Tack för slipningen av mina knivar, Mycket proffsigt som nya. Kunnig uppdaterad kundtjänst, super snabb leverans blir uppdaterad under resans gång av er kommer gärna igen.Bra beskrivning på knivbrevet hur man ska lägga i o skicka knivarna. Tack från Dan P
Knivbrev AB
Sveriges ledande professionellt sliperi i 3:e generation med över 57 års erfarenhet. Knivbrev finns idag i totalt 6 länder och grundades i Sverige. Vi har blivit framröstade till Årets Företagare i Täby och har idag bland Sveriges Mest Nöjda kunder enligt SKI. Bara i Sverige skickar över 150 000 personer sina knivar, saxar,...
12111 omdömen om Knivbrev AB
Sedan starten hos Reco 2020
Tack Dan! Vi blir otroligt glada av att höra att både slipningen, kundtjänsten och upplevelsen i stort levererade på topp. Extra kul att du uppskattade instruktionerna och uppdateringarna längs vägen – vi ser fram emot att få ta hand om dina knivar igen när det är dags! 🔪✨ Ha det fint.
Snabbt och effektivt. Jag får tillbaka vassa kniv efter bara ett par dagar!
Hej Terri. Tack för din recension! Så kul att höra att du är nöjd med både snabbheten och resultatet – precis som det ska vara! 🔪⚡ Välkommen åter när det är dags för slipning på nytt.
Alltid bra och snabb service.
Hej Joakim. Tack för ditt omdöme! Vi blir alltid glada att höra att både service och snabbhet lever upp till förväntningarna. Välkommen åter! 🔪✨
Det funkar bra. Gå fort och skickat knivarna, samt få tillbaka knivarna.
Hej Jenny. Tack för din recension! Så kul att höra att du upplever att allt fungerar smidigt och att både utskick och retur går snabbt. Vi ser fram emot att ta hand om dina knivar igen nästa gång de behöver slipas!
Jag har varit en trogen kund till Knivbrev och tycker att det är tacksamt att ha dem som tjänst för att få mina befintliga knivar slipade. Det är för min del en bra investering att inte behöva köpa nya knivar och jag gör samtidigt en insats till miljön. Däremot tycker jag inte att de erbjuder sina kunder något mervärde. Jag funderat varför de inte ibland gör vissa "drives" för det här syftet och de kan samtidigt höja deras varumärken. Exempelvis att erbjuda att ytterligare kniv kan skickas med för slipning utan extra kostnad...
Hej Paulina. Vi är glada att höra att du ser värdet i att slipa dina befintliga knivar i stället för att köpa nya. Det är både en smart investering och ett mer hållbart val för miljön. Du lyfter en viktig poäng kring mervärde och uppskattning. Ett tips är att du faktiskt samlar rabatt som kund, och dessa kan du enkelt aktivera via Mina sidor – ett sätt för oss att ge tillbaka till våra trogna kunder. Du får 10% per år och detta samlas upp, dvs. missar du ett år så har du 20% att nyttja år 2. Utöver detta får du även 50%...
Bra Snabbt Vassa Pålitliga
Hej Anette. Tack! Kort och koncist – precis som vi gillar det. Vi ser fram emot att ta hand om dina knivar igen! 🔪✨ Ha en fin dag.
Bra slipat å vassa blir dom är mycket nöjd
Hej Magnus. Härligt att höra! Vi är glada att du är nöjd och att knivarna blev riktigt vassa – precis som det ska vara! 🔪😊 Ha det fint.
Väldigt bra förpackning att skicka knivarna i. Att få tillbaka sina knivar går otroligt snabbt. Resultatet av slipningen är väldigt bra
Hej Annelie. Stort tack för ditt fina omdöme! Vi lägger mycket fokus på både säker förpackning och snabb hantering, så det gläder oss att du uppskattar det – och att knivarna blev riktigt vassa! 🔪✨ Välkommen åter när det är dags för slipning igen.
Snabbt och effektivt. Bra kvalitet
Hej Sören. Tack! Härligt att höra att du är nöjd med både farten och kvaliteten – precis så vi vill att det ska vara! 🔪✨ Ha en fortsatt fin dag.
Bra slipning , enkelt att skicka och ta emot leverans som dessutom är föredömligt snabb. Lite dyrt!
Hej Ulf. Tack! Kul att du är nöjd med både slipningen och hur smidigt allt fungerar. Priset speglar kvaliteten och bekvämligheten – men vill du få ner kostnaden finns vårt abonnemang där du får bästa pris och alltid vassa knivar hemma. Med ett abonnemang så hade du betalt nästan 50% lägre pris, eller ”ta 2 betala för 1” så det finns mao flera möjligheter att få ner priset om man vill. Ha en fin dag.
