Städaren var fantastisk men kundservicen är usel. Appen bör varna när man avbokar inom 7 dagar att avbokningen ändå kommer dra full avgift. Tråkigt att de inte tillät en att omboka efter heller. Här tappar dem oss som kund. Drogs en avgift för städmaterial trots att de använde vårt rengöringsmedel och inga dukar lämnades. Fick kontakta två gånger för att be dem korrigera fakturan, till slut betalade jag den ändå.
Freska
Välkommen till Freska! Vi erbjuder hemstädning, storstädning, fönsterputs, flyttstädning och visningsstädning. Vi finns här för att hjälpa till att underlätta vardagen så att du kan fokusera på annat! Du kan välja att ha regelbunden städning eller endast vid behov. Du kan även välja mellan en rad olika extratjänster som till...
1720 omdömen om Freska
Sedan starten hos Reco 2019
Hej Freska Jag heter Bosse och är Kerstins man och vi är nöjda med Vår städerska från Freska Med vänlig hälsning, Bosse Lundquist
Trevligt bemötande och seriöst utfört arbete.
Fantastisk känsla av att komma hem till mig själv- nystädat… utan egen insats…
Trevlig personal som städar väldigt bra! 😊
Vår städare har varit utomordentligt duktig. Har inte haft något att klaga på.
Trevliga och städar riktigt bra utifrån förväntningar.
Väldigt nöjda, proffesionell och trevlig personal
Inte nöjd allts. Väldigt oseriös företagg. De avbokade min städning 20 minuter innan städerska skulle komma. Första gången gjorde dem ett så dåligt jobb att jag var tvungen att ringa och be om förklaring (jag har bilder). Andra gången dem skickade ett SMS och skrev att de kunde inte komma. Alltså, vilken dålig ledarskap. Är någon sjuk i personalen, man ringer en vikarie omedelbart. Den enda som gör ett bra jobb är deras app designer.
Freska ger mig alltid känslan av att komma hem till ett perfekt städat hem!
Jag är mycket nöjd med min städare men inte nöjd med att er app endast går att använda på svensk App Store.
Alltid trevligt att komma hem efter jobbet till en nystädad lägenhet!
Gott kundfokus och trevliga städare. Någon gång har kundtjänsten varit lite "kort" i tonen när jag inte var helt nöjd. Städningen har dock varit klockren och företaget är enkelt att vara kund hos.
Trevligt bemötande. Försöker alltid tillgodose önskemål
Underbar fast personal varannan vecka. Varannan vecka var vi haft annan personal som tyvärr byta upp med jämna mellanrum. Överlag mycket nöjda med veckostädningen.
Trodde hon kunde städa men under all kritik Kundtjänst trevliga och förstod mina klagomål
Nöjd så här långt, endast haft hemstädning 2ggr.
Freska har ingen speciell betydelse för mig. Magda som städar hos mig sedan 7 år tillbaka var anställd på Rent Hemma när bolaget köptes av Freska. Magda och jag har inget gemensamt språk men har ändå lyckats förstå varandra och Magda är mycket snabb och effektiv. Jag är mycket nöjd med hennes insatser. Vi hade en vikarie för Magda, som jag inte heller hade något gemensamt språk med, men fick henne att torka av dammet från stolsbenen och torka av i ”sopskåpet” som Magda alltid gör så jag var nöjd med hennes insatser också....
Bra bemötande Fantastisk städare!
Jätteduktiga städare! Funkar klockrent. Mejlkontakter om ändringar av tid osv. har fungerat bra. Det enda som jag upplever inte fungerat så bra är att boka in fönsterputsning. Innan företaget hette Freska fungerade det bättre. Jag mejlade och sen bokades det in samtidigt som städningen. Nu ska man gå in på nätet och fylla i och sen återkommer ingen. Förra året missades det också och ny tid fick bokas.
Alltid blivit vänligt bemött. Mina förväntningar har infriats. Städning som jag prenumererar på har utförts proffsigt och samtliga städare som har utfört tjänsten har varit vänliga, noga och proffsiga i sitt arbete.
