Effektivt gäng och noggranna. Bra fönsterputs. Rekommenderas varmt
Lindalens Städ och Tilläggstjänster AB
Lindalens Städ och Tilläggstjänster har underlättat vardagen för stockholmare sedan 1989! Vi tar oss an alla typer av städuppdrag för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och hotell. Med 35 års erfarenhet av professionell städning och många nöjda återkommande kunder kan du lita på att du erbjuds den bästa städservicen...
180 omdömen om Lindalens Städ och Tilläggstjänster AB
Sedan starten hos Reco 2021
Jag fick hjälp med fönsterputs och är mycket nöjd med bemötandet samt genomförandet!
Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd både med resultatet och bemötandet. Varmt välkommen att boka oss igen framöver! 💧✨ Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Jag har fönsterputsning av Danne,och han är noga o han är trevlig,helt underbar,honom får vi vara rädd om👍❤️
Hej Birgitta! Tack snälla för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi håller helt med – Danne gör verkligen ett strålande jobb och vi är glada att ha honom i vårt team. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse ❤️✨ Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Bra o effektiv fönsterputsning kommer att anlita igen
Hej Anita. Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att du är nöjd med fönsterputsningen — vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 💦✨ Vänliga hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Punktlig, snabb och väl utförd fönsterputs.
Hej Bengt-Olof! Tack för din fina återkoppling! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme och är glada att du är nöjd med resultatet. Varmt välkommen att boka igen när det är dags nästa gång! 💧✨ Hälsningar Lindalens Städ
Trevlig personal som är noga med detalj städ, vi förväntade oss ett rent och fint hem vilket vi upplevde Lindalens Städ levererade. Vi har både provat storstäd och veckovis städning.
Tack så mycket för ditt fina omdöme Melissa! 🌟 Vi är verkligen glada att höra att ni är nöjda med både storstädningen och den löpande städningen. Vårt mål är alltid att leverera ett hem som känns rent, fräscht och omtänksamt städat – så det värmer att höra att vi lyckats med det hos er. 💚 Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Mycket bra fönsterputs! Lätt att boka, punktliga och resultatet superbt. Rekommenderas varmt.
Hej Marie! Stort tack för ditt fina omdöme! 💚 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både bokningsprocessen och resultatet. Att leverera ett smidigt och professionellt arbete från start till mål är alltid vårt mål. Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss! 🌟 Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Mycket bra och väl genomförd storstädning!
Hej! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med storstädningen – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen att boka igen när det är dags nästa gång! Hälsningar Katerina på Lindalens Städ
Sådär städat tyvärr… Missade lister, dammigt i hörnen på golvet osv. Hade förväntat mig bättre städning, framförallt då det var första gången och första intrycket.
Hej Julia, Tack för att du delar din ärliga feedback. 🌿 Vi beklagar verkligen att städningen inte levde upp till dina förväntningar – särskilt vid första tillfället då det första intrycket är viktigt för oss. Vi tar till oss dina synpunkter och kommer att se över detta internt för att undvika att det upprepas. Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt om du vill att vi kommer och åtgärdar det som missats. 🙏 Vänliga hälsningar Katerina / Lindalens Städ
Bra proffsig. Bra, bra Bra Bra Bra Bra Bra
Hej Stefan, Tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att lämna feedback – det betyder mycket för oss. Härligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! 🌟 Hälsningar Lindalens Städ
Jag är mycket nöjd med fönsterputtsningen. Mannen som utförde putsningen var artig och trevlig Gjorde ett bra arbete.
Hej Marie, Tack så mycket för ditt omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet och att vårt team bemött dig på ett trevligt och professionellt sätt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Hälsningar Lindalens Städ
Jag är så nöjd med fönsterputsningen, mycket trevlig man som utförde den.
Tack för din fina återkoppling! 😊 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig, och det gläder oss att du är nöjd med både fönsterputsningen och servicen. 🌸 Hälsningar Lindalens Städ
Han var mycket snabb och noga 👍
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och noggrannheten – det uppskattar vi verkligen! 🙏 Hälsningar Lindalens Städ
Jättebra på att putsa fönster o trevliga
Tack snälla för ditt fina omdöme! 🌟 Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både fönsterputsningen och bemötandet. Din feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Anlitat dem för att putsa mina fönster och ni må tro att jag är nöjd!!
