Krisats Bil

Krisats Bil

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till Krisats Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Arboga! Vi tar emot personbilar, transportbilar, husbilar, husvagnar, mopedbilar och motorcyklar för service och reparation. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bland annat bilservice, felsökning, AC-service, bromsservice och...

486 omdömen om Krisats Bil

Edenholm Invest A

Trevlig service och bemötande. De höll tidsplanen och var flexibla i hur bilen kunde hämtas efter relationen.

Andreas L
Skrev om Krisats Bil

Grymt mottagande och duktiga mekaniker!

Leif K
Skrev om Krisats Bil

Fint bemötande och snabbt utförande av däckservice

Elisabeth Katarina L

Mycket vänligt och de hjälpte mig snabbt och engagerat.

Matti Adrian H
Skrev om Krisats Bil

Jag fick snabb hjälp av Krisats när jag behövde kränga på nya däck på fälgar samt balansera dem. Trevligt bemötande och snabb service.

José Maria S
Skrev om Krisats Bil

Mycket trevligt och professionell bemötande 👍

Svar från Krisats Bil

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Kjell Sune Ingvar A

Trevlig personal inga sura miner,bra fixat med problemet jättenöjd

Svar från Krisats Bil

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Anna Eleonora G
Skrev om Krisats Bil

Gick snabbt och väl och få min bil fixar.

Svar från Krisats Bil

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Hanna Maria I
Skrev om Krisats Bil

Trevligt bemötande. Fick all information jag behövde. Jag lämnade in min bil på service.

Karl Göran H
Skrev om Krisats Bil

Vänligt bemötande med trevlig personal och förhoppningsvis en bra reperation av bilen. Tack!👍

Erik Roland H
Skrev om Krisats Bil

Trevlig personal och ett bra bemötande. En fin verkstad med bra utrustning.

Stig Christer B

Kann inte bli bättre. Mycket nöjd ,

Per-Erik E
Skrev om Krisats Bil

Jag tycker att allt var bra och jag kommer att vända mig till de igen för att få hjälp med att reparera eller serva bilen

Sven Magnus H
Skrev om Krisats Bil

Fick tid fort. Trevligt bemötande. Fick bra svar vad felet var och fick en offert som som stämde.

Svar från Krisats Bil

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Lars Erik Henrik D

Bra bemötande kunnig personal Och snabb reparation

Lars Uno Ronny V
Skrev om Krisats Bil

Bra. Jobbet skulle ta 1timme tog 50 m. mycket bra Tog en mugg kaffe väntade medans meken fixade acn. Så jag blev nöjd.

Svar från Krisats Bil

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Karin Ann-Charlotte L

Mycket fint bemötande vid bokning av fjäderbyte samt snabb och smidig hantering!

Svar från Krisats Bil

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Hans Kaj Hardy L
Skrev om Krisats Bil

Vänligt, proffsigt bemötande. Känner mig alltid nöjd med mina besök hos Krisats Bil. Får alltid reda på prisuppgift ev fel att åtgärda.

Per M

Seriösa Trevliga tjejer i repan

Lars Åke P
Skrev om Krisats Bil

Bra kundmottagning bra redogörelse för jobb som utförts

Jaime Luis G
Skrev om Krisats Bil

Fick den hjälp som jag behövde, under tiden som jag förväntade. Proffsig.

Anna Louise B
Skrev om Krisats Bil

Snabb och bra service och kunniga!

Eva Kristina W
Skrev om Krisats Bil

Trevligt bemötande både vid hämtning och lämning av bilen.

Maria F
Skrev om Krisats Bil

Då det inte är vi som vart i kontakt med Kristas utan en kund till oss så har jag svårt att bedöma fysiskt bemötande. Men utifrån mail-konversation så var det bra.. !! Ha det gott.. !!

Svar från Krisats Bil

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Frida Paula Cecilia R

Bilen på service, bra och tydlig info om pris och utförande.

Hannu Artturi H
Skrev om Krisats Bil

Bra och korrekt bemötande det gavs ett förtroende ingivande svar

Svar från Krisats Bil

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Nils Göran H
Skrev om Krisats Bil

Trevlig personal i receptionen. Snabb service

Svar från Krisats Bil

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Bernt Ove Mikael J

Alltid tillmötesgående personal och bra service.

Timo Mikael L
Skrev om Krisats Bil

Var bara lampbyte men det gick fort

Sofia Maria L
Skrev om Krisats Bil

Både positivt och negativt. Ibland lagar man bilen och så dyker ett uppenbart fel upp precis i närheten som borde ha uppmärksammats. Ida i kassan är toppenbra kunnig , lösningsfokuserad och flexibel.

Svar från Krisats Bil

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Satu Marianne L

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Svar från Krisats Bil

Tack . Välkommen åter när det är dags för nästa service.

Bkn Mellansvenska Stängsel A

Mycket bra. Allt fungerade perfekt. Rep o pris önskar de all lycka

Svar från Krisats Bil

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Lars Olof Stefan L

Bekymmersfri service, det kostar men viktigast att allt fungerar med servicen. Lite bekymmersamt att bilen måste vara betald innan nycklarna lämnas ut, men detta löses nu med Swish på distans.

Svar från Krisats Bil

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Sven Erik Anders S

Bra bemötande och bra och korrekt genomfört arbete.

Astrid Elisabet B

Bra mottagande och hjälp . Trevligt bemötande, det är det varje gång . Bilen är lagad , servad . Jag är nöjd . ☀️

Ewa Mikaela O
Skrev om Krisats Bil

Smidiga, snabba och känns rimliga i pris.

Per Magnus Bosson O

Snabb och bra service Allt känns professionellt

Tapani Antero M
Skrev om Krisats Bil

Fick den service jag ville ha så jag är mycket nöjd

Amanda Inger Mildrid A

Lämnade in en bil med befarad gasläcka, men Krisats hittade att det bara var en trasig o-ring i tanklocket. Trevligt bemötande och bra service!

Svar från Krisats Bil

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Birger S
Skrev om Krisats Bil

Jag kan bara rekommendera Krisats bil. Aldrig har jag haft ett problem.

Karl Åke N
Skrev om Krisats Bil

Jag har alltid blivit väl bemött.

Carl-Erik Christer C

Hej, Som vanligt jättebra och, nästan, alla moment som överenskommits genomfördes. jag hade en årlig service. Christer

Svar från Krisats Bil

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Anna-Carin Margaretha B

Varma och serviceinriktade personer. Känns tryggt att lämna ifrån sig ögonstenen till dom oavsett om det gäller service eller skadehantering.

Karl-Erik A
Skrev om Krisats Bil

Bra bemötande ,och service enligt överenskommelse

Anna Christina Marith L

Trevligt bemötande God och snabb service

Lena Birgitta W
Skrev om Krisats Bil

Trevliga hjälpsamma. Har på ett enkelt trevligt sätt hjälpt oss.

Berit Maria P

Vänligt och snabbt jobbat ,jag är så nöjd ☺️👍

Gunilla Birgitta J

Är trygg med att lämna min bil till er och får alltid ett trevligt bemötande.

Nina Sofie J

Fantastiskt bra service ✨️ ✨️

Nils Göran M
Skrev om Krisats Bil

Åker många extra mil för god och pålitlig verkstad fin service trevligt bemötande bor i Örebro åker till Arboga