GK Facility Service
GK Facility Service har lång erfarenhet av all sorts uppdrag inom städ och trädgårdsarbeten. Vi levererar tjänster till privatpersoner, små, medelstora och stora företag.
Eftersom vi har en bred kundkrets med varierande behov är vi lyhörda inför varje uppdragsgivares enskilda önskemål och därefter skräddarsy samt uppfylla dessa behov.
Idag erbjuder vi flertalet standardavtal där uppdragsgivaren kan snabbt se vad som erbjuds och utan tidsspillan bocka av det som behövs. Vi skräddarsyr också offert som är lämpade efter Era önskemål.
Vi växer ständigt tack vare goda referenser från nöjda uppdragsgivare. Bland dessa referenser finns Svensk Fastighetsförmedling, Skandiamäklarna och Svenska Mäklarhuset presenterade.
Vår önskan är att skapa ett långt och varaktigt samarbete med våra uppdragsgivare där vi erbjuder kvalitet, trygghet, professionalitet och flexibilitet.
100 % Nöjdkundgaranti
GK Facility Service utvecklas ständigt utan att tappa fokus på kärnan som utgör och ger näring till hela verksamheten; Att alltid arbeta efter kundens önskemål och erbjuda den kvalitetsservice våra uppdragsgivare önskar.
Vi har utarbetat en KVALITETSSÄKRINGSPLAN som ger uppdragsgivaren trygghet och delaktighet hela vägen. Kvalitetssäkringsplanen ger också oss möjligheten att bibehålla och höja standarden av servicenivån och kvalitén på samtliga tjänster. Kvalitetssäkringsplanen presenteras vid offertförfrågan och följs upp av våra arbetsledare.
Förutom Kvalitetssäkringsplanen har vi även full försäkring ifall någon oönskad skada uppstår.
Vi jobbar miljömedvetet och är måna om att använda metoder som värnar om miljön. Vår personal genomgår utbildningar för att vara uppdaterade och lära sig om nya arbetsmetoder.
100 % Nöjdkundgaranti
Utmärkelser
173 omdömen om GK Facility Service
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om GK Facility Service
Trevlig personal och bra utförd flyttstädning.
skrev om GK Facility Service
1./ Bemötandet var mycket bra.
2./ Flyttning av möbler enligt önskemål, utfördes utomordentlig bra.
3./ Uppdraget var att flytta möbler från A till B och det utförde grabbarna mycket bra. -
skrev om GK Facility Service
Flytt och flyttstädning av radhus
skrev om GK Facility Service
Bästa sevice för en väldigt bra pris!! Fick hjälp med att boka min flytt på en söndag på kort varsel och vid själva flytten gick allt super bra!! Alla möbler blev inplastad och killarna ställde alla saker som jag bad dem att göra!!
Flytten gick på den uppskattad tid!! Dessutom lånade jag flyttkartonger som behövdes!! Städning av lägenhet gjordes super bra!! Höga standarder vid städningen.
Jag Reikommenderar dem varnt!!! Svårt att hitta bättre flyttfirma!! -
skrev om GK Facility Service
Gör vad man förväntar sig på ett mycket trevligt sätt.
skrev om GK Facility Service
Vi använde oss av GK Facility för packhjälp av kök och flyttstäd i samband med flytt och är mycket nöjda med båda delarna. Tydlig och snabb kommunikation vid offert och under utförandet av arbetet, samt vettiga priser. De kontaktar köparen för kontroll av utförd städning. När vi hade packat upp hämtade de flyttlådorna hemma hos oss (måste ske inom 14 dagar) mycket smidigt. Rekommenderas varmt!
skrev om GK Facility Service
Proffsig och snabb hjälp med min flytt samt en skinande ren städning.
Har använt GK Facility Service vid 2 flyttar och städningen är verkligen enastående.
Lånade ut flyttkartonger som levererades några veckor innan och hämtades 2 veckor efter flytten.
