VardagsPartner

www.vardagspartner.se
  • BadgeSevenYears
4.6
Call 08-21 02 50 Share

Välkommen till VardagsPartner – din självklara hjälp i vardagen! Tidigare kända som Hygienteknikerna har vi nu bytt namn till VardagsPartner – ett namn som bättre speglar vår vision om att vara en trygg, flexibel och långsiktig partner i din vardag. Vi är ett flexibelt serviceföretag med många års erfarenhet inom städ- och...

557 omdömen om VardagsPartner

Sedan starten hos Reco 2017

Joel W
Wrote about VardagsPartner

Jag anlitade nyligen Vardagspartner och är otroligt nöjd med resultatet. Från första kontakten till slutfört arbete var kommunikationen tydlig, professionell och trevlig. Städteamet kom i tid, arbetade noggrant och lämnade mitt hem skinande rent! Det märktes att de verkligen bryr sig om kvalitet och detaljer. Dessutom uppskattade jag deras vänliga bemötande och flexibilitet kring tid och önskemål. Flytthjälpen var också noggranna, punktliga och trevliga. Jag rekommenderar varmt Vardagspartnet till alla som söker pålitlig...

Sven Y
Wrote about VardagsPartner

bra service. Önskar att personalen kunde klitet mer svenska

Claes-Åke N
Wrote about VardagsPartner

Snabba effektiva kom 2 dagar efter jag ringt dom.

BRITT-INGER P
Wrote about VardagsPartner

Bra utförd storstädning, med några få missar. Vänlig personal.

Harri R
Wrote about VardagsPartner

Bilder jag fick från mäklaren såg bra ut. Tack för hjälpen. Harri god man till Leena.

Anders O
Wrote about VardagsPartner

Bra, smidigt, ok pris, lätta att ha att göra med.

Thomas B
Wrote about VardagsPartner

Professionellt från start till mål, dvs från snabb offert och kommunikation kring datum till leverans i form av formidabel städning där arbetsledarna hjälpte till på slutet för att det skulle gå snabbare. Har använt dem en gång tidigare, men glömt hur grymma de är! Jag rekommenderar Hygienteknikerna med varm hand!

Yashar M
Wrote about VardagsPartner

Otroligt bra bemötande och bra service rakt igenom. Lyhörda och bra att kommunicera och ger det där lilla extra. Rekommenderas Starkt!

Håkan R
Wrote about VardagsPartner

Vi var inte nöjda med städningen, och grunderna för det har vi förmedlat direkt med Hygienteknikerna. MvH//Håkan

Lawan F
Wrote about VardagsPartner

Första gången jag är nöjd med städ efter att ha testat flera olika firmor i flera år. Noggranna, trevliga och får jobbet gjort snabbt! Rekommenderas starkt!

Alexandra S
Wrote about VardagsPartner

Hade förväntat mig att städningen skulle vara bättre utförd. Nu fanns det damm kvar på olika ställen och i ett skåp hade man inte städat alls. Fläckar på golvet har också uppkommit i samband med städningen som inte går bort.

Liselotte J
Wrote about VardagsPartner

Mycket fin städning av en butikslokal som var ganska smutsig.

Inger E
Wrote about VardagsPartner

Man gör sitt bästa för att tillmötesgå kundens önskemål.

Parisa K
Wrote about VardagsPartner

Toppen service levererade enligt överenskommelse!!!

Joakim L
Wrote about VardagsPartner

Ordentliga och pålitliga. Dem städade mycket bra och hjälpte mig få svar om fakturan.

Svar från VardagsPartner

Tack för det fina omdömet Joakim, vi är glada över att du blev nöjd! :)

Julia M
Wrote about VardagsPartner

Enkelt och smidigt att boka. Nöjd med resultatet!

Ronald A
Wrote about VardagsPartner

Fastighetsbyrån rekommenderade Hygienteknikerna som dom har sammarbete med. Vi bokade Visningsstäd. Vi fick bra service. Bra utfört arbete.

Svar från VardagsPartner

Vi är glada över att du blev nöjd! Tack för att du valde oss :)

Annika D
Wrote about VardagsPartner

Jag anlitade Hygienteknikerna vid flytt. Jag köpte tjänsterna packhjälp, flytthjälp och flyttstädning. Från första till sista kontakten har kommunikationen varit mycket bra. Företaget har tagit hänsyn till mina önskemål och inblandad personal har varit mycket enkla att samarbeta med. Jag kan varmt rekommendera företaget.

