Service Lösningar Stockholm

• BadgeThirteenYears
1 425
4.7
Call 08-124 519 95 Share

Service Lösningar i Stockholm erbjuder smarta helhetslösningar inom fönsterputs, städning och flytt, som hjälper dig till en smidigare vardag! Fönsterputs och hemstädning är vårt främsta verksamhetsområde, men vi har även många års erfarenhet av flytt, flyttstädning, golvvård, kontorsstädning och trappstädning mm. Du kan anlita...

1425 omdömen om Service Lösningar Stockholm

Sedan starten hos Reco 2014

Solveig H

Snabbt effektivt bra fönsterlösning

Jessica S
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Vi anlitar Servicelösningar att tvätta våra fönster och balkongräcke i glas varje vår. De är punktliga och kommer alltid på avtalad tid. De gör jobbet snabbt och effektivt, är trevliga och vänliga och det allra viktigaste: resultatet blir alltid perfekt. Varje gång!

Sara Therese K
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Snabba och duktiga killar. Har inget att klaga på.

Lilian F
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Jättebra fönsterputsning alltid rena och fina fönster. Snabba svar vid mailkontakt

Rolf W
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Mycket bra serviceman och mkt bra resultat

Helena S
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Allting fungerade jättebra med fönsterputs och städning. Jag har bara beröm att ge.

Mats H
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Det kom två st långa artiga och trevliga killar som presenterade sig. Sen började dom att putsa fönster, snabbt och effektivt. Resultataet blev jätte bra, så dom ringer jag när det är dags igen.

Ines G
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Duktiga och professionella! Varmt rekommenderas!

Eva
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Jag har använt deras service i många år och det har alltid fungerat bra. Duktiga, seriösa anställda. Snabba och kommer i avtalad tid. Fungerar invändningsfritt!

Samira
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Vi har samma person som kommer till oss varannan vecka och hon är toppen. Supernöjd

Birgitta N
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Personligen är jag mycket nöjd med Maria. Hon har en fin attityd och glatt humör. I sitt jobb som städare är hon grundlig och tjänstvillig. Hon är en fin människa!

Martin G
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Tydlig offert, snabba svar och väldigt trevliga fönsterputsare som var hemma hos oss

Mona N
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Mycket bra killar som putsade hos oss

Kullö-ekens S
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Snabbt och smidigt utfört med bra resultat

Åse G
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Väldigt bra arbete och snabbt utförd. Kommer att anlita igen.

Gunilla B
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Har anlitat Servicelösningar tidigare De är mycket proffsiga och gjorde ett fantastiskt arbete både med alla fönster och räcket på terrassen 4 vån upp Bra pris Kommer anlita dem fler gånger. Bra och snabb info.

Ulf L
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Jag fick ett fast pris på fönsterputsning i förväg. På plats konstaterade de att det var 4 extra källarfönster som skulle putsas, men sade muntligt att det skulle ingå i priset. När jag fick räkningen hade de lagt på 600:- extra för dessa fönster! Förutom priset och ovanstående behandling är jag nöjd med själva fönsterputsningen.

Svar från Service Lösningar Stockholm

Hej Ulf, Stort tack för att du har tagit dig tid att lämna feedback. Vi är jätteglada att ni är nöjda med jobbet som vi utförde. När det gäller priset utgick vi från den offert som accepterades inför uppdraget. I samband med arbetet tillkom några extra fönster (ca 6 st + två dörrpartier), vilket våra kollegor på plats bedömde som möjligt att utföra inom samma besök. Totalt handlade det om cirka 20 % fler fönster än i det ursprungliga underlaget, medan prisjusteringen landade på cirka 10 % (prisökningen som du beskriver stämmer...

Mia G
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Snabb service, duktig och ordningssam fönsterputsare.

Peter W
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Väl utfört arbete och snabbt åtgärdat

Bo L
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Väldigt nöjd med servicelösnings arbete. Proffesionella och snabba.

Johan K
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Av misstag betalade jag fönsterputs räkningen 2 gånger men fick snabb och vänlig bemötande och återbetalning. Joppet med våra fönster var som vanligt perfekt.

Birgitta D
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Har bara använt dem för fönstertvätt. Har varit nöjd varje gång.

Karin G
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Verkar vara ett seriöst företag. Uppdraget hos mig var fönsterputs. 2 man och arbetet tog ca 15 min. I dessa tider när man alltid är lite på sin vakt när okända människor kommer in i ens hem skulle jag önskat att bara en person hade kommit. Det blev inga problem och mina fönster blev fina.

Kerstin E
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Snabbt, effektivt med mycket bra resultat och trevliga utförare.

Ulla Elisabeth A

Pålitliga, trevliga och snabba

Kirsten H
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Fönsterputs med karmtvätt förra veckan. Är supernöjd, har aldrig haft så fina fönster. Killarna som var här var trevliga, jobbade snabbt och professionellt .

