Koche Bil AB
Välkommen till Koche Bil!
Är du nyfiken på vad din bil är värd eller är det dags för dig att skaffa din nya drömbil? Vi på Koche Bil har ett brett utbud av bilar och säljer och köper bilar av alla bilmärken.
Om du vill sälja din bil till oss så är vårt enda kriterium att bilen är från 2009 och framåt och inte har gått mer än 15000 mil. Vi handlar endast med svensksålda bilar och återkommer till dig efter 24 timmar med ett bud.
För oss är det viktigt att vi ger dig den bästa möjliga servicen och ett personligt bemötande. Vi köp av bil hos oss erbjuder vi dig både halv och helförsäkring till ett förmånligt pris. Varmt välkommen in till oss.
Utmärkelser
144 omdömen om Koche Bil AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Koche Bil AB
Sålde min bil till företaget.
Kände dock ej till företaget sedan tidigare varför jag inte hade några specifika förhoppningar.
Jag blev emellertid vänligt och korrekt bemött vilket var positivt!
Snabb och tillfredsställande affär, TACK!
REIN TREUFELDT -
skrev om Koche Bil AB
Mkt trevligt bemötande och gav mig mkt bra service när vi bytte in och köpte bil av dom.
skrev om Koche Bil AB
Smidigt bilköpt bra bemötande vänliga personal
skrev om Koche Bil AB
Trevligt bemötande och en fin bil till rätt pris,,,
Inbytet av min gamla bil var oxå bra skött. -
skrev om Koche Bil AB
Trevligt bemötande, snabb affär och pengarna in på kontot samma dag, rekommenderas!
skrev om Koche Bil AB
Supernöjd med hela processen! Lätt att prata med, super bra diskussion/konversation. Har svar för nästan alla frågor man har och mycket tålamod att visa bilen och svara för frågor man har, smidigt med köp processen.
skrev om Koche Bil AB
Trevligt bemötande. Vi köpte en Kia Rio som vi är mycket nöjda med.
skrev om Koche Bil AB
Positivt och vänligt bemötande.
Konkret och snabbt beslut
Rakt och enkelt genomförande av affären -
skrev om Koche Bil AB
Väldigt trevliga och kunniga, förklarar bra och har bra service.
Trevligt och seriöst bemötande
Vänligt mottagande servicevänliga
Kunniga noggranna och proffsiga.
Köpte.en bil vilken var i utmärkt skick -
skrev om Koche Bil AB
Bra med information och bemötande
Genomförde bilköpet -
skrev om Koche Bil AB
Mycket bra bemötande och och fick förtroende för säljaren. Köpte en Volvo V60.
skrev om Koche Bil AB
Fick ett bra intryck av personalen
Verkar seriösa
Hade hört via vänner att det var en bra firma
Köpte en Kia ladd-hybrid samt sålde en bil till dom -
skrev om Koche Bil AB
Enkel och trygg affär. Proffs på kochebil.
skrev om Koche Bil AB
Fick hjälp av Koche bil att förmedla vidare min företagsbil och är så otroligt nöjd med allt - från start till såld bil! Vilket fantastiskt bemötande av Azad och Rustam! Otroligt trevliga och sympatiska, men också kunniga, hjälpsamma och ärliga! Tydliga genom hela processen så jag kände mig trygg med dom som förmedlare av bilen.
Min helhetskänsla är verkligen toppen och jag är så otroligt nöjd och glad att jag valde just Koche. Kommer använda dom igen och rekommenderar varmt vidare andra att både köpa och sälja via Koche! :) -
skrev om Koche Bil AB
Mkt trevligt bemötande då jag köpte begagnad bil. Fick inskrivet i köpekontraktet att få hjälp med att byta från dubbdäck till friktionsdäck.
skrev om Koche Bil AB
Snabb smidig affär med trevligt bemötande
skrev om Koche Bil AB
Mycket bra service och trevlig personal
skrev om Koche Bil AB
Blev väl bemött. Inte alls för påflugen eller säljigt. Hade inte så höga förväntningar så blev väldigt positivt överraskad.