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙏✨ Vi blir verkligen glada över att höra att du är så nöjd med din fönsterputsning. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det behövs. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Mycket bra och korrekt städning, första gången som jag blev nöjd efter att ha provat flera andra städbolag. Kommer att boka igen och har rekommenderat Lindalens till fler jag känner.
Hej Christina, Det gläder oss verkligen att vi kunnat leva upp till dina förväntningar och att du är nöjd med städningen. Att du dessutom vill rekommendera oss vidare betyder oerhört mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Hälsningar Team Lindalens Städ
Fönsterputsaren är super!
Hej Karin, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen – vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Snabbt och så proffsigt genomfört! Rekommenderas varmt!
Hej Anette, Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och uppskattar verkligen din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Lindalens Städ kom punktligt som överenskommet. Medarbetarna var alla trevliga, hjälpsamma och flitiga. Fönsterputsningen tog betydligt längre tid än planerat eftersom vårt hus har ovanligt många fönster. Medarbetaren utförde ändå arbetet mycket noggrant och avslutade allt – även om det innebar att han jobbade längre än planerat. Det uppskattade vi verkligen. Även städningen i huset utfördes grundligt och noggrant. Vi kan varmt rekommendera Lindalens Städ och kommer gärna att anlita deras tjänster igen.
Hej Gunnar Jürgen! Stort tack för ert fina omdöme och för att ni delar med er av er upplevelse! 🌸 Vi är väldigt glada över att ni uppskattade både fönsterputsningen och städningen i huset. Att våra medarbetare tar sig tiden att utföra arbetet noggrant, även när det kräver lite extra insats, är något vi värdesätter högt – och vi uppskattar verkligen att ni också uppmärksammar det. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver! 🙏✨ Vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Supernöjd med såväl städning och service
Stort tack för ditt fina omdöme! 💐 Vi är väldigt glada att du är nöjd med både städningen och servicen. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 🙏✨ Hälsningar Lindalens Städ
Vet inte. Kontrollerade aldrig resultatet. Fick ingen kritik så städningen kanske va bra eller tvärt om?
Hej Jan-Ola. Tack för din återkoppling! Vi uppskattar att du delar din upplevelse. Om du vill ge oss mer konkret feedback framöver tar vi gärna emot den, så att vi kan säkerställa att du alltid blir helt nöjd. 🌸 Vänliga hälsningar Team Lindalens Städ
Har hemstädning och är mycket nöjd med företaget som jag varmt rekommenderar!
Hej Ingalill, Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vår hemstädning och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver. Hälsningar Team Lindalens Städ
Kommer alltid i tid och utför jobbet till det man villa att det skall göras exakt
Hej Lars Rune Tack för ditt fina omdöme! ✨ Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram vår punktlighet och noggrannhet – det betyder mycket för oss. Hälsningar Team Lindalens Städ
Kommer ALDRIG att rekommendera dom!!! Fick en faktura på städ som dom ALDRIG har gjort pga vi blev sjuka och att jag mailade dom ang detta. PINSAMT
Hej Anne-Lie Vi är ledsna att höra att du känner dig missnöjd. Vi tog direkt kontakt för att hitta en lösning och hoppas få möjligheten att välkomna dig tillbaka och ge dig en upplevelse som motsvarar våra höga ambitioner. Med vänliga hälsningar Team Lindalens Städ
Bästa företaget! Alltid trevligt bemötande och bra städning.
Hej Anders! Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd både med bemötandet och städningen. Det betyder mycket för oss att få sådana omdömen – det är just detta vi strävar efter varje dag. Tack för att du valt oss – vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig! Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Fönsterputs,nöjd,beställer varje år.Trevliga.
