Excellent Cleaning Sweden AB

www.excellentcleaning.se
  • BadgeThreeYears
4.2
Call 08-15 11 11 Share

Excellent Cleaning är en städfirma i Stockholm med professionella städtjänster. Hos oss får du städning av högsta kvalitet, och på vår hemsida kan du få ett prisförslag inom 1 minut. Vi har god erfarenhet av alla typer av städning i olika miljöer. Till privatpersoner erbjuder vi hemstädning som kan bokas vid enstaka tillfällen...

580 omdömen om Excellent Cleaning Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2024

Stina G
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Blixtsnabbt svar, bra offert och en fantastisk kvinna som gjorde flyttstädning - allt var skinande rent! Stennöjd!!!

Angelica G
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Enkelt att boka, snabbt och smidigt. Städningen var väl genomförd och nogrann, vi är väldigt nöjda. Trevligt bemötande och bra service. Rekommenderas!

Klas B
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Bra dialog och trevligt bemötande

Alexander B

Mycket nöjd, rekommenderar absolut Excellent Cleaning 👍

Anna S
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Flyttstädning. Städade bra och det blev rent men de glömde bort det tillägg jag gjorde via mejl. (Fönsterputs av altanens fönster) Nu kunde jag och husköpare lösa det på annat sätt.

Ihsan A
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Några missade spott här och där, inga större anmärkningar, Mycket nöjd med det stora hela

Kevin Erik Johan R
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Bra städning, tyvärr försenade. Sedan efter städning så lämnades inte nycklarna som visats. Och då sluta dem svara.

Emelie Sofia Johanna J
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Bokade en flyttstädning av en 1:a, är nöjd med resultatet. Personen var på plats i bra tid och utförde arbetet utan några problem. Allt såg bra ut och köparen var också nöjd

Oskar Mattias F
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Enkelt att boka, var mitt i semestertid så kom en ensam tjej som fick städa 80m2 på egen hand - det kändes lite taskigt av företaget. Men hon gjorde ett bra jobb!

Martin Georg H
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Arbetet startade på uttalad tid, utförandet var utan klagomål. Bra arbete.

Emma Helena J
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Den administrativa servicen var super inför bokningen men flera missar i städningen tyvärr. Exempelvis ett badrumsskåp som var helt ostädat. Men det som städats var städat väl!

Marianna Anna K
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket nöjd med flyttstädningen. Smidig och trevlig kontakt från början till slut. Städningen blev riktigt bra och allt var rent och fint. Rekommenderas varmt!

Arja O
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Kom i tid, pratade svenska, köket och badrummet var skinande rent, beskrivningen om vad som ingick i flyttstädningen stämde helt och hållet, är mycket nöjd med städningen.

Patrik L
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Tydlig offert, mycket bra utfört jobb. Tydlig och bra kommunikation från start till slut

Carl E
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket väl utförd flyttstädning.

Lena L
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Bra flyttstädning! Inga klagomål ftån köparen. Anlitar vid varje flytt.

Ella Maria Elisabeth F
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Fullföljer inte städningen helt. Kundtjänst slutar sedan svara när man försöker få hjälp. Sjukt dåligt.

Christina Marie Emmelie A
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Jag kan tyvärr inte rekommendera detta städföretag. Jag bokade en flyttstädning, men resultatet var långt ifrån vad man kan förvänta sig. Lägenheten var fortfarande smutsig på flera ställen och städningen kändes väldigt slarvigt utförd. Jag fick själv lägga flera timmar på att städa om hela lägenheten för att den skulle bli godkänd. När man betalar för en flyttstädning förväntar man sig ett professionellt utfört arbete, men det levde inte alls upp till mina förväntningar. Jag kommer inte att anlita företaget igen.

Offensive content
Choose a reason:
Henrik L
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Smidig resa från start till avslutat arbete.

Susanne K
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Nya ägaren uppgav OK men inte mer

Charlotte Emma E
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Tydlig, trevlig, tillmötesgående service. Noggrann städning. Prisvärt.