Vi är mycket nöjda med stängningen o det trevliga bemötande
Trevlig personal och bra gediget städat av dom. Har tidigare använt mig av andra bolag men Freska levde upp till mina förväntningar, vilket ingen tidigare har gjort.
Trevlig och vänlig personal som tillgodoser våra behov. Bra kontakt med bokning vid ändring av tid Service medveten och noggrann personal för vår månads städning
Det kommer en flicka en gång i månaden. Och städar vårt hus. Vi har bara tjänst två gånger än Så vi har inte så mycket att säga än.
Om ni menar den senaste städningen så var det jättebra. Städaren var glad och trevlig. Jag har städning i gång/månad 2½ h.
Värt pengarna, de kommer i tid ch gör ett bra jobb.
Hur nöjda som helst. Trevligt bemötande och ger det där lilla extra.
Bra kontakt med bra service och ett mycket jobb med städningen.
Städning. Bra genomfört, ibland missar städaren att städa ordentligt golv ytan i lägenheten.
jag har köpt städning. jag är alltid nöjd med bemötande och resultat.
Jag tycker dom är bra nöjd med städningen.
Försäljaren som fick mig att välja att prenumerera på hemstädning var trevlig och saklig och förstod mina behov. Vi hade först en städare och nu är vi inne på nummer två. Båda har varit punktliga, trevlig och städad enligt förväntan.
Helt ok, men ej toppen. Trevligt bemött, kommer i tid. Får mail innan städning, det är bra.
Allt mycket bra , städning en gång i månaden, nöjd kund
Har hemstäd. Städaren har varit jättebra. Väldigt fint när man kommer hem. Säljaren som kontaktade mig var trevlig och bra men kanske lite för snabb tror inte att jag tex fattade att det rabatterade pris jag nu betalar slutar i mars. Jag förstod det som att om man bokade innan februari var slut så var det detta pris man betalade. Fick inte heller veta att man skulle betala extra för städmedel. Om jag ska ge någon feedback på helhetsupplevelsen så är det nog faktureringen som känns som den kan förbättras mest. Upplever...
Är helt nöjd det bemötande jag fått. Städarna har utfört sitt arbete till belåtenhet. Städning dvs dammsugning och torkning av golv i 3 rum och kök samt rengöring av toalett. Ena negativa kan vara att det kan komma olika städare men de har utfört sitt arbete väl.
Städning en gång i månaden Blev bra efter ett tag, olika personer i början, sedan samma.
Otroligt bra städat. Rent o fint och massa småsaker som man kanske inte med är fixade som bonus. Kommer i tid och är mycket trevliga.
jag är jättenöjd med Freska särskilt med Wioleta
Superbra! Blir lyxigt rent och fint hemma varannan vecka.
Trevliga städare. Kommer i tid. Städar bra. Städning 1 gång i månaden 3 tim/gång.
Hej, jag har redan skrivit ett omdöme till Freska ang senaste städningen! Jag är överlag väldigt nöjd. Har en professionell städare! Men denna gång hade jag ett par klagomål. Annars gott bemötande! Snabb respons. Jag har städning var 4e onsdag Vänliga hälsningar Kerstin Hamel
Hej, Tycker Freskas sätt att kommunicera är helt i tiden. älskar deras app som är enkel att använda. Lätta att boka om och få korrekt och bra information. Bra upplägg där man får betygsätta varje städning gång till gång. Bygger för att jag som kund får chans att je adekvat och tydlig feed-back.
Jag har bara positivt att säga om företaget.
Bra bemötande. Dock lite många ändringar de senaste gångerna med liten framförhållning.
Städningen som utgjordes av Malgo var mkt duktig och noggrann gav ett mkt intryck Dessvärre kommer jag att resa bort så därför måste jag avboka bla måndag den 20/2 önskar en bekräftelse på denna avbokning så jag inte blir debiterad Har även skickat ett mail om detta till info@freska.se Med vänlig hälsning, Eva Gellermark
Freska är professionella varken mer eller mindre
Mkt trevligt och proffsigt. Bra resultat. Snyggt och rent.
Jag är mycket nöjd med den städning jag har! När jag behöver hjälpnav kundtjänst får jag snabbt svaroch hjälp via ”chat”! Mycket uppskattat!