Christina J
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Jag är supernöjd med fönsterputsen! Killen som kom hit var trevlig och jobbade snabbt ett bra betyg är att jag dagen efter försökte gå rakt igenom altandörren

Lina N
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Enkelt, snabbt och jätte fint resultat!

Paulina Z
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Jag skriver kort - otroligt bra jobbat. Tack!

Thomas S
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Snabb och bra återkoppling på beställning av fönsterputsning och arbetet utfördes noggrannt och på utsatt tid. Trevlig och bra personal!

Lina S
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Inlyssnande och behovsorienterade, snabb återkoppling och mycket serviceinriktade. Jag har änvänt mig av Servicelösningar i över tio år och är fortfarande mycket nöjd.

Alexandra W
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Bra kommunikation och duktiga städare.

Peråke L
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Lätt att få tid för fönsterputs inom några dagar. Duktiga fönsterputsare. Perfekt resultat.

Suzanne Elisabeth A:dtr L
Wrote about Service Lösningar Stockholm

väl och vänligt bemött. inga svårigheter attändra tider etc har ingengång haft anlednig att vilja byta.

Ricard O
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Lätt att boka tid. Lätt att samarbeta med och de gjorde ett bra jobb. Tydligt, tryggt och inget krångel. Kommer att anlita dem igen.

Astrid L
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Överallt funkade allt superbra och jag blev jättenöjd.

KATARINA P
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Inget fel på fönsterputsningen men det blev lite för dyrt tycker jag. Att betala extra för att de skulle göra rent fönsterkarmarna kändes lite knasigt.

Svar från Service Lösningar Stockholm

Hej Katarina, Tack för att du tog dig tid att lämna feedback, det uppskattar vi verkligen. Vad bra att höra att du är nöjd med fönsterputsningen. Som du såg i offerten är karmtvätt tydligt specificerad som ett tillägg med eget pris. Man väljer själv om man vill lägga till karmtvätt eller inte, det är alltså helt valfritt. Jag förstår samtidigt att det kan kännas lite dyrt. Anledningen är att det oftast tar mer tid för oss att rengöra karmarna än själva glaset. Nästa gång har du självklart möjlighet att beställa endast...

Eva B
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Detvar två rumäner som snabbt gjorde ett fantastiskt jobb.

Hans G
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Trevliga fönsterputsare, som utförde jobbet snabbt och bra.

Jennie Kristina S
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Det var två trevliga och artiga unga män som kom hem till mig och putsade mina fönster och inglasningen på balkongen. Fönstren blev så fina och jag är jättenöjd.

Anna-Lena J
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Jag beställde fönsterputs med tillägg karmtvätt av tio fönster inne i lägenheten och därutöver 6 rutor på min inglasade balkong. Jag fick bra information i förväg om kostnader och vad som jag behövde förbereda Arbetet utfördes på den tid som vi bestämde och det utfördes professionellt och till min belåtenhet Jag tipsar bekanta och rekommenderar dem gärna

Mats C
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Mycket bra service och ett väl utfört arbete!

Victoria E
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Kontakten var superbra och smidig inför en storstädning. Fönstren tvättades utan anmärkning. Städningen var lite sisådär på sina ställen. Vi fick själva dammsuga vissa rum när vi kom hem. Men på det stora hela blev det helt okej.

Svar från Service Lösningar Stockholm

Hej Victoria, Stort tack för att du har tagit dig tid att lämna feedback. Det uppskattar vi verkligen. Vi är ledsna att höra att ni inte blev helt nöjda med städningen. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi följer alltid upp våra uppdrag, och även om vi inte har fått något återkoppling i samband med detta vill vi gärna rätta till det som inte motsvarade era förväntningar. En kollega kommer därför att kontakta dig inom kort, eftersom vi alltid lämnar garanti på vårt utförda arbete. Tack...

Gunilla K
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Jag beställde fönsterputs, 4 sidor inkl tvätt av karmar, inför flytt. Jag är mkt nöjd med både bemötande och resultat!! Vänligen Gunilla

Torvald T
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Fungerar bra och vår städerska (Maria) är mycket bra och trevlig. Vi är nöjda!

Gunilla G
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Killarna. Är sååå bra! Jobbar lugnt och metodiskt. Ni är toppen bra att ha att göra med. Från boka till genomförande. Håller vad ni lovar. Ingen stress. Trevligt bemötande. Hälsar Gunilla

Ingela K
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Jag har använt Service Lösningar några gånger nu för fönstertvätt och jag tycker det fungerar väldigt bra.

Britt-Marie Viola K
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Jag köpte fönsterputsning, mycket trevlig och hjälpsam personal.MVH Britt-Marie

Lena B
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Mycket nöjd med arbetsinsatserna, som levereras enligt överenskommelse. Speciellt tacksam för Andrea, som hjälpt oss med hemstädning och storstädning sedan ett par år utan ett enda avbrott. Vi har haft fönsterputs också i flera år med utmärkt resultat..

Lin
Wrote about Service Lösningar Stockholm

Arbetet blir alltid mycket väl utfört. Personalen är punktlig och kommunikationen med arbetsledarna är tydlig och effektiv