Snabb service med bra resultat
Knivbrev AB
Sveriges ledande professionellt sliperi i 3:e generation med över 57 års erfarenhet. Knivbrev finns idag i totalt 6 länder och grundades i Sverige. Vi har blivit framröstade till Årets Företagare i Täby och har idag bland Sveriges Mest Nöjda kunder enligt SKI. Bara i Sverige skickar över 150 000 personer sina knivar, saxar,...
12540 omdömen om Knivbrev AB
Sedan starten hos Reco 2020
Det glädjer oss att höra! Trevlig helg och varmt välkommen åter!
Det är smidigt och går väldigt snabbt
Tack för ditt omdöme, vad roligt att höra att du upplever tjänsten som smidig och snabb. Trevlig helg och varmt välkommen åter
Mycket snabb hantering av slipning av fyra knivar.
Stort tack för din feedback, härligt att slipningen och hanteringen gick snabbt. Trevlig helg och varmt välkommen åter
Snabb och proffsig service. I dyraste laget om man vill få sina knivar slipade 2 gånger om året.
Tack för ditt omdöme och vad bra att du är nöjd med både snabbheten och servicen. Många kunder väljer att slipa mer sällan eller endast de knivar som används mest, men oavsett hoppas vi att resultatet gör stor skillnad i köket. Trevlig helg och varmt välkommen åter
Hej Vet inte riktigt vad slutresultatet blir, då jag ej fått mina knivar ännu. PostNord anger att de lämnat knivarna i min låda, men ej hittat några ännu. Har reklamerat till Knivbrev, så vi får se vad det blir av detta H/Peter
Tack för att du hör av dig. Tråkigt att du ännu inte fått dina knivar trots att de markerats som levererade. Bra att du redan har reklamerat till oss — vi följer ärendet och hjälper dig tills det är löst. I många fall dyker försändelsen upp inom kort, men om den inte gör det hanterar vi självklart situationen enligt våra rutiner. Trevlig helg och varmt välkommen åter
Slöa blir supervassa på kort tid,mycket bra service.
Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och servicen — precis så ska det vara när man skickar in sina knivar till oss. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Jag tycker det är utmärkt att handla av Knivbrev de är proffsiga och resultatet är alltid det bästa.Dessutom levereras knivarna tillbaka på kort tid.3 knivar och en sax blev slipade
Stort tack för dina fina ord. Det gläder oss att höra att du upplever oss som proffsiga och att både knivar och sax kom tillbaka snabbt och i toppskick. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Frakt/porto 189kr och försäkring 50kr för mina 4 knivar skulle garantera express service och leverans till ombud inom 2-3 dagar efter slip. Jag fick fakturan långt innan knivarna kom tillbaka till mig. PostNord hade returnerat knivbrevet tillbaka till sliperiet pga otydlig adress enligt posten! Stämmer inte. När jag äntligen fick knivarna den 12/3 hade de varit på rundtur i 20 dagar. Knivarna är skarpa och välslipade, men resten är under all kritik! Svårt att komma i kontakt med företaget, jag har önskat kompensation för...
Carita, Du vet mycket väl att det du skriver inte stämmer! Detta svar riktar sig därför inte till dig utan till andra som eventuellt läser din version där viktig fakta utelämnats då ingen skulle tycka synd om dig om de hade alla detaljer... Vi tog emot ditt Knivbrev den 23 februari, slipade knivarna och skickade tillbaka dem samma dag till postombud enligt det leveransalternativ du själv valt (express). Redan dagen efter fanns försändelsen hos Willys, precis som den skulle. Du fick ett mejl från oss med kollinummer så...
När vi trott att vi sagt upp prenumerationen har de bara pausat den och plötsligt dyker det upp ett kuvert utan att de hör av dig. Vi blev tvungna att betala för deras tjänst som du hade försökt avsluta även efter kontakt med kundtjänst. Inte bra kundupplevelse.
Hej Karin, Vi har inte gjort några ändringar åt dig, utan alla val har gjorts av dig själv via Mina Sidor. När du skriver att "vi bara pausat" ger det intrycket att du anklagar oss för att ha gjort något fel. Vi har inte ens haft någon kontakt med dig i ärendet över huvud taget förrän nu, cirka 1,5 år senare, när du hör av dig och undrar varför du fått ett nytt Knivbrev. Anledningen är att abonnemanget tidigare pausats (av dig/er) fram till detta datum. Utskick hanteras inte manuellt utan sker helt automatiskt utifrån...
