Västerorts Städservice AB

www.vasterortsstadservice.com
  • BadgeFiveYears
4.7
Call 08-761 20 60 Share

Välkommen till Västerorts Städservice AB! Vi är din städfirma med över 50 års erfarenhet inom städbranschen. Har du inte tid för städning eller känner att du vill få ut annat av din vardag än att bara städa? Då är du inte ensam. Det blir allt vanligare med städhjälp och många av våra kunder har insett nyttan och hur billigt...

499 omdömen om Västerorts Städservice AB

Sedan starten hos Reco 2021

Barbro D
Wrote about Västerorts Städservice AB

Jag har anlitat företaget för fönsterputs flera år i rad nu. Trevligt bemötande vid bokningen och mycket bra personal till fönsterputsen. Jag är mycket nöjd!

Ulf R
Wrote about Västerorts Städservice AB

Vi är mycket nöjda med Västerorts Städservice. Städningen är utmärkt, trevlig personal. Ordning och reda, lätta att kommunicera med.

Erik R
Wrote about Västerorts Städservice AB

Trevlig personal som städar mycket bra och håller tiderna. Rekommenderas varmt.

Lovisa J
Wrote about Västerorts Städservice AB

Mycket proffesionellt bemötande, återkom snabbt efter att jag sökt kontakt, gjorde hembesök för att ge korrekt offert där priset anpassades efter just våra förutsättningar. Jag är väldigt nöjd även med resultatet och kan därför sammantaget verkligen rekommendera firman.

Siv J
Wrote about Västerorts Städservice AB

Västerorts Städservice kommer och städar här en gång i månaden. Dom gör precis det som jag hade förväntat mig. Ibland blir jag överraskad att det blir mer än jag tänkt. Mycket trevliga tjejer som kommer hit. Det går smidigt att ändra tider om det behövs och man får alltid svar på telefon när man ringer. Jag har också rekommenderat dem till två av mina bekanta.

sanna V
Wrote about Västerorts Städservice AB

Superbra, väldigt nöjd med deras arbete.

Eva-Britt N
Wrote about Västerorts Städservice AB

Upplever min städerska som väldigt trevlig och korrekt när vi träffas. Jag behöver en månatlig genomgång av mitt hem. Jag har månads städning samt fönsterputs en gång per år. Storstädning har jag gjort någon gång.

Hans Leopold M
Wrote about Västerorts Städservice AB

All kontakt med Västerort, administrationen och personen (Ada,?) som utförde städnigen, har varit ge omgående mycket god. .Ada dessutom en trevlig och samvetsgrann prrson som lämnade bostaden exemplariskt ren och väldoftande.

Ulrika J
Wrote about Västerorts Städservice AB

Alltid bra städning och väldigt flexibla om man behöver ställa in, ändra datum eller annat.

Lina H
Wrote about Västerorts Städservice AB

Trevliga, pålitliga och prisvärda. Jag är så nöjd med vårt samarbete. Västerorts städservice är dessutom flexibla och väldigt hjälpsamma.

Kenneth M
Wrote about Västerorts Städservice AB

Trevligt bemötande. Jättebra utförda arbeten.

Madelen K
Wrote about Västerorts Städservice AB

De är lyhörda för våra önskemål om tider. Om det är något som inte fungerar bra löser de det. Vi är mycket nöjda!

Ewa-Lotta L
Wrote about Västerorts Städservice AB

Kommer hem till ett proffsigt städat hem varannan vecka. Lätt att komma i kontakt med och får snabbt svar på frågor/funderingar via kundportalen.

Lisbeth Ö
Wrote about Västerorts Städservice AB

Västerorts Städservice är en noggrann och pålitlig städfirma som jag haft i flera år. För det mesta kommer samma person och det förenklar. Kan verkligen rekommendera den. Med vänliga hälsningar Lisbeth Öhrling

Solveig S
Wrote about Västerorts Städservice AB

Blev väldigt bra och trevligt bemött. Mina förväntningar blev mer än uppfyllda till det bästa. Jag har beställt städning av en villa varannan vecka.

Hans Allan Sture J
Wrote about Västerorts Städservice AB

Trevlig man som gör ett bra jobb`

Gun D
Wrote about Västerorts Städservice AB

Jag har under många år anlitat Västerorts Städservice och har alltid varit mycket nöjd med deras insats att hålla mitt hem rent och fräscht. Ett stort tack till alla som dessa år hjälpt mig. Med vänliga hälsningar Gun Dardai

Agneta W
Wrote about Västerorts Städservice AB

Städning varannan vecka. Trevlig och duktig personal. Uppskattar att få samma utförare varje gång.

Katja B
Wrote about Västerorts Städservice AB

Bra städning med en känsla av kvalitet. Proffsigt bemötande.

Alexander R
Wrote about Västerorts Städservice AB

Mycket nöjda med företaget och deras proffsiga medarbetare

Christina S
Wrote about Västerorts Städservice AB

Flyttstädningen genomfördes som förväntat. Vi är supernöjda och rekommenderar er inom bekantskapskretsen.

Åsa Monica Mildred T
Wrote about Västerorts Städservice AB

Bra service och noggrann städning 🌸

Karin W
Wrote about Västerorts Städservice AB

Vi är jättenöjda med resultatet. Företaget är också flexibelt och tillmötesgående. Bra service!

Tina B
Wrote about Västerorts Städservice AB

Supernöjd, är alltid rent och snyggt!! Det lilla extra har städaren alltid gjort!!

Charlotta W
Wrote about Västerorts Städservice AB

Väldigt flexibla och trevlig personal. Städar bra.

Lars S
Wrote about Västerorts Städservice AB

Fungerar bra med städningen och håller tider.