Enkelt. Snabbt. Bra slipning. Kommer fortsätta med knivbrev
Hej Mats. Så ska det vara! Vi är glada att ha dig med – vassa knivar året runt! 🔪😊 Ha en fortsatt fin dag och var rädd om knivarna så håller de sig vassa länge.
Smidigt och gott resultat som vanligt! Tack
Hej Caroline. Härligt att höra – precis som det ska vara! Tack själv för förtroendet 🔪😊 Välkommen åter när det är dags för slipning på nytt.
Enkelt Snabbt Proffsigt Supervasst - alltid lika bra, aldrig besviken.
Hej Lena. Stort tack för din fina feedback! 🙏 Vi blir så glada att höra att du är nöjd varje gång – det är precis så vi vill att det ska vara: enkelt, snabbt och sylvasst varje gång! 🥰🔪 Ha en fin dag och välkommen åter när det är dags igen!
Jag tycker att dom tar för mycket av bladets material. Det handlar flera millimeter på bredden på bladet.
Hej Linus. Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår din oro – det är viktigt att bevara knivens livslängd. Vi slipar alltid med fokus på funktion och hållbarhet, och ibland krävs mer materialborttagning om kniven är skadad, har rost i bladet eller har en ojämn egg. Hör gärna av dig till oss direkt om du vill att vi gör en mildare slipning nästa gång – vi anpassar oss gärna efter dina önskemål. Ha en fin dag.
---------------------------------------
Hej Paul. Tack för din recension. Om än kort så betyder 4 "recopluppar "mycket :) Kontakta oss gärna på mailen om det är något du känner att vi kan förbättra för att få en femma nästa gång. Ha en fin dag.
Enormt smidigt å vassa fina knivar i retur
Hej Marie-Charlotte. Tack för ditt omdöme! 🙌 Vi är glada att du uppskattar både smidigheten och resultatet – precis så det ska vara! Välkommen åter när det är dags för nästa slipning. 🔪✨
Vassa knivar och snabb leverans.
Hej Stefan. Tack för ditt fina omdöme! 🔪 Snabba leveranser och vassa knivar är precis det vi strävar efter – kul att du är nöjd! Välkommen åter! 😊
Det har varit jättebra Men jag måste sluta prenumerera Eftersom jag inte har råd Tack för att ni förstår MVH Mette
Glädjer oss att höra att du är nöjd men tråkigt att ekonomin är skral i dessa tider av lågkonjuktur. Ett tips är att pausa i 1-2 år så behåller du intjänade rabatter och förmåner. Ha en fortsatt härlig vinter och varmt välkommen åter!
Väldigt bra och enkelt, nu har jag vassa knivar igen!! Transport och betalning snabbt klart!! Toppen! 👍👏
Hej Kerstin. Tack för det härliga omdömet! 🙏 Så kul att höra att du är nöjd med både resultatet, transporten och betalningen. Välkommen att skicka in dina knivar igen när det är dags – vi står redo! 🔪✨👏
Som alltid snabb och vass leverans. Jag är jättenöjd med de knivar som jag har slipats av Kniv brev i flera år. Toppen!
Hej Charlie. Tack för dina fina ord och för att du varit med oss i flera år! 🙏 Det gläder oss att du är nöjd varje gång – vi ser fram emot att fortsätta leverera vassa knivar och snabb service till dig. Toppen att ha dig som kund! 🔪
snabb leverans och hantering, bra kvalité på arbetet
Glädjande att höra Jeanette! Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt trevlig söndag och varmt välkommen åter!
Imponerande snabb hantering att få mina knivar slipade! Hade inte förväntat mig det.
Det glädjer oss att höra Eje och stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Ha en fortsatt trevlig söndag och varmt välkommen åter!
1. Det är smidigt och enkelt sätt att få vassa knivar. 2. Jag hoppade på bra resultat och mina knivar blev toppen. 3. Jag får hem ett kuvert som jag skickar 2 knivar till slipning 2 gånger i året. Passar bra da jag har 4 knivar som jag vill skall vara vassa. Jag jobbar som kock och då vill jag ha vassa knivar. Mvh.Ernst
Tack Ernst för din fina feedback! 🙏🔪 Så roligt att höra att du som kock uppskattar både smidigheten i tjänsten och resultatet på knivarna! Att du delar upp dina 4 knivar på två omgångar per år är verkligen ett smart sätt att alltid ha skärpan redo i köket. Vi ser fram emot att fortsätta hålla dina knivar i toppform! Ha en fin lördag.
