Knivbrev AB

Knivbrev AB

• BadgeFiveYears
10 811
4.4

Sveriges ledande professionellt sliperi i 3:e generation med över 57 års erfarenhet. Knivbrev finns idag i totalt 6 länder och grundades i Sverige. Vi har blivit framröstade till Årets Företagare i Täby och har idag bland Sveriges Mest Nöjda kunder enligt SKI. Bara i Sverige skickar över 150 000 personer sina knivar, saxar,...

10811 omdömen om Knivbrev AB

Sedan starten hos Reco 2020

Anders H
Skrev om Knivbrev AB

Knivarna var vassa men tyvärr har knivbrev slipat även på handtaget på en av knivarna (Sabatier) så den är oskön att hålla i. Knivbrevs kundtjänst svarar ej på telefon, det finns ingen chat och inte heller någon mailadress - i alla fall inte som är lätt att hitta. Dålig tjänst och dålig/obefintltlig kanal för reklamation.

Carin B
Skrev om Knivbrev AB

Knivarna var superskarpa när jag fick tillbaka dem och leveransen gick snabbt. Mycket nöjd!

Maria S
Skrev om Knivbrev AB

Så enkelt när brevet kommer så finns allt med och då är det lätta instruktioner hur man gör med knivarna.

Mona S
Skrev om Knivbrev AB

Snabb hantering och som vanligt bra resultat, toppen!

Claes P
Skrev om Knivbrev AB

Väldigt nöjd, snabbt och bra, och vassa blev dom.

Pär J
Skrev om Knivbrev AB

Snabba leveranser och vassa knivar, oslagbara i sin service

Birgitta G
Skrev om Knivbrev AB

Tydligt, snabbt, effektivt. Och så, så bra resultat.

Jonas W
Skrev om Knivbrev AB

Jag är nöjd med slutresultatet.

Louise G
Skrev om Knivbrev AB

Snabb leverans och sylvassa knivar och saxar.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Louise och tack för din recension och för toppbetyget! Ha en fortsatt trevlig kväll och välkommen åter!

Pernilla H
Skrev om Knivbrev AB

Smidigt! Knivarna är så skarpa och jag är jättenöjd.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Pernilla och stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Ha en fortsatt trevlig kväll och välkommen åter!

Anneli M
Skrev om Knivbrev AB

Enkelt, snabbt och vassa knivar

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Anneli och stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Ha en fortsatt trevlig kväll och välkommen åter!

Hani H
Skrev om Knivbrev AB

Fick presentkort på 600 kr för att använda på knivbrev. Skickade in 3 knivar och fick nu en faktura på 865 kr istället för 265 kr!

Svar från Knivbrev AB

Hej Hani, Den kod du angav har redan använts, vilket är anledningen till att du debiteras fullt pris för engångsslipning. Du mailade oss för en timme sedan, så det hade varit rimligt att invänta vår undersökning innan du drar förhastade slutsatser. Om du fått koden från någon annan kan det vara så att den redan är förbrukad. Vårt system tolkar sådana fall som ogiltiga försök och fakturerar därför hela beloppet. Om det finns ett fel i hanteringen justerar vi naturligtvis fakturan. Vi återkommer imorgon när vi har gått igenom ärendet. Trevlig kväll!

Krister V
Skrev om Knivbrev AB

Enkelt och smidigt. Svarade snabbt på mail då jag behövde ett större knivbrev. Tyvärr går det inte att gå in på er hemsida. Får följande felmeddelande: Webplatsen tilhandahåller inte en säker anslutning. www.knivbrev.se använder ett protokoll som inte stöds.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra men underligt med problemet med vår hemsida! Vi ska undersöka asap! Jag lyckas tyvärr själv inte återskapa problemet men ska testa på lite olika enheter. Trevlig vecka och välkommen åter!

Richard A
Skrev om Knivbrev AB

De sålde på mig slipning med rabatt men glömde att säga att den dyra frakten inte var inkluderad...

Svar från Knivbrev AB

Hej Richard, Tack för din återkoppling. Våra tjänster erbjuds enbart online, och du genomförde beställningen själv. Därför utgår vi från att du sett och godkänt priserna innan du lade din order. När det gäller frakten är den faktiskt väldigt förmånlig – du betalar cirka 30 % mindre än vad den egentligen kostar, inklusive PostNords avgifter för de tre transporterna. Vi strävar alltid efter att hålla våra priser så låga som möjligt samtidigt som vi erbjuder en högkvalitativ tjänst. Vi önskar dig allt gott framöver!

