Knivbrev AB

Knivbrev AB

www.knivbrev.se
  • BadgeFourYears
Omdömen totalt
9 186
Snittbetyg
4.4
Ring 08-509 233 95 Dela

Om företaget

Sveriges ledande professionellt sliperi i 3:e generation med över 57 års erfarenhet. Knivbrev finns idag i totalt 6 länder och grundades i Sverige. Vi har blivit framröstade till Årets Företagare i Täby och har idag bland Sveriges Mest Nöjda kunder enligt SKI. Bara i Sverige skickar över 150 000 personer sina knivar, saxar,... 

Skriv ett omdöme

9186 omdömen om Knivbrev AB

Sedan starten hos Reco 2020

Visar 9186 omdömen med 4.4 i snittbetyg
Satu J
Skrev om Knivbrev AB

Jag prenumererar på Knivbrev och betalar via autogiro vilket är supersmidigt! Kuverten kommer hem i brevlådan när det är dags att slipa och knivarna kommer alltid tillbaka väldigt snabbt! Rekommenderar verkligen Knivbrev!

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Satu! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension och tack för att du rekommenderar oss vidare! Nöjda kunder leder till nya nöjda kunder är vårt motto! Ha en härlig vecka och välkommen åter!

Niclas N
Skrev om Knivbrev AB

Mycket bekvämt att få hem paketet med vassa knivar. Kort sagt inget att klaga på , jag är jätte nöjd 👍

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Niclas och stort tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en härlig vecka och välkommen åter!

Lennart L
Skrev om Knivbrev AB

hej. Allt har fungerat bra. Snabbt svar att knivarna kommit fram för slipning och snabbt svar att de har åtgärdats och är på väg tillbaka till mig. Mycket nöjd med resultatet. Kan nämna att en kompis var hos mig och tyckte att " vad då skicka knivar på slipning vilket trams". Men det blev ändring. Jag sa : Kolla och prova. Resultat: Ni fick ytterligare en mycket nöjd kund! //Lennart

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Lennart och kul att din kompis även fick chans att testa skillnaden på nyslipade knivar, tack för det! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Roger P
Skrev om Knivbrev AB

Mycket nöjd, snabb hantering och tillbaka leverans

Svar från Knivbrev AB

Härligt att hör Roger och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Bertil F
Skrev om Knivbrev AB

Hej! Jag har nu en faktura framför mig. Den gäller kommande slipning? Och jag har tidigare fått ok på att vänta upp till ett år med att sända in knivar på nytt. Om de förutsättingarna gäller betalar jag fakturan prompt, Jag blir 83 i höst och har minde hushåll numera. Jag vill ha bekräftelse på att det jag skrivit gäller. Sommarhälsningar Bertil

Svar från Knivbrev AB

Hej Bertil, Vi återkommer till dig via mail så får vi reda ut allt. Fakturan man får är alltid kopplad till ett aktuellt Knivbrev och vi tar mao inte betalt för något ett halvår framöver. Ser att vi fått in 2 Knivbrev i maj. Det ena med knivar i och det andra står bara registrerat som mottaget. Kan mao inte se om det var tomt eller också innehöll knivar. Ps. Du kan alltid vänta i flera år om du vill det så känn aldrig någon stress. Trevlig vecka så hör vi av oss inom kort och reder ut allt så det blir som du önskar!

Bo N
Skrev om Knivbrev AB

Fiffig distribution och supervassa knivar

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Bo och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en härlig vecka och välkommen åter!

Anders S
Skrev om Knivbrev AB

Smidig frakt av knivarna som kom tillbaks skarpa och fina. Tydlig medföljande information.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Anders! Tack för att du tog dig tid att skriva en recension och tack för toppbetyget! Ha en trevlig vecka och välkommen åter!

Eva L
Skrev om Knivbrev AB

Alltid snabb leverans och supervassa knivar i retur. Och så bekvämt!

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Eva och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en trevlig vecka och välkommen åter!