Svar från VardagsPartner

Tack för samarbetet och förtroendet Annika! Det gläder oss att du är så nöjd - tack för att du rekommenderar oss :)

Ulrika N
Wrote about VardagsPartner

Tog hjälp med flytten av möbler och kartonger. Mycket proffsiga, snabba och trevliga. Väl förberedda och smidiga – varmt rekommenderas!

Svar från VardagsPartner

Hej Ulrika, Tack för det fina omdömet och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi ser framemot att få samarbeta med er i framtiden :)

Carina A
Wrote about VardagsPartner

Vi har hemstädning varannan vecka. Vi är mycket nöjda med både städning och bemötande i kundtjänst. Jag rekommenderar Hygienteknikerna till vänner och bekanta.

Svar från VardagsPartner

Hej Carina, Det gläder oss att du är nöjd med både kommunikationen och städningen. Vi uppskattar din rekommendation.

Cathrine N
Wrote about VardagsPartner

Trevligt bemötande, mycket bra städat och personlig kontakt. Kan verkligen rekommendera Hygienteknikerna

Stig A
Wrote about VardagsPartner

Mycket bra och proffsigt utfört arbete, hämtning och bortförsling av möbler samt flytt av Piano! Väldigt trevlig och tillmötegående personal!

Mario S
Wrote about VardagsPartner

Snabbt, rent och smidigt med Hygienteknikerna

Alexandra F
Wrote about VardagsPartner

Tydlig offert med allt inkluderat, inga dolda avgifter. Smidigt att boka och ett fint resultat!

Svar från VardagsPartner

Vi är glada över att du blev nöjd!

Josefine F
Wrote about VardagsPartner

Finns inget att klaga på! Ger toppbetyg!

Svar från VardagsPartner

Stort tack för toppbetyget Josefine!

Kjell Åka E

Supernöjd! ...................

Liselotte B
Wrote about VardagsPartner

Bra bemötande vid bokning, tydlig beskrivning av vad som ingår och vad vi behöver göra själva/tänka på. Städningen utförd fint och inget att klaga på.

Svar från VardagsPartner

Tack för ditt fantastiska omdöme, vi ser framemot att få hjälpa er fler gånger i framtiden!

Anders G
Wrote about VardagsPartner

Mycket väl utfört arbete med sortering, bortforsling, städning och trädgårdsarbete

Svar från VardagsPartner

Tack Anders för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd och hjälper dig gärna igen framöver.

Hanna R
Wrote about VardagsPartner

Otroligt fin hjälp med städningen hemma! Så extremt enkelt att få kontakt och bra kommunikation med företaget om särskilda önskemål i samband med städning. När vi har hyrt ut vårt boende i sommar har hygienteknikern på eget initiativ både tvättat lakan och bäddat rent för gäster! Fantastiskt! Rekommenderar varmt detta företag!

Svar från VardagsPartner

Tack för den otroligt fina omdöme, vi försöker alltid att göra de lille extra för våra kunder och ser framemot att få jobba med er mer i framtiden

Rose E
Wrote about VardagsPartner

Riktigt fint och ordentligt städad med flyttstädning. Flyttgubbarna var också väldigt hjälpsamma och trevliga. Tack för flytten!

Svar från VardagsPartner

Tack för ditt fina omdöme, vi ser framemot att få jobba med er i framtiden

Botan B
Wrote about VardagsPartner

Tack för ett bra jobb och ett gott samarbete

Svar från VardagsPartner

Tack Botan för att du tog dig tiden för ett gott omdöme, vi ser framemot att få fortsätta jobba med er =)

Stefan G
Wrote about VardagsPartner

Alltid pålitlig, vänlig och noggrann – städningen håller bra och jämn kvalitet varje gång. Jag kan varmt rekommendera Hygienteknikerna.

Svar från VardagsPartner

Tack för de värmande orden Stefan, vi ser framemot att få fortsätta jobba med er ! ha en bra sommar

Alexander W
Wrote about VardagsPartner

Köpte kombinerad flytthjälp och flyttstädning från Hygienteknikerna sommaren 2025 och är väldigt nöjd. Mycket trevligt bemötande både via telefon och i deras kontor i Annedal. Snabb offert och rimligt pris. Tydlig hemsida där det står vad som ingår och vad man ska tänkta på själv inför städningen. En extra eloge till flyttgubbarna och jobbade på otroligt hårt! Bra jobbat!

Svar från VardagsPartner

Hej Alexander, Tack för det fina omdömet och för att du delar med dig av din upplevelse var med oss! Vi kommer självklart att hälsa till killarna och låta dem veta hur nöjd du var, det uppskattas verkligen. Stort lycka till i ditt nya hem!