Gerd Christina W
Wrote about Västerorts Städservice AB

Jag har vid telefonkontakt alltid bemötts av trevligt och professionellt sätt. När jag har behövt göra uppehåll har det inte heller varit problem. Är mycket nöjd med att få samma person som har hjälpt mig Det betyder mycket att få hjälp av en person som förstår och ser ens behov utan ständig förklaring. Jag har städning två gånger per månad. Hade tidigare en annan firma och har inte en gång ångrat att jag bytte.

Britt T
Wrote about Västerorts Städservice AB

Jag är ny kund och har haft min första hemstädning. Jag fick den städerska som jag önskade och även i övrigt mina önskemål uppfyllda och är mycket nöjd. Jag har nu bokat städning en gång i månaden.

Eleonore P
Wrote about Västerorts Städservice AB

Flexibla, professionella, ibland mycket bra utfört arbete och ibland helt ok ( beror på vem som varit här).

Anneli S
Wrote about Västerorts Städservice AB

Alltid rent o snyggt och trevliga! Löser det mesta

Tord J
Wrote about Västerorts Städservice AB

Vi är mycket nöjda. Har haft samma person som städat i flera år och det är mycket värt med kontinuitet, då blir allt mycket enklare och tryggare. Bra med flexibilitet! Ibland är vi borta under längre perioder och behöver då ingen städning vissa veckor men det är inga sura miner för det. Förutsatt förstås att vi meddelar i god tid. Västerorts Städservice är också lätta att komma i kontakt med via mail, SMS och telefon och man får snabb återkoppling.

Ken Robert S
Wrote about Västerorts Städservice AB

Mycket nöjd med bemötande och leverans.

Martina Eleonora Mårtensdotter H
Wrote about Västerorts Städservice AB

Bara positivt! Bra städning, trevlig personal, flexibla och tillmötesgående.

Irmeli B
Wrote about Västerorts Städservice AB

Trevlig och hjälpsam personal som gör bra jobb. Jag har köpt städhjälp under över 10 års tid och det har fungerat utmärkt bra.

Leif E
Wrote about Västerorts Städservice AB

Det var lätt att komma överens om städdag och städintervall. Ändringar från min sida har enkelt och okomplicerat kunnat genomföras. Samma personal kommer alltid förutom vid semester och sjukdom. Städningen är proffesionellt och utmärkt väl genomförd.

Inga K
Wrote about Västerorts Städservice AB

Städning en gång per månad först i villa och nu efter flytt i lägenhet. Världens bästa och flexibla städerska, som vi haft i nästan 10 år nu.

Eva Marie Å
Wrote about Västerorts Städservice AB

Väldigt tillmötesgående. Noggranna och trevliga.

Nathalie E
Wrote about Västerorts Städservice AB

De två städarna som varit hos oss har båda varit väldigt noggranna och respekterat våra önskemål. De har frågat en gång extra vid ömtåliga material och hur de ska göra med de. Vi är väldigt nöjd.

Anita G
Wrote about Västerorts Städservice AB

Nogrann och serviceinriktad. Är mycket nöjd med dem.

Angelo Roberto S
Wrote about Västerorts Städservice AB

Det var trevligt att komma hem till nystädad lägenhet.

Helene O
Wrote about Västerorts Städservice AB

Väldigt tillmötesgående och flexibla att ha att göra med. Bra medarbetare som gör ett bra jobb.

Martin W
Wrote about Västerorts Städservice AB

Vi trivs med servicen, med den trevliga medarbetaren som kommer till oss och med att servicenivån är hög, också när man behöver nåt extra såsom fönsterputs el likn.

Annika W
Wrote about Västerorts Städservice AB

Väldigt smidig process att både bli kund och att vara kund. Hemsidan är enkel att navigera och det är lätt att få kontakt med Västerorts Städservice AB. Vi har haft dem nu i snart ett år och har varit väldigt nöjda med bemötandet. Vi hade ett klagomål gällande städningen som vidarebefordrades till den ansvariga personalen och sen justerades vid nästa tillfälle. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar dem för hemstädning.

Göran H
Wrote about Västerorts Städservice AB

Bra på alla sätt helt enkelt, trevliga punktliga och städar bra

Åsa J
Wrote about Västerorts Städservice AB

Jag har köpt städtjänster från Västerorts Städservice under många år och är väldigt nöjd med deras tjänster. Det är alltid bra städat efter varje städtillfälle oavsett om jag behövt boka in en vikarie eller inte. Det är väldigt flexibelt de gånger jag önskat flytta städtillfällen på grund av studentmottagning som i år t ex. Då är företaget alltid tillmötesgående och försöker ordna detta i så stor utsträckning som möjligt. I de fall personalen blir sjuk (väldigt sällan), så erbjuds alltid vikarie. Jag kan varmt rekommendera Västerorts Städservice till andra!

Maria B
Wrote about Västerorts Städservice AB

Pålitlig och bra firma som är lätt att komma i kontakt med och kommunicera med. Det enda som skulle kunna förbättras är väl just uppföljning och hantering av ev justeringar. Vi är nöjda i alla fall

Per Anders W

...............................

Mats A
Wrote about Västerorts Städservice AB

Fungerar jättebra. Vi är väldigt nöjda.

Anna B
Wrote about Västerorts Städservice AB

Hemstäd. Jag upplever Västerorts städ som flexibla och tillmötesgående. Jag är mycket nöjd med den tjänst jag köper. Den utförs alltid av samma person som är mycket noggrann och trevlig.

Jan Å
Wrote about Västerorts Städservice AB

Bra och pålitlig städservice. Bra att det är en fast person som utför uppdraget men också lätt med vikarier och omplanering.