Anders F
Skrev om Knivbrev AB

Det var lite för krångligt att få reda på vad det faktiskt kostar innan man handlar. Som förstagångs kund är informationen på hemsidan överväldigande. Men när man väl bestämt sig och fått hem knivbrevet var allt väldigt snabbt och lätt. Väldigt nöjd med slipningen.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Anders! När man beställer hem ett Knivbrev så är det ju inte bara knivar vi slipar utan en rad andra föremål också. Exakt vad du väl skickar in bestämmer du själv och kan ändra på ända tills du skickat iväg Knivbrevet. Kan t.ex. vara 2 knivar, 1 brödkniv som ska tandas om och 1 sax. Olika föremål tar olika lång tid att slipa varför även priserna skiljer sig åt. Därav kan vi inte presentera ett totalpris utan att veta vad du kommer skicka in men alla priser finns i prislistan som ligger först i huvudmenyn. Ha en trevlig vecka och välkommen åter!

Kerstin L
Skrev om Knivbrev AB

Ok men glömt av dem, då jag inte får någon faktura. Har haft mkt omkring.

Svar från Knivbrev AB

Hej Kerstin, Fakturan skickas via mail. Om du inte klickar på länken i mailen inom 48h så skickas istället en vanlig pappersfaktura så var inte orolig över att den bara försvinner. Ha en trevlig vecka och välkommen åter!

Pelle Y
Skrev om Knivbrev AB

Slipningen är helt ok, men det är lite för dyrt men så länge jag inte hittar någon annan får det bli don

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra att du är nöjd med slipningen Pelle! Du har betalt en dryg hundralapp + frakt per kniv. Blir tyvärr inte mycket billigare än så. Ett spartips är däremot att skicka fler än 2 knivar nästa gång (ex. tillsammans med grannen eller en kompis). Då blir ju frakten inte lika stor del av totalen som den nu blir. Ha en trevlig vecka och välkommen åter!

Göran S
Skrev om Knivbrev AB

Bra vast fort och dyrt, men jag är nöjd 😊

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra (förutom att du tyckte det var dyrt). Om du väljer abonnemang kommer du ner rejält i pris (nästan 50% billigare än om man väljer engångsslipning). Ha en fortsatt härlig söndagskväll och välkommen åter!

Clas R
Skrev om Knivbrev AB

Har aldrig haft bättre knivar och snabbt går det och få dom slipade

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Clas och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig söndagskväll och välkommen åter!

Tomas R
Skrev om Knivbrev AB

Snabb leverans och bra instruktioner hur knivarna skall skötas!

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Tomas och extra kul att du tog del av våra korta men koncis underhållstips! Ha en fortsatt härlig söndag och välkommen åter!

Magnus A
Skrev om Knivbrev AB

Toppenbra, rekommenderas varmt 4 lite trasiga o slöa knivar kom hem till postlådan, lagade o nyslipade 👍👍

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Magnus! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Ha en härlig söndag och välkommen åter!

Gunilla C
Skrev om Knivbrev AB

Smidigt att skicka in knivarna, smart förpackning. Snabb leverans åter. Perfekt skärpa på knivarna.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Gunilla och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en härlig söndag och välkommen åter!

Birgitta J
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt, enkelt och utmärkt resulatat.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Birgitta och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig lördagskväll och välkommen åter!

Emilia I
Skrev om Knivbrev AB

Enkelt, smidigt och otroligt snabbt. De slipade knivarna samma dag som de fick dem och jag hade tillbaka knivarna 3 dagar efter att jag la dem på brevlådan.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra att du blev nöjd Emilia och stort tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en trevlig helg och välkommen åter!

Curt H
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt och enkelt, det som tog definitivt längst tid var att få ändan ur vagnen. Höga förväntningar som ni levde upp till. Ok upplevelse, köpte slipning av 4 knivar

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Curt! Ha en härlig helg och välkommen åter!

Carina Laila Irene D

Enkelt, snabbt och vasst! Rekommenderas!

