikation. Som pricken över i:et så blev bilen besiktigad utan att jag ens bad om det. Jag rekommenderar verkligen verkstaden starkt. Rimliga priser utöver det
Alltid bra bemötande och de är alltid flexibla och kan hjälpa till med mer en bilen. Vi fick hjälp med vår släpkärra och reparation av vår Rockard. Har även tidigare fått hjälp med hästvagn.
Service, bemötande, kunniga, fixar allt, pålitliga, hjälpsamma osv osv. Världsklass. Lämnar alltid in här och gjort det de senaste åren.
Jättebra service snabba och hjälpsamt, ärlig, har ta hand om våra bilen i många året, hämta och lämna full service och bra pris det kan jag rekommendera. Serviceteamet hjälpte mig med bilen som jag inte kan därför ger jag företaget 5 stjärnor Stor Tack för att ni finns
Trevligt bemötande och fin och snabb service. Kände mig glad och inte lurad efter att fått bilen fixad hos Klingberg och Forsberg
Super service, snabb hantering och utan tvekan den bästa bilmekanikern i stan!