Jag tycker att Freska Sweden AB. är ett mycket bra företag! De har skött min städning i snart 1år! Jag är mycket nöjd!😄
Freska Sweden AB
Välkommen till Freska! Vi erbjuder hemstädning, storstädning, fönsterputs, flyttstädning och visningsstädning. Vi finns här för att hjälpa till att underlätta vardagen så att du kan fokusera på annat! Du kan välja att ha regelbunden städning eller endast vid behov. Du kan även välja mellan en rad olika extratjänster som till...
2052 omdömen om Freska Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2019
Efter ett halvår med städtjänster från Freska har jag varit fullt nöjd med allt: Städning och bemötande från städare och support.
Hej Freska Vi är mycket nöjda o glada med vår städning som Lailah utför Hon är nogrann och har hög kvalitet på sitt arbete Vi hoppas att vi får behålla henne 2026 Och även behålla prisbilden 2026 Mvh Anna Lindén Berg
Toppen väldigt nöjd med min bästa städerska
Det är bra städning med samma städerska som vet vad jag uppskattar
Bemötandet utomordentligt. Mina förväntningar uppfylldes alltid. Uppdraget var att 2 ggr i månaden låta en städare hålla rent i min 4 rums lägenhet vilket alltid fullföljdes till belåtenhet enl. planen. Det var aldrig något "tjafs" om det ena eller andra och jag behövde aldrig komma med negativa påpekanden. Dessutom var personalen rar och bemötandet behagligt. Firman kan jag verkligen rekommendera!
Mycket nöjd med app, support, flexibiliteten och inte minst resultatet hemma!
Manjols. Var noggrann duktig och lyhörd. Kan varmt rekommendera ♥️
Mycket nöjd med städningen, väldigt kompetent personal.
Vi är nöjda med Freska och särskilt med våra städare. Ibland kan något klicka med byråkratin, men det är inte något stort problem.
Hate the 7 day lock-in as if I travel Freska is a chore I have to remember. 48h okay but 7 days feels scummy the fact that I can only cancel 30days before the cleaning is a clear milking the cow marketing bullshit capitalising on people paying for convenience or capitalising on ADHD or high stress as these can make you forget to cancel. Also what's with hitting the couch pillows and couches? That only releases more dust that won't settle quick enough to be vaccumed and it scares the shit out of my pets. The cleaners...
Bra och fin service! Har inte haft några problem.
Nöjd med min städerska! Jag har dock haft svårt med att få ordning på betalningar. I detta har det varit alldeles för många olika kontakter, aldrig samma person som jag pratade med gången innan. Jag vill kunna fråga efter en person och när jag har kontakt nästa gång kunna vänta mig att hen känner till ärendet.
Som vanligt supernöjd med Danuta, och god jul till dig med! :)
Genomgående bra och proffsigt. De hör av sig, är flexibla. känner mej trygg med att anlita Freska.
Much better then Hemfrid. Reliable service with great customer support.
Pålitligt i alla fall avseenden. Passar tiderna alltid. Genomgående noggrann städning. Inte något fusk.
Enkla, petiga ger det lilla extra
Har alltid blivit bra bemött av medarbetarna. Däremot tycker jag att det är lite märkligt att det inte finns något direktnummer. Man får leta en hel del, och ibland svarar någon, ibland inte. Chatten är helt klart det lättaste sättet att få tag på dem när det behövs. Flertalet gånger har vi behövt avboka städningen, men trots detta har bokningen ändå gått igenom. Detta trots att jag har avbokat mer än en vecka innan. Utöver det är vi väldigt nöjda med tjänsten. Vi har ett löpande abonnemang som omfattar hemstäd varannan vecka.
Very good cleaning. Nice staff and appears very serious.
Trevlig städerska, och duktig
Det är en fantastisk känsla att komma hem till ett nystädat hem! Och det har gjort stor skillnad för livspusslet att få hjälp med den biten. Hon som städar är dessutom väldigt trevlig och min son älskar henne!
