Smidigt och proffsigt, vi är supernöjda med allt. TACK!
Ess Plus
Ess Plus! Vi ger ditt hus ett plus i kanten! Våra tjänster skall karaktäriseras av hög kvalitet. Vi erbjuder Hemstädning, Flyttstädning, Storstädning samt Kontorsstädning. Städtjänster - Trygghet och säkerhet Vi på Ess Plus har utbildad personal som har skrivit på ett sekretessavtal och dessutom kan visa upp sitt behörighetskort....
305 omdömen om Ess Plus
Sedan starten hos Reco 2018
Great service! Very happy with the job that was done
Noggrann och snäll fönsterputsare, bra service på alla sätt.
Fast and great service. Very thorough and efficient moving-out cleaning!
Very responsive. Great quality of service. Friendly people.
Great, thorough cleaning. Sylwia was right on time and did an amazing job. Would definitely book again!
Bästa städfirma, är kund över 10 år, alltid fint städat:
Blev bra bemött och i stort mycket nöjd
Mycket bra! Storstädnng. Vi är mycket belåtna!
En jättertrevlig tjej kom och putsade våra fönster, de har nog aldrig varit så rena. Vi är jättenöjda.
Mycket bra och noggrann städning. Tydlig och bra kommunikation. Jag rekommenderar Ess Plus
Snabb och noggrann städning. Otroligt bra!
Jättefin fönsterputsning, punktlig, trevlig personal.
Supernöjd med städhjälp, proffsigt bemötande från personal i kundtjänst vid bokning och städpersonalen. Rekommenderar varmt.
Toppen, hög kvalitet på arbetet!
Hemmet blir som nytt efter Ess Plus städare varit och städat! Så nöjd!
Väldigt bra första städning. Hoppas det fortsätter i samma stil
Fantastisk service och bemötande.
Snabb leverans, lyhörd för önskemål , vi mötes av en härlig doft av grönsåpa när vi tillsammans med köparen öppnade dörren. Rekommenderas varmt Tommie
Mycket bra service och pålitliga.
Ess Plus sköter vår trädgård i en BRF i Vasastan, med ganska mycket växter. De gör ett väldigt bra, effektivt och proffsigt jobb, med god kunskap om olika växters behov. DE har fått fortsatt förtroende, och vi är väldigt nöjda!
Mycket lyhörda och flexibla när det kör ihop sig. Alltid med ett leende!
Mycket bra och städaren kommer punktligt
Vi har under lång tid haft personal från Ess plus och alltid blivit väl bemötta på ett föredömligt sätt. Arbetet som utförts/utförs hos oss är mycket bra varför vi på goda grunder kan rekommendera dem till andra kunder. Arbetet utförs med stor noggrannhet och omsorg vilket vi uppskattar mycket. I arbetsuppgifterna ingår utöver städning, tvätt och i mån av tid även strykning vilket är ett stort pluss.
Använt Ess Plus i många år både vanlig hemstädning samt på schema för hus som var uthyrt till stor del de då hanterade både tvätt, städ och iordningställande inför ny uthyrning. Bra dialog med såväl tjejerna som städar som alla på kontoret för planering.
Alltid superservice och jättebra städ!
Fick hjälp på en söndag med min flyttstädning. Mycket nöjd, tack!
Lysande tjänst. Har varit kund i över 10 år. Alltid trevliga, tillmötesgående och flexibla.
Tillmötesgående, service minded och lösningsorienterat företag! Alltid nöjd med vad de levererar och snabb återkoppling om man hör av sig.
Bästa städfirman! Har använt dem många gånger och alltid jätte nöjd.
Jätte nogranna och duktiga, rekommenderar varmt. Kund i många år.
Profesionella. Mycket nöjd med städningen.
Dem fokuserar på kunder. Alltid skinande ren och fint.
Nogranna tjejer, rekommenderar stark!
Jag har testat olika städfirmor men aldrig mött en jag varit så nöjd med. Nöjdheten grundar sig i ett toppenbemötande från start till mål samt en grym städinsats. Städarna kom prick på utsatt tid och genomförde städningen över min förväntan. Allt putsades och hemmet sken när de var klara. Inga ytor missades, inte ens duschgolvet. Supernöjd och rekommendera alla att anlita Ess Plus ifall man går i tankarna över att anlita en städfirma.
Jag är kund i många år, alltid fint och trevligt bemötande, super duktiga.
Fint städning, alltid så nöjd.
Bra bemötande vid bokning av Flyttstädning. Själva städning alldeles utmärkt!
Bästa städfirman jag använt! Städerskan var så duktig och trevlig och allt väldigt smidigt.
Har använt Essplus vid två tillfällen (flyttstäd) och varit lika nöjd varje gång! Kan varmt rekommendera.
Jag beställde en storstädning (8 timmar) från Ess Plus. Resultatet var dock en besvikelse. Det var fläckar på kaklet, damm på lister och hyllor, smuts på vitvaror etc. Jag fick själv skura toaletten efteråt, torka av skåpluckor etc. När jag torkade govlet blev vattnet helt svart. Efter att jag påtalat problemen fick jag en rad märkliga påståenden tillbaka, bl.a. att jag haft hanterverkare där samtidigt som smutsade ned. De enda hantverkarna som var där tog dock av sig skorna, och var där fem minuter för att fixa ett gångjärn...
Vi är jätte ledsna över ditt omdömen. Vi alltid gör bäst som vi kan. Vi tar vi alltid ansvar för våran jobb men vi kan inte ta ansvar för vad händer när vi går ut från kunder. Vi gick ut kl. 16:50. Hantverkarna kom kl. 16:35 - 16:40 och dem var fortfarande hos Er när vi gick ut. Det var också gäster som kom till Er och alla går på nytvättat golv. Hantverkarna demonterade skåp i badrum, vi kunde inte även hälla ut vatten till toaletten. Tjejer frågade Er också efter dem var klara och om allt är bra och om ni är nöjda med...
Jag beställde en grundlig storstädning inklusive fönsterputs. Mycket trevligt bemötande! Jag har anlitat Essplus tidigare med utmärkt resultat och mina förväntningar var därför höga. De överträffades! Skinande rent överallt! Hälsningar! Monika Stridsman
Trevlig och duktig personal!
Snabbt och vänligt. Mycket energisk personal till fönsterputsning.
Vi är en flerbarnsfamilj med en rätt stor och stökig lägenhet. Det blev så fint hemma efter städningen, tjejerna var superduktiga och anpassade städningen efter våra behov, vi är supernöjda!
EssPlus har ett stort fokus på kunder. Alltid trevligt bemötande. Personalen är super trevligt. 👍
Flexibla, tillmötesgående och trevliga.
Mycket nöjd med både städning och kontakter med företaget. Rekommenderar gärna
Alltid en fröjd att komma hem när ni städat. Väldigt nöjd med er service
Vi har städning i hemmet 3 timmar varannan vecka och det fungerar alldeles utmärkt