Körkortsläkarna

www.korkortslakarna.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Boka tid Ring 013-29 59 00 Dela

VI JOBBAR FÖR DITT KÖRKORT Läkarintyg, blodprov, prover, körkortsintyg, intyg till Transportstyrelsen till hela Sverige via video-samtal. Läkarintyg vid alkohol till Transportstyrelsen via video-samtal till hela Sverige ✔︎ Läkarintyg för alkohol och körkort till Transportstyrelsen. ✔︎ Alkoholprover enligt föreläggandet....

119 omdömen om Körkortsläkarna

Sedan starten hos Reco 2024

Karima S

Bra bemöttande trevliga .snabba

Svar från Körkortsläkarna

Stort tack Karima för din feedback, det uppskattas verkligen 🩷 Hälsningar/Jasmin

Görgen V
Skrev om Körkortsläkarna

Mycket bra och snabb handläggning

Tack Göran för ditt fina omdöme 😍 Önskar dig allt gott! Hälsningar/ Jasmin

Lena P
Skrev om Körkortsläkarna

Kunnig och professionell hjälp från samtliga kontakter. Smidigt upplägg.

Tack så mycket Lena för dina vänliga ord🩷 Hälsningar/Jasmin

Jennie M
Skrev om Körkortsläkarna

Jag är så tacksam för deras bemötande, man har en jobbig position i livet, och kämpar sig igenom. Så all Credit till personalen som jobbar där! ❤️ Ni är bäst! Tack för allt! ❤️

Svar från Körkortsläkarna

Så fint att du delar med dig och att du upplevde och kände att vi kunde hjälpa dig under din tuffa period i livet ❤️ Stort tack för dina fina ord Jennie 🙏🏽 Vi önskar dig en fortsatt fin dag! Hälsningar teamet på Körkortsläkarna

Pär K
Skrev om Körkortsläkarna

Tack för er hjälp och ni fick mig trygg när allt kan kännas komplicerat

Svar från Körkortsläkarna

Tack för dina fina ord Pär, det uppskattas och vi är tacksamma för att du tog dig tid till att skriva ett omdöme om oss. Vi passar på att önska dig en fortsatt fin torsdag! Hälsningar teamet på Körkortsläkarna

Carola L
Skrev om Körkortsläkarna

Läk var mycket trevlig ,uppl han som en förstående man

Svar från Körkortsläkarna

Tack snälla Carola för att du tar dig tid till att ge oss ett omdöme. Jättefint att få in feedback på din känsla av ett bra bemötande av läkaren ☺️ Vi passar på att önska dig en fortsatt fin dag! Hälsningar teamet på Körkortsläkarna

Marcus I
Skrev om Körkortsläkarna

Snabb och professionellt bemötande. Ordning och reda så alla prov tas i rätt tid så underlag kommer in till Transportstyrelsen i rätt tid. Smidigt att möten sköts digitalt.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme Marcus, så bra att du kände att digitala möten funkade bra för dig och att du uppskattar bemötandet ☺️ Vi passar på att önska dig en fortsatt fin dag! Hälsningar teamet på Körkortsläkarna

Joakim V
Skrev om Körkortsläkarna

Alla instruktioner var tydliga och klara. Dessutom var de hjälpsamma med delbetalningar. Bra upplägg

Svar från Körkortsläkarna

Tack Joakim, så fint att vi får veta din upplevelse och att du gillade upplägget ✨ Vi passar på att önska dig en fortsatt fin helg! Hälsningar teamet på Körkortsläkarna

Steve G
Skrev om Körkortsläkarna

Bra och informativt bemötande. Jag rekommenderar körkortsläkarna

Svar från Körkortsläkarna

Tack Steve för ditt omdöme, vi är tacksamma för att du rekommenderar oss. Så fint betyg du lämnar här på Reco! ☺️ Önskar dig en fortsatt fin helg! Hälsningar Personalen på Körkortsläkarna

Eddie S
Skrev om Körkortsläkarna

Bra service. Oerhört smidigt. Mycket trevligt bemötande.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme, så fint att höra att du gillar upplägget. Vi är tacksamma för att du har förtroende för oss och att du valde att boka ett första samtal med oss ☺️ Vi önskar dig en jättefin helg Eddie! Hälsningar Teamet på Körkortsläkarna

Maria H
Skrev om Körkortsläkarna

Professionella i bemötande, stöd och uppföljning.

Svar från Körkortsläkarna

Stort tack Maria för ditt jättefina omdöme ☺️ Vi önskar dig en fin helg! Hälsningar Vi på Körkortsläkarna ✨

Ida S
Skrev om Körkortsläkarna

Positivt att det gick snabbt. Det negativa var att läkarintyg inte skickades digitalt vilket gör att man får vänta några dagar extra

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme och för att du ger oss feedbacken kring läkarintyget. Trots väntan hoppas vi ändå att du blev nöjd, vi kommer absolut att se över detta för att underlätta framåt. Vi önskar dig en jättefin fortsättning på veckan Ida ☺️ Hälsningar Personalen på Körkortsläkarna

Oskar L
Skrev om Körkortsläkarna

Super bra, inget dåligt att tillägga. Snabba och smidiga.

Ann-Sofie R och Jasmin N gillar detta
Svar från Körkortsläkarna

Stort tack Oskar för ditt omdöme! Härligt att du tyckte att det var en snabb och smidig process 😊 Mvh//Jasmin

Göran B
Skrev om Körkortsläkarna

TYDLIGA instuktuoner och saklig support.

Svar från Körkortsläkarna

Stort tack för ditt omdöme Göran, så fint att läsa att du tyckte att allt var tydligt. Stort tack för att du kontaktade oss och gav oss förtroende i ditt ärende. Vi önskar dig en fortsatt fin torsdag Hälsningar personalen på Körkortsläkarna ✨

Markus K
Skrev om Körkortsläkarna

Väldigt smidigt, duktiga och väldigt hjälpsamma!

Svar från Körkortsläkarna

Tusen tack för dina värmande ord Markus. Vi önskar dig en fortsatt fin torsdag Hälsningar Ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ✨

Nils C

Jättetrevligt samtal,allt var bra☯️☮️

Svar från Körkortsläkarna

Tack för din feedback Nils, vi är väldigt tacksamma för att du valde att vända dig till oss. Hälsningar Ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ✨

Tobias W
Skrev om Körkortsläkarna

Dyra prover, ungefär 30% högre än hos en annan, att behöva betala 2000kr för själva läkarintyget när man betala 6000kr för 4 prover tycker jag är för dåligt..

Svar från Körkortsläkarna

Tack för din återkoppling Tobias. Vi beklagar att du upplevde våra priser som höga, det är aldrig vår avsikt att någon ska känna sig missnöjd. Vårt mål är att erbjuda noggranna medicinska bedömningar med hög kvalitet, vilket inkluderar specialistläkare, administration, samordning och tolkning av prover. Vi tar din synpunkt på stort allvar och ser det som ett viktigt underlag i vårt arbete. Om du vill diskutera din upplevelse vidare är du varmt välkommen att kontakta oss direkt. Vänliga hälsningar Teamet på Körkortsläkarna ✨

Annica Å
Skrev om Körkortsläkarna

Har från dag ett blivit bemött med respekt och proffsighet som gjort att jag känt mig trygg och säker.

Svar från Körkortsläkarna

Hej Annica, Stort tack för ditt fina omdöme, det värmer verkligen att höra! Vi är tacksamma för att vi fick möjligheten att hjälpa dig genom en bedömning och fortsatt hjälp med ditt behov. Tack igen för din återkoppling. Varma hälsningar, Ann-Sofie och hela teamet på Körkortsläkarna ❤️

Effie M
Skrev om Körkortsläkarna

Jag har lämnat prover till transportstyrelsen för körkortstillstånd, valde Körkortsläkarna efter jag läst recensionerna online. Jag behövde bara maila en kopia på brevet från transportstyrelsen, ha ett planeringssamtal och fick en tydlig sammanfattning via mail. Utmärkt service - tillmötesgående, flexibla och snabba svar. Är mycket nöjd och kan starkt rekommendera dom!

Svar från Körkortsläkarna

Tack Effie, detta är ju verkligen en beskrivning på exakt hur vi vill att det ska funka och den upplevelsen vi önskar i alla våra ärenden 😃 Så kul att recensionerna gav dig en trygg bild av oss, vi är så tacksamma för förtroendet. Tusen tack till dig för att du tog dig tid till att skriva ett omdöme till oss, hela personalen kommer att få ta del av dina ord på fredag 🌸 Passar på att önska dig en jättefin dag! Ann-Sofie Rolf, Körkortsläkarna

Tomas A
Skrev om Körkortsläkarna

Bra och smidig kommunikation via SMS. Jag kan däremot inte ge ett fullständigt omdöme ännu, eftersom jag inte haft kontakt med läkaren som skriver intyget. Det återstår att se om hen företräder mig eller främst Transportstyrelsen.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme Tomas, så fint att höra att kommunikationen via sms funkade bra för dig. Jag skickar vidare ditt ärende till ansvarig på Körkortsläkarna så får ni se över om ditt ärende är klart, om inte så hjälper min kollega dig. Önskar dig en fortsatt fin dag 😊 Hälsningar Ann-Sofie Rolf

Camilla N
Skrev om Körkortsläkarna

Duktiga och mycket hjälpsamma.

Svar från Körkortsläkarna

Tack så mycket för ditt omdöme Camilla. Vi uppskattar verkligen din beskrivning av hur du upplever oss 🌸 Vi passar på att önska dig en jättefin dag! Önskar, Teamet på Körkortsläkarna 😊

Felicia F
Skrev om Körkortsläkarna

Väldigt duktiga kände mig trygg för man träffar ju inte dom i verkligheten och då är det viktigt att man känner trygghet och det gjorde jag. Bra att man kan använda deras tjänst fast man inte bor i samma stad. Rekommenderar starkt

Svar från Körkortsläkarna

Hej Felicia, så otroligt uppskattande att höra din upplevelse. Vi håller med om att det är jätteviktigt speciellt när man inte träffas på en fysisk plats. Stort tack för rekommendationen och för att du tog dig tid till att skriva ett omdöme om oss ❤️ Vi passar på att önska dig en fortsatt härlig tisdag! Teamet på Körkortsläkarna 😊

Jerry Q
Skrev om Körkortsläkarna

Har fungerat perfekt lämnat 6 prover för droger.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme, det låter som att du är nöjd med hela processen och det glädjer oss. Stort tack för förtroendet Jerry! Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna✨

Roger B
Skrev om Körkortsläkarna

Väldigt enkelt att kommunicera och raka enkla svar. Tyvärr tappade man bort lite information som blev onödigt stressande. Annars proffsiga

Svar från Körkortsläkarna

Tack för din feedback Roger, enkla att kommunicera med och raka svar är absolut något vi tycker förenklar processen för alla. Så fint att höra att du uppskattar det. Ansvarig för ditt ärende tar och ser över processen igen redan under kommande vecka för att se över att det inte händer igen. Ber så mycket om ursäkt för detta. Överlag låter du nöjd, vi är tacksamma för att du valde oss för ditt ärende. Vi önskar dig en jättefin helg! Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ✨

Daniel G
Skrev om Körkortsläkarna

Blodprov behövdes ,de upprättade kontakt och tider .väldigt enkelt .

Svar från Körkortsläkarna

Tack Daniel för ditt omdöme, vi är så tacksamma för att du kände att processen var bra och att du fick den hjälp du sökte. Tack för förtroendet! Hälsningar Ann-Sofie och teamet på Körkortsläkarna ✨

Patric T
Skrev om Körkortsläkarna

Fint bemötande vid första kontakten, en del problem då de har dålig täckning på mottagningar i norra sverige. Men annars har det funkat kanon.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme Patric, så fint att du berättar om bemötandet vid första kontakten med din kontaktperson. Det uppskattas 😊 Vi önskar dig en jättehärlig fredag och en trevlig helg! Hälsningar teamet på Körkortsläkarna ✨

Niklas B
Skrev om Körkortsläkarna

Snabba,smidiga och trevliga. Tar sig tid och svarar sakligt på sms ,mail och telefon trots semestertider. Rekommenderar...

Svar från Körkortsläkarna

Tack för feedback Niklas. Fint att du ser att vi alltid gör det bästa vi kan trots semestertiderna som inföll precis under din process 😊 Stort tack för att du rekommenderar oss, det betyder mycket för oss! Hälsningar teamet på Körkortsläkarna ✨

Rikard S
Skrev om Körkortsläkarna

Snabb hjälp och bra stöd! Proffsigt och smidigt.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme Rikard! Otroligt fint betyg och vi är tacksamma för förtroendet du ger oss 😊 Hälsningar teamet på Körkortsläkarna ✨

Rasmus Ö
Skrev om Körkortsläkarna

Trevlig och hjälpsam kundtjänst! Allt gick väldigt smidigt

Svar från Körkortsläkarna

Tack för förtroendet Rasmus, så bra att du kände att allt var bra med både processen och kontakten med oss 😊 Vi passar på att önska dig en fortsatt fin dag! Hälsningar teamet på Körkortsläkarna ✨