Tommy F
Wrote about VardagsPartner

Köparna var mycket nöjda med utförd städning.

Svar från VardagsPartner

Stort tack Tommy för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att köparna blev nöjda, det är alltid vårt mål att lämna ett skinande rent intryck. Tack för förtroendet!

Anders F
Wrote about VardagsPartner

Verkligen superbra rakt igenom! Alltifrån bemötande till planering och genomförande (städningen) var helt klanderfria och jag kan varmt rekommendera dem. / Anders F

Svar från VardagsPartner

Hej Anders, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde hela processen som klanderfri, precis så vill vi att det ska kännas. Varmt välkommen att höra av dig när du behöver oss igen!

Anna S
Wrote about VardagsPartner

Jag fick ett mycket trevligt bemötande redan vid den första telefonkontakten. Lyhörda personer som snabbt löste att en person kunde komma. Städerskan som var hos mig var effektiv. Enstaka missförstånd klarades snabbt ut. Lägenheten renoverats nyligen och varit belamrad med möbler och svårstädad. Dock mycket nöjd med er som helhet.

Svar från VardagsPartner

Tack snälla Anna för dina varma ord! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och själva städningen, även när det blev lite utmanande. Vi uppskattar att du lyfter fram både effektiviteten och vår flexibilitet. Du är alltid välkommen tillbaka!

Alireza J
Wrote about VardagsPartner

Jag kontaktade Hygienteknikerna för att boka en städning av vår lägenhet inför den planerade visningen. Från början var processen smidig och professionell. Robin och en annan kollega var mycket hjälpsamma med att förklara de tillgängliga tjänsterna och att ta fram en offert. Städaren, vars namn jag tyvärr inte känner till, kom från Azerbajdzjan. Hon visade stor professionalism, och både min fru och jag var mycket imponerade av kvaliteten på hennes arbete. Hon var oerhört artig, respektfull och noggrann i sin städning. ...

Svar från VardagsPartner

Tusen tack Alireza för ett mycket detaljerat och värmande omdöme! Vi är så glada att ni upplevde både städningen och servicen som professionell. Vi tar med oss dina önskemål vidare och ser till att samma person får fortsätta hjälpa er framöver!

Günay C
Wrote about VardagsPartner

Jag anlitade Hygienteknikerna för flyttstädning i samband med en bostadsförsäljning och är otroligt nöjd med resultatet. Allt var skinande rent och noggrant gjort – både jag själv och köparen som flyttade in blev väldigt imponerade. Kan varmt rekommendera dem till andra som vill ha en smidig och pålitlig städhjälp!

Svar från VardagsPartner

Stort tack Günay för ditt fina omdöme! Vad roligt att både du och köparen blev så nöjda. Det betyder mycket för oss att höra. Vi är glada att vi fick hjälpa till inför försäljningen och önskar lycka till med nästa steg!

Perin C
Wrote about VardagsPartner

Vi är otroligt nöjda med flytthjälpen vi fick – professionellt, punktligt och med ett vänligt bemötande från start till mål. Teamet arbetade snabbt men varsamt, och tog hand om våra saker som om det vore deras egna. Kommunikation inför flytten var tydlig och effektiv, vilket gav oss stort förtroende. Hela processen blev mycket smidigare än vi vågat hoppas på. Rekommenderas varmt!

Svar från VardagsPartner

Tack Perin för att du delar med dig av er positiva upplevelse! Vi är så glada att flytten gick smidigt och att ni kände er trygga genom hela processen. Ett stort tack för förtroendet, vi finns här om ni behöver oss igen!

Cleas J
Wrote about VardagsPartner

Har använt mig av Hygienteknikerna i många år och alltid varit supernöjd med deras tjänster. De är flexibla, effektiva och noggranna. De gånger vi behövt ändra tid eller få ytterligare städtjänster utförda som t.ex. fönsterputs har de alltid varit tillmötesgående och aldrig varit några problem. Ett rent nöje att komma hem till ett fläckfritt hem.

Svar från VardagsPartner

Tack Cleas för din trogna kundrelation och ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du varit nöjd med oss genom åren. Vi siktar alltid på att vara flexibla och tillmötesgående, så kul att det märks! Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa till.

Bengt H
Wrote about VardagsPartner

Jag beställde röjning och flyttstädning av en fyrarumslägenhet med stort vindsförråd som tillhörde ett dödsbo. Lägenheten var fullt möblerad och utrustad. Vindsförrådet var sprängfyllt. Beställningen gjordes snabbt och smidigt. Offerten kom snabbt och vi dödsbodelägare fick ett datum för röjning och städning som passade oss. En extra dag behövde Hygienteknikerna senare lägga till men det gick bra att ordna. Vid vår kontroll hittade vi några missar: Översidan av två badrumsskåp var inte rengjorda, torktumlarens luddfilter...

