Aleo Care AB

Aleo Care AB

4.6 / 5 baserat på 37 omdömen
Välkommen till Aleo Care - Omsorg från hjärtat!

Din trygghet är vårt största ansvar. Vi på Aleo Care AB erbjuder dig hjälp helt anpassat efter dina behov och önskemål. Vi tror på respekt och delaktighet i det arbete vi gör och bjuder därför in dig till att vara en del av oss.

Våra tjänster: Hemtjänst, demensvård, funktionshinder, hushållsnära tjänster, ledsagning samt hjälp vid livets slutskede.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående vårt arbete eller verksamhet. Eller läs vad våra tidigare kunder tycker om oss här nedan.

Utmärkelser

37 omdömen om Aleo Care AB

Sedan starten hos Reco 2020
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2023-01-09 Insamlad av företaget
  Vi är mycket nöjda med er stora insats
  För mammas räkning
  Alltid ställt upp o lyssnat på våra önskemål
  Jag rekommendera gärna er som en bra hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-12-28 Insamlad av företaget
  Aleo har fantastiska medarbetare som löser alla problem. De bryr sig om sina brukare och tar kontakt med oss anhöriga så fort något hänt. Jag rekommenderar dem verkligen!
  Hej Karolina! Tack för din recension. Önskar dig ett Gott Nytt År! Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-09-29 Insamlad av företaget
  Bemötandet av er personal var ALLTID fint, till- mötesgående och vänligt. Har inga anmärkningar, varken på för sen ankomst, slarvigt utfört arbete eller snokighet.
  Jag avslutade uppdraget för att det blev för dyrt att betala för att få ett ägg kokat på morgonen på 7-8 min. och för att ta ut t ex en vårrulle att tina för att till lunch steka den och diska upp min äggkopp och sked på lunchen på 9-10 min.
  Och nästa dag koka havregrynsgröt vilket går snabbt och ta ut något från kylskåpet el frysen till
  lunch. Jag vet inte vad jag hade föreställt mig. Blev mer eller mindre övertalad på sjukhuset och att det fanns färdigmat att få hem. Men det är helt bortkastat på mig. Äter kanske 1/3 och sen vill jag inte äta resterna. Så god var verkligen inte den fär- diga maten!!! Men er personal var JÄTTEFIN!!!!’🎉!
  Med vänlig hälsning,
  Mona Schulz
  Hej Mona! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-08-19 Insamlad av företaget
  Underbar personal som tog väl hand om min man och vi kände oss båda väldigt trygga med dem. De gav också mig som anhörig uppmuntrande, stöttande ord som betydde mycket för mig. Tack vare dem kunde vi leva tillsammans hemma det sista året.

  En sak kunde ha varit bättre och det handlar inte om personalen som skötte om min man. Utan om administrationen, närmare bestämt schemaläggningen. I början hände det flera gånger att de överenskomna tiderna ändrades utan att vi vidtalats i förväg av schemaläggaren. Det fick jag ”bråka” om flera gånger. Det ställde till problem för oss. Bl a missade vi en röntgenundersökning av min man och fick inställa ett besök hos goda vänner p g a för oss okända schemaändringar. Det blev bättre så småningom men först efter det att jag fått påtala detta flera gånger och fått lägga en massa energi på att ”bråka” med ert kontor. Hade inte personalen som skötte om min man varit så fantastisk hade vi inte ”bråkat” så länge med er administration utan bytt hemtjänstföretag.
  Tack för ditt fina omdöme Pia, det glädjer oss att höra att ni är så nöjda med vår personal :)