Rasmus A
Skrev om Körkortsläkarna

Otroligt bra service och bemötande! Bortsett från att det är lite dyrt så finns det inget att klaga på.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för din feedback Rasmus, så fint att se att du är nöjd med kontakten du fick med oss 😊 Vi önskar dig en fortsatt härlig dag! Hälsningar teamet på Körkortsläkarna ✨

Linda Sofie R
Skrev om Körkortsläkarna

Lätta att få kontakt med. Enkel information och enkla frågor att besvara. Frågor även om behov av stöd under processen. I det stora en smidig hjälp för att få intyget för övningskörningen.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt förtroende Linda, jättefint att höra att du är nöjd med kontakten du hade med oss under din process för att övningsköra. Det uppskattas verkligen från oss! Vi passar på att önska dig en fortsatt fin fredag. Hälsningar teamet på Körkortsläkarna ✨

Peter N
Skrev om Körkortsläkarna

Väldigt proffsigt enkelt att komma i kontakt med

Svar från Körkortsläkarna

Tack för förtroendet Peter, dina ord uppskattas väldigt mycket. Vi passar på att önska dig en jättefin fredag och en härlig helg! Hälsningar teamet på Körkortsläkarna ✨

Nicklas N
Skrev om Körkortsläkarna

Jättebra personal och smidigt att lägga upp allt du behöver på samma ställe, 10/10 ☺️

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme Nicklas, så bra att få in feedbacken på hur vårat system funkar. Det låter som att det passade dig helt perfekt 😊 Vi passar på att önska dig en jättefin fredag och en toppen helg! Hälsningar Ann-Sofie och teamet på Körkortsläkarna ✨

Per H
Skrev om Körkortsläkarna

Okomplicerat och rakt på sak. Bra lyssnare.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för förtroendet och för ditt omdöme Per! Vi önskar dig en fortsatt fin vecka 😊 Hälsningar Ann-Sofie och teamet på Körkortsläkarna ✨

Tobias S
Skrev om Körkortsläkarna

Trevliga och svarade när man behövde hjälp med något. Jag köpte alkotest som Trafikverket skulle ha. Tyckte allt funkade bra

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme Tobias, så bra att allt funkade bra för dig och att du känner dig nöjd med vår hjälp 😊 Vi önskar dig en fortsatt fin fredag och en trevlig helg! Hälsningar Ann-Sofie och teamet på Körkortsläkarna ✨

Teo K
Skrev om Körkortsläkarna

Smidigt, bra bemötande och snabba svar vid eventuella frågor. Inga konstigheter. Fick hjälp med alkoholprov för körkortstillstånd.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme Teo, så tacksamt att läsa att processen var smidig för dig och att du upplevde ett bra bemötande från oss. Stort tack, vi önskar dig en fortsatt fin söndag! Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell, Rasmus, Golvash och Gustav på Körkortsläkarna ✨

Monica W
Skrev om Körkortsläkarna

Snabbt och bra bemötande. Fick svar på genomförda prover.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt jättefina omdöme Monica. En snabb kontakt och ett respektfullt bemötande är så viktigt och vi är glada för att du kände att du fick bra hjälp av oss. Vi önskar dig en fortsatt härlig vecka ☀️ Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell, Rasmus, Golvash och Gustav på Körkortsläkarna ✨

Alexander P
Skrev om Körkortsläkarna

Kärkortsläkarna har varit väldigt enkla att ha och göra med och allt i processen har gått smidigt. Jag rekommenderar alla som behöver hjälp med detta att använda dem.

Svar från Körkortsläkarna

Stort tack Alexander för din rekommendation, det uppskattas verkligen. Vi är väldigt glada att höra att allt gått bra och att du fått den hjälp du sökte. Vi önskar dig en jättefin sommar ☀️ Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell, Rasmus, Golvash och Gustav på Körkortsläkarna ✨

Lennart S
Skrev om Körkortsläkarna

Allt OK, har inte så mycket att klaga på i dagsläget och jag hoppas att slippa de i fortsättningen

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt förtroende, ja även vi hoppas på att det kommer att fortsätta gå bra för dig. Inget du behöver oroa dig för Lennart ☺️ Ha nu en fortsatt fin sommar! Hälsningar Teamet på Körkortsläkarna ✨

Lee L
Skrev om Körkortsläkarna

Allt har flutit på och fungerat toppen.

Svar från Körkortsläkarna

Stort tack för ditt omdöme Lee, det uppskattas att vi får veta att allt fungerat bra 😊 Vi önskar dig en jättefin sommar! Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell, Rasmus, Golvash och Gustav på Körkortsläkarna ✨

Anna H
Skrev om Körkortsläkarna

Har genom dem fått tillbaka mitt körkort då jag blev av med det efter en olycka med kramper. De är alltid trevliga att ha att göra med och ett väldigt fint bemötande.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme Anna, vi är så tacksamma för förtroendet. Det är jättefint att få höra att du uppskattar kontakten med oss 😊 Vi önskar dig en fortsatt fin måndag Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell, Rasmus, Golvash och Gustav på Körkortsläkarna ✨

Andreas J

Jätte bra! Alltid funnits till hands! Tack för hjälpen

Svar från Körkortsläkarna

Stort tack för ditt omdöme och för förtroendet Andreas 😊 Vi önskar dig en jättefin sommar! Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell, Rasmus, Golvash och Gustav på Körkortsläkarna ✨

Dennis A
Skrev om Körkortsläkarna

Trevligt bemötande, lätt att få kontakt med.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme Dennis, det är fint att läsa att du uppskattar bemötandet och tillgängligheten 😊 Vi önskar dig en jättefin start på sommaren! Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell, Rasmus, Golvash och Gustav på Körkortsläkarna ✨

Christer E
Skrev om Körkortsläkarna

Allt har fungerat väldigt bra. Har varit väldigt tillmötesgående och bra återkoppling på provsvaren och svar på frågor och funderingar har varit snabbt.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt fina omdöme Christer. Det betyder jättemycket för oss att veta att du är nöjd med din upplevelse 😊 Ha en fin dag! Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell, Rasmus, Golvash och Gustav på Körkortsläkarna ✨

Tommy G
Skrev om Körkortsläkarna

Snabb o professional bemötande.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för ditt omdöme Tommy, vi uppskattar att du tog dig tid till att skriva ett omdöme till oss 😊 Vi önskar dig en jättefin sommar! Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell, Rasmus, Golvash och Gustav på Körkortsläkarna ✨

Alexandra D
Skrev om Körkortsläkarna

De löste allting snabbt och tog hänsyn till mina önskemål, var alltid snabba med att svara på frågor eller att rätta till saker om något blivit fel. Jag är jätte nöjd 😊

Svar från Körkortsläkarna

Tack för förtroendet Alexandra, vi är väldigt tacksamma för att du kontaktade oss och för att du ställde önskemål så vi kunde bemöta dig på bästa sätt. Ha nu en fantastisk fortsättning på veckan 😊 Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell och Rasmus på Körkortsläkarna ✨

Andreas G
Skrev om Körkortsläkarna

Smidiga att ha med att göra sköter bokningar samt är trevliga att prata med

Svar från Körkortsläkarna

Tack snälla du Andreas för ett jättefint omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och för att du kände att vi var lätta att ha kontakt med 😊 Vi passar på att önska dig en jättefin tisdag! Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell och Rasmus på Körkortsläkarna ✨

Suzanne K
Skrev om Körkortsläkarna

Ytterst professionellt bemötande, motsvarande över förväntan. Kändes tryggt i den rollen isb med återkallat körkort vilken jag befann mig i mitt i en livskris.

Svar från Körkortsläkarna

Tack för förtroendet Suzanne, vi uppskattar verkligen att vi kunde få hjälpa dig vidare i den tuffa tiden du fick gå igenom. Tveka aldrig att kontakta oss om du har funderingar framåt, vi är så tacksamma för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss ❤️ Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell och Rasmus på Körkortsläkarna ✨

Oscar H
Skrev om Körkortsläkarna

Trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående!

Svar från Körkortsläkarna

Stort tack för ditt omdöme Oscar, det glädjer oss så mycket att höra 😊 Vi önskar dig en fortsatt fin tisdag! Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell och Rasmus på Körkortsläkarna ✨

Mikael H
Skrev om Körkortsläkarna

Snabba svar, trevliga å ärliga

Svar från Körkortsläkarna

Tack för förtroendet Mikael. Att du nämner tillgängligheten och bemötandet uppskattar vi jättemycket. Vi passar på att önska dig en fortsatt jättehärlig tisdag! Hälsningar Moa, Helene, Elin, Agnesa, Isabell och Rasmus på Körkortsläkarna ✨