Vilket är fantastiskt bra och underlättar flytten mycket,
Tack GK Facility Service :) -
skrev om GK Facility Service
Vi har tidigare varit missnöjda med flera andra flyttfirmor. Denna gång fick vi en offert på 11 timmar men de tre killarna som kom klarade det på 5! Otroligt snabba men även proffsiga, inte en skråma på varken möbler eller nedpackade grejer. Enkla att kontakta för bokning och lämning av kartonger etc. Vi kan verkligen rekommendera GK facility service.
skrev om GK Facility Service
Material levererades i god tid innan flytt och de var varsamma med våra ägodelar. Flytten gick snabbt och smidigt. Vi är jätte nöjda.
skrev om GK Facility Service
GK var professionella och snabba!
skrev om GK Facility Service
Topp betyg, bra jobb samt väldigt trevliga!
skrev om GK Facility Service
Använde GK Facility Service flytthjälp. Helt fantastiska! Superduktiga och försiktiga med alla våra saker och lådor. Ordnade med emballage om de tyckte någonting var tveksamt packat av oss själva.
Kommer definitivt vända mig till GK Facility Service igen och rekommenderar dom verkligen till både flytt men också städning. 10/10!!!! -
skrev om GK Facility Service
Inget att klaga på, trevlig och snabb kontakt samt väl utförd flyttstädning.
skrev om GK Facility Service
Svårt att man inte kan kommunicera med personalen på svenska.
skrev om GK Facility Service
Trevligt, smidigt och gjorde ett jättebra jobb!
skrev om GK Facility Service
Tillmötesgående och smidiga i kontakten, från begäran om offert till det jobb som flyttkillarna utförde.
skrev om GK Facility Service
Snabbt och proffsigt. Väldigt nöjd med allt.
skrev om GK Facility Service
Toppen rakt igenom. Trevligt bemötande , bra information, snabb och smidig flytt, utmärkt flyttstäd. Rekommenderas!
skrev om GK Facility Service
Jag beställde en flyttstädning och blev mycket nöjd med resultatet.
skrev om GK Facility Service
Hade beställt flyttstädning . Inte hört något negativt från köparen så jag förutsätter att allt var bra
skrev om GK Facility Service
Jag blev mycket korrekt och trevligt bemött.
Uppdraget gällde flyttning av mitt bohag till en annan lägenhet. Jag valde GK Facility Service efter rekommendation av en bekant som tidigare under året flyttat med deras hjälp.
De skötte packning, transport, intransport i nya lägenheten samt bortforsling av bohag som inte skulle flyttas med. -
skrev om GK Facility Service
Helt suveränt företag på alla plan
skrev om GK Facility Service
De var mycket tillmötesgående och är nöjd med städningen
skrev om GK Facility Service
Mycket väl utfört flyttstädning. Lätta att få tag i och passade tiden bra.
skrev om GK Facility Service
Glömde avfrostning av frysen.
Men i det stora hela ett bra jobb -
skrev om GK Facility Service
Bra kommunikation och väl utfört arbete. Jag var och besiktades igår och det var mycket fint.
skrev om GK Facility Service
Flyttstädat två gånger åt mig och resultatet har blivit super!
Jag rekommenderar dom starkt!
5 stycken guldstjärnor får dom av mig.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -
skrev om GK Facility Service
Enligt köparen av min bostaden så var den lägenheten i exemplariskt skick! Stort tack till alla på GK för enkel och smidig tjänst
skrev om GK Facility Service
De gjorde jättebra jobb med flyttstädningen.
Inget att klaga på! -
skrev om GK Facility Service
Bra kontakt med kundservice.Flyttstädningen, helt ok.
Snabb service, bra kommunikation
skrev om GK Facility Service
Väl bemött, lugna packare och flyttkillar gjorde en för mig personligen stressad situation riktigt behaglig.
Stor respekt för sin kund och arbete - heder åt dem!
Flyttade från en större trea 5tr upp till en mindre. -
skrev om GK Facility Service
Vi köpte flyttstäd av GK. Vi blev så väl bemötta vid all kontakt. Skönt med ett företag som har direktkontakt med mäklaren vb - Efter utfört arbete har vi inte hört av köparen, det är nog ett bra betyg och ett bevis på en fint städad lägenhet :)
skrev om GK Facility Service
Snabb, tydlig och trevlig kommunikation. Flytten genomfördes snabbt och effektivt, ingenting gick sönder. Städningen var utmärkt. Jag kommer definitivt att rekommendera GK Facility Service till andra!
skrev om GK Facility Service
Företaget var lätt att samarbeta med , behjälpliga och tillmötesgående.
