Nytta AB

www.nytta.se
  • BadgeNineYears
  • BestInSweden2026
4.6

Välkommen till oss på Nytta AB. Vi har sedan 2007 jobbat med visionen att hjälpa våra kunder att förstå värdet av deras tid. Det är vår starka övertygelse att hemstäd, lokalvård och en professionell service inte bara höjer livskvalitén både privat och inom arbetslivet, utan även underlättar vardagen. Vill du ha hjälp i trädgården,...

450 omdömen om Nytta AB

Sedan starten hos Reco 2018

Sara H
Wrote about Nytta AB

Använt Nytta i många år. Väldigt nöjda med städningen.

Ulrika & Ola L
Wrote about Nytta AB

Bra service flexibilitet och ren städning

Niklas H
Wrote about Nytta AB

Fantastisk service, noggrannhet och prisvärt! Rekommenderar dom starkt!

Kerstin Anna-Carin Ö

Nytta är ett kundfokuserat företag som alltid ligger steget före. Det är effektiva med att skicka mejl i god tid innan längre ledigheter där de ger dig möjlighet att avboka din städning och behålla din inbetalda avgift som en pott att användas till storstädning eller fönsterputs. Oerhört och kompetent trevlig personal som också påminner om städartiklar håller på att ta slut. Vi längtar efter våra torsdagar! Vi har haft sådan tur och om vi skulle upphöra vore det med risken att tappa den bästa.

Anna S
Wrote about Nytta AB

Vi har använt oss av Nytta under flera år och vi är väldigt nöjda. Allt från bokning/ombokning till själva städningen och faktureringsprocessen. Kan varmt rekommendera!

Henrik C

Pålitliga lösningsfokuserade m

Vijay T

Proffsig och snälla personaler

Annie Elisabeth F

Städningen är vi mycket nöjda med. All personal är trevliga och professionella.

Staffan & Camilla L

Det är så klart personbundet beroende på vem som utför städningen. Vi har tidigare haft en tjej som var toppen och gjorde det där litta extra så det verkligen kändes lyxigt med att komma hem. Nu är det okej städat men kan glömmas saker mellan varven och allt görs inte varje gång. Blir inte påmind när jag behöver fylla på städprudukter längre det blev vi alltid innan.

Ingrid S
Wrote about Nytta AB

Snabba att svara, lösningsorienterade, trevlig personal

Anna-Karin C
Wrote about Nytta AB

Bra kommunikation, flexibla och professionella.

Maria T
Wrote about Nytta AB

Vi är mycket nöjda med städningen

Marcus S
Wrote about Nytta AB

Effektiva och duktiga. Snabba på återkoppling och problemlösning. Har jag inte varit nöjd med något har de alltid löst det.

Ingrid J
Wrote about Nytta AB

Trevligt bemötande. Mycket nöjd med resultatet, dvs städningen av mitt kök och badrum.

Claes G
Wrote about Nytta AB

Har jobbar med Nytta en vecka. Kan därför inte svara.

Svar från Nytta AB

Hej Claes, Tack för ditt omdöme. Menar du att det är för tidigt att avgöra om vi levererar? Om du inte var nöjd får du gärna återkomma med feedback så följer vi såklart upp detta!

Sven F
Wrote about Nytta AB

Snabba svar på min frågor och komma igång, allt var smidigt!!

Svar från Nytta AB

Tack för ditt fina omdöme och att du upplever vår service som snabb och smidig. Något vi verkligen eftersträvar!

Pia C
Wrote about Nytta AB

Trevlig personal. Bra kundservice. Snabba svar 3 timmar varannan vecka räcker för oss.

Mari A
Wrote about Nytta AB

Vi blev mycket trevligt och informativt bemötta av arbetsledare och städare i samband med den första städningen. På den 5-timmars städning vi beställt för att städa hela huset blev nedre våningen nogrant städad vilket verkligen behövdes. Övre våningen städades i snabbare takt och behöver nästa gång göras nogrannare vilket vi pratade om och är rimligt inom de timmar vi har. Våra förväntningar uppfylldes. Tack NYTTA!

Svar från Nytta AB

Tack Mari för fint omdöme och bra feedback!

Arsen P
Wrote about Nytta AB

Fantastiskt fint team alla på Nytta!

Johanna C
Wrote about Nytta AB

Är nöjd och varit nöjd länge med både kontakt med bokning, ändring eller planering samt med städning av Nytta. Kan varmt rekomendera Nytta!

Daniel P
Wrote about Nytta AB

Jag bokade flyttstädning via Nytta AB och är otroligt nöjd med hela upplevelsen från start till mål. Redan vid första kontakten fick jag ett väldigt professionellt och trevligt bemötande. Kommunikation var tydlig, snabb och smidig, och jag kände mig trygg genom hela processen. Själva städningen överträffade verkligen mina förväntningar. Lägenheten blev skinande ren in i minsta detalj – allt från kök och badrum till lister och svåråtkomliga ytor var noggrant genomfört. Det märktes tydligt att de arbetar strukturerat och...

Svar från Nytta AB

Hej Daniel, Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva - det uppskattar vi!

Hadis J
Wrote about Nytta AB

Hej! Dom är punktliga och är lyhörda samt super grymma på det dom gör. Bästa! Hadis

Anna K
Wrote about Nytta AB

Haft hjälp med både flyttstäd, storstäd och regelbundna städningar till lägenhet och hus. Jättebra utfört jobb och trevligt bemötande av alla!

Bo S
Wrote about Nytta AB

Mycket nöjd. Trevlig personal.

Hanna W
Wrote about Nytta AB

Bara haft ett tillfälle städ hittills men med det och processen vid val och hembesök är vi väldigt nöjda. 10/10

Sandra H
Wrote about Nytta AB

En person skulle städa 180kvm,resultatet helt ok men en hel del att önska såsom damma på lampor,bakom bordsben, runt ventilen i handfat etc.Förståligt att inte allt hanns med men tror att de hade behövt vara två personer i sådana fall för bättre resultat.

Svar från Nytta AB

Hej Sandra, Tack för ditt omdöme och feedback, det tar vi med oss till nästa gång. Allt gott

Martin L
Wrote about Nytta AB

Väldigt professionellt, och bra resultat.

Veronica A
Wrote about Nytta AB

Professionellt och vänligt bemötande, noggranna i sitt utförande.

Mattias T
Wrote about Nytta AB

Har använt Nytta flera gånger och är lika nöjd varje gång. Många tummar upp

Kristina S
Wrote about Nytta AB

Jag beställde hemstädning varannan vecka. Den 23:e var starten. Beata var väldigt trevlig och gjorde så fint. Det var en fröjd att komma hem den kvällen från jobbet. Jag är mer än nöjd.

Marina B
Wrote about Nytta AB

Trevlig o tillmötesgående på alla sätt

Erik B
Wrote about Nytta AB

Snabbt, snyggt och trevligt utfört arbete!

Svar från Nytta AB

Tack Erik för ett fint omdöme!

Inger J
Wrote about Nytta AB

Bra kontakt o info från sälj samt att vi tillsammans hittade en lösning för fortsatt kontakt.

Camilla V
Wrote about Nytta AB

Jag har ALLTID varit NÖJD med Nytta och rekommenderar dem gärna till familj och vänner‼️

Svar från Nytta AB

Så kul att höra, tack Camilla!

Ulla W
Wrote about Nytta AB

Trevliga, vänliga och noggranna. Jag upplevde både städledaren och de båda kvinnorna som seriösa och kompetenta. Om de är de som kommer hem till mig i fortsättningen skulle jag bli väldigt glad och mycket nöjd! TACK!

Andrea F

It was great . Exactly we expected . Super clean and smelling fresh

Svar från Nytta AB

Thanks Andrea, really nice to hear!

Christian A
Wrote about Nytta AB

Fantastisk service och noggranna städningar varje gång..

Alina K
Wrote about Nytta AB

Vi är nöjda med både servicen och kommunikationen med personalen. Alla är trevliga och gör sitt jobb perfekt.

Amanda S
Wrote about Nytta AB

Snabb återkoppling vid kontakt och städuppdraget mycket väl utfört.

Adam E
Wrote about Nytta AB

Väldigt nöjd med bemötande, implementering och uppföljning.

Andreas T
Wrote about Nytta AB

Håller tider och gör ett fantastiskt jobb!! Alla rekommendationer från oss!

Sabine G
Wrote about Nytta AB

Mycket bra bemötande. Över våra förväntningar. Kontorsstädning.

Mikael E
Wrote about Nytta AB

Jättebra och duktiga. De är väldigt professionella.

Svar från Nytta AB

Tack Mikael, vad kul att höra!

Fredrik C
Wrote about Nytta AB

Otroligt ordningsamma, behagliga och professionella att ha att göra med. De bryr sig verkligen om sina nya kunder, och gör det så tryggt att börja med deras tjänster. Ser verkligen fram emot att de kommer och städar hos oss, så ofta det går!

Svar från Nytta AB

Tack Fredrik för ett fint omdöme!

Samer S

De är bra 👍 . Jag är nöjd som kund

Jacqueline Maria Elena S

Vi har använt Nytta för hemstädning under många år och nu nyligen avslutat. Vi har varit nöjda med vår städerska Weronika. Det som inte fungerar bra är systemet med timbanken. Om man man avbokar så sätts timmarna där och man får betala ändå (och då såklart utan RUT så det blir en högre avgift). Vi har haft många timmar på timbanken vilket inte känts meningsfullt. Hade 30 tim kvar där och använde en trädgårdstjänst och helt plötsligt så försvann alla timmar och vi ska dessutm betala ytterligare. Det känns inte seriös och...

Offensive content
Choose a reason:
Svar från Nytta AB

Hej Jacqueline, Tråkigt att du upplever det så här när du varit en nöjd kund vad jag förstår under alla de åren du varit kund hos oss. Först vill jag säga att det du skriver att en avbokning till timbaken blir dyrare stämmer inte. Systemet med timbank är inget vi hittat på, och ledande aktörer på marknaden som tex Hemfrid har också detta system. De flesta seriösa aktörer med kollektivavtal och fast anställd personal använder sig av det här systemet. Vi tar med oss detta såklart, och ska arbeta för att vår kommunikation gällande timbank ska bli mer tydlig. Allt gott

Kristina L
Wrote about Nytta AB

Mycket nöjd med fönsterputsning en utförd av 2 killar. De var även snabba.

Kristian N
Wrote about Nytta AB

Väldigt proffsigt och trevligt bemötande samt hög kvalitet på leveransen

Jonathan B
Wrote about Nytta AB

Första städningen var superbra. Blev verkligen rent och fint på kontoret. Vi är supernöjda!

Jacqueline C
Wrote about Nytta AB

Ordentligt städat och de tar väl hand om vår lägenhet när de kommer.