Krisats Bil

Krisats Bil

Uma parte de Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7

Välkommen till Krisats Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Arboga! Vi tar emot personbilar, transportbilar, husbilar, husvagnar, mopedbilar och motorcyklar för service och reparation. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bland annat bilservice, felsökning, AC-service, bromsservice och...

356 omdömen om Krisats Bil

Jan Robin Ö
Escreveu sobre Krisats Bil

Perfekt bra service som alltid

Ola Anders B
Escreveu sobre Krisats Bil

Fantastisk service och mycket bra bemötande.

Ulf Kenneth C
Escreveu sobre Krisats Bil

Jag fick snabbt hjälp med batteribyte i min bilnyckel Stort tack för hjälpen

Sara Magdalena Monika H
Escreveu sobre Krisats Bil

Bra bemötande och service. Fick det jag ville ha och behövde.

Svar från Krisats Bil

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Stig Åke Ä
Escreveu sobre Krisats Bil

Höll vad dom lovade. Både i pris och utförande.

Eva Birgitta E
Escreveu sobre Krisats Bil

Proffsigt och bra bemötande. Fick prisuppgift innan.

Sten Inge J
Escreveu sobre Krisats Bil

Proffsigt å trevligt bemötande!

Ulrika Ilona B
Escreveu sobre Krisats Bil

Gjorde service och gjorde samtidigt lite annat fix, bytte lampor mm Bra bemötande, trevlig personal. Tydlighet vad som ska göras och pris. Vid en upptäckt av ett annat fel kontaktade de mig och kollade av hur de skulle gå vidare. Vid upphämtning gavs information om andra saker som jag kan vara uppmärksam på framöver.

Saga Julia Soff T
Escreveu sobre Krisats Bil

Jag fick bra service och snabb hjälp!

Svar från Krisats Bil

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Karin Elin G
Escreveu sobre Krisats Bil

Jag blir alltid nöjd när jag fått hjälp med min bil. Tydlig kommunikation och överenskommelse, tydligt pris.

Nils Stefan D
Escreveu sobre Krisats Bil

Bra utfört jobb och tydlig kommunikation med verkstaden.

Ekaent A
Escreveu sobre Krisats Bil

Väldigt serviceinriktad och kunnig personal. Alltid snabbt behjälpliga.

Jenny Elisabeth Fre W
Escreveu sobre Krisats Bil

Supernöjd Trevligt bemötande och bra service

Marie-Louise I
Escreveu sobre Krisats Bil

Bra bemötande och vänlighet tack

Svar från Krisats Bil

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Robert André W
Escreveu sobre Krisats Bil

Ett bra och professionellt bemötande

Svar från Krisats Bil

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Frida Margareta J
Escreveu sobre Krisats Bil

Kunniga och professionella! Alltid väldigt fint bemötande från Ida!!

Ann-Katrin J

Bra , trevligt och lättsamt bemötande 😊👍

Svar från Krisats Bil

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Catrin Maria Elis S

Krisats Bil är toppen. Alltid bra bemötande och service. 👍🏼

Håkan Olov S
Escreveu sobre Krisats Bil

Lämnade in grabbens A-traktor för spolning av växellådan en automat. Hade redan köpt olja vilket inte var ett problem att använda trots att den var inhandlad på annan affär. De hittade även ett trasigt rör som de lagade utan kostnad. Mycket bra service och återkoppling på vägen!! Rekommenderas varmt!

Mona Elisabet Teresia U
Escreveu sobre Krisats Bil

Vänligt och trevligt bemötande. Då besöket bara gälde däcksbyte var det inga tekniska diskusioner

Svar från Krisats Bil

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Bo Torsten S
Escreveu sobre Krisats Bil

Felsökning som följas upp med en större felsökning vid ett senare tillfälle. Borde kunna gjorts vid samma tillfälle! Hittar man sedan felet kanske det blir ett tredje besök.

Britt Margareta J
Escreveu sobre Krisats Bil

Bra service och trevlig personal

Stefan Gunnar A
Escreveu sobre Krisats Bil

Professionellt utförande och trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera Krisats Bil.

