Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder - Jordgubbsprinsen brinner för service och vi lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse.
JOAKIM I:
Kundupplevelsen med Jorgubbsprinsen är typ den bästa, alla kategorier, jag haft på många år. Sjukt imponerad!
I varje touch point möts man av trevlig, kompetent personal. Kommunikationen är magisk, med påminnelsesms, sms när arbete börjar med länk till info och kontaktuppgifter om något går snett, och utvärdering efter.
Vi hade packhjälp, flytt och flyttstädning. Alla tre jobb gjordes av trevlig, hjälpsam och proffsig personal. Vi kände oss verkligen omhändertagna och kunde slappna av.
Vi hade inget strul, allt gick smärtfritt och vi är väldigt nöjda. Man får intryck att personalen trivs / har vettiga villkor och det känns bra och leder till bra service.
Har använt dem två gånger och rekommenderar starkt!
Anlita ett miljömärkt städföretag - Anlita Städpulsen!
Marja-Leena N:
Proffsiga och vänliga kvinnor som städade min lägenhet. Inga anmärkningarna varken av mig eller hyresvärden eller av den personen som har tagit över lägenheten. Jag är jättenöjd!
Tack för ett bra arbete!
Lanolia i Södertälje är det personliga städföretaget som erbjuder städtjänster till både företag och privatpersoner med fokus på kvalitet, lyhördhet och miljö.
Vi skiljer oss från många andra flyttfirmor eftersom vi kan tillhandahålla en helhetslösning. Vill man ha hjälp med allt kring en flytt kan vi erbjuda en paketlösning där allt ingår: packning, flyttst...
Leif R:
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon bra städning o flyttkillarna var försiktiga med allt som flyttades. Rekommenderar Cama service för ovanstående uppdrag.
Vi vill hjälpa våra kunder genom att förstå värdet av deras tid, samt hur personlig städ, lokalvård & professionell service kan underlätta och höja kvaliteten både i arbetsliv & privatliv
Ingen bindningstid, kostnadsfria avbokningar, egen städhjälpare, bra försäkringar. Provstäd 95 kr/tim.
ETHEL W:
Superbra städ och fönsterputs som jag fick . Alltid snabb och bra återkoppling från kontaktpersonen Maria, Tack! Kommer att anlita de igen framöver. Tack till Maria och personalen Agata som utförde jobbet.
Flyttgiganten - Säker, trygg, välplanerad och professionell service för både företagskunder och privatpersoner
Rasmus H:
Wow! Vilken smidig flytt. Oerhört proffsiga i sin approach och utförde jobbet på ett kanonsätt. Skulle sammanfatta det hela som snabbt och noggrant.
Med över 50 års erfarenhet i branschen hjälper vi dig med din städning!
Hannu K:
Jag var kontaktperson mellan min arbetsgivare och Västerorts städservice om totalentreprenad och har bara mycket positivt att säga om företaget. Nu är jag pensionär sedan 1 år tillbaka och har ingen aktuell bild av detta. Men jag kan inte tänka mig att kvaliteten kan ha blivit sämre. Tack.
Jannica N:
Väldigt bra kommunikation vid bokning och innan flytt, kände mig trygg hela vägen. Bra pris också! Snabba och professionella under flyttdagen. Beställde även flyttstäd och de gjorde ett noggrant och bra jobb!
Jag är väldigt nöjd överlag och rekommenderar Flyttflex varmt.
Med ca 35 års erfarenhet av professionell städning kan ni känna er trygg med oss som er städpartner. Vi har nöjda kunder som anlitar oss långsiktigt.
Christina C:
Mycket bra och korrekt städning, första gången som jag blev nöjd efter att ha provat flera andra städbolag. Kommer att boka igen och har rekommenderat Lindalens till fler jag känner.
Städ och fönsterputs till bra pris och villkor. Kollektivavtal • Kvalitetsgaranti • Ingen bindningstid • Miljövänligt • Självklart försäkrade!
Julia E:
Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda och om miljön.
Ess Plus! Företaget som ger ditt hus ett plus i kanten. Med hög kvalitet och säker och utbildad personal tar vi hand om ditt hem, helt på dina villkor.
Lotta O:
Vi har använt Ess Plus i 15 år och rekommenderat till många andra. Vår städerska är fantastisk och vi vill ge dem högsta betyg!
Den enda städfirman du behöver. Högkvalitativ Städning, Mattvätt och Möbeltvätt för både privat- och företagskunder.
Senait G:
Vi är så himla nöjda med Mr Cleaner! Vi trodde aldrig det var möjligt att få ett sånt fint och rent resultat men det var det med deras hjälp. Jag rekommenderar Mr Cleaner alla dagar i veckan.