Säljare ringde tillbaka när jag försökt nå honom och väl på plats var de väldigt smidiga och vänliga. Till och med tänkt på övriga familjen, barn etc. med en liten sitthörna och en liten leksaks-elbil för barn att leka med medans pappa handlar bil :) -
skrev om Koche Bil AB
Mycket bra och trevligt bemötande! Glad och trevlig personal:)
skrev om Koche Bil AB
Engagerad försäljare och bra service
skrev om Koche Bil AB
Ett mycket trevligt bemötande vid köp av en kia. Skulle rekommendera andra att åka dit.
skrev om Koche Bil AB
Bra bemötande, professionell och kunnig bilförsäljare
skrev om Koche Bil AB
Bra bemötande och bra service!
skrev om Koche Bil AB
Utmärkt service snabbt o smidigt
skrev om Koche Bil AB
Väldigt bra bemöt och alla var trevliga, smidig affär och bra kund service
skrev om Koche Bil AB
Jag har köpt en bil av företaget.
Manen jag köpte bilen av var mycket professionell och serviceinriktad i sitt kundbemötande.
Jag kan varmt rekommendera företaget till vänner och bekanta -
skrev om Koche Bil AB
Så fint bemötande, allt gick så smidigt och enkelt. Högsta kvalitet och fin service 👍👍👍
skrev om Koche Bil AB
Jag blev väl bemött säljaren var mycket hjälpsam. Köpte en bil .
skrev om Koche Bil AB
Jag blev bemött av trevlig personal som var hjälpsam och saklig. Jag uppskattade även väldigt mycket att de erbjöd sig att jag fick kolla på bilen och köpa den utöver deras ordinarie öppettider. Jag är nöjd med hela min upplevelse, finns inget jag skulle kunna klaga på.
skrev om Koche Bil AB
Mycket trevliga. Köpte en Volvo v60 T5 kan rekommendera dom. Hade mycket fina och väl putsade bilar.
skrev om Koche Bil AB
Mycket trevliga och affären kunde inte ha gått mer smidigt.
Bra kommunikation med säljaren
Bra service totalt sett.
Bil -
skrev om Koche Bil AB
Trevligt att göra affär. Hoppas bilen är som förväntat.
skrev om Koche Bil AB
Kanon bemötande från personalen. Snabbt och smidigt.
Bra och proffsigt bemötande
Köpte 2st transport bilar -
skrev om Koche Bil AB
Supernöjd med min BMW 330i som jag köpte hos er :)
skrev om Koche Bil AB
Jag ska erkänna, vi hade faktiskt inte alls så höga förväntningar när vi svängde in på parkeringen. Men från första kontakten fick vi otroligt bra service och bemötande, tillmötesgående och trevlig personal som gjorde köpet till en trygg och trevlig affär där det var tydligt att de ville göra ett bra jobb för oss. Även efter köpet har vi fått helt otrolig hjälp, långt bortom vad vi någonsin hade trott eller ens kunnat hoppas på! Vi rekommenderar varmt denna bilfirma!!
skrev om Koche Bil AB
Mycket kunniga och trevliga!
Både sålt och köpt Bilar, men bra service åt båda håll. -
skrev om Koche Bil AB
Mkt väl mött o ordning o reda samt att affären utfördes på ett trovärdigt o professionellt sätt
skrev om Koche Bil AB
Den ultimata kombinationen av personligt och professionellt bemötande, som alltid välkomnande och lika trevliga varje gång.
Alltid lika nöjd med besöket. Rekommenderar stark. -
skrev om Koche Bil AB
Jag vart väldigt bra bemött
Förväntningarna var bra och en väldigt snabb och smidig affär blev genomförd
Jag sålde en bil till dom. -
skrev om Koche Bil AB
Bäst i stan mycket trevlig personal ärliga på alla sätt
skrev om Koche Bil AB
Mycket trevlig grabbar på ett positivt sätt hört mycket gott om dom sålde en bil där!
skrev om Koche Bil AB
Personalen var snäll och professionellt
skrev om Koche Bil AB
Snabbt och smidigt och trevligt bemötande
skrev om Koche Bil AB
Åkte 20 mil enkel väg för att titta på en Volvo V60 till familjen. Rustam hade ställt fram bilen och efter provkörning kändes de självklart att göra affär. Från första kontakt till avslutad affär kändes det tryggt och säkert. Rekommenderar verkligen Koche Bil
skrev om Koche Bil AB
Professionellt kundbemötande, bra bil, snabb försäljningsprocess
skrev om Koche Bil AB
Trevligt bemötande och mycket hjälpsamma! Hade kunnat vara ännu lite mer pålästa kring den bil jag tittade på men de tog sig tid att kolla upp alla detaljer!