Amanda L
Skrev om Knivbrev AB

Alltid nöjd och leverans går allt snabbt och smidigt

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra och tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Trevlig vecka och välkommen åter!

Inger E

Väldigt nöjd. Mycket vassa knivar! Tack

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra! Ha en trevlig vecka och välkommen åter!

Sophia S
Skrev om Knivbrev AB

Knivarna var fint slipade. Rabatten på 30% för ny kund var ej dragen på fakturan. Otydligt vad priset i slutändan skulle bli. Hade inte valt knivbrev om jag inte skulle få rabatten, då knivbrev är dyrare än andra. Men har nu inte fått rabatten avdragen

Svar från Knivbrev AB

Hej Sophia, Rabatten dras automatiskt när du fyller i rabattkoden. Jag ska kika och justerar isf detta om du glömt det eller skrivit fel kod. Trevlig vecka!

Tore J
Skrev om Knivbrev AB

Snabb och smidig leverans. Mycket bra kvalitet på slipningen.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Tore, stort tack för att du skrev en recension! Ha en fortsatt trevlig vecka och välkommen åter!

Hans L
Skrev om Knivbrev AB

Enkelt att beställa och skicka knivarna, det var på det hela taget en positiv upplevelse

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra och stort tack för att du skrev en recension! Ha en fortsatt trevlig vecka och välkommen åter!

Anders H
Skrev om Knivbrev AB

1. Enkelt! 2. Hade väl inga förväntningar, bara att knivarna skulle vara vassare än innan jag skickade in dom! 3. Slipning av 3 bröd och matknivar!

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Anders! Stort tack för din recension och höga betyg! Ha en fortsatt trevlig vecka och välkommen åter!

Emil D
Skrev om Knivbrev AB

Slipade två knivar. Bra resultat och smidigt!

Svar från Knivbrev AB

Hej Emil. Härligt att höra att du är nöjd med både resultatet och hur smidigt det var. Ha en fortsatt trevlig kväll och välkommen åter.

Per S
Skrev om Knivbrev AB

Snabba och alltid grymt resultat! Vassa helt enkelt!

Svar från Knivbrev AB

Hej Per. Tack för din fantastiska feedback! Det är precis vad vi strävar efter – snabb service och grymt vassa resultat! 🔪😃 Ha det gott och välkommen åter.

Joakim L
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt samt väl vässat allt till belåtenhet

Svar från Knivbrev AB

Hej Joakim. Kul att höra att du är nöjd med både snabbheten och skärpan – precis det vi strävar efter. Ha en fortsatt fin kväll och välkommen åter.

Arne N
Skrev om Knivbrev AB

Bara nöjd allt flyter bra.väldigt nöjd. Bra

Svar från Knivbrev AB

Hej Arne. Det gläder oss att höra att allt flyter på bra och att du är väldigt nöjd med vår tjänst. Ha en fin kväll.

Katarzyna P
Skrev om Knivbrev AB

Mycket bra tjänst som jag använt i flera år nu. Testad några lokala sliptjänster men har gått tillbaka till knivbrev. Jag hade lite tråkig erfarenhet av deras kundservice för några år sedan men vid senaste kontakt fick jag mycket bra hjälp och fint bemötande.

Svar från Knivbrev AB

Hej Katarzyna. Tack för din fina feedback och för att du har använt vår tjänst i flera år – det betyder mycket för oss! Det gläder oss att du har valt att återvända till Knivbrev och att du nu fått en positiv upplevelse av vår kundservice. Vi strävar alltid efter att förbättra oss, och det är härligt att höra att vi lyckats leverera både bra service och hög kvalitet på slipningen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det är dags för nästa slipning. Tack för ditt förtroende!

Lennart R
Skrev om Knivbrev AB

Mycket bra, mina 10e åriga knivar är som nya.

Svar från Knivbrev AB

Hej Lennart. Tack för din fina feedback! Det gläder oss att höra att dina 10-åriga knivar känns som nya igen – precis det resultat vi strävar efter! Ha en fortsatt fin kväll.

Johan B
Skrev om Knivbrev AB

Smidig frakt. Mindre imponerad av utfört arbete för det priset.

