Snabb återkoppling på frågor och offert rörande flyttstädning. Trevligt bemötande, tydliga svar och inte minst ett väldigt bra resultat av deras arbete. Rekommenderas varmt.
KM Kvalitetsgaranti AB
KM Kvalitetsgaranti är ett städföretag som erbjuder skräddarsydda och professionella städtjänster för både privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd. Vi är experter på städning och har god erfarenhet av att städa såväl hem som företagslokaler, som exempelvis hotell och skolor. Med oss kan du enkelt boka din tjänst och...
32 omdömen om KM Kvalitetsgaranti AB
Hej Ingvar, Tack för dina fina ord! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och resultatet av städningen. Varmt välkommen åter! 🌸
Snyggt och rent ingenting att klaga på
Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd och att allt blev snyggt och rent. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen framöver! 😊
Flyttstäd med fönsterputs, mycket nöjd!
Hej Erika, Stort tack för din fina recension 🙏 Vi är glada att du blev nöjd med både flyttstädningen och fönsterputsningen. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 🌟
Till mötes gående och bra städat.
Hej Anders, Tack för din recension. Vi uppskattar din feedback och är glada att städningen motsvarade dina förväntningar.🙏
Det är den bästa städningen vi fått utan tvekan på alla flyttstädningar vi fått. Helt fantastiska. De hittade till och med ett guldsmycke som min fru letet efter i flera år! Ska ni ha en superstädning är detta företaget. Bra jobbat!
Hej Gert! Stort tack för ditt fina omdöme 🙏 Vi är jätteglada att ni blev så nöjda och extra kul att vi kunde hitta guldsmycket! Varmt välkomna tillbaka när ni behöver oss igen. 🌟
Trevligt och tillmötesgående bemötande samt välgjord städning.
Stort tack Sivmajvor, Vi är glada att du är nöjd både med städningen och bemötandet – det är precis så vi vill att det ska kännas! Du är varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp.
2 grabbar som verkligen gjorde sitt jobb!!! Har aldrig upplevt hantverkare som gjort ett bättre arbete! Dom. Var ostoppbara! Vi blev super nöjda med deras arbete och rekommenderar dom på det varmaste!!!! ! Stort eloge till dom
Hej Kjerstin! Stort tack till er! Det gläder oss enormt att ni blev så nöjda och vi blir verkligen rörda av din fina rekommendation. Vi ger alltid allt och det betyder mycket att det märks. Tack för förtroendet, vi hjälper er gärna igen när som helst!
Proffsiga bra bemötande. Snabb återkoppling. Rena fina fönster.
Hej Lena! Stort tack till er! Det gläder oss att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet. Ni är varmt välkomna igen!
KM Kvalitetsgaranti AB hälpte oss med snabbt besked och kom exakt på avtalad tid. Utförde städningen med mycket bra resultat. Vi blev mycket nöjda med resultatet. Dom var verkligen noga. Om vi får huset sålt kommer vi absolut att låta dem göra flyttstädningen.
Hej Majvor, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att ni är nöjda med både snabbheten och noggrannheten i vårt arbete. Vi ser fram emot att hjälpa er med flyttstädningen när huset blir sålt. Tack för förtroendet!
Omsorgsfullt och noggrant utfört Mycket nöjd:) Tack!!
Så roligt att höra, stort tack Marika! Vi lägger ner mycket omsorg i det vi gör och det betyder mycket att du märkte det. 😊
Noggranna, duktiga och trevliga. Rekommenderar de varmt!
Tusen tack för förtroendet och dina varma rekommendationer Anna! Vi är glada att få leverera både kvalitet och ett trevligt bemötande.
Snabb återkoppling och hög kvalitet på utförd flyttstädning.
Tusen tack! Vi blir verkligen glada av att höra att både återkopplingen och städningen levde upp till dina förväntningar. Vi hjälper dig gärna igen!
Allt var ok, inget att bemärka.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att allt fungerade som det skulle.
Trevligt bemötande och behjälpliga på alla sätt
Stort tack Malin! Vi uppskattar ditt omdöme!
Mycket tillmötesgående och tillgängliga. Otroligt flexibla. Bra kvalitet på städning.
Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏🙌
Mycket bra och seriös städfirma
Stort tack, Mäklarhuset! Vi uppskattar verkligen ert förtroende och de fina orden. Ser fram emot fortsatt gott samarbete! 🙌
Smidigt, proffsigt och tryggt bemötande som överträffade mina förväntningar. Kan varmt rekommendera KM Kvalitetsgaranti!
Stort tack för dina fina ord Lina! Det gläder oss att vi kunde överträffa dina förväntningar. Varmt välkommen igen!
Mycket vänligt och proffsigt bemötande och såväl städning och fönsterputs har utförts på ett mycket bra sätt till min fulla belåtenhet!
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med både städning och fönsterputs. Välkommen igen!
Trevlig bemötande. Hade höga förväntningar efter rekommendation från mäklare. Tyvärr några små missar i städningen men det löste sig väldigt smidigt och slutresultatet blev till full belåtenhet.
Tack så mycket för din recension och för att du valde oss! Vi är glada att du uppskattade bemötandet och att vi kunde lösa de mindre missarna snabbt. Slutresultatet är alltid viktigast för oss – varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen!
Otroligt noggranna & innlyssnande! Blir alltid otroligt nöjda när vi fått nystädat! Toppen helt enkelt!
Hej Martin, Stort tack! Vi ser fram emot nästa gång!
Huset har aldrig varit så rent
Hej Ulf, Tack snälla för den fina recensionen! Det gläder oss verkligen att du är nöjd. Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma kvalitet varje gång!
Trevligt och proffsigt bemötande i alla steg. Mycket nöjd med servicen och kommer definitivt anlita KM igen.
Stort tack för dina fina ord Anna! Vi är så glada att du är nöjd med både servicen och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss, vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! 🙏
Efter att fått hjälp med fönsterputs förra våren använder jag dem med glädje i år igen ! Bra service, tillmötesgående och ett bra resultat.
Tack så mycket för din fina feedback Birgitta! Vi är så glada att höra att du är nöjd och ser fram emot att hjälpa dig även i år.
Gjorde ett bra jobb.Rent&snyggt.Trevliga killar som kom.
Tack så mycket! 🙏 Vi skickar vidare berömmet till killarna!
Mycket nöjd med flyttstädningen. Uppfyllde det som vi kommit överens om.
Stort tack – vi är glada att du är nöjd och att allt blev som utlovat! 🙏
Hemstäd som städar precis som jag själv städar. Supernöjd varje gång!
Tack så mycket! Det är verkligen den finaste komplimangen vi kan få! 🙏
Alltid nöjd med KM Kvalitetsgaranti!
Stort tack, vi blir så glada att höra det 🙏
Man är noga och snabba samt effektiva
Tack så mycket för ditt fina omdöme 🙏
Ett utmärkt bra arbete och ett alltid lika vänligt bemötande
Hej Kjell, Stort tack ska du ha 🙏
Good communication and service. Very flexible and friendly.
Tack för din fina recension Angelina 🙏
Levererar alltid det lilla extra och mycket flexibla
Tack Katarina för ert långvariga förtroende! 🙏
Vi har haft hemstädning varannan vecka i flera år. Väldigt nöjda. Bra kvalitét på städningen och hög servicenivå. Ibland har det varit en utmaning att ingen i städpersonalen pratar engelska..
Tack Erik för ert fina omdöme och ert långvariga förtroende! Vi tar till oss er feedback om språket och jobbar löpande med att förbättra kommunikationen. Varmt tack! 🙏