Knivbrev AB

www.knivbrev.se
  • BadgeThreeYears
7 293
4.4

Sveriges ledande professionellt sliperi i 3:e generation med över 57 års erfarenhet. Knivbrev finns idag i totalt 6 länder och grundades i Sverige. Vi har blivit framröstade till Årets Företagare i Täby och har idag bland Sveriges Mest Nöjda kunder enligt SKI. Bara i Sverige skickar över 150 000 personer sina knivar, saxar,...

7293 omdömen om Knivbrev AB

Sedan starten hos Reco 2020

Kerstin K
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt och smidigt med utmärkta resultat. Klara och tydliga beskrivningar av tillvägagångssättet och vad man skall tänka på när knivarna har kommit tillbaka.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Kerstin och tack för din utförliga recension! Ha en fortsatt härlig söndagskväll och välkommen åter!

Stefan S

Väldigt nöjd med skärpan i knivarna! Stefan S

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Stefan! Stort tack för att du tog dig tid och tack för toppbetyget! Ha en fortsatt härlig söndagskväll och välkommen åter!

Mats B
Skrev om Knivbrev AB

Snabb bra service, med ett underbart resultat.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Mats! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension och tack för det höga betyget! Ha en fortsatt härlig söndag och välkommen åter!

Christine H
Skrev om Knivbrev AB

Bra slipning av knivarna och snabb service.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Christine! Stort tack för att du tog dig tid och skrev en recension! Ha en fortsatt härlig helg och välkommen åter

Roger P
Skrev om Knivbrev AB

Är för dyra att slipa knivar hos dom

Svar från Knivbrev AB

Tråkigt att höra att du tycker att en dryg 100 -lapp + frakt är mycket pengar för att få handslipade knivar av proffs. Vi har däremot full förståelse att många har det tufft i denna lågkonjuktur. Om man har en ansträngd ekonomi och tycker något är för dyrt så kan man ju däremot avstå från att beställa. Man brukar ju ta reda på vad saker och ting kostar före man beställer, så trist att vi får lågt betyg för att du inte gjorde det. Prislistan är ju inte direkt svår att hitta. Tvärtom finner du den som allra första val i huvudmenyn...

Staffan H
Skrev om Knivbrev AB

Det var helt utan krångel. Man kanske kan tycka att det gäller att hålla tungan rätt i min då man klipper enligt instruktionen.. Framför allt blir man imponerad av resultatet

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Staffan! Ha en fortsatt härlig helg och välkommen åter

Ellinor D
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt och smidigt. Fick tillbaks knivar som var vassare än någonsin. Ett nöje att skära och hacka efter en vända till Knivbrev.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Elinor och stort tack för att du tog dig tid och skrev en recension kring dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig helg och välkommen åter!

Claes T
Skrev om Knivbrev AB

Slipningen är superbra, men slipningen på dom knivarna var knappas lönt, men de mitt problem..

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Claes! Misstänker att du har budgetknivar då. Det du kan tänka på är att de nu blivit handslipade så även om du istället köpt nya budgetknivar så får du ju en bättre egg nu än de har som nya (då de aldrig handslipas som nya). Är ju även betydligt bättre för miljön att slipa knivar än att låta någon Kinesisk fabrik stå och spotta ut kol för att hålla produktionspriset nere. Ha en fortsatt härlig helg och välkommen åter!

Mona-lisa N
Skrev om Knivbrev AB

Fungerade jättebra att packa knivarna i brevet.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Mona-Lisa! Ha en fortsatt härlig helg och välkommen åter!

Bengt A
Skrev om Knivbrev AB

Utmärkt slipning och bra service!

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Bengt! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Ha en trevlig helg och välkommen åter!

Leif B
Skrev om Knivbrev AB

Mycket bra slipade knivar som oftast. Tidigare tillfälle skickade jag en japansk kniv vilket tyvärr inte blev bättre. Snabb leverans vilket uppskattas

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Leif! Däremot är vi inte nöjda med det du skriver kring din Japanska kniv! Vi har ju alltid 100% nöjd-kund-garanti i 14 dagar från retur. Vi slipar gärna den igen och bjuder då på slipningen men vi måste förstå mer exakt vad du blev missnöjd med? Maila oss gärna på info@knivbrev.se så vi kan får reda på mer och lösa detta vid nästa slipning. Ps. Japanska knivar är väldigt lätta att slipa (tillverkarna har tänkt till på att de kommer behöva slipas, till skillnad från en del Europeiska tillverkare...