Dom gör verkligen sitt jobb, så jäkla skönt att komma hem till ett nystädat hem, tar tom ut soppåsen om jag skulle ha glömt det,
Jag rekommenderar INTE det här företaget. Jag har haft hemstädning med olika firmor i över 10 år och det här är första gången jag blivit riktigt missnöjd. Här är en lista av bara några saker: 1. De skickar en städare som är totalt inkompetent. Efter hemstädningen finner vi att hen inte ens dammsugit under möbler. Under vår säng rullar stora dammråttor. I kökets återvinning/sophantering har hen inte ens torkat bort rinnande klegg utan satt plastpåsar ÖVER smutsen. Hen har inte städat tvättstugan alls trots specifika instruktioner....
Jag tycker att det fungerar bra. Bra städat.
Trevlig personal och fint städat 😃
Min recension om företaget verkar försvunnit… undra varför…? Hos oss tog städerskan 5000kr och sedan stack hon på semester. Vi skulle aldrig anlita Freska igen, varning för detta städbolag.
Jättebra service, pålitliga och bra städare
Jag är mycket nöjd med Freskas framförhållning och städning!
Uruselt! Jag avråder verkligen från att anlita Freska. Jag beställde en så kallad storstädning. Den skulle kosta en del men jag ville kosta på mig för att få ordentligt rent. Jag blev chockad över hur dåligt de hade städat! Listan kan göras lång: mattan hade inte dammsugits alls, golvlisterna var smutsiga, det låg dammråttor på golvet, drog man handen på golvet så fick man smuts och damm på handflatan, det var synbart smuts kvar i toaletten och de hade inte alls varit bakom toalettstolen eller i hörnen. Som om det inte var...
Eftersom jag endast haft en städning än så länge så har jag inte så mycket att säga men jag var nöjd.
Det var första gången Freska personal städade huset Jag var nöjd.
Appen funkar okej. Vår städerska är toppen!
Bra städat, trevlig personal och till ett bra pris! :)
De meddelar samma dag som det är städning, att städaren inte kan komma. Detta sker gång efter gång. Har sagt upp dem nu. Varning för Freska, de har ont om personal, och personalen blir långtidssjukskrivna.
Jag är väldigt nöjd med städningen . Det blev jättefint.
Beställde en storstädning av Freska men blev inte alls nöjd. Flera fläckar var kvar på golvet, parketten var klibbig av rengöringsmedel och ett träbord förstördes av städningen. Fick bestrida fakturan och fick iaf en nedsättning av priset. Skulle aldrig våga anlita Freska igen tyvärr.
Jättebra kundbemötande & trevlig personal!
Mycket trevlig flicks. Jag förväntade mig att få mitt hem rent. Flickan som städar hos mig är väld9igt rar och noggrann. Jag är mycket nöjd med henne och Fresks
missad städning, flera försök att byta ut städerskan utan vår vilja, försök byta tider utan vår vilja
Bedrövligt inkompetent slarvigt
De två första städningarna har varit ok med några problem. Den första städaren kom 20 min sent, den andra behövde omfattande instruktioner kring hur man bäddar en säng. Som helhet ok men jag hoppas det flyter på bättre framöver.
Jag är utomordentligt nöjd med det arbete som Freskas städare utfört. De har städat en gång samt tvättat mina fönster också en gång. Bemötandet från administrativ personal också mycket bra
Det var välstädat, fräscht och vad jag tycker lite extra fint som jag inte hade räknat med. Toppenbetyg från mig.
Kom inte i tid. Hade inte med sig material som sägs på hemsidan. Uppgav att annan person skulle komma.Den som kom hette annorlunda men hade ingen legitimation. Bytte till annat bolag direkt efter det.
Jag ville inte ge en publik recension, trodde detta var något internt.
Jag blev bemött på ett trevligt sätt. Var inte beredd på att städaren pratar engelska. Jag har valt städning 1 ggr/ månad. Mina förväntningar var förstås att få välstädat och det blev det.
Städet har alltid varit klanderfritt men planering och organisation har tidigare lämnat en del övrigt att önska. Men efter en paus testar vi igen och upplever nu att det funkar mycket bättre.
Fick ett skinande hem! Väldigt duktiga och noggranna!
Good. Satisfied with the service.