Hej! Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår fönsterputsning och att du återkommer varje år – det uppskattar vi verkligen! Vi ser fram emot att få hjälpa dig även nästa gång. Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Jag tycker att det är bra service och bra bemötande när man ringer och bokar tid, och Daniel är otroligt duktig och snabb. Supernöjd kund.
Tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet, och vi ska såklart framföra dina ord till Daniel – det kommer han att uppskatta! Stort tack för förtroendet och varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ 🌟
Är ny kund. Första gången var så fint överallt mycket noggrant. Andra gången upplevde personerna mycket stressade och inte lika noga men det var rent
Hej Astrid. Tack för att du delar din upplevelse med oss! 🙏 Vi är glada att höra att du var nöjd med första städningen och att det ändå upplevdes som rent även vid andra tillfället. Vi tar din feedback på stort allvar – det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga med att kvaliteten alltid är jämn och noggrann. Vi kommer följa upp detta internt och säkerställa att stress inte påverkar arbetets utförande framöver. Tack för att du ger oss möjlighet att förbättras och för ditt förtroende som ny kund! 🌟 Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Fönsterputsaren hade en dålig dag, väntar på rättelse av fäste på inglasning balkong. Daniel ger ett proffsigt intryck och jag litar på att han fixar det
Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse! Vi beklagar att det inte blev helt rätt vid första tillfället och förstår att det kan kännas frustrerande. Samtidigt uppskattar vi verkligen ditt tålamod och förtroendet för Daniel. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med under tiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Vi hade fönsterputs till vårt hus. Så bra utfört jobb och trevlig. Toppen!
Hej! Stort tack för din återkoppling! Det gläder oss att du är nöjd med fönsterputsningen och servicen från vår personal. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig – och ser fram emot att hjälpa till igen! Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Jag hade förväntningar att de slkulle vara noggranna vilket uppfylldes med råge
Tack så mycket för din fina kommentar! Det betyder mycket för oss att höra att vi levt upp till – och till och med överträffat – dina förväntningar. Noggrannhet är något vi verkligen strävar efter i varje uppdrag. Varmt välkommen att boka igen när det blir dags! Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Fönsterputsningen gav väldigt fint resultat, jag är mycket nöjd.
Hej. Vi är glada att höra att du är nöjd och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. Hälsningar Lindalens Städ
Otroligt kunnig och trevlig! Ingen har kunnat få våra gamla fönster så rena.
Tack så mycket för det fina omdömet! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd – särskilt med tanke på att fönstren varit en utmaning tidigare. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Thomas brukar vara den som putsar och han är toppenkille. Nu fick jag ju en ny kille den här gången, gjorde sitt bästa,han kändes ovan på arbetet. Hade väldigt svårt med balkongrutorna, hade svårt att sätta de på plats igen. Till slut ringde han ju er och Thomas fick komma hit och hjälpa till med sista rutan. Thomas är stor och stark, han jobbar bra. Jag vill bara ha honom hit på fönsterputs! Han är jätteduktig!! Jag beställer nästa år igen. Hälsningar, Yvonne Gustafsson i Pluto.
Hej, Tack för att du tog dig tid att återkoppla till oss! Vi uppskattar verkligen dina synpunkter. Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd med både resultat och bemötande. Vi beklagar att det uppstod lite utmaningar med balkongrutorna den här gången, men är glada att det kunde lösas på plats. Vi noterar ditt önskemål om fönsterputs nästa gång och gör vårt bästa för att möta det vid framtida bokningar. Tack för ditt fortsatta förtroende – vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Jag är så tacksam för att jag fick hjälp med att hänga upp mina gardiner som jag plockade ner.🙏👍❤️
Hej Ulla-Britt Stort tack för dina fina ord! 🌟 Vi är glada att vi kunde hjälpa till – det är precis så vi vill att det ska kännas när man anlitar oss. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan assistera med i framtiden. Varma hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Vi har beställt storstädning vid tre tillfällen. Alla tre städningar har varit enastående bra.