Bortforsling av skräp och sopor gick snabbt .
Likaså flyttningen var organiserad och effektiv.
Städning av lägenhet var utan anmärkning.
Rekommenderar denna flyttfirma varmt !!
Med hälsningar
Eva Norin , en nöjd kund. -
skrev om GK Facility Service
Beställde visningsstädning. Fick snabbt svar och fin service. Det blev otroligt fint! Själv hade jag aldrig fått fönstren så rena. Ser fram emot flyttstädningen som jag också beställt från GK.
skrev om GK Facility Service
Flytt rjänst fungerade utmärkt!
Snabba, noga och mycket skickliga, har bara positivt att säga. Rekommenderas varmt. -
skrev om GK Facility Service
Mycket proffsigt agerande och uppträdande.
På tid och med mycket hög kvalitet -
skrev om GK Facility Service
Så duktiga! Jätte nöjd! Kan varmt rekommendera dom! Anlitade dom för både flytt och städtjänst!
skrev om GK Facility Service
Noggranna, mycket bra bemötande, kan varmt rekommendera dom. Packning, flyttning och flyttstädning. Toppen allt ihop.
skrev om GK Facility Service
Bra bemötande, punktliga. Meddelade ankomsttid dagen innan.
Väl genomfört uppdrag. -
skrev om GK Facility Service
Lätt att få kontakt. Snabba svar.
Vänligt bemötande.
Snabba och duktiga packmästare och flyttmästare.
Bra pris. Blev t o m lite billigare än beräknat från början -
skrev om GK Facility Service
Otroligt tillmötesgående, hjälpsamma och kommunikativa. De hjälpte mig även att välja och ändra min bokade tjänst så att jag fick den som var mest lämplig och kostnadseffektiv för mig.
skrev om GK Facility Service
Jättefint bemötande - respekt och ödmjukhet av trevliga och starka flyttkillar som gjorde min flytt så lätt trots stort flyttlass.
Allt gick lugnt och de jobbade effektivt.
Inga sura miner utan bara bra jobb.
De gjorde min dag! 🏆
Varma rekommendationer!
/ Lisa -
skrev om GK Facility Service
Jag hade förväntat mig att städpersonalen kunde prata svenska samt att städmaterialet de använde verkade endast vara papper. Sen tyckte jag att det var mycket som inte ingick i städningen och trist med 10 dagars nettofaktura annars skulle en fördröjningsavgift på 10% tillkomma.
I övrigt så utfördes städningen på utsatt tid och blev även klar i tid.
Mvh
SofiaHej Sofia, tack för att du tar dig tiden att skriva om oss. Vi har olika förväntningar och tyvärr lyckades vi inte helt leva upp till dina. Vi använder inte papper i vår städ utrustning så bra att du lyte detta så vi kan undersöka vad som hänt. Om du vill får du gärna kontakta oss med vad du tyckte saknades i vår tjänst då det som ska ingå i en flyttstäd ingår. Vi har valt 10 dagars betalningsvillkor då det är vanligt mot privatpersoner. Med Vänlig Hälsning
GK Facility Service -
skrev om GK Facility Service
Dom hjälpte mig när jag verkligen behövde det!
Med väldigt kort varsel ställde dom upp och levererar ett toppresultat.
Hatten av , för topp bemötande.
Punkt!
:Bernt -
skrev om GK Facility Service
Väldigt tillgängliga och riktigt bra service!
skrev om GK Facility Service
Mycket bra bemötande kan verkligen rekommendera dom bra service.
skrev om GK Facility Service
Vänligt bemötande. Alltid lätt att kontakta och få svar på frågor.
Smidig flytt. Allt väl packat, de som skötte flytten varsamma med allt från möbler till flyttlådor.
Vi använde oss av packtjänst på porslin och glas. Väl packat
Städningen av bostaden noggrant gjord. -
skrev om GK Facility Service
Allt fungerade som det skulle, t o m bättre. Mkt hjälpsamma flyttgubbar.