Supervassa knivar och mycket snabb leverans. Jag är jättenöjd!
Hej Elisabeth. Tack för din fina recension! 🔪✨ Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med både skärpan och leveransen. Välkommen att skicka in igen när det är dags!
Svåra att kontakta, det vore ju kanske på sin plats med längre telefontid.
Hej Patrik. Tack för din feedback! Vi förstår att det kan vara frustrerande att inte nå oss direkt. Vi arbetar hela tiden på att förbättra vår tillgänglighet och tar med oss din synpunkt om telefontider. Under tiden når du oss enklast via mail, där vi svarar så snabbt vi bara kan. Tack för att du hörde av dig!
Mycket snabb och bra service! Mycket nöjd.
Hej Magnus. Tack så mycket för din fina återkoppling! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med både snabbheten och servicen – precis som det ska vara. Välkommen åter när det är dags att slipa igen! 🔪😊
Tydliga instruktioner och förklaringar, snabbt genomförande, bra filmer. Resultatet är superbt.
Glädjer oss att höra att vi levt upp till dina förväntningar Elisabet! Ha en fortsatt härlig lördag och varmt välkommen åter!
Jag har varit kund i säkert 5 år va jag inte nöjd hade jag slutat! Mvh Göran Lundevall
Det glädjer oss att höra Göran och vi hoppas får stå till tjänst i många år till! Ha en fortsatt härlig lördag och varmt välkommen åter!
Snabbt och bra kvalitet på slipningen.
Det glädjer oss att höra Gunlög! Ha en fortsatt härlig lördag och varmt välkommen åter!
Snabb och knivskarp service, lämnar inget övrigt att önska.
Det glädjer oss att höra Peter! Ha en fortsatt trevlig fredagskväll och varmt välkommen åter!
Enkelt, tydligt och snabbt eller helt enkelt, vasst!
Hej Lillen. Tack för den fina sammanfattningen – vi kunde inte sagt det bättre själva! Enkelt, tydligt, snabbt… och alltid vasst! 🔪✨ Välkommen åter!
Bra jobb och snabb leverans, ni är vassa
Hej Lena. Tack så mycket – vi gör vårt bästa för att hålla både slipningen och servicen vass! 🔪⚡ Välkommen åter när det är dags igen!
De ger bra service och är snabba - jag hade ett brev jag köpt för längesen och fick lätt hjälp med hur jag skulle göra för att använda det. Knivarna kom tillbaka efter bara ett par dagar, sylvass, tillsammans med bra info om hur de ska skötas nu. Mycket nöjd kund!
Hej Lisa. Tack för att du delade med dig! Så kul att höra att både servicen, hjälpen med det äldre brevet och resultatet levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få ta hand om dina knivar igen när det är dags! 🔪✨
Knivbrev leverar högsta kvalitet på slipning av knivar och går snabbt att få tillbaka dom.
Hej Jan. Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du upplever både kvaliteten och snabbheten som toppklass – precis så vill vi att det ska vara. Välkommen åter när det är dags för nästa slipning! 🔪✨
Allt gick smidigt till. Jag skickade åtta knivar och valde PRO slipning. Det enda jag tycker att det gick extremt snabbt att få tillbaka knivarna. Jag trodde verkligen att dem skulle vara vassare med tanke på mitt val av PRO slipning. Dessutom så trodde jag att knivseggen skulle vara polerade. Jag brukar slipa mina egna knivar med slipstenar och jag får samma om inte en aning bättre resultat. Nu får vi se hur länge dem håller sig vassa.
Hej Enrique. Tack för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du valde vår PRO-slipning och att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. PRO-slipningen innebär en ännu mer noggrann bearbetning och en finare egg. Polering av eggen sker alltid, om vi inte skulle lumpa (polera) eggen så blir kniven obrukbar. Hoppas du ändå får glädje av knivarna en lång tid framöver – och skulle du uppleva att skärpan inte håller som förväntat, är du alltid välkommen att höra av dig. Vi vill att du ska känna dig helt nöjd.
Snabbt, smidigt och superresultat
Hej Angelica. Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du tycker det är snabbt, smidigt och att resultatet blev super! 🔪✨ Välkommen tillbaka när det är dags igen!
Bra resultat och snabb hantering.
Hej Joar. Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med både resultatet och den snabba hanteringen. Välkommen åter! 🔪✨
Snabb service. Knivar och stämjärn blev vassa
Det glädjer oss att höra Anders och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Ha en fortsatt härlig vinter och varmt välkommen åter!
Kunde aldrig tro att mina gamla knivar kunde bli så här bra. Rekommenderar Knivbrev till alla med dålig egg att skicka in era gamla ovassa knivar. Snabbt och enkelt.
Hej Ketty. Så roligt att höra! 🔪✨ Det är verkligen något speciellt med att få nytt liv i gamla favoritknivar. Stort tack för förtroendet och välkommen åter när det är dags för slipning på nytt.
Bra och snabb service, tackar.
Hej Maria. Tack själv! 🌟 Härligt att höra att du är nöjd med både service och snabbhet – välkommen tillbaka när det är dags för nästa slipning! 🔪😊
Bra snabb leverans. Bra snabb leverans och bra slipning av mina knivar. Bra bra bra. Bra bra bra bra. Synd att man tvingas fylla i er enkät. Sluta på minna im denna tråkiga enkät
Hej Sylvi. Tack för din feedback – vi är glada att du är nöjd med både leverans och slipning! 😊 "Enkäten" eller RECO som du refererar till är frivillig att fylla i. Målet är bara att bli ännu bättre, men vi vill såklart inte vara påträngande. Tack för att du tog dig tid! 🙏
Mycket bra slipning av knivar och snabba leveranser. Men jag är nästan mest imponerad av att Knivbrev har så tydliga tips om hur kunden kan behålla skärpan i sina knivar,, så länge som möjligt när de är nyslipade och levererade. Det vittnar om ett tydligt fokus på kunden och kundens bästa. Proffsigt!
Hej Anna. Tack för din fina och genomtänkta recension! 🌟 Vi blir extra glada att höra att du uppskattar både slipningen och våra tips för att bevara skärpan – precis som du säger handlar det om att ge dig som kund maximal nytta över tid. Vårt mål är alltid att göra det enkelt att ha vassa knivar, länge. Tack för förtroendet och de vänliga orden! 🔪✨
Knivarna kom snabbt tillbaka perfekt slipade. Bara en liten anmärkning: Den flik man inte ska riva upp på den utskickade förpackningen, kan vara tydligare märkt.
Glädjer oss att höra Barbro och tack för din feedback, vi får kika på om den går att göra tydligare. Blir isf först om 1 år då vi precis fått 400 000 Knivbrev så lagret är proppfullt just nu. Ha en fortsatt härlig vinter och varmt välkommen åter!
Mycket bra upplägg, enkelt,säkert och snabbt sätt att få skarpa nyslipade knivar .
Det glädjer oss att höra Erland och tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Ha en fortsatt trevlig vinter och varmt välkommen åter!
Varning för Knivbrev, det verkar enkelt, men deras villkor är extremt långa och svåra att förstå. Man förbinder sig till mer än man tror. Jag utnyttjade min ångerrätt i tid men fick ändå en faktura på nästan 1 000 kr för en tjänst som aldrig utförts – med kostnader som inte tydligt framgick vid beställningen utan att läsa allt det finstilta. Kundservice är i praktiken obefintlig. De har bara telefontid en timme om dagen och går ändå inte att nå. Helhetsintrycket är att detta är ett krångligt system där man lätt hamnar fel...
Hej Siv, Din recension är inte verifierad och vi har ingen aning om vem du är då vi inte haft någon korrespondens med någon "Siv" sedan 2023 och det är inte du. Ditt namn ser dessutom konstruerat ut – tre förnamn i rad gör inte recensionen mer trovärdig. Din text är lika vag som den är anklagande. Du skriver om extremt långa villkor och att allt är krångligt utan att nämna en enda konkret punkt. Då finns det inget att bemöta, och det brukar tyvärr betyda att man inte har något faktiskt att komma med. Och nej, ingen normal...
Otroligt snabb leverans. Knivarna blev bättre än nya. Mycke nöjd
Glädjer oss att höra Christel och om du är nöjd så är vi det också. Ha en fortsatt härlig vinter och varmt välkommen åter!
Snabbt och enkelt! Bättre kan det inte bli!
Det glädjer oss att höra Anne-Marie och tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Ha en fortsatt härlig vinter och varmt välkommen åter!
Utmärkt kvalité. Snabb leverans.
Glädjer oss att höra Petter! Ha en fortsatt härlig vinter och varmt välkommen åter!
Bra Höga förväntningar som infriades Snabbt och effektiv slipning av 4 kvivar
Glädjer oss att vi levt upp till dina förväntningar Rasmus! Ha en fortsatt härlig vinter och varmt välkommen åter!
Snabb leverans och bra resultat
Det glädjer oss att höra Kenneth! Ha en fortsatt härlig vinter och varmt välkommen åter!