Svar från Knivbrev AB

Hej Johan. Tack för din feedback! Vi är glada att du tyckte att frakten var smidig, men vi beklagar att resultatet inte levde upp till dina förväntningar i förhållande till priset. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och vill gärna förstå vad vi kan göra bättre. Hör gärna av dig till oss på info@knivbrev.se så att vi kan titta närmare på ditt ärende och se hur vi kan hjälpa dig. Vi vill att du ska känna dig helt nöjd med din upplevelse! Ha en fortsatt bra dag.

Annica T
Skrev om Knivbrev AB

Ett smidigt sätt att få knivarna slipade. Aningen dyrt, men suverän kvalitet.

Svar från Knivbrev AB

Hej Annica. Vi är glada att du tycker att vår tjänst är smidig och att du är nöjd med kvaliteten på slipningen. Vi förstår att priset kan vara en faktor, och vi strävar alltid efter att leverera en service som gör det värt investeringen. Ett tips är att välja slipning 2 gånger per år och då färre knivar. På så vis kan man skicka in de knivar som blivit slöa till bästa pris och alltid ha vassa knivar i hemmet. Ha en fortsatt bra dag.

Kjell F
Skrev om Knivbrev AB

Kostar lite mycket, men mycket bra resultat och snabb hantering.

Svar från Knivbrev AB

Hej Kjell. Härligt att höra att du är nöjd med resultatet på slipningen och den snabba hanteringen. Det värmer att höra. Om man väljer slipning 2 gånger per år så kommer man ner i pris och kan alternera knivarna för att alltid ha vassa knivar i hemmet. He det gott så hoppas vi få ta hand om dina knivar igen när det blir dags.

Maria L
Skrev om Knivbrev AB

Snabb och smidig service, ett perfekt sätt att få sina knivar slipade.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Maria! Stort tack för din recension och toppbetyget! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Fredrik H
Skrev om Knivbrev AB

Bra slipat, men totalkostnaden är mycket! Ca 500 kr för 2 st knivar. Det gör jag lokalt i Göteborg istället

Svar från Knivbrev AB

Hej Fredrik, Härligt att höra att du är nöjd med slipningen! Frakten, inklusive att du valde expressfrakt, utgör en stor del av totalkostnaden – själva slipningen står faktiskt bara för hälften. Att skicka ut Knivbrev, skydd och hantera logistik och porto tre gånger är förstås en annan kostnadsbild än att själv besöka ett sliperi. Om du har möjlighet att komma förbi oss, kostar slipningen endast 99 kr per kniv. Vår tjänst är främst till för dem som uppskattar bekvämligheten och vill slippa lägga tid på att åka till...

Tom A
Skrev om Knivbrev AB

Mycket smidigt, knivarna levererades snabbt och var otroligt skarpa efter slipningen.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Tom! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Lars-Inge N
Skrev om Knivbrev AB

grundslipning av knivar enligt förv ntan, jättebra. Eb brödkniv omslip till vänsterhänt, superbra. Supersnabb leverans.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Lars-Inge! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Mattias W
Skrev om Knivbrev AB

Kanon, snabb leverans och vassare än nya

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Mattias! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Christian G
Skrev om Knivbrev AB

Full pott på alla områden! Smart förpackning och lätt att posta, returen kom snabbare än beräknat och knivarna var som nya.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Christian! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Staffan H
Skrev om Knivbrev AB

Kände mig lurad på rabatten som angavs i mailet på 30% var inte draget på fakturan Tycker även dom är för dyra

Svar från Knivbrev AB

Hej Staffan, Rabatten på 25 % har lagts in som du angav, och du kan se den på din faktura. Eftersom du valde engångsslipning blir priset högre än med ett abonnemang. Med abonnemang får du nästan två Knivbrev till priset av ett, men det är förstås helt upp till dig vad du föredrar. Om du vill spara på framtida slipningar kan du enkelt byta till abonnemang via Mina Sidor eller genom att kontakta oss på info@knivbrev.se. Många kunder uppskattar abonnemangets fördelar, men valet är helt ditt. Trevlig vecka och välkommen åter!

Elisabeth W
Skrev om Knivbrev AB

Väldigt enkelt och tryggt. Jag kommer att använda Knivbrev framöver när jag behöver.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Elisabeth! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Åsa Å
Skrev om Knivbrev AB

Får mina saxar som är helt oanvändbara, skriver mail om saxarna, får inget svar! Finns inget telefonnummer att nå företaget på.

Svar från Knivbrev AB

Hej Åsa, Ber någon kika asap så du får svar via mail. Det har tyvärr flaggats som spam varför svar uteblivet men tar det direkt. Gällande saxar så ser jag ju att du varit nöjd tidigare så tror tyvärr dessa saxar börja nå livs ände. Saxarnas egg måste ju mötas i perfekt harmoni och när de slipats några gånger så går blir de sämre och sämre och till slut inte bra. Det blir tyvärr alltid sliperiet som får ta denna smäll varför vi ex. inte längre slipar många typer av saxar för att slippa bli "Svarte Petter" på sajter som denna. Trevlig vecka!

Mary L
Skrev om Knivbrev AB

Mina knivar var helt perfekt enligt vad som utlovats. Snabb leverans . Supernöjd. Tack för erbjudandet. Kan rekommenderas

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Mary! Tack för din recension och toppbetyg! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Karl A
Skrev om Knivbrev AB

Vassa knivar och snabb service!

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Karl och stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Trevlig vecka och välkommen åter!

Siv B
Skrev om Knivbrev AB

Lämnade i butiken. Snabb utfört och trevlig personal

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra och alltid lika trevlig med besök! Ha en fortsatt trevlig vecka och välkommen åter!

Lisbeth L
Skrev om Knivbrev AB

Vassa knivar och snabb leverans.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra och stort tack för din recension och för toppbetyget! Ha en trevlig vecka och välkommen åter!

Anders A
Skrev om Knivbrev AB

Knivbrev håller vad de lovar, knivarna kommer tillbaka vassare än någonsin.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Anders! Stort tack för din recension! Ha en fortsatt trevlig vecka och välkommen åter!

Peter A
Skrev om Knivbrev AB

Snabb och god kvalitet. Enkelt och säkert.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Peter och stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Trevlig vecka och välkommen åter!

Ulrika K
Skrev om Knivbrev AB

Smidigt, snabbt, knivarna säkert förpackade och perfekt slipade. Kan varmt rekommendera!

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Ulrika och stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Trevlig vecka och välkommen åter!

Camilla R
Skrev om Knivbrev AB

Snabb och bra service Mycket prisvärd

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Camilla och stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Trevlig vecka och välkommen åter!

Lisbeth L
Skrev om Knivbrev AB

Jag upplever att knivarna slipas på ett professionellt sätt och servicen är jättesnabb. En kniv såg ut att ha blivit smalare och det hade varit bra med en feedback om anledningen. När man bokat 1 slipning/år så vore det bra med ett mejl ett par veckor innan det är dags, så man som kund hinner fundera om tiden passar. Nu blev det en överraskning när fodralet kom och kort tid innan fakturan skulle betalas, så det finns inte någon betänketid i det läget.

Svar från Knivbrev AB

Hej Lisbeth, Glädjer oss att höra att du är nöjd med slipningen. Har tyvärr ingen exakt information kring den kniv du nämner. Vad gäller utskicken så kan du logga in på mina sidor och skräddarsy exakt när de ska komma. Där kan du även flytta fram din fakturas förfallodag i upp till 3 månader (fram till fakturans förfallodag passerat). Genom detta bör ju inte detta vara ett problem och i samband med att du flyttar fram fakturan så kan du ju även flytta fram nästa Knivbrevs förnyelse i det fall du har abonnemang. Ha en fortsatt trevlig vecka och välkommen åter!

Arne W
Skrev om Knivbrev AB

Snabb och bra leverans. Knivarna var som nya.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Arne! Stort tack för din recension + toppbetyget! Ha en trevlig vecka och välkommen åter!

Daniel E
Skrev om Knivbrev AB

Smidigt och enkelt, mycket bra resultat.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Daniel och stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Trevlig vecka och välkommen åter!

Marianne J
Skrev om Knivbrev AB

Tyvärr dyrt - det blev ju vassa knivar...går att göra på annat sätt på stan..?

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra att du blev nöjd med slipningen! Om du väljer abonnemang blir det rejält mycket billigare. Blir även billigare om du kommer förbi oss i Täby. Abonnemang kostar nästan 50% lägre än att välja engångsslipning. Eller så kan man ju se det som nästan 2 Knivbrev för priset av 1 med abonnemang. Ha en trevlig vecka och välkommen åter!