It’s been a very nice experience. Max was very kind and patiently answered all our questions. Very recommended.
Knivsta Bilhall
Knivsta Bilhall - En Bättre Bilaffär. Ett stenkast från E4an, mitt emellan Stockholm och Uppsala, alldeles intill Knivsta tågstation hittar ni oss. Vi är den moderna bilhallen som kontinuerligt strävar efter att hålla högsta tänkbara nivå på våra produkter för att tillgodose kundens behov hela vägen. Vi är ett välrenommerat...
113 omdömen om Knivsta Bilhall
Sedan starten hos Reco 2024
Alt vart utmärkt, säljare Max var jätte hjälpsam och trevlig.
Mycket bra och vänligt bemötande - nöjd kund!😀
Smidigt bilköp och en mycket trevligt bemötande av säljaren Max. Han har varit snabb att återkoppla och tillmötesgående med de frågor som uppkommit i samband med köpet.
Perfect job and service. Very happy with my new car.
En mycket trevlig och hjälpsam personal som gav mig tid att undersöka och bedöma bilen innan provkörning. Försäljaren var kunnig och man fick ett proffsigt intryck. Är helnöjd med bilen men missade att insynsskyddet som är en originaldel till denna bil (info från Hedin bil i Linköping) fattades då jag kom hem. Kostar mig nu sura 5020kr. Påtalade detta men fick svaret att det inte gick att lösa. Första gången som jag inte fått ngn typ av kompensation när något är avvikande eller varit felaktigt som normalt ska informeras om vid ett bilköp. Nöjd för övrigt och rekommenderar varmt ett besök.
Mycket Bra bemötande, känner att jag kan höra av mig om jag har funderingar Kan absolut rekommendera företaget
Bra och trevlig personal! Smidig och lättsam bilaffär. Supernöjd och vill gärna köpa mina framtida bilar här
Trevligt bemötande,ärliga om bilen snabb och smidig affär.
Var ute efter en laddhybrid och behövde få information om vad jag ska tänka på för att ta hand om bilen på bästa sätt. Max var mycket tillmötesgående och inlyssnande så jag slapp känna mig dum med alla frågor och funderingar jag hade. Bestämde mig till slut för en v60 och är mycket nöjd med den. Skönt att känna mig respekterad informerad och inte pådyvlad nån bil utan att jag i lugn och ro fick väga för och nackdelar mot varandra. Så skulle jag köpa en ny bil en annan gång så skulle det vara av Max på Knivsta Bilhall. Kan varmt rekommendera honom.
En bra person med väldigt noga kunskap om bilar och man får bra information om allt som är ingår köpet.
Kände mig sedd som kund och fick all hjälp jag behövde.
Beautiful VW Golf in superb condition. Helpful service from Max. Thank you
Mycket bra bemötande. Köpte rn begagnad bil och upplevelsen var bra 🙂
Jag är väldigt nöjd med mitt bilköp. Säljaren gav ett bra bemötande och var både hjälpsam och tydlig genom hela processen. Allt kändes tryggt och smidigt, och bilen motsvarade helt mina förväntningar. Kan varmt rekommendera att köpa bil här.
Mycket professionellt och ödmjukt bemötande. Säljarna tog sin tid för att diskutera bilen vi var intresserad av. Tydlig och bra kommunikation. Man önskar att man fick samma kundbemötande på andra ställen. Vi är mycket nöjda över vår bilköp.
Mycket bra upplevelse av mitt bilköp! Från första besöket i bilhallen till genomfört köp. Mycket bra och proffsiga medarbetare som gjorde upplevelsen enkel och positiv. Bra information, uppskattar tydlighet och uppföljning- så jag är mycket nöjd. Tryggt och enkelt. Skulle varmt rekommendera Knivsta Bilhall till alla som ska köpa bil.
Mycket nöjd med min bilaffär, en Volvo V60. Lugn och seriös säljare som inte tvingade sig på mig när jag tydligt sa -nej till olika saker. Jag kände mig trygg hela vägen från första samtal tills att affären var i hamn. Rekommenderar verkligen detta företag!
Tack för en otroligt smidig bilaffär! Allt gick snabbt, enkelt och utan krångel.
Dante gjorde ett bra jobb, nöjd kund!
Otrolig service!! Kommer in i bilhallen och kikar runt och får snabbt hjälp av Max som säger att de bara är att hojta till så hjälper han till. Bestämmer mig för att ringa några dagar senare för att boka tid för provkörning och allt går snabbt och smidigt samtidigt som servicen är otrolig! Provkör och allt känns bra, så de blir affär! Under hela processen så förklarar Max utförligt och noggrant allt och man känner att man är i trygga händer under hela processen! Som sagt, otroligt nöjd och kommer komma tillbaka om jag får för mig att köpa nya igen!
Vi köper våra bilar på Knivsta bilhall och bara där. Professionella, trevliga och är otroligt noggranna. Rullade ut med en Tesla och kände mig trygg och omhändertagen.
Jag är återkommande kund hos Knivsta Bilhall och det finns en anledning till att jag alltid kommer tillbaka. Bemötandet är helt fantastiskt – man känner sig verkligen välkommen och sedd som kund. Personalen är professionell, kunnig och tar sig alltid tid att svara på frågor och hjälpa till, utan stress eller press. Varje gång jag har varit här har allt känts tryggt och smidigt, och det märks att de verkligen bryr sig om både bilarna de säljer och kunderna de möter. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en positiv och trygg bilaffär!
Bra snabb service och trevligt bemötande. Rekommenderar 👌
Köpte nyligen en bil från knivsta bilhall och är otroligt nöjd med hela processen. Allt gick smidigt, från första kontakten till leverans. Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell. Inga dolda överraskningar, precis som det ska vara. Jag kände mig trygg genom hela köpet.
Trevligt bemötande, bra utbud. Köpte nyare Volvo.
Köpte en bil på Knivsta Bilhall nyligen och allt gick väldigt smidigt. Säljaren Dante var hjälpsam och svarade på alla mina frågor utan stress eller press. Bilen var i fint skick och jag kände mig trygg genom hela köpet. Skönt med ett ställe där det känns ärligt och avslappnat.
Båda försäljarna var trevliga och tillmötesgående Kan verkligen rekommendera Knivsta bilhall.
Service minded, tydliga och enkla att kommunicera med.
Artigt, informativt, inlyssnande bemötande. Säljaren uppfattades ärlig och stod verkligen till förfogande för att svara på frågor. Hög tillgänglighet och tog aktiv kontakt även efter köpet för att ge mig möjlighet att återkoppla och själv hjälpa till att reda ut eventuella frågetecken. Glatt humör.
Tillmötesgående personal, lösningsorientetad och kunnig. Det gick också smidigt att hämta ut bilen
Blev positivt överraskad av Knivsta bilhall - vilken service! Jag är verkligen supernöjd med mitt köp av min nya Volvo. Rekommenderar starkt!
Mycket trevligt bemötande fint utbud
Blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt.
Hittade en Skoda i Knivsta bilhall på blocket. Ringde dem och bokade tid för att kika på bilen. Härligt bemötande och god service gjorde att jag är väldigt nöjd med mitt köp. Efter att jag ägt bilen i 3 dagar ringer säljaren Max och frågar hur det går och om jag har några frågor vilket jag aldrig upplevt vid tidigare bilaffärer. Väldigt seriös bilfirma tycker jag
Bra service och trevligt bemötande! Rekommenderar starkt Knivsta Bilhall !😀
Jag vill tacka för en smidig och trevlig affär. Bilen motsvarade förväntningarna och allt har fungerat bra hittills. Ett extra tack till Max!
Väldigt trevlig personal och tillmötesgående. Jag köpte en golf enligt mina önskemål. Jag kan varmt rekommendera dem.
Kunniga personal och smidigt affär.
Jag har köpt en Toyota Yaris. Personalen svarade på frågorna mycket tålmodigt och deras bemötande var utmärkt.
Seriösa hjälpsamma tålmodig med köpet av min nya bil
Otroligt smidig affär! Professionellt, tydligt och ärligt. Max var fantastisk att ha att göra med. Hämtade och lämnade mig på stationen till och med. Rekommenderas.
Quickly solved an issue with the car where the windshield wiper arm was bent, it was fixed before we took the car. Overall purchase experience was smooth and pleasant, Max was very helpful in every step of the purchase
Nöjd med bemötandet och hjälpen, köpte en bil av dom som funkar kanon
Dunderservice och supernöjd med köpet! *****
Mycket trevligt bemötande och supernöjd med min bil som jag köpt av Dante. Rekommenderar starkt för den som letar ny bil.
Trevlig och kunnig personal. Kan varmt rekommendera att köpa bil av Max! Seriös bilhandlare, återkopplade några dagar efter vårt bilköp för att stämma av att allt var ok med bilen och ifall vi hade några frågor.
En mindre bilhall med vänlig personal som var mycket tillmötes gående. Köpte en T roc som var 4 år och hoppas på många års körglädje.
I came to Knivsta Bilhall looking specifically for Volvo XC60. They gave me good choice of XC60s for different modifications, model years and prices. Very nice personell. Max even stayed for some time after work to answer all my questions about the car. I am happy with their services and with my new car.
Jag tyckte det var superbra bemötande och jag fick svar på alla mina frågor! Skulle starkt rekommendera!