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Carina och stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension kring dina erfarenheter! Ha en härlig helg och välkommen åter!

Elisabeth L
Skrev om Knivbrev AB

Effektiv och snabbt. Upplever dock att de blir slöa ganska snabbt.

Svar från Knivbrev AB

Hej Elisabeth, Nyslipade knivar är extremt vassa men även känsliga och de blir slöa efter 1-2 veckor. Det är då du ska börja skärpa dem så får du tillbaka skärpan direkt. Läs gärna det material du fick hem med de nyslipade knivar. Just detta är det första som nämns så att du inte ska bli förvånad över att nyslipade knivar tappar skärpan snabbare i början än när du använt och skärpt dem en tid. Detta gärller alla skärande verktyg i världen. I mailet du fick med kollinumret fanns även en länk till en kort och bra film kring... 

Wojciech Ignacy H

När jag handlar på nätet eller köper tjänster på nätet kommer det värsta senare. Varje företag kräver att jag skriver vad jag känner och hur glad jag är. Jag kommer inte att skriva tacksägelsebrev varje år.

Svar från Knivbrev AB

Stort tack för toppbetyget! Numera så köper de flesta inte något förrän de läst recensioner varför de är viktiga. Tack för toppbetyget! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Roger H
Skrev om Knivbrev AB

Bra slipade knivar, härligt att skära med

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Roger! Trevlig helg och välkommen åter!

Karin H
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt, smidigt och enkelt. Hade dock önskat att man kunde lätt markera ändringar för sin prenumeration, i samband med slipningen.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Karin! Inom några veckor lanserar vi ett nytt "mina sidor" där du kommer kunna göra en rad smarta saker som t.ex. precis det du beskriver. Där kommer du även kunna skräddarsy exakt hur ofta och exakt när Knivbreven ska komma. Trevlig helg och välkommen åter!

Annika Ö
Skrev om Knivbrev AB

Jag har prenumererat på två Knivbrev i flera år och alltid varit nöjd. Innan påsk fick jag ett av dem till Hägersten. Det andra (till Sorunda) kom aldrig men ni har dragit två avgifter från mitt konto. Jag har försökt ringa massor av gånger, de första veckorna var kundtjänst stängd pga sjukdom, sen har det varit extremt lång kö. Så jag har inte lyckats få kontakt. Annika Ödebrink Selmedalsvägen 46 Hägersten. 070-6859530. Hör gärna av er

Svar från Knivbrev AB

Hej Annika, Telefon är något vi håller på att avveckla helt och istället ersätta med ett nytt "mina sidor". Detta för att hålla nere kostnaderna för att inte tvingas höja priserna. Du når oss även alltid snabbt och enkelt ia mail (info@knivbrev.se). Vi kan besvara 10 mail på samma tid som 1 telefonsamtal vilket är anledningen att det är för dyrt att hålla på med i framtiden. Trevlig helg och välkommen åter!

Carina L
Skrev om Knivbrev AB

Knivarna blir som nya det är helt otroligt vilket arbete det ligger bakom det vi är supernöjda 🥰🥰🥰

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Carina och om ni är nöjda så är vi det också! Trevlig helg och välkommen åter!

Svenning J
Skrev om Knivbrev AB

Bra slippning snabb leverans fin kartong att leverera i

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra och stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Josefin M
Skrev om Knivbrev AB

Snabb leverans, både för att få hem kartong att skicka in knivarna med men ffa att få tillbaka dom igen slipade, trots standard leverans. Skickade in en kniv med avbruten spets som blev som sprillans ny! Rekommenderar.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Josefin och tack för att du rekommenderar oss vidare! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Carl-Magnus H
Skrev om Knivbrev AB

I stort sett nöjd med servicen och slipningen. Prisnivån är lite hög, tycker jag, vilket gör att man tvekar varje år om att slipa om knivarna hos Knivbrev. När vi fick leveransen den här gången hade jag stora problem att ta loss knivarna från skydden. Tejpen som förseglade knivskaftet mot skydden har brukat vara röd, var var nu transparent och svår att se och ta loss. Fick göra det väldigt försiktigt för att inte skära mig. Annars helt OK.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Carl-Magnus! Beklagar att tejpen satt som den gjorde. Precis som du skriver så brukar vi använda röd tejp så vet inte varför den var tejpad med annan tejp men ska undersöka saken. Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Stefan N
Skrev om Knivbrev AB

Knivarna är fantastiskt slipade jag tycker det är jättebra finns inget värre än slöa knivar,tack för ett bra jobb!

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Stefan och tack! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Lucian B
Skrev om Knivbrev AB

Konceptet är bra och logistiken funkar utmärkt. Knivbrevet har en genomtänkt utformning och är lätt att använda. Knivarna blir väldigt vassa. Det bör finnas flera alternativ för medlemskapet, jag överväger starkt att säga upp mitt medlemskap då jag har många oanvända knivbrev som jag inte har behov att använda. Detta trots att jag har skickat familjemedlemmars knivar för slipning. Mycket av godset på knivbladet försvinner vid slippning, man blir alltid förvånad och orolig när man får knivarna tillbaka. Man undrar... 

Svar från Knivbrev AB

Hej Lucian, Intervallen kring hur ofta ett Knivbrev kommer kan du skräddarsy precis hur du vill. Inom kort kommer du kunna göra detta via mina sidor men fram tills det är lanserat så kan vi hjälpa dig via mail. Skriv bara exakt hur (eller ex. i vilken/vilka månader) du önskar Knivbrev och med hur många skydd (kanske olika per gång) så löser vi det. Att slipa knivar handlar om att avverka gods så man får alltid räkna med att det går 1-3 mm beroende på hur väl man skött knivarna mellan gångerna. Vi slipar endast tills vi... 

Fredrik J
Skrev om Knivbrev AB

Enkelt, snabbt och med superbt resultat efter Pro-slipning! Rekommenderas starkt. Knivarna fick ett nytt liv och är som nya igen. Yes!

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Fredrik och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Anna S
Skrev om Knivbrev AB

Jag är hur nöjd som helst. Knivarna blev perfekt slipade och allt gick snabbt och smidigt.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Anna! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Peter L
Skrev om Knivbrev AB

Förvånansvärt enkelt, snabbt och bra resultat

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Peter! Stort tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Tahire K
Skrev om Knivbrev AB

knivarna blev mycket bra. jag hade skickat in 2 knivar. jag väntar för en ny faktura. jag fick en faktura (innan jag hade skickat in 2 knivar) på 600+ kronor!! 189 för kuvertet. Skulle slipning av 1 kniv ha kostat 200+ kronor?? Om jag visste det skulle kosta så mycket skulle jag inte beställt slipning! Jag väntar på en ny faktura om jag väntas skicka några till knivar och saxar.

Svar från Knivbrev AB

Hej Tahire, Frakten för 2 knivar är 165 kr. Det är mindre än vad vi betalar till Postnord. Frakten avser ju 3 turer, tomt Knivbrev med skydd till dig, slöa knivar in till oss och därefter i retur. Vad själva slipningen kostar beror på om du valt abonnemang eller engångsslipning men alla priser står i prislistan som du finner som första val i huvudmenyn på hemsidan. Skickar man bara 2 knivar så blir tyvärr frakten en stor del av totalpriset. Blir ju lika många sträckor (porto + material) oavsett om du skickar 2 eller 5-6 knivar som våra normalkunder gör. Trevlig vecka!

Ejne F
Skrev om Knivbrev AB

Proffsigt och snabb service .kanske något dyrt

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Ejne! Om du väljer abonnemang istället för engångsslipning så kommer man ner rejält i pris (nästan halva priset jämfört med engångsslipning). Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Karl P
Skrev om Knivbrev AB

Detta är vad jag kallar ett bolag med service. Snabba svar på e-mail, väldigt snabb hantering av knivar man skickar in och när man får hem dom är det bara så bra. Fortsätt så. 😀

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Karl och vi ska försöka fortsätta precis så som du beskriver. Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Jan L
Skrev om Knivbrev AB

Smidigt sätt att få knivarna åtgärdade. Mkt bra.

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Jan! Stort tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Stellan V
Skrev om Knivbrev AB

Bra men lite dyrt i festa tider

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Stellan! Vi alla har ju en försämrad ekonomi i dessa tider. Vi har inte höjf våra priser sedan januari 2023 trots att precis alla kostnader gått upp. Ett bra spartips är att välja abonnemang, då kommer man ner rejält i pris jämför med att välja engångsslipning. Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Patrik W
Skrev om Knivbrev AB

Snabb retur av välslipade knivar. Snabb kundservice. Trevligt bemötande.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Patrik! Tack för din recension + toppbetyget! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Michał T
Skrev om Knivbrev AB

The entire operation with shipping and sending back the knives by Night was very fast, efficient, professional, the knife blade is brand new, the blade is like a razor blade and I am very pleased with my choice, I will definitely repeat it and recommend it.!!!! 😀

Svar från Knivbrev AB

That is great to hear Michal and thanks for sharing Your experience with others and tnx for recommeding us to others too! Have a Great week and welcome back!

Nigel W
Skrev om Knivbrev AB

Bra service och mina knivar är vass som en rakblad.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Nigel och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt trevlig vecka och välkommen åter!

Daniel N
Skrev om Knivbrev AB

Tycker allt är grymt, lite dyrt bara tycker slipa 4 knivar för nästan 700 är mycket pengar… man har efter varit kund i säkert 10-12 år aldrig fått något erbjudande eller liknande det skulle kunna bli bättre.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra att du är nöjd Daniel! Som trogen kund har du dels 50% lägre pris än de som väljer engångsslipning. Utöver detta har du även 10% rabatt per år som du kan spara eller nytta när du känner för det. Om du varit kund i 10 år så har du mao 100% rabatt (läs gratis) nästa Knivbrev. Hör av dig när du önskar nyttja rabatten (info@knivbrev.se). Inom kort kan du själv logga in på mina sidor och "checka ut" din rabatt när du känner för det (lanseras inom några veckor). Ha en fortsatt härlig kväll och välkommen åter!

Daniel L
Skrev om Knivbrev AB

Snabbservice och ett väl utfört arbete.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Daniel och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig kväll och välkommen åter!

Anders C
Skrev om Knivbrev AB

Snabb service och sylvassa knivar

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra att du är nöjd Anders! Ha en fortsatt härlig kväll och välkommen åter!

Lars-Udo J
Skrev om Knivbrev AB

Jag skickade iväg knivarna, fick tillbaka dem välslipade efter tre dagar-

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra att du är nöjd Lars-Udo! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension och tack för toppbetyget! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Rikard B
Skrev om Knivbrev AB

Smidigt och bra! Rekommenderas varmt

Svar från Knivbrev AB

Det glädjer oss att höra Rikard och tack för att du rekommenderar oss vidare! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Johan W
Skrev om Knivbrev AB

Supernöjd! Skickade 5 knivar varav en i riktigt taskigt skick som både fick korrigeras i bladet samt fick ny spets. Samtliga knivar kom tillbaka med grym skärpa.

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Johan och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig vecka och välkommen åter!

Lena S
Skrev om Knivbrev AB

Snabb hantering och fantastiskt informationen.

Svar från Knivbrev AB

Glädjer oss att höra Lena! Tack för din recension + toppbetyget! Ha en fortsatt härlig kväll och välkommen åter!

Eva J
Skrev om Knivbrev AB

Snabbt, enkelt och väldigt bra! Har använt knivbrev i många år och vi är alltid lika nöjda☺️

Svar från Knivbrev AB

Härligt att höra Eva! Vi hoppas får stå till förfogande i många år till! Ha en fortsatt härlig kväll och välkommen åter!

Filtrera omdömen