  Vi tar givetvis till oss av din feedback gällande vår schemaläggning. Vi tar det här vidare internt och försöker vara tydligare i vår kommunikation framöver. Önskar dig en fin dag! Med vänlig hälsning, Jonas
  Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-08-06 Insamlad av företaget
  Alltid trevligt bemötande. Allt fungerade mycket bättre än vi vågat hoppas.
  Personlig omvårdnad morgon och kväll samt promenader gjorde tillvaron lättare.
  Hej Gunnel! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-08-05 Insamlad av företaget
  Det var bra
  Hej Karin! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-07-18 Insamlad av företaget
  Min familj hade ingen erfarenhet av hemtjänst när vi med kort varsel var tvungna att ordna med hjälp för pappa. Aleo Care kom snabbt på plats och har på bästa sätt ombesörjt med pappas personliga hygien. All hjälp har skett med personlig engagemang och hög servicenivå. Ett stort tack till all personal.
  Tjänsten avslutas endast på grund av att pappa flyttat till äldreboende.
  Hej Anna-Carin! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-07-18 Insamlad av företaget
  På det stora hela tycker jag att det fungerat ganska bra med Aleo men på detaljnivå finns det en hel del att klaga på.
  Min mamma beviljades städning 2 gånger per månad men hade även privat städning 2 gånger per månad. När Aleo råkade planera sin städning samma veckor som den privata städningen valde de helt sonika att inte städa alls. Men de fortsatte ta betalat för tjänsten.
  Min mamma beviljades veckoinköp, men ingen meddelade oss barn om detta varför det saknades pengar att handla med. Det dröjde ca 3 månader innan vi nåddes av informationen och då var det för att Aleo var oroade att få dåligt rykte hos kommunen. Vi ordnade snabbt fram ett betalkort att använda på Ica, men det dröjde nästan ett år innan kortet användes av Aleo. Aleo fortsatte dock hela tiden att ta betalt för tjänsten.
  Då jag under våren var och hälsade på min mamma för att hjälpa henne med andra saker noterade jag att det i både badrummet och i duschrummet saknades fungerande glödlampor. I duschrummet, som min mamma använde dagligen, satt en ensam halogenlampa och gav ifrån sig ett svagt sken för mamma att duscha i. Ingen på Aleo har meddelat oss att det behövdes glödlampor, ingen på Aleo såg till att mamma var säker i duschen.
  Mamma beviljades luncher som hon efter en tid slutade att beställa. Vi barn fick reda på då uteblivna luncherna först när fakturan från lunchrestaurangen dök upp och vi såg att det saknades beställningar.
  Då vi startade samarbetet med Aleo sade jag till dem att höra av sig vid problem, mamma kan vara besvärlig, men då jag inget hörde förväntade jag mig att allt fungerade. Då vi började se problemen tog jag ny kontakt med Aleo, både skriftlig och muntlig, och påtalade vikten av att informera mig när något inte fungerar. Det blev tyvärr inga stora förändringar av det.
  Almaz och Aleo har trots allt fungerat långt mycket bättre än den hemtjänst vi hade innan och det mesta tyder på att de har en stor vilja att göra rätt och ordna för sina kunder. Vad det var som brast hos min mamma vet jag inte och jag har inte heller diskuterat frågan med Aleo.
  Hej Erika,
  Tack för ditt omdöme.

  Vi har kontaktat dig per telefon då vi vill följa upp detta med dig, ring gärna tillbaka när du har möjlighet.

  Vi arbetar på beställning och uppdrag av kommun. Vilket innebär att vi endast utför de insatser som är beställda och beviljade av kommunen. Vi arbetar också med digitala verksamhetsystem och stämplar alltid in-och ut i samband med varje kundbesök. Vi kan alltså inte ta betalt för insatser som inte är utförda eller beställda hos kommunen. Om ni har felaktigt blivit debiterade föreslår jag att ni tar kontakt med kontaktcenter på kommunen.

  Vi tar till oss av din feedback och kommer jobba på att bli än mer tydliga i vår dialog med er anhöriga.

  Allt gott,
  Med vänlig hälsning, Jonas
  Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-07-15 Insamlad av företaget
  Bra personal som alltid kom enligt överenskommelse. Tacksam för kontakt under två veckor när min hustru var borta
  Hej Håkan! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-07-15 Insamlad av företaget
  Hadebinte personligen kontakt med de som arbetade men utav den info jag fick utav min mamma som var den som fick hjälp så var det bra! Mamma hade bara telefonkontakt ett tag och sen 1-2 dagar tillsyn på kvällen.
  Hej Sussie! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-07-15 Insamlad av företaget
  Personalen på detta företag var mycket snälla och tillmötesgående.
  Hej Britt! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-05-16 Insamlad av företaget
  Min numera avlidna mamma blev mycket väl bemött när hon tog emot dagliga matportioner, vilket var den enda tjänst hon behövde från ALEO. Man ändrade matleverantör så hon blev väldigt nöjd med maten.
  Även jag som hennes dotter har bara positiva upplevelser av ALEO.
  Hej Eivor! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-03-20 Insamlad av företaget
  Har haft hemtjänst för min mamma, som hade ASIH i hemmet i några månader. Ringde ett par företag innan, men fastnade för Aleo, på deras sätt att bemöta frågor och önskemål, bla om man kunde få önska kvinnliga vårdare, då mamma skulle behöva hjälp med intimhygien. Det fick man, men så småningom så kom det manliga personal ändå, lite olika men det gick faktiskt väldigt bra. De flesta var väldigt fina och bra. Sammantaget måste jag säga att vi är otroligt nöjda med Aleo. Nästan alla personal vi har haft har varit väldigt bra, och sedan har det varit några som har varit outstanding, fantastiskt fina och engagerade och man upplevde att de verkligen brydde sig och bemötte mamma på finaste sätt.
  Hej Berit! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-03-20 Insamlad av företaget
  Lätt att nå ansvariga på kontoret. Bra bemötande och engagemang av erfaren personal. Under Corona perioden har det dock kommit in nya som inte fått full intro. Nu flyttar mamma in på äldreboende. Tack för all hjälp och stöd under de här åren.
  Hej Torleif! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • 2022-03-18 Insamlad av företaget
  Ett varmt och engagerande företag, vilket märktes redan under första mötet med arbetsledaren.
  Våra förväntningar var höga, och vi blev inte på något vis besvikna.
  Otroligt engagerande och proffisionell personal, alltid glada och hjälpsamma.
  Vi har själva sagt upp tjänsten då min mor nu klarar sig själv, men behövs hjälp igen så kommer vi garanterat att vända oss till samma företag, Aleo.
  Hej Peggy! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-03-18 Insamlad av företaget
  Bra orfanisation med bra personal,
  enkla flexibla vid behov, bra bemötande hela vägen o snabba återkopplingar vid frågeställningar!
  Hej Stefan! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-03-01 Insamlad av företaget
  Personligt och vänligt bemötande och alltid snabba att notera ändringar i behovet av hjälp.
  Hej Elisabet! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-02-15 Insamlad av företaget
  Hej,

  Tycker att Alero haft ett mycket bra bemötande, varit tillgängliga, alltid återkopplat!

  Ordnat med bra mat, köpt hem det som saknas och tagit hand om mors hygien!

  Däremot är det svårt med regeringen bestämmelser över hur lång tid personalen kan ägna åt dem äldre och städningen !

  Mvh/
  Eva Carlsson
  Hej Eva! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2022-02-14 Insamlad av företaget
  Mkt engagerade och omvårdande.
  Ställer alltid upp med det lilla extra trots att tidsschemat ibland är tajt.
  Lyssnar och tar till sig önskemål.
  Mycket nöjda 😊
  Hej Per-ola! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-12-23 Insamlad av företaget
  Vi bytte hemtjänst till min morbror och ni var betydligt bättre. Gick från misär till ok.
  När jag ringde er fick jag alltid bra mottagande, men jag hade önskat en dialog från er sida.
  Denna omdömesförfrågan är det enda jag fått från er förutom samtal om att min morbror åkt in på sjukhus.
  Hej Lena!

  Tack för att du tog dig tiden att recensera oss. Tråkigt att du inte känner dig helt nöjd. Vi strävar alltid efter att förbättra-och utveckla vår verksamhet och tar med oss din feedback.

  Önskar dig en God Jul och ett gott nytt år!

  Med vänlig hälsning, Jonas på Aleo
  Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-12-22 Insamlad av företaget
  Bästa bemötande, hjälp och förståelse.
  Hej Eva! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-12-01 Insamlad av företaget
  Dom är helt underbara.Lugna ,trygga.Företaget levde upp till förväntningarna.Det jag köpte har verkligen varit guld värd
  Hej Catharina! Tack för fin rekommendation. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • 2021-11-30 Insamlad av företaget
  Aleo var mycket omtänksamma och tillmötesgående och gjorde allt de kunde för att tillgodose mina föräldrars behov. Jag kände att mina föräldrar var i trygga händer.
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-09-29 Insamlad av företaget
  Hej Aleo Care AB!
  Tack så mycket för väldig bra service och omtänke! Ert företag skall jag rekommendera gärna.
  Mvh, Janina Nordgren
  Hej Janina! Tack för fin rekommendation. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-09-23 Insamlad av företaget
  -Insatsen var 5 ggr/dag, stöd i tvätt, hygien, städ, inhandling, matlagning samt sällskap vid måltider.
  -Bemötandet var mycket gott vid kontakt med personal på plats samt chefer per telefon.
  -Vår mamma tyckte mycket om de flesta i personalen.
  -God setvice, flexibla utöver, t.ex inköp av underkläder, vin etc.
  -Vid några tillfällen fanns det översvämmad papperskorg i badrummet, och det var något ofräscht, fick lyfta med personal.
  -När vi anhöriga tog kontakt för att fråga hur det var med olika delar alternativt ge info om mamma, togs det alltid emot väl, vi fick svar och chefer var tillgängliga.
  -I takt med att mamma blev sämre i sitt fungerande, blev mer otrygg, hade det varit bra om hemtjänsten tog kontakt med oss anhöriga för att informera om deras perspektiv, vad de såg, tänkte om det samt ifall de tyckte att insatserna var tillräckliga kopplat till mammas behov.
  Hej Elin! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-09-22 Insamlad av företaget
  Alla utom en eller två personer hade trevligt
  bemötande. De var tillmötesgående och
  dom flesta hade kristna värderingar. Jag
  menar inte religion utan deras humanistiska
  synsätt och social kompetens. De ville mer
  men tiden räckte inte till. Att tvätta kroppen
  på alla ställen blev ibland bristfälligt. Aleo
  har kunnig ledning och bra sammanhållning
  vilket påverkar personal ” på golvet ”
  positivt och kommer på så sätt brukarna
  tillgodo. Jag kastade maten för ofta och
  önskar att Aleo tittar på möjlighet
  att byta matleverantör. Det finns bättre
  mat för samma pris !
  Jag hade låga förväntningar och blev
  positivt överraskad. Jag fick behålla min
  städhjälp Lily. Lily är mycket duktig och
  hon arbetar privat för mig. På så sätt
  håller jag kontakten med Aleo tills jag
  behöver hemhjälp åter igen.
  Vänligen
  Maija
  Hej Maija! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-09-22 Insamlad av företaget
  Alldeles utmärkt hjälp för både min mor Inga och min far Ulf under deras sista levnadsår. Vi är helt nöjda med den hjälp som Aleo Care givit.

  Björn lch Kristina Waltré
  Hej Björn! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-09-22 Insamlad av företaget
  Bra och trevligt bemötta.
  Vi förväntade oss en bra omsorg av en gammal tant.
  Dom skötte sitt jobb så bra det gick efter
  omständigheterna.
  Full hemtjänst.
  Vi är nöjda med den hemtjänsten vi fick.
  Hej Björn! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-09-22 Insamlad av företaget
  De ringde alltid och frågade om det var några tveksamheter om vad de skulle handla åt mig. Tidigare hade jag städning oxå och det var jag väldigt nöjd med oxå.
  Hej Henrik! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-01-30 Insamlad av företaget
  Detta borde min mor svara på, men jag tror att hon var nöjd.
  Hej Marie! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2021-01-11 Insamlad av företaget
  Mycket bra! Kom igång snabbt med alla omsorgstjänster och levererade den service som man bara kan önska! Var även behjälpliga för oss som anhöriga. Rekommenderas varmt!
  Hej Jenny! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2020-10-29 Insamlad av företaget
  Morgonhjälp till min demente man när jag inte var hemma. Det fungerade bra för oss båda två.
  Hej Catarina! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • Leif L
  skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2020-10-29 Insamlad av företaget
  Allt bra och mycket fin personal. Kan inte bli bättre. Tacksam för deras insats
  Hej Leif! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2020-10-27 Insamlad av företaget
  Mycket bra! Lätt att få kontakt med
  Hej Ulf! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2020-10-27 Insamlad av företaget
  Mamma och pappa bor på Norrgårdshöjden i Åkersberga. Fantastiskt personal och bemötande. Allt är toppen. Dom lämnar bra information om vad som händer och sker.
  100% nöjd, med allt.
  Hej Katarina! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • Mikael S
  skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2020-09-21 Insamlad av företaget
  Aleo Care hanterar den hemtjänst som mina föräldrar har. De är alltid tillgängliga, tillmötesgående och anpassningsbara och har en total förståelse för mina föräldrars behov. Som man önskar att en hemtjänst ska vara helt enkelt!
  Hej Mikael! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla
 • skrev om Hemtjänst en del av Aleo Care AB
  2020-09-19 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande, väl utförda tjänster.
  Hej Eva! Tack för din recension. Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Jonas Hemtjänst
  Gilla