Gudrun Katarina S

Trevligt bemötande vid däckbyte

Svar från Krisats Bil

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Sören Nils Sivert K
Escreveu sobre Krisats Bil

Ett bra bemötande. Gott med en kopp kaffe medans man väntar. kallar till hjulbyte

Kerstin Eleonora E
Escreveu sobre Krisats Bil

Så skönt att ha mina däck på Krisats däckhotell. Allt fungerade perfekt, väntade c:a 40 min på däckbytet, en lampa byttes också samtidigt. Så fint bemött av glada Ida (tror jag hon heter) i receptionen. Så inget att klaga på för en gammal tant👍👵🏻

Cecilia Maria P
Escreveu sobre Krisats Bil

Bra bemötande trevlig personal Snabb hjälp mitt önskemål om tid för färdig bil uppfylldes med råge

Gun-Britt Else V

Trevligt bemötande, bra service Däckbyte

Svar från Krisats Bil

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Max Vilhelm Eugén R
Escreveu sobre Krisats Bil

Bra bemötande. Klara besked om Fordonet Inspektion o felsökning.

Svar från Krisats Bil

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Ulla Anette W
Escreveu sobre Krisats Bil

Alltid trevligt personal och bemötande. Gör alltid ett bra jobb. Bra utfört arbete, byte till vinterdäck och nya bromsar bak.

Stig Örjan J
Escreveu sobre Krisats Bil

Har servat mina bilar i många år hos Krisat Aldrig några problem, snabb och mycket bra service och bemötande, toppklass. Mycket bra 👌👌

Emelie Sofia K
Escreveu sobre Krisats Bil

Pålitliga och trevliga, löser det mesta!

Axel Glenn K
Escreveu sobre Krisats Bil

Bra service och bra bemöttande

Rune Niclas L
Escreveu sobre Krisats Bil

Vädigt trevligt bemötande. bra service

Lars Henrik T
Escreveu sobre Krisats Bil

Fixade ett par småfel utöver servicen. Utmärkt hämta - lämnaservice för en haltande man. Tack!

Karl Fredrik Sebasti K
Escreveu sobre Krisats Bil

Mycket bra! Trevlig personal och bra bemötande

Eva Cristina E
Escreveu sobre Krisats Bil

Snabbt och trevligt bemötande Alltid nöjd.

Bana Abdulla Faraj F

Snäll och duktiga grupparbete

Bengt Patrik H
Escreveu sobre Krisats Bil

Trevligt bemötande. Smidigt att lämna och hämta.

Mats Edvard V
Escreveu sobre Krisats Bil

Mycket bra och snabba och väldigt trevligt bemötande

Lars Gunnar J
Escreveu sobre Krisats Bil

Väldigt trevligt bemötande och allt fungerade perfekt

Emma Maria S
Escreveu sobre Krisats Bil

Snabb hjälp, trevligt bemötande.

Leif Sven L
Escreveu sobre Krisats Bil

Trevligt och sakligt bemötande. Var min första kontakt med dem. Blir säkert en bra relation framöver

Erik Roland Maurits J
Escreveu sobre Krisats Bil

Personligt bemötande och bra kunnande Ger trygghet för både kund och bil Bravo är ett gott betyg för både kundtjänst och verkstaden.😊😊😊😊😊

Siv Veronica A
Escreveu sobre Krisats Bil

Bra och smidiga att ha att göra med

Ragnar Tommy K
Escreveu sobre Krisats Bil

I stort sett bra. Dyrt men bra jobb.

Svar från Krisats Bil

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Per Anders Christer L
Escreveu sobre Krisats Bil

Alltid bra service och mottagande. Har alltid varit nöjd.

Natalia L
Escreveu sobre Krisats Bil

Har anlitat Krisats till många olika rep under många år. Har varit nöjd med dom men ibland har det blivit dyrt, men då också fått info om detta tidigt. Senaste rep: byte av glödlampa halvljus. Gick fort och blev inte så dyrt. Mvh Lars Natalie Löfgren

A2 Bygg & Entreprenad A
Escreveu sobre Krisats Bil

Mycket bra, god service och bra återkoppling 🥳

Eva Kristina H
Escreveu sobre Krisats Bil

Väl bemött och olika alternativ med förslag på åtgärder för min gamla bil!