Fungerar utmärkt med bra resultat oavsett typ av kniv. Snabb leverans.
Hej Tomas, Tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att allt fungerade utmärkt och att resultatet motsvarade förväntningarna. Precis så vi vill att tjänsten ska upplevas. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Snabbt och smidigt, använder knivbrev kontinuerligt.
Hej Maria, Stort tack för din feedback och vad kul att du använder Knivbrev kontinuerligt. Det är extra roligt att höra från återkommande kunder som uppskattar smidigheten. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Jättebra utmärkt slipade snabb leverans
Hej Lars, Tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att du är nöjd med både slipningen och leveranstiden. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Mycket nöjd. Knivarna väldigt fint slipade, myyyycket vassa. Bra förpackning.
Hej Britt-Marie, Stort tack för dina fina ord. Vad roligt att du är nöjd med både slipresultatet och förpackningen — och ja, de blir verkligen ordentligt vassa igen. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Perfekt utfört arbete. Otroligt snabb leverans, fick knivarna med vändande post.
Hej Christer, Tack för din feedback och vad kul att höra att leveransen gick så snabbt. Precis så ska det fungera när allt flyter på. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Jättebra service och jättebra utförd slipning !
Hej Åsa, Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att du är nöjd med både servicen och slipningen. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Hat använt knivbrev i många år nu. Alltid lika nöjd. Snabb leverans, smidigt och knivarna är så fina när jag får tillbaka dem. Skickade iväg dom på måndagen och redan fredag samma vecka så hade jag vassa knivar tillbaka. Så värt!!
Hej Jimmy, Tack för att du varit kund hos oss i många år och för att du delar med dig av din upplevelse. Extra roligt att höra att allt fortfarande fungerar lika smidigt och att leveranstiden överträffade förväntningarna. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Det gick snabbt och smidigt, och vart bra.
Hej Per, Tack för ditt omdöme och vad bra att allt gick snabbt, smidigt och med ett bra resultat. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Mycket bra från början till slut. ENKELT att beställa, snabb leverans, bra kvalitet.
Hej Nermin, Stort tack för din feedback. Vad roligt att höra att hela processen — från beställning till leverans — fungerade bra. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Bra kvalitet på slipningen, skärpan håller länge med normalt underhåll. Kostnaden för har ökat väldigt mycket senaste åren därav inte full pott i betyget.
Hej Erik, Tack för ditt omdöme och för att du lyfter att skärpan håller länge med normalt underhåll. Vi noterar även din synpunkt kring prisutvecklingen — ökade kostnader för material, logistik och transporter påverkar tyvärr, men vi arbetar kontinuerligt för att hålla tjänsten så prisvärd som möjligt. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Kanonjobb och en snabb returfrakt
Hej Niklad, Tack för din feedback och vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och returfrakten. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Är prenumerant sedan några år tillbaka, funkar perfekt med knivbrevet jag får hem för att skicka in mina knivar i för slipning. Snabb service och perfekt slipade knivar. Är jättenöjd!
Hej Kristina, Stort tack för ditt omdöme och för att du varit prenumerant i flera år. Vad kul att höra att upplägget fungerar perfekt och att du är fortsatt nöjd. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Snabbt och enkelt! Bra resultat. Ett praktiskt sätt att hålla köksknivar och saxar vassa.
Hej Janne, Stort tack för ditt omdöme — vad roligt att höra att du uppskattar både resultatet och hur smidigt det fungerar. Precis så vill vi att det ska kännas. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Hittills har allt blivit bra. Knivarna blir fina och "nygamla" dvs lika bra som nya. Det gäller bara att hålla fingrarna i styr efter slipningen. Vi är mycket nöjda. Kommer säkert att fortsätta med detta.
Hej Ulf, Tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att knivarna känns som nygamla igen — och ja, de är ofta riktigt vassa direkt efter slipning, så lite försiktighet i början är klokt. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Snabba leveranser och bra information. Knivarna kändes vassare denna gången jämfört med den förra
Hej Stefan, Tack för din feedback. Kul att du upplever förbättring jämfört med tidigare — vi arbetar kontinuerligt med att finslipa både process och resultat. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Trots att jag betalat, så skickas knivbrevet ut först efter dubbla påminnelser. Jag hade även betalat för ett presentknivbrev som tog lång tid och flera påminnelser innan det dök upp... Men knivarna har blivit bra slipade.
Hej Martin, Tack för din feedback och vad bra att slipresultatet motsvarade förväntningarna. Vi beklagar däremot att utskicken strulat. När en kund meddelar att ett tomt Knivbrev inte kommit fram skickar vi alltid ut ett nytt direkt, utan krångel. Om flera försändelser inte når fram beror det i de flesta fall på att något i adressuppgifterna inte stämmer. Vi försöker då själva kontrollera och komplettera uppgifterna via tillgängliga register. Det kan ibland ge intrycket av att inget skickats tidigare, men så är det inte....
Har varit nöjd med knivbrev sen länge !! Har inte fått mina knivar än men hoppas att jag blir lika nöjd som alltid
Hej Therese, Stort tack för ditt långvariga förtroende — det betyder mycket för oss. Vi hoppas självklart att du blir lika nöjd denna gång också när knivarna kommer tillbaka. Leveranstiden kan ibland påverkas av postgången, men de är på väg och bör dyka upp inom kort. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Har alltid fungerat bra med knivarna. Vassa. Logistikupplägget håller.
Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att både skärpan och logistikupplägget fungerar bra — precis så vill vi att det ska vara. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Lätt att få kontakt via e-post. Snabb leverans, vassa knivar. Helnöjd
Tack för ditt fina omdöme. Vad bra att både kontakten, leveransen och resultatet levde upp till dina förväntningar. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Sedan jag började anlita Knivbrev har jag alltid vassa knivar och saxar, det är underbart! Snabbt och lätt. I vanliga fall tar hela proceduren 3-4 dagar även om det den här gången tagit en vecka vilket förvånat mig.
Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du uppskattar att alltid ha vassa knivar och saxar hemma. Leveranstiden kan ibland variera något beroende på postgång och belastning, men vi gör alltid vårt bästa för att det ska gå så snabbt som möjligt. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tack för ditt omdöme. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Allt fungerar jättebra och enligt vad de lovar.
Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att allt fungerade precis som utlovat. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Knivbrev är toppen. Enkel och snabb process. Vi har en prenumeration, och 1ggr/år kommer det en försändelse som man använder när man skickar knivarna för slipning. Man får tillbaka knivarna efter några dagar, o de är som nya. Rekommenderar dem!
Stort tack för ditt fina omdöme och vad roligt att höra att prenumerationen fungerar så smidigt för er. Precis så enkelt och bekvämt vill vi att det ska vara — och extra kul att knivarna upplevs som nya varje gång. Ha en fortsatt trevlig söndag och varmt välkommen åter
Är mycket nöjd med slipningen av knivarna. Snabb leverans av slipade knivar. Kan tänka mig att fortsätta med Knivbrev AB då behovet återkommer.
Tack för ditt omdöme och vad roligt att du är nöjd med både slipningen och leveranstiden. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när behovet uppstår. Ha en fortsatt trevlig söndag och varmt välkommen åter
Knivbrev är pålitliga, snabba och knivarna kommer alltid tillbaka som nya!
Stort tack för dina fina ord. Det gläder oss verkligen att du upplever oss som pålitliga och snabba — och att knivarna lever upp till förväntningarna varje gång. Ha en fortsatt trevlig söndag och varmt välkommen åter
Snabb leverans och bra kundsupport
Hej Hans. Härligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och vår kundsupport. Välkommen tillbaka när det är dags för nästa slipning! 🔪✨
Bra service, snabb leverans och bra kvalitet men jag tyckte att de "gamla" knivskydden var bättre och lättare att hantera än de nya, öppna.
Hej Christer. Härligt att höra att du är nöjd med service, leverans och kvalitet. Och tack också för synpunkten om knivskydden – den tar vi med oss. Det är värdefullt att få höra hur de fungerar i praktiken för våra kunder. 🔪✨ Ha en fin lördag och välkommen åter när det är dags för vassa knivar på nytt.
Enkelt att skicka in knivarna och snabb leverans tillbaka. ”Knivskarpt” resultat, är mycket nöjd
Hej Elisabeth. Tack för din fina kommentar! Härligt att höra att du upplevde processen som enkel och snabb – och att resultatet blev riktigt knivskarpt. Precis så vi vill att det ska kännas! 🔪✨ Ha det gott och välkommen åter.
Smidigt att skicka in knivar, bra förpackning, bra bekräftelser som gör att man vet var knivarna är, snabb leverans tillbaka. Knivarna blir bättre än nya Ändra inget :-)
Hej Thomas. Stort tack för din fina kommentar! Härligt att höra att du uppskattar hela processen – från förpackning och uppdateringar till snabb retur. Och att knivarna känns bättre än nya är precis det vi siktar på. Vi lovar att inte ändra något 😉🔪✨ Ha en fin dag och välkommen åter.
