Janne L:
Trevliga. Städkunniga. Flexibla. Vi litar på dem. De har egen tillgång till huset och vi kan ha värdesaker och kontanter framme.
Vi ville att de skulle städa en viss tid, eftersom det alltid finns ngt att städa och de gör det med det viktigaste först.
Eva I:
Utmärkt service på ALLA sätt, pålitliga, bra pris, snabb återkoppling och utmärkt utfört arbete. Är själv service människa och jobbat med det i hela mitt liv så detta är toppklass!
Med ca 35 års erfarenhet av professionell städning kan ni känna er trygg med oss som er städpartner. Vi har nöjda kunder som anlitar oss långsiktigt.
Christina C:
Mycket bra och korrekt städning, första gången som jag blev nöjd efter att ha provat flera andra städbolag. Kommer att boka igen och har rekommenderat Lindalens till fler jag känner.
Sven Samuel N:
Vi har anlitat dem för hemstädning i flera år och flyttstädning, som vi alltid är nöjda med. Deras kundservice är alltid i fokus, de är flexibla och städningen håller högsta kvalitet. Ewa och Monica är oerhört engagerade och ser till att kommunikationen och uppföljningen fungerar smidigt. Vi ger dom våra bästa rekommendationer.
EBBA KRISTINA S:
Trevligt och personligt. Tillmötesgående och lyhörda. StorStädning med extratjänster samt fönsterputs utfördes proffsigt och det fanns inget att klaga på. Mycket nöjd och kommer att anlita företaget igen.
Jenny S:
Vi blir lika glada och fortfarande förundrade varje gång vi kliver in genom dörren efter städning. Det är så fint och så mycket gjort och man ser verkligen all omsorg de lagt ned. Vi är supernöjda och städningen är verkligen proffsigt utförd! De är också väldigt trevliga och flexibla!