Nytta AB

www.nytta.se
  • BadgeNineYears
  • BestInSweden2026
4.6

Välkommen till oss på Nytta AB. Vi har sedan 2007 jobbat med visionen att hjälpa våra kunder att förstå värdet av deras tid. Det är vår starka övertygelse att hemstäd, lokalvård och en professionell service inte bara höjer livskvalitén både privat och inom arbetslivet, utan även underlättar vardagen. Vill du ha hjälp i trädgården,...

559 omdömen om Nytta AB

Sedan starten hos Reco 2018

Suzanne E
Wrote about Nytta AB

Bra bemötande och otroligt serviceminded

Anna Karin W
Wrote about Nytta AB

Det fungerar smidigt både städning och kontakten kring uppdraget.

Coco U
Wrote about Nytta AB

Får det väldigt bra städat varje gång! Bra kontakt med företsget när man behöver ändra tider eller avboka. Alltid pålitligt! Hade dock varit trevligt om man kunde kommunicera lite mer, alltså svårt att språka när inte ens engelskan funkar! Men det är ju städningen som är viktigt!

Hanna E
Wrote about Nytta AB

Allt har varit toppen, rekommenderas verkligen!

Pyrola B
Wrote about Nytta AB

Joanna är superduktig. Alltid noga och man får det där lilla extra att kuddarna i soffan ligger snyggt och sängkläderna ligger snyggt som på hotell.

Lillemor Ingegerd R

Mycket professionellt och mycket bra. Jag har haft Nytta rätt så länge nu och innan dess Sköna hem så jag har erfarenhet av hemstädning i nästan10 år. Mycket bra är deras personal varit toppenbra. När jag började hos Sköna hem så har jag haft städning varje vecka m och det har jag också nu med Nytta.

Anna P
Wrote about Nytta AB

Alltid nöjd proffsigt och trevligt

Malin H
Wrote about Nytta AB

Jättenöjd med den storstädning vi bokade med Nytta. Otroligt noggranna och duktiga!

Richard K
Wrote about Nytta AB

Är jätte nöjd med Nytta, de gör alltid ett bar jobb.

Ulla Christina N
Wrote about Nytta AB

Man kan nå ledningen via telefon. Bra personal och att man har samma städerska och om inte ges möjlighet att avboka. Däremot tycker jag inte om att mitt rutavdrag används trots att inget arbete utförts. Undrar om det är lagligt? Men som helhet är det ett bra företag som jag litar på.

Ruoyin L
Wrote about Nytta AB

Bra och seriös firma, enkel att kontakta och få support. Väldigt bra och trevliga medarbetare som städar väldigt rent och vi är mkt nöjda.

Nicole L
Wrote about Nytta AB

Lyhörda och flexibla med mycket bra service.

Ture R
Wrote about Nytta AB

Fungerar bra. Trevliga personer som göt ett bra jobb.

Caisa M
Wrote about Nytta AB

Vår städerska är den bästa städerska vi har haft!

Vera L
Wrote about Nytta AB

Jag tycker att min städerska är mycket nogrann och punktlig.🌺

Christer F
Wrote about Nytta AB

Alltid rent och snyggt när man kommer hem. Trevligt bemötande från både städare och kontor.

Anna & Lars A

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Claes-Ulric N
Wrote about Nytta AB

Ni är pålitliga, flexibla och duktiga. Ingenting är omöjligt! Och jätte rent alltid. Superbra personal.

Ymer I
Wrote about Nytta AB

Mycket nöjd med ordinarie personal.

Caroline C
Wrote about Nytta AB

Vi har använt oss av Nytta i flera år. De är noggranna, trevliga och smidiga att samarbeta med. Både personalen på kontoret samt de städerskor vi träffat genom åren. Vi är väldigt nöjda.

Åke S
Wrote about Nytta AB

Man kan alltid lita på NYTTA - så rent och fint.

Tara S
Wrote about Nytta AB

Prisvärt och bra städning. Testat olika bolag men fastnade för Nytta AB efter rekommendation.

Susanne R
Wrote about Nytta AB

Pålitliga och bra städning. Kommunicerar vid behov i god tid tex inför helgdagar, semester mm

Lars N
Wrote about Nytta AB

Duktiga och bra och kom i tid och utförde arbetet bra

Monica H
Wrote about Nytta AB

Väldigt bra och trevlig personal både utförare och på kontoret!

Mia G
Wrote about Nytta AB

Har varit kund hos Nytta AB sedan 2009. Är nöjd med städning och fönsterputsningen som jag fått.

Mikael L
Wrote about Nytta AB

Känslan att en gång i månaden komma hem till ett hem som är välstädat är så bra. Och sjukt bra service.

Marie Louise R
Wrote about Nytta AB

Mycket trevlig personal på alla nivåer. Lätt att kommunicera. Mycket fint utfört arbete. Vi är super nöjda! Marie Louise Rosenqvist

JOHN E
Wrote about Nytta AB

Proffs i alla led! Bra kommunikation och inte minst bra på att städ. Rekommenderar mycket varmt!!

Carin H
Wrote about Nytta AB

Helt ok, har blivit lite mer på rutin och lite hattigt. Olika personer, vilket vi kan förstå när vi nu bara har en ggån i månaden men det känns som personalen är lite trötta.

Christina & Henrik H

Vi har städning varannan vecka och är mycket nöjda! Behöver vi någon gång ändra dag går det alltid att lösa vilket är uppskattat.

Juhani I
Wrote about Nytta AB

Mycket bra jobb varje gång . .

Hans F
Wrote about Nytta AB

Bra städning och och enkelt att kommunicera med arbetsledning.

Rebecca U
Wrote about Nytta AB

Nytta svarar på mail o sms, de är seriösa, och erbjuder bra städning av seriösa medarbetare.

Inger F
Wrote about Nytta AB

Mycket mycket nöjd med Nytta från allra första kontakt. Alla är så tillmötesgående, hjälpsamma, duktiga, vänliga och glada. Det känns att ledningen är mån om sina medarbetare och vi känner oss som VIP-kunder.

Torunn H
Wrote about Nytta AB

Nytta är proffsiga ,har en vänlig inställning , och mina förväntningar lever de upp till…Mvh nöjd kund…

Elisabeth L
Wrote about Nytta AB

Har städning i hemmet var 4:e vecka sedan 3 år. Mycket nöjd med den person som städar och att det har varit samma person sedan starten. Lätt att kommunicera med Nytta per e-post. Snabba och tydliga svar. Uppskattar visad flexibilitet då jag behövt byta dag eller ställa in. Bra att man kan lägga inställd städning i "timbanken" och använda tillgodohavandet senare för städning eller fönsterputsning.

Tina & Mikael R
Wrote about Nytta AB

Nytta levererar hög kvalitet med hög servicenivå och oerhört duktiga medarbetare och jag är så lycklig varje gång jag kommer hem till ett skinande rent hem då vi haft städning. Nyttas flexibilitet och självklara sätt att vara behjälpliga är unik.

Åsa D
Wrote about Nytta AB

Ordning ock reda på den administrativa delen. Man får snabba svar. Städningen fungerar till belåtenhet.

Thomas E

Flexibla och tillmötesgående!

Gunnel B

Jättebra städfirma. K9mmer alltid i tid. Luktsr gott då det är fördigsyädat

Louise H
Wrote about Nytta AB

Vi har haft Nytta i mer än 15 år och är supernöjda. Vi får alltid snabb kontakt, vänligt bemötande och de är väldigt tillmötesgående. Städning och fönsterputs levereras med suverän kvalitet. Jag har rekommenderat dem till alla som frågat efter tips.

Margot L
Wrote about Nytta AB

Vi är mycket nöjda med vår hjälp från Kinga som är noga o gör så fint i huset. Tyvärr är hon inte bra på svenska så samtalen är mycket begränsade. Men hon är alltid glad o hjälpsam………

Peter H
Wrote about Nytta AB

Nytta är pålitliga och gör ett bra jobb. Inga problem.

Eva L
Wrote about Nytta AB

Alltid trevliga vid kontakt. Ja det är vad jag förväntade mig Medarbetarna som jag haft under åren har varit trevliga och bra. Jag köper städtjänst regelbundet Även fönsterputsning vid behov.

Susanne G
Wrote about Nytta AB

Nytta håller rent och fräscht hemma hos oss, om städaren är sjuk ordnas oftasten ersättare, även med kort varsel. Flexibla om man vill ändra dag eller lägga in extra städning.

Martina S
Wrote about Nytta AB

Alltid i tid o alla gör utmärkt jobb!

Camilla J
Wrote about Nytta AB

Alltid snabbt och bra bemötande i kundtjänsten. Erbjuds alltid vikarier vid frånvaro på ordinarie städtjänst. Tillhandahåller olika tjänster som storstäd, fönsterputsning e t c. Vi är jättenöjda!

Nick B
Wrote about Nytta AB

Med Nytta har jag alltid rent och snyggt på kontoret utan att själv behöva tänka på det. Det är en mycket bra tjänst som frigör tid för mig att lägga på min verksamhet. Samarbetet med Nytta har fungerat bra under flera år och de är alltid trevliga och professionella.

Björn Anders L
Wrote about Nytta AB

Har bara bra saker att säga om Nytta AB gör bra jobb alltid trevliga om man frågar något alltid snabb återkoppling.Min tjänst är städning 2 gånger i månaden av huset,1-2 gånger fönsterputs höst samt vår.Förväntan är känslan av fräsch doft sen man uppskattar rent och snyggt väldigt trevligt Mvh Björn