Dyrt men väldigt trevligt när man får tillbaka sina sylvassa knivar! Bra information också och tips om hur man skärper och bibehåller skärpa!
Hej Johan. Härligt att höra att du uppskattar resultatet! Sylvassa knivar gör verkligen stor skillnad i köket. 🔪 Vill man hålla nere kostnaden lite finns också möjligheten att välja abonnemang. Ett tips är att dela upp knivarna man har hemma på ett abonnemang om exempelvis 2 gånger per år för säg 2 - 3 knivar. På så vi får man våra lägsta priser och alltid vassa knivar i hemmet. Och kul att höra att tipsen om skärpning och skötsel kommer till nytta – det hjälper knivarna att hålla skärpan ännu längre! Ha en fin dag och välkommen åter när det är dags igen.
Bra service bra jobbat bra kommunikation
Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med både servicen, arbetet och kommunikationen. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Snabbt och enkelt! Knivarna blir som nya!
Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde tjänsten som både snabb och enkel och att knivarna känns som nya igen. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Mycket nöjd slipningen. Lätt att beställa och att skicka iväg knivarna kan lätt rekommenderar Knivbrev.
Stort tack för ditt omdöme och din rekommendation. Det är roligt att höra att du är nöjd med slipningen och att du upplevde både beställning och inskick som smidigt. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Vassa knivaroch snabb leverans
Hej Håkan, Tack för ditt omdöme. Roligt att höra att både leveransen och resultatet motsvarade förväntningarna. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Snabb leverans och väldigt vassa knivar
Hej Bert, Härligt att höra. Snabb hantering och riktigt vassa knivar är precis vad vi strävar efter varje gång. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Bra och snabb service. Vassa knivar.
Hej Ann, Stort tack för ditt omdöme. Kul att du är nöjd med både servicen och resultatet. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Snabbt, enkelt. Slipar små som stora knivar. Det är viktigare att ha vassa knivar än dyra knivar.
Hej Krister, Tack för din feedback. Du har helt rätt — en vass kniv är både säkrare och roligare att arbeta med, oavsett vad den kostade från början. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Det var mycket lätt att handla med kniv brev Skickade knivarna med posten i ett special brev som kniv brev tillhandahöll. Knivarna blev mycket fint slipade Det tog bara några få dagar tills knivarna kom tillbaka till min brevlåda. Jag kan verkligen rekommendera alla att slipa sina knivar hos Knivbrev AB. Du kan aldrig slipa dina knivar själv på detta sätt. Det är fantastiskt att ha så fin skärpa på knivarna.
Hej Marie, Stort tack för ditt fina omdöme. Roligt att höra att både processen och resultatet fungerade så bra. Det ska vara enkelt att skicka in knivarna och ännu roligare när de kommer tillbaka riktigt vassa igen. Ha en fortsatt trevlig kväll och varmt välkommen åter
Snabbt och smidig 👍🏻 Det som är negativt är PostNord. Det är inga problem att leverera Knivbrevet till oss sen skickar vi in och brevet är något tjockare i omfång när sedan knivbrev återsänder då får det helt plötsligt inte plats i vår brevlåda längre. Så då får man hämta hos ombud
Hej Susanne, Vad roligt att höra att allt fungerade snabbt och smidigt. Att brevet ibland hamnar hos ombud på vägen tillbaka beror tyvärr på PostNords utdelningsregler och hur stora eller fulla brevlådorna är. När knivarna ligger skyddade i brevet kan det ibland bli lite tjockare än när det skickas tomt. Då väljer brevbäraren ibland att lämna det hos ombud istället. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Allt gick smidigt, kan skarpt rekommenderas. Lite otydligt hur nästa slipning funkar, om jag kan skicka fler, färre eller hoppa över en gång.
Hej Karl-Håkan, Tack för din rekommendation. I abonnemanget bestämmer du själv varje gång hur många föremål du skickar in. Du kan alltså skicka fler, färre eller hoppa över en gång helt om du vill. Allt detta kan du enkelt hantera via Mina Sidor när det är dags för nästa slipning. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter
Allt fungerade på bästa sätt. Knivar o saxar som Nya.
Hej Gudrun, Vad roligt att höra att både knivar och saxar blev som nya igen. Precis så ska det kännas när man får tillbaka dem. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter