Mycket bra affär återkommer säkert
Koche Bil AB
Välkommen till Koche Bil AB i Linköping! MRF-ansluten handlare Är du nyfiken på vad din bil är värd eller är det dags för dig att skaffa din nya drömbil? Vi på Koche Bil har ett brett utbud av bilar och säljer och köper bilar av alla bilmärken. Om du vill sälja din bil till oss så är vårt enda kriterium att bilen är från...
282 omdömen om Koche Bil AB
Sedan starten hos Reco 2020
Väldigt bra upplevelse hos Koche Bil! Bra service och professionellt bemötande. Rekommenderar starkt .
Vi köpte en Mercedes sprinter årsmodell 17 som vi ska bygga husbil av. Efter att ha kört bilen hem 13 mil tycker vi att den funkar utmärkt. Affären gick lätt och smidigt och personalen bemötte oss både vänligt och professionellt. Vi är mycket nöjda med affären. Magnus och Monica från Jönköping.
Mycket trevliga medarbetare, hjälpsamma och kompetenta.
Trevligt bemötande och bra service!
Jag rekommenderar om du ska köpa bil då kommer till rätt plats bra pris till bilen och jätte trevlig personal.
Mycket nöjd med säljupplevelsen. Seriös och kundorienterad från första kontakt till slutaffär. Rekommenderas.
Jag blir alltid väl bemött och har gjort flera affärer där. Därtill betalar de bättre än många andra vid inköp. Positiv och glad säljare känns seriöst. Bra när både säljare och köpare är nöjda!
Trevliga killar. Seriöst bemötande. Rekommenderas!
Trevlig , hjälpsam , bilen vi skulle köpa var framkörd för provkörning. Ordning och reda . Inga konstigheter. Kändes tryggt att köpa bil där . // Peter
Bra och vänligt bemötande av Azad som förklarade allting noggrant. Kan verkligen rekommendera Koche Bil AB!
Bra och snabb service när vi kom och skulle hämta bilen.
Bra och trevligt bemötande. Vid leverans hämtades jag vid tåget!
Väldigt bra och förtroendeingivande bemötande av Rustam och hans bror! Det han själv inte visste om bilen tog han reda på av tillverkaren. Jag såg Koches betyg på just Reco och det var ansökningen till att jag åkte från Kungsbacka till Linköping för att köpa min Volvo XC60 recharge från dem. Allt har varit bra än så länge. Jag skulle definitivt rekommendera någon som söker bil att kolla in på denna firman som lämnar garantier och är väldigt tillmötesgående (Rustam sänkte priset med 500kr på plats för att det va lite bensin i tanken). Topp!!
Kunnig och mycket trevlig personal. Har sålt fler objekt hos dem och har alltid varit nöjd, rekommenderas varmt!
Vi fick vår bil värderad snabbt och smidigt. Vi valde att tacka ja till erbjudandet då bemötandet var trevligt och kändes seriöst. Mycket snabb och bekväm bilaffär. Rekommenderas!
Blev bemött på ett väldigt bra sätt, det som var lovat uppfylldes, Har redan rekommenderat firman till vänner
Mycket bra bemötande. Kände sig välkommen.
Supertrevlig och proffsig service!
Proffsigt bemötande hjälpsamma. Trevliga o inte omöjliga att göra äffärer med. Samt att dom betalar direkt och löser uppsägning av försäkringen.
Bra personal nöjd med mitt köp
Sveriges utan tveka bästa bilfirma. Rustam den mannen är super trevlig och ärlig. Mycket fint bemötande, jag är supernöjd med min bil.
Smidig affär och bra bemötande av personal
Jättebra bemötande och service genom hela bilköpet. Rekommenderar stark
Jätte bra service och finn bemötande och bra kunskap .
Trevlig och kunnig personal som tog sig tid med frågor och funderingar inför bilköpet. Jag lär komma tillbaka när det är dags att köpa nästa bil.
Väldigt trevligt bemötande, Tålmodiga, lyssnade in. Bemötte kommentarer och åtgärdade åsikter väldigt väl, fick låna cykelställ på vägen hem utan att fråga om det. Väldigt nöjd
Bra service! Snabb svar på mail, trevligt bemötande Kan bara varmt rekommendera! 👍🏻😃
Otroligt fint bemötande och service av grabbarna på Koche Bil!! Är supernöjd med mitt köp och njuter i fulla drag av bilen!! Rekommenderar alla som vill köpa bil att åka till Koche för en trevlig och seriös bilaffär!
Bra bemötande. Snabb leverans.
Tack för en smidig affär. Mycket nöjd med nya bilen.
Trevligt bemötande. Snabb och enkel affär, där jag sålde min gamla Pärla!
Mycket bra bemötande. Har varit där förr, fick samma bemötande då. Besöket slutade med ett bilköp. Snabbt o enkelt
Ett stort tack till Rustam för en ovanligt smidig affär, ordnade utan tvekan skjuts till hemkommunen efter att jag sålt min bil till dem.Bara ++++++
Trevligt bemötande. Kändes bra och man blev omhändertagen med en gång när man kom in i bilhallen.
Trevligt personel, snabb service
Mycket bra och oerhört smidigt. . Rekommenderar starkt Koche Bil om du vill köpa eller sälja din.
Säljaren var trevlig. Inte påstridig, utan allmänt trevlig och gav en känsla att han kunde sin sak.
Jättebra upplevelse! Fick ett problem med tändspole som de täckte på garantin. Väldigt seriös och mycket trevligt bemötande. De är väldigt tillmötesgående, kan bara rekommendera denna bilfirma!
Väldigt bra bemötande och hjälpsamma när problem efter affären uppstått.
Det blev en snabb och bra bilaffär,och bra hjälp med allt.
Redan från första kontakt , via Mail, så kändes det seriöst och de svarade sakligt på alla frågor. Allt stämde vad de förmedlat om bilen. Åkte med tåg dit och blev hämtad av dem på stationen. Rekommenderas verkligen då de är seriösa och är serviceinriktade.
Vi blev mottagna ute på parkeringen, när vi kom! Vi hade inga förväntningar! Men blev jättebra mottagna! Sammanfattningsvis är det toppbetyg på allting!
Mycket trevliga, fina bilar i lager, mycket bra service. En bilhandlare man kan lita på.
Köpte en BMW 118 och är väldigt nöjd med hur jag blivit bemött allt från när jag tittade på bilen första ggn, till köpet och efteråt då en skada uppdagades som hade blivit vid lackeringen av fronten. Så Koche bilar har varit väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Jag är jättenöjd.
Väldigt trevligt bemötande av personalen
Trevlig och seriös säljare med bra avkänning. Mycket serviceinriktad men inte för på.
Mycket trevlig och ärlig,har varit många gånger på koche bil. och man blir alltid bra bemöt.på grund av flytt så hitta jag en bil som passar mig och familjen,och vi är super nöjda med vår skoda octavia scout😉
Proffsigt bemötande. Fick bra pris på bilen i inbyte och känner mig trygg i köpet av min ”nya”bil
Vi var väldigt nöjda med bemötandet. Inget tjafs. Allt gick väldigt smidigt och trevligt. Vi bytte in vår gamla bil och köpte en begagnad vwT-cross.