Hej Erik, Stort tack för din fantastiska återkoppling! Vi är så glada att höra att du varit nöjd vid samtliga tillfällen – det är precis det vi strävar efter varje gång. Din feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet uppstår. Varma hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Trevliga och serviceminded. Utförde arbetet ordentligt.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att du är nöjd med både service och resultat – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags för nästa städning! Hälsningar Lindalens Städ
Fungerade bra. Energisk kille. Var noggrann.
Hej Anita! Tack för din återkoppling! 😊 Så kul att höra att du är nöjd och att vår medarbetare gjorde ett bra intryck – vi ser till att hälsa honom det! Välkommen att boka med oss igen när som helst. Vänliga hälsningar Team Lindalens Städ
Smidigt, proffsigt, trevliga människor.
Hej Anne Charlotte! Tusen tack för de fina orden! 🙏 Vi är glada att du upplevde både service och bemötande som smidigt och proffsigt – precis så vi vill att det ska kännas. Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Team Lindalens Städ
Fantastiskt duktig fönsterputsare. Som jag slitit med min mors inglasade balkong i alla år. Så kom denna hjälte & räddade mig! Jätte bra allting👌
Hej Dagmar Ingegärd! Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 💚 Vi blir verkligen glada av att höra att vår fönsterputsare kunde bli din hjälte – precis så vill vi att det ska kännas! Härligt att vi kunde underlätta och göra balkongen skinande fin. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när det behövs! 👌 Hälsningar Team Lindalens Städ
Danne något bättre på fönsterputs.
Hej Inga Christina! Tack för din ärliga feedback! Vi beklagar att den senaste fönsterputsningen inte riktigt levde upp till dina förväntningar. Det är viktigt för oss att du blir nöjd, och vi tar till oss dina synpunkter för att kunna bli bättre. Vi hoppas få chansen att visa dig vår bästa service igen framöver! Vänliga hälsningar Team Lindalens Städ
Bara bra 👍 glad och tillmötesgående, kan rekommenderas ☀️
Hej Inger! Tack så mycket för de fina orden! ☀️ Vi blir verkligen glada att du upplevde oss som glada och tillmötesgående. Stort tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen. Hälsningar Lindalens Städ
Fönsterputsning, allt var toppen, återkommer vid fler tillfällen
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att allt var toppen med fönsterputsningen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid nästa tillfälle! Hälsningar Lindalens Städ
Tycker att fönsterputsningen blev lite slarvigt utförd. Det blev lite si och så med några fönstersidor
Hej Bo! Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Vi beklagar att fönsterputsningen inte blev helt som du förväntade dig. Det är viktigt för oss att du blir nöjd, så hör gärna av dig så vi kan rätta till det. Vi vill gärna ge dig den service du förtjänar! Vänliga hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
Vi använder bara fönster putts och är jätte nöjda med utförandet och den tid som det tar ca 1 timme toppen.
Hej! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att ni är nöjda med fönsterputsningen och att tiden passade perfekt. Vi ser fram emot att hjälpa er igen när det behövs! Vänliga hälsningar Team Lindalens Städ
Mycket bra kommer enligt avtal
Hej Hans! Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att allt fungerade enligt avtal. Välkommen åter! Hälsningar Team Lindalens Städ
Enkelt och lätt vid beställningen, fick beskrivning vad som ingick och ett fast pris. Rekommenderas.
Hej Karin Berit! Tack för din fina recension! Vad härligt att du uppskattade enkelheten vid beställningen och att allt var tydligt med pris och innehåll. Tack för rekommendationen – varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Lindalens Städ
Fönsterputs inklusive balkongrutor.
Hej Aune! Tack för din feedback! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Hälsningar Team Lindalens Städ
Strålande fint putsning av balkongglas och alla fönster. Jättenöjd!
Hej Birgit! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Så roligt att du är jättenöjd med putsningen av balkongglas och fönster. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Hälsningar Lindalens Städ
Trevliga personer, kom i tid, supernogranna och positiva.
Hej Anna! Tack så mycket för de fina orden! Vi blir verkligen glada av att höra att vårt team var trevliga, punktliga, noggranna och positiva. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss! Hälsningar Team Lindalens Städ