Kaspar F
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket tillmötesgående och kunde byta datum för flyttstädning med kort varsel när det dök upp oförutsedda händelser för oss. Imponerad av killen som städade hela huset själv. Det kändes rent och fräscht, inga synpunkter från köparna.

Jacky C

Bra, förstående,hjälpsam, trevlig,

William Linus B
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Smidigt och bra genomförd flyttstädning!

Jennie Maria Å
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Fantastiskt företag, bra kontakt från första samtal, så duktig tjej som gjorde mitt hem så fint. Så så så nöjd och kan varmt rekommendera detta företag. Jag använde mig av flyttstäd och det va så grymt bra städat skinande rent . Tack ❤️

Hans Göran K
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Städade perfekt - ingen anmärkning på nått

Pia Helene B

Bra städat Fick inga klagomål Tusen tack för hjälpen

Marina V
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Trevlig personal och bra utförd städning till bra pris

Ulf Y

Punktliga, snabba och noggranna

Siv Ingegerd Z
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Jag är mycket nöjd med Excellent Cleaning som verkligen gör skäl för för sitt namn! Tack!

Hans H
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Vi beställde flyttstädning efter rekommendation. Fungerade bra och smidigt. Medarbetaren som gjorde städningen gjorde det bra och noggrant! Vi är nöjda!

Anna Katrina L
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket snyggt och verkligen välstädat. Såg ut som en ny lägenhet.

Alexandra Carolina Maria W
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Otroligt nöjd med städningen, inget att anmärka på

Mathias Nils Sebastian B
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Smidig kommunikation för mitt flyttstäd och arbetet väl utfört.

Wendela A
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Allt var super rent! Inget dåligt att säga alls

Sandra Anna Maria R
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Väldigt nöjd över städningen av vårt radhus. En tjej, trevlig och noggrann. Missade inget, rent och snyggt.

Rufus Ivar Olof N
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket bra bemötande och städning!

Jean-Pierre G
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket trevligt bemötande och lösningsorienterade. Hjälpte mig med väldigt kort varsel!

Eva Maria H
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Enkelt och smidigt. Trevlig kontakt.

Nils Erik B
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Svårt att kommunicera med företaget för att göra det enklare för mig. Städningen okej

Frida Marielle G
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

De var långsamma tog flera timmar mer än tiden vid bokningen. Allt var inte helt rent ändå, damm kvar på lister och bakom dörrar

Monica E
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Riktigt bra och vi är väldigt nöjda. Punktliga och utrustade med allt material. Det blev skinande rent överallt. Rekommenderar verkligen Excellent!

Ted J
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Använde starka rengöringsmedel till ugnen utan att skölja bort efteråt. Dåligt rengjorda fogar mellan klinkers. Kommunikationsproblem. Varken svenska eller engelska.

Amin A
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Jag är mycket nöjd med resultatet och priset. Social och trevlig personal.

Marianne C
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Kom på utsatt tid. Snabb och effektiv. Mycket nöjd med resultatet. Tänker återkomma.

Emelie S

Bäst offert på marknaden! Flexibla och fullt godkänt utförande 👍🏻

Linda Ingela Viktoria B
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Det enda negativa som drar ner mitt betyg är att dom ringde och klagade på ” skicket” på lägenheten och sa att dom ej kunde städa på vissa ställen OM jag inte betalade extra. Meddelande då att då behöver dom ej städa då jag inte var villig att betala extra , rätt otrevligt bemött dessutom skulle jag vilja påstå . Inte alls kul och prata med . I slutändan så städade dom allt ändå ? Så ett sätt för att få mer betalt ? På ett jäkligt otrevligt sätt ….

Patrik R
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Punktliga, väl utfört arbete. Vi hade stor inglasad balkong där alla fönster var fläckfria efter städningen. I övrigt såg allt väldigt bra ut, även kökslådor och skåp.

Freddie Alfredo Javier P
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Enkla att ha att göra med, flexibla!

Johana M
Wrote about Excellent Cleaning Sweden AB

Utmärkt flyttstäd! Fick ingen anmärkning. Vid slutbesiktningen fick städen väl godkänt. Väldigt nöjd! Värt varenda krona