Köhler Bygg & Service

4.9

14 omdömen om Köhler Bygg & Service

Erik B
Skrev om Köhler Bygg & Service

Byte av av avlopp och inkommande vatten. Löpande avstämning (inkl. foton) om hur arbetet fortskred, klart inom tidplan och alltid tillgänglig för frågor. Över förväntan!

Lars M
Skrev om Köhler Bygg & Service

Förutom att Daniel är mycket lätt och trevlig att ha att göra med så är han pålitlig och kunnig inom många områden. Han kommer med förslag och stämmer av löpande.

Per André Emanuel O
Skrev om Köhler Bygg & Service

Otroligt trevlig kille, noggrann och väldigt kompetent och lämnar alltid ett 100 procent seriöst arbete efter sig, Vill man ha en seriös hantverkare så är Köhler bygg och service rätt firma att anlita

Henrik R
Skrev om Köhler Bygg & Service

Bra upplevelse, bra service och väl utfört arbete. Vi kommer att anlita dem igen.

Charlotte N
Skrev om Köhler Bygg & Service

Jag har anlitat Köhler Bygg och Service för ett flertal olika och varierande uppdrag sedan 2017 och alltid blivit mycket nöjd med resultatet. Jag upplever att jag alltid fått förslag på bästa och mest prisvärda lösningen, både i offertskedet och även under arbetets gång vid behov. Arbetet har alltid utförts i tid och motsvarat mina förväntingar.

Robert N
Skrev om Köhler Bygg & Service

Efter att ha tagit in flera offerter inför mitt altanbygge våren 2025, föll valet slutligen på 'Köhler Bygg & Service' vilket jag är tacksam för. Daniel och Christer har genomfört uppdraget på ett sätt som har överträffat mina förväntningar i engagemang. Summeringen kanske kan vara att det finns en yrkesstolthet bakom allt de gör. Och det märks - både under arbetets gång, i kontakten med mig som kund och på slutresultatet. Skulle jag rekommendera 'Köhler Bygg & Service ' till mina vänner och kan jag tänka mig att anlita dem igen för framtida projekt? JA! 😊

Robert P
Skrev om Köhler Bygg & Service

Kan varmt rekommendera Köhler Bygg & Service. Daniel är extremt duktig, nogrann och lyhörd. Han kommer också med egna förslag och funderingar för att precis den känslan man söker ska bli slutresultatet. Planerar redan för nästa steg i renoveringen och självklart blir det Köhler bygg som får förtroendet igen. Om alla i branschen var som Daniel skulle ingen någonsin behöva vara orolig.

Stefan L
Skrev om Köhler Bygg & Service

Proffsigt, kunnigt och lyhörd. Kom även med många egna idéer och lösningar, mycket uppskattat. Bra med noggrannhet, även i de små detaljerna.

Ewa W
Skrev om Köhler Bygg & Service

Professionell i alla led när vi skulle bygga om vårat badrum . Kändes tryggt, kompetent och väldigt inlyssnande och hjälpsam. Förklarade hur allt skulle gå till och tryggt med dokumentation samt att alla led även fanns dokumenterade i bildform. Kan varmt rekommenderas!

Sofia P
Skrev om Köhler Bygg & Service

Snabba, smidiga och noggranna , resultatet blev riktigt bra. Rekommenderas!

Keld P
Skrev om Köhler Bygg & Service

Bra service och toppen arbeten. Kan verkligen rekommenderas.

Iréne S
Skrev om Köhler Bygg & Service

Köhler Bygg har byggt ett 15 kvm gästhus och en förstuga till mitt ordinarie hus. Alltid serviceminded och gjort fantastiska lösningar på mina något knepiga önskningar.

Regina W
Skrev om Köhler Bygg & Service

Proffsig, bra och trevlig service och arbete. Använder gärna igen när vi behöver hjälp.

Kristoffer A
Skrev om Köhler Bygg & Service

Vädligt proffsigt bemötande och tydliga offerter.