Jessica R
Skrev om Knivbrev AB

Hej, Tycker slipningen blev bra, men blev lite besviken då jag gick in via en länk från facebook med info om att man skulle få 30% rabatt, men det såg jag inte röken av... mvh Jessica

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra att du blev nöjd med slipningen Jessica! I samtliga av våra annonser så finns det en kod som ska användas för att få rabatt. Denna måste man skriva in vid beställning. I samband med denna kod står även att den gäller för ett eller flera Knivbrev per år, dvs. ej för engångsslipning (ett Knivbrev någonsin). För att försöka undvika denna typ av missförstånd så döljs även rutan där koden ska skrivas in om man väljer engångsslipning. Det hjälper ju tyvärr inte i ditt fall när du trodde att det skulle räcka...

Markus L
Skrev om Knivbrev AB

Snabb leverans och väldigt bra slipade!

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Markus och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en härlig helg och välkommen åter!

Thomas H
Skrev om Knivbrev AB

Knivbrev, det funkat enkelt och bekvämt. Jag gillar det skarpt...

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra och tack för en skarp recension! Ha en härlig helg och välkommen åter!

Solveig P

Vänliga och hjälpsamma, snabb leverans. Vassa knivar tillbaks! Solveig

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Solveig och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en härlig helg och välkommen åter!

Anders L
Skrev om Knivbrev AB

Smidigt och snabbt med posten och med skarpt resultat.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Anders! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension och välkommen åter!

Marie N
Skrev om Knivbrev AB

Funkade snabbt, enkelt och utmärkt

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Marie! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

H.e A
Skrev om Knivbrev AB

Inget fel på slipningen av knivarna men väldigt dyrt. Synd för det är typ billigare att köpa nya knivar än att slipa upp de man har.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra att du blev nöjd med slipningen Tråkigt att du tycker att en dryg 100 -lapp + frakt är väldigt dyrt och mycket pengar för att få sina knivar handslipade av proffs. Kommer tyvärr aldrig bli billigare än det redan är. Bara i år har Postnord höjt priserna med 40% och övriga leverantörer med 10-20%. Man får ju knappt "dagens lunch" för samma pengar som det kostar att slipa en kniv och samtidigt slipar de flesta bara sina knivar 1-2 gånger per år. Ps. Knivar för dryga 100 -lappen handslipas aldrig som...

Hans E
Skrev om Knivbrev AB

upplevelsen är inte som göteborgsoperan, men jag får precis det jag förväntar mig! korrekt och för mig tillräckligt snabbt med inskick och åter. börjar att bli dyrt och jag följer detta noga, vid någon given tidpunkt, oklart när, så kommer jag värdera pris/service. bryner och sköter knivarna rätt hyggligt, och två gånger per år är kanske en för mycket. köpet gäller knivslip

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra och då jag personligen inte är fan av opera så tolkar jag det som en komplimang :-). Även vi följer prisutvecklingen även om vi varit lite slarviga i år då vi missat flera prishöjningar som vi får stå för själva. Postnord är värst och höjer återigen priserna den 2:a oktober. Då har de höjt sina priser med 40% (bara i år). Detta gör att en vanlig standardfrakt med B-post kommer kosta 209 kr totalt för alla 3 turer (detta tar vi 189 kr för i dagsläget). Vi har nu en mängd diskussioner med övriga speditörer...

Ulrika S
Skrev om Knivbrev AB

Snabb service (valde express) och jättebra resultat. Vid mitt förra beställningstillfälle skickade jag in min favoritkniv där spetsen gått av. Kniven kom tillbaka som ny, fantastiskt! Nu är det roligt att laga mat igen. Rekommenderar Knivbrev varmt.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Ulrika och tack för att du rekommenderar oss vidare! Ha en fortsatt härlig höst(sensommar kanske) och välkommen åter!

Lena H
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt och proffsigt med fantastiskt resultat

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Lena och stort tack för att du tar dig tid och delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Peter B
Skrev om Knivbrev AB

Snabb och säker leverans. Prenumerationen fungerar smärtfritt.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Peter! Tolkar det som att du är nöjd med allt trots det isf relativt låga betyget. Oavsett så är vi tacksamma för att du tog dig tid att skriva en recension. Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Marcus A
Skrev om Knivbrev AB

Bisarrt att knivbrev inte kan ge en prisuppskattning innan utfört arbete. Hade jag vetat vilken kostnad som jag efteråt skulle bli fakturerad hade jag aldrig använt mej av knivbrev. Förtar dessvärre all annan ev positiv upplevelse. Undermåligt, men lesson learned.aldrig igen.

