Flyttstäd in Täby

10 reviewed flyttstädare in Täby municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Nytta AB

419 opinions
    Vi vill hjälpa våra kunder genom att förstå värdet av deras tid, samt hur personlig städ, lokalvård & professionell service kan underlätta och höja kvaliteten både i arbetsliv & privatliv
    Samer S
    Samer S: De är bra 👍 . Jag är nöjd som kund
  • Driver du städfirma i Täby?

• Clean Choice AB

429 opinions
    Ania's Städ i Roslagen hjälper vid till vid diverse olika sorters städ. b.la byggstädning, flyttstädning, hemstädning med mera. Kontakta oss gärna för en offert!
    Lars J
    Lars J: Jätte bra service, och otroligt resnt !
  • JustMove Sverige AB

44 opinions
    Marie K
    Marie K: Allt var bra från den första kontakten tills dess att flytten var klar. Inga oväntade problem uppstod och allt gick smidigt. Jag hade missat att ändra adress för vart mina saker skulle, men det var inga problem. Det var enkelt att boka via nätet, även för mig som inte är så bra på det. Kostnaden redovisades på ett tydligt sätt, och det uppstod inga oväntade kostnader. Kommer definitivt att anlita samma företag vid nästa flytt.
  • FlexFolk Group AB

145 opinions
    Therese Alm L
    Therese Alm L: Serviceminded och lever alltid upp till förväntningarna! Kan varmt rekommendera!
  • Vanfre Städservice

71 opinions
    Johan B
    Johan B: Mycket nöjd! Trevligt bemötande, väl utförd städning!
  • 105 opinions
    Prisvärd och trygg städning!
    Annika M
    Annika M: Smidig bokning, trevligt bemötande och slutstädningen blev jättebra!
  • Clean Living AB

243 opinions
    Clean Living har nästan 20 års erfarenhet och erbjuder städning till både privatpersoner och företag med 100% nöjd kund garanti och 100% trygghetsgaranti.
    Yvonne E
    Yvonne E: Anlitade clean living för både flyttstädning och flytthjälp. De var punktliga, noggranna, trevliga och hjälpsamma. Rekommenderas!
  • Björn V
    Björn V: Alltid riktigt bra städat, även i semestertider då ordinarie personal ersätts. Flexibelt när man behöver boka om. Rekommenderas! /Nöjd kund sedan 7 år tillbaka
  • 6 opinions
    Octavio Javier S
    Octavio Javier S: Mycket bra och snabb service. Tack för hjälpen. 100% recomendera
  • Driver du städfirma i Täby?

• 1 opinion
    Sana I
    Sana I: I had very good experience with Move Time. Reliable and fast service.
Show page: