Bra service och bemötande, kompetenta mekaniker
Krisats Bil
Välkommen till Krisats Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Arboga! Vi tar emot personbilar, transportbilar, husbilar, husvagnar, mopedbilar och motorcyklar för service och reparation. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bland annat bilservice, felsökning, AC-service, bromsservice och...
568 omdömen om Krisats Bil
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Bra bemötande av personalen i kundmottagningen och i verkstaden . Kan inte begära mer. Fixade byte av batteri på i det närmaste nolltid. Oerhört värdefullt för mig som kund. I en kommun utan allmänna kommunikationer är bilen helt avgörande för det dagliga livet och därför uppskattas snabbhet, tillgänglighet och lokal kunskap.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Bra bemötande , hade bilen på service
Perfekt upplevelse av personalen!
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Gott omhändertagande men lång väntetid till åtgärder
Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Eftersom åtgärderna inte är färdiga, så kan min bedömning bli annorlunda senare.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Alltid trevligt och glatt bemötande. Kunniga medarbetare och tydlig prisuppgift gör att man känner sig trygg. Rekommenderas!
Mycket bra service! Trevliga!!
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Snabb och bra hjälp och trevlig personal
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Trevligt Bemötande samt Bra service och Dom håller tidsplanen.
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Trevligt bemötande ordning på allt
Bra bransch kollega med bra mekaniker Allmänt bra golk som jobbar där
Hej, tyvärr ingen bra feedback. Upptäckte efter en stund att motorlampan lyst och när vi kom hem så öppnade vi motorhuven och såg att oljestickan inte var på plats, stack ut ca 15 cm. Efter att den satts på plats lyser motorlampan fortfarande. Vet inte om det var det som var felet så vi kommer tillbaka på måndag för kontroll Niina o Anders
Tack för att du berättar, vi lyssnar på din upplevelse och tar den vidare till berörd verkstad.
Riktigt professionell och väldigt ansvarsfull.
Tack för ett trevligt och gott bemötande. Återkommer i framtiden.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Jag är nöjd med servicen på min bil
Trevlig personal, bra utfört arbete, håller tiden som utlovat, MVH Bäcklund
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Fick snabbt hjälp, trevlig personal
Har på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt hanterat min "reklamation" gällande en lackskada som en underleverantör ansvarat för att åtgärda. Trevligt bemötande av verkstadspersonalen!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Jättetrevligt och proffesionellt bemötande. Gjorde väldigt lätt för mig mot mitt försäkringsbolag
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.
Proffsigt å trevligt bemötande, dock, pga hög belastning kan det ta rel lång tid å få rep färdig, men, som sagt i övrigt supernöjd!
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina fina ord i vårt fortsatta arbete. Varmt välkommen tillbaka.
Alltid bra bemötande, kunde få hjälp snabbt med lagning av däck.
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.
Snodde 100 kr värde Check värde av 500 kr jävligt dåligt undrar om dom ens serverade bilen
Tack för din kommentar. Vi hör dig och vi ska se över vad som brustit och hur vi kan förbättra det framåt.
Halvljuslampan hade slocknat på vänster sida på min V70 åkte till Krisats Bil, där bytte dom den direkt, det tog högst 5 minuter. Jättenöjd.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Skulle ha blivit full pott om ni hade fixat läckaget i spolarvätskan eller åtminstone frågor om ni skulle åtgärda det
Tack för ditt omdöme. Vi är ledsna att höra att ditt besök inte levde upp till dina förväntningar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med verkstaden för att hitta en lösning tillsammans.
Bra bemötande, snabb service, kort väntetid på att felet kunde åtgärdas,
Jättebra service och trevlig personal!
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Fint mottagande och återkoppling.
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Som vanligt ett väl genomfört jobb som jag är nödj med. Krisats bil är lätta att ha att göra med. Får alltid prata med en människa i receprionen App-sjukan har inte slagit till än
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Snabbt, smidigt, prisvärt & trevligt
Alltid bra bemötande och service!
Snabbt jobbat, fixade extra arbete direkt.
Bra bemötande, tydliga med information gällande bilen.
Mycket serