Alvum Städ

alvumstad.se
  • Badge2026
4.2
Call 073-380 92 60 Share

Vi är Alvum Städ – din partner för en renare och enklare vardag Vi grundade Alvum Städ med en enkel men självklar vision: att erbjuda en städtjänst som faktiskt levererar det den lovar. Vi vet att ett rent hem ger energi och att ett välskött kontor skapar fokus. Därför ser vi det inte bara som att vi städar – vi ser det som...

10 omdömen om Alvum Städ

Sedan starten hos Reco 2026

Mikaela P
Wrote about Alvum Städ

Överlag bra men missade några ställen så som fläkten, bokhylla och en del hörn i badrummet så lite slarvigt.

Carlos R
Wrote about Alvum Städ

Beställde flyttstäd av Alvum och är mycket nöjd. Enkla att ha att göra med, trevlig personal, mycket punktliga och deras städning lämnade inget att önska. Slutbesiktningen gick igenom utan en enda anmärkning. Kan inte göra annat än att rekommendera Alvum Städ!

Fathi S
Wrote about Alvum Städ

Det var bra men vardags rum var jag inte nöjd annars i helhet var det bra

Tijana M
Wrote about Alvum Städ

Supertrevlig och flexibel personal. Fläckfri flyttstädning och kommunicerade väl såväl före som efter.

Staffan B
Wrote about Alvum Städ

Alvum Städ utförde en flyttstädning i min sons tidigare lägenhet. Det blev väldigt rent och luktade gott. Dessutom är de mycket trevliga att ha att göra med. Rekommenderas!

Emil L
Wrote about Alvum Städ

Strålande, både kommunikation och utförande vid mitt flyttstäd utmärkt.

Svar från Alvum Städ

Tack Emil - Precis som det ska vara!

Stephanie H
Wrote about Alvum Städ

Flyttstädning! Allt uppfyllde kraven för godkänd besiktning. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera tjänsten.

Svar från Alvum Städ

Tack snälla Stephanie för ditt fina omdöme! Det känns extra roligt att höra att flyttstädningen levde upp till förväntningarna och gick igenom besiktningen utan problem. Stort tack för rekommendationen!

Megan L
Wrote about Alvum Städ

Superbra service och top notch städning!

Svar från Alvum Städ

Wow, stort tack Megan! Vi blir verkligen glada av att höra att du upplevde både servicen och städningen som superbra. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva några ord.

Ellen I
Wrote about Alvum Städ

Tack - superfin service, trevligt och rent!

Svar från Alvum Städ

Tusen tack Ellen! Så fint att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och är glada att vi kunde hjälpa till.

Valter L
Wrote about Alvum Städ

Absolut inte väl städat överhuvudtaget

Svar från Alvum Städ

Hej Valter, tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om vi verkligen beklagar att du inte är nöjd. Det här är inte den standard vi vill stå för. Vi tar gärna en närmare dialog om vad som brustit för att kunna följa upp ärendet ordentligt och se hur vi bäst kan hantera det.