Krantz Bilverkstad AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8
Få pris & boka Ring 070-466 02 97 Dela

Välkommen till Krantz Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skövde! Vi är en allbilsverkstad och tar emot alla bilmärken för bilservice, reparation och felsökning. Vi har även däckförsäljning, byter dina däck när det är dags och erbjuder däckmontering och däckförsäkring samt gör dragkroksmonteringar och installation...

68 omdömen om Krantz Bilverkstad AB

Inge Edvard J
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Snabb och jättebra service och ett bra bemötande

John Anders Fabian T
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Snabb & god service! Alltid mycket trevlig bemötande. Rekommenderar Krantz starkt

Per Olof M
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Bra och trevligt som förväntat.

Louise Josefin J
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Snabb hjälp, duktig mekaniker.

Tomislav T
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Enkelt att boka tid, bra kommunikation, snabb lagring och rättvis pris.

Michael Peter B
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Bra bemötande och bilen blev färdig tidigare än beräknad samt bra priser!

Ahlsell Sverige A
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Väldigt bra service och alltid ett trevligt bemötande!

Hasse Konrad S

Jättetrevligt bemötande Mycket god service

Peter Linus B
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Alltid ett bra jobb och bemötande. Fantastiskt progessionell verkstad där man snabbt återkopplar om eventuella problem eller åtgärder. Rekommenderas varmt!

Ulf Peter J
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Trevligt bemötande och bra utfört arbete.

Alf Lennart Rickar T
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Vänligt och positivt bemötande i kombination med effektivitet och professionalitet vid utförandet av arbetet.

Klas Roland J
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Proffessioneellt och trevligt bemötande. Nöjd med snabbt, effektivt och väl genomfört jobb

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Lars Juhani R
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Har alltid tid för kunden! Inga långa väntetider. Bra jobb. Utmärkt hel enkelt. Lasse

Åke Johnny Ronald J

Snabb service, trevligt bemötande

Per Benny Mikael M
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Väldigt trevlig person som lever upp till mina förväntningar. 16 000 mils service + kamremsbyte och byte till vinterdäck 🥰

Gunnar Lars-Ove D
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Trevligt bemötande. Kompetent utfört arbete.

Rolf Gunnar E

Bra mottagande. Bra service. Bra prisnivå

Sven Håkan Wilhelm N
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Pålitlig! Svarar alltid när jag ringer. Noggrann! Gör ett bra jobb!

Daniel Frank A
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Fick tid med kort varsel. Bra service, inga onödiga servicearbeten, ok pris 👍 Rekommendera Krantz Bilverkstad

Eva Charlott Angelika L
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Snabb hjälp med mitt bromsbyte. Svarar snabbt på mejl och efter första kontakt är mina bromsar bytta efter två dagar.

Britta Carina Margi W
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Toppen mycket bra service bra bemötande

Susanne May-Britt E
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Ett mycket trevligt bemötande! Hade inga speciella förväntningar, men hela besöket gav en positiv och god känsla. Orsak till besöket var service på bilen, men det upptäcktes ytterligare en skada som åtgärdades på bra sätt. Hade några frågor som besvarades med engagemang! Kommer gärna tillbaka vid behov!

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.

Toni Antero Jack P
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Mycket bra service och snabb hantering. Det är guld värt att man får låna Krantz bil

Thomas Johannes P
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Bra och snabbt jobbat rekommenderas

Ildiko Maria N
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Förklarar bra, och upplevs noggrann. Om något mer behöver göras än avtalat kontaktas man

Gun-Britt Maria L
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Mycket god och trevligt bemötande när min bil var inne på service

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Lena Elisabe K
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Service utförd. Trevligt bemötande. Trygg känsla. Pålitlig .vill absolut inte byta verkstad!

P.G:S Elektriska A
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Pålitlig! Hinner han inte svara i telefon så ringer han upp senare. Noggrann och förklarar.

Jan Erik Axel K

Mycket nöjd med allt! Reparation av Volvo V70

Mario Antonio C
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Bra service och trevligt bemötande.

Emil Jonatan F
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Mycket bra kommunikation och service och aldrig några bekymmer med något

Elizabeth Lisa C
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Alltid snabb hjälp och mycket bra service. Rekommenderar!

Lena Lisa Sofi E
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Första gången jag lämnar in bilen här. Trevligt bemötande och mycket hjälpsam. Visste inte riktigt vad felet var när jag lämnade in bilen men han hittade och åtgärdade det.

Lars Magnus T
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Jonas är både kunnig och trevlig, en bra kombination. Jag gillar speciellt det personliga bemötandet, att bilen alltid funkar bra efter mina besök är också jättebra.

Per Åke H
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Kanonservice och Johan är toppen w

Albin Hen L
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Får snabb och bra hjälp. Fått hjälp där många gånger. Det har varit väldigt bra.

Anna Magdalena G
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Fick snabbt tid. Snabbt åtgärdat.

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Tyra Britta Fredrik B

Smidigt Bra service, trevligt bemötande

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten

Tommy Juhani R
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Det gick snabbt och bra men 2 saker blev jag missnöjd med och ta dels var det att när jag skulle betala så tog inte företaget kort och det borde man upplysa om på något sött gentemot kund. Men det jag blev mest missnöjd var att jag tog trodde att han kunde släcka en 2:a i besiktningen. Så har det alltid varit när jag gjort reparationer tidigare. Nu fick istället ett körförbud på bilen. Jag berättade att jag fått en 2:s och då tycker jag att det hör till god kundvård att berätta sådant för kunden. Idag ringde jag och det...

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Tack för din återkoppling. Vill du ha mer hjälp är du välkommen att kontakta vår kundservice på autoexperten.se/kundservice.

Christoffer Thomas H
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Mycket bra service. Snabb och billigt. Har ej mycket mer att skriva men måste vara 30 tecken

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Sofia Mikaela L
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Alltid lika trevlig och hjälpsam!

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Nils Cristian B
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Bra service och mycket trevlig personal😃😃😃

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Björn Erik A
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Trevlig o jätte bra personal. Mycket bra service. Märks att han kan sitt jobb.😊

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Kenneth Åke C
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Andra året som nu Krantz skött den återkommande årsservicen till vår fulla belåtenhet. Från inlämning-service-hämtning är det mycket professionellt!

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Michal K
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Mycket trevlig och kunnig mekaniker!

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Kjell Tommy K
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Mycket kunnig riktigt bra service.

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten

Katrin H
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Kunnig och snabbt utförande av arbetet. Alltid trevligt bemötande.

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Mvh Autoexperten

Kenzon I Skövde A
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Kan varmt rekommendera Krantz bilverkstad. Alltid lätta att ha att göra med, prisvärda och pålitliga.

Mats Christer Ingemar E
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Fick service på min V90 och en baklampas armatur byttes. Mycket bra mottagande och service. Redan beställt ytterligare service. Byte av en damask.

Svar från Krantz Bilverkstad AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Mvh Autoexperten

Pia R
Skrev om Krantz Bilverkstad AB

Alltid nöjd med mina bsök hos Krantz