Svar från VardagsPartner

Tusen tack Bengt för ett mycket tydligt och ärligt omdöme. Vi uppskattar verkligen att du beskriver både det som blev bra och det vi kunde ha gjort bättre. Det hjälper oss att utvecklas. Och tack för ett gott samarbete kring de små missarna, vi är glada att allt löste sig!

Nina Maria Cecilia C
Wrote about VardagsPartner

Serviceinriktade och duktiga. Rekommenderar varmt 😄.

Hygienteknikerna i gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Svar från VardagsPartner

Hej Nina, Tack för dina varma ord! Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi uppskattar din rekommendation och finns här om du behöver hjälp igen.

Maria H
Wrote about VardagsPartner

Ett företag som är flexibelt för oss kunder. Lätt att få kontakt med. Om något strular, fixar dom det omgående. Bra service. Vi saknar Lika.

Svar från VardagsPartner

Tack Maria för ditt fina omdöme! Vi blir glada att höra att du tycker vi är flexibla och snabba att agera när något behöver fixas. Och ja, vi saknar också Lika!

Felat B
Wrote about VardagsPartner

Anlitade Hygienteknikerna i Stockholm för både flyttstäd och flytt av möbler – supernöjd med allt! Både städpersonalen och flyttgubbarna var jättetrevliga, lätta att ha att göra med och proffsiga. De kom i tid, jobbade effektivt och var noga med både städningen och hanteringen av möblerna. Städningen var riktigt bra gjord, inget att anmärka på alls, och flytten gick snabbt och smidigt. Kändes tryggt hela vägen. Rekommenderar dem absolut om du vill ha hjälp med flytt och städning utan krångel!

Svar från VardagsPartner

Tusen tack Felat för att du tog dig tid att skriva ett så uppskattande omdöme! Vi är jätteglada att du är nöjd med både städ och flytt. Vårt mål är alltid att allt ska kännas tryggt, enkelt och professionellt, så tack för att du bekräftar det!

Marie E
Wrote about VardagsPartner

Vänliga, snabba, smidiga o härligt rent

Svar från VardagsPartner

Hej Marie, Stort tack för ditt omdöme! Vi blir så glada att höra att du upplevde oss som vänliga, snabba och smidiga och att resultatet blev härligt rent! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Linnea I
Wrote about VardagsPartner

Från första kontakt har jag fått ett fantastiskt bemötande av samtliga på Hygienteknikerna. Jag behövde hjälp med städning av ett dödsbo, de har varit väldigt flexibla med tider. Allt har gått jättebra. Rekommenderas varmt 😊

Svar från VardagsPartner

Hej Linnea, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det känns fint att du kände dig så bra bemött och att vi kunde hjälpa till. Vi är glada att allt fungerade smidigt och finns gärna här om du behöver oss igen.

Anita O
Wrote about VardagsPartner

Otroligt bra och proffsigt bemötande och perfekt hjälp med städningen till mig, en gammal nästan 90-årig kvinna.

Svar från VardagsPartner

Hej Anita, Tack så mycket för din underbara recension! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du var nöjd med vår service och att du upplevde oss som professionella och hjälpsamma. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, så din positiva feedback ger oss extra motivation att fortsätta leverera samma höga kvalitet.

Hampus T
Wrote about VardagsPartner

Mycket bra kommunikation och väl utförd städning. Kan varmt rekommendera dem!

Svar från VardagsPartner

Hej Hampus, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både kommunikationen och städningen. Vi uppskattar din rekommendation och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden.

Kristian E
Wrote about VardagsPartner

Lätta att tolka och tydliga vid beställningen. Arbetet utfördes smidigt och till full belåtenhet Kan varmt rekommenderas

Svar från VardagsPartner

Hej Kristian, Tack för ditt förtroende och fina omdöme! Vi strävar alltid efter att vara tydliga och smidiga, kul att det märktes. Välkommen åter när du behöver oss igen!

Johanna M
Wrote about VardagsPartner

Arbetet utfördes väl. Dock bör fönsterputsarna få med sig ordentliga redskaps så som hink, stege och övrigt som behövs för att de ska ha en bra arbetsmiljö.

Svar från VardagsPartner

Hej Johanna, Tack för att du tog dig tid att skriva! Vi tar med oss din feedback om redskap till vårt team. Vi är glada att städningen i övrigt blev som du önskat.