Svar från Knivbrev AB

Hej Marcus, Vi kan självklart lämna ett totalpris om du talar om vad för typ av föremål du önskar få slipade. Annars är det ju totalt omöjligt för oss att veta vad du tänkt skicka in och om något behöver repareras. Samtliga priser för olika föremål och för olika jobb står klart och tydligt i prislistan så det är ju bara att kika där innan man beställer och skickar in. Prislistan finner du som allra första val i huvudmenyn på vår hemsida så den är ju rätt svår att missa om man är intresserad av priset. Ps. Hade du valt...

Anna F
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt & smidigt samt bra återkoppling per mail

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Anna! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Camilla L
Skrev om Knivbrev AB

Jag skickade in två gamla slöa globalknivar. Fick tillbaka två supervassa. En bra deal. Ett enkelt, snabbt och bra system. Tack!

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Camilla! Att få till ett par Globalknivar som nya igen är en baggis! Glädjer oss stort att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Carl R
Skrev om Knivbrev AB

Tog lång tid att få tillbaka knivarna men de var bra slipade

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Carl! Iom att du valt B-post så tar transporten 7-9 dagar (4 vardagar + helg) åt vardera håll. Om du önskar blixtsnabb leverans så ska du välja express. Det kostar endast 49 kr extra. Skickar du då in ditt Knivbrev en måndag så har du det i retur på onsdagen i samma vecka - blixtens hastighet. Valet är däremot alltid ditt egna. Trevlig höst och välkommen åter!

Elisabeth H
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt, enkelt och skarpa knivar! 👍

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Elisabeth och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Trevlig höst och välkommen åter!

Christofer O
Skrev om Knivbrev AB

Funkar utmärkt. All kontakt jag behövt ha har varit snabb och trevlig.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Christofer! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension kring dina erfarenheter och ett extra stort tack för toppbetyget! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Dan B
Skrev om Knivbrev AB

Enkelt och smidigt. Snabb leverans. Jag har dock ingen aning om vad det kommer att kosta :-). Fakturan kommer senare.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Dan! Blir däremot konfunderad över att du inte kikat på prislistan i förväg? Den finner du nämligen som allra första val i huvudmenyn på vår hemsida så den är ju inte direkt gömd. Priset beror på vilka val du gjort (både gällande slipkvalité, abonnemang eller inte samt de olika leveransalternativen vi erbjuder (kommer fler inom kort)). Du finner som sagt alla priser i prislistan. Följd denna länk så kommer du rätt direkt: www.knivbrev.se/priser-slipa-knivar. Ps. Fakturan skickas normalt ut 4-5 dagar...

Thommy E
Skrev om Knivbrev AB

Hej! Har inte gått tillbaka mitt knivbrev, så kan ej svara på er fråga

Svar från Knivbrev AB

Hej Tommy, Ditt Knivbrev skulle tidigast levererats idag iom att du valde B-post (standardfrakt). Idag är den 4 vardagen efter det att vi returnerade ditt Knivbrev. Du kan ju själv spåra försändelsen med kollinumret: UJ137154436SE på postnord.se. Beklagar om RECO.ses inbjudan till att recensera oss hann komma fram någon eller några timmar innan själva Knivbrevet. Trevlig vecka och vi hoppas och tror att även du blir nöjd med slipningen! Annars har vi 100% nöjd-kund-garanti.

Birgitta K
Skrev om Knivbrev AB

Snabb handläggning, bra bemötande.Kanske lite hög kostnad.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Birgitta! Om du önskar komma ner i pris så kan du välja abonnemang. Det är betydligt billigare än engångsslipning. Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Tomas H
Skrev om Knivbrev AB

Väldigt nöjd! Återkommer så klart…..,,….,,…..,,,…..

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Tomas och vi ser fram emot att få stå till tjänst igen! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Signe F
Skrev om Knivbrev AB

Vassa knivar och snabb leverans, smidigt att skicka in.

Svar från Knivbrev AB

Glädjande att höra Signe! Tack för att du tog dig tid och delade med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Mika S
Skrev om Knivbrev AB

Skickade in mina Yaxell Zen knivar som började tappa den där fina skärpan de hade från början. Nu är de som nya igen, om inte bättre! Snabb tur och retur av knivarna och trevligt bemötande från Knivbrev över mailen.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Mika och det glädjer oss att du också är nöjd! Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Dennis N
Skrev om Knivbrev AB

Mycket smidigt. Knivarna blev väldigt vassa.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Dennis och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Caroline P
Skrev om Knivbrev AB

Knivarna blev vassa men är stora brännmärken på dem.

Svar från Knivbrev AB

Hej Caroline, Det kan omöjligt vara brännmärken! Det kan däremot vara lite intorkat vax om vi slarvat att torka av dem efter slipning. Hör gärna av dig om du inte får bort detta när du diskat knivarna. Då kan vi ta in dem på nytt (bjuder självklart på expressfrakt så det går fort) och så polerar vi bort det. Ber oavsett om ursäkt för att detta inte gjordes före du fick tillbaka dem. Ha en fortsatt härlig höst och hör gärna av dig så löser vi detta om du inte får bort det själv.

Johan N
Skrev om Knivbrev AB

Allt gick smidigt och snabbt.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Johan! Tack för att du tog dig tid och delade med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Eva V
Skrev om Knivbrev AB

Så smart leverans sätt. Enkelt att hantera för mig som kund. Dessutom säkert för de som hanterar posten. Enklare och bättre kan det knappast bli.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Eva och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Maria L
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt och smidigt! Sylvassa knivarna tillbaka

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Maria! Tack för att du tog dig tid att skriva en recension och tack för toppbetyget! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Amanda D
Skrev om Knivbrev AB

Skickade iväg mitt knivbrev på en tisdag (från Gotland) och det låg i brevlådan igen på torsdagen samma vecka. Otroligt! Och resultatet är helt perfekta knivar. Supernöjd!

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Amanda! Ser att du valt express och då går det med blixtens hastighet! Glädjer oss även att du är nöjd med slipningen och tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig höst (fast det kanske är sommar på Gotland) och välkommen åter!

Charlotte R
Skrev om Knivbrev AB

Jag tycker att standardfrakten tar för lång tid. Det tar drygt en vecka innan knivarna är tillbaka efter slipning.

Svar från Knivbrev AB

Hej Charlotte, Vi håller med! Men, kan tyvärr inte göra något åt det. Standardfrakt (B-post) tar 4 vardagar + helg åt vardera håll vilket vi informerar om vid beställning + i det mail du fick när vi tog emot dina knivar. I detta mail får du även möjligheten att ändra returen till express. Om du önskar blixtsnabb leverans så är det just express du ska välja istället. Skickar du då in en måndag så har du Knivbrevet i retur redan på onsdagen i samma vecka. Express kostar 49 kr extra men går nästan 1 vecka snabbare. En del...

Jimmy K
Skrev om Knivbrev AB

Snabb service, knivarna blir bättre än nya o priset är bra

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Jimmy! Stort tack för din recension + toppbetyget! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Eric A
Skrev om Knivbrev AB

snabbt, smidigt och perfekt resultat på slipningen. kommer definitivt slipa mina knivar hos knivbrev igen.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Eric! Vi ser fram emot att få stå till tjänst igen och igen! Ha en fortsatt härlig höst och välkommen åter!

Sara Z
Skrev om Knivbrev AB

Enkelt och smidigt! Fick riktigt vassa knivar hem .Gillar konceptet starkt!

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Sara! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension och tack för toppbetyget! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Jim A
Skrev om Knivbrev AB

Hei. Meget god service og hurtig levering .

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Jim! Stort tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Michelle E
Skrev om Knivbrev AB

Snabba leveranser, vassa knivar!

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Michelle! Stort tack för din recension + toppbetyget. Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Niclas M
Skrev om Knivbrev AB

PostNord är långsamma. Förmodligen inget ni kan påverka men det tog 5 arbetsdagar från att ni bekräftat att ni var klara till att jag fick knivarna Mvh Niclad

Svar från Knivbrev AB

Hej Niclas, Leveranstiden är något du kan påverka själv. Iom att du valt B-post så ska det normalt ta 4 vardagar + ev. helg. Om du istället väljer expressfrakt så går det med blixtens hastighet. Om du då skickar in ditt Knivbrev en måndag så har du det i retur på onsdagen i samma vecka (torsdagen om man bor väldigt långt norrut). Express kostar endast 49 kr extra. Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Julia R
Skrev om Knivbrev AB

Presis som nya! Nästan ännu vassare!

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Julia! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Inga N
Skrev om Knivbrev AB

Mycket enkelt och snabbt förfarande. Resultatet utmärkt. Kommer fortsätta vara kund hos er.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Inga, vi ser fram emot att få stå till fortsatt förfogande! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Günther L
Skrev om Knivbrev AB

Snabb och bra leveranstid. Knivarna blev jättebra slipade. Mycket nöjd.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Günther! Om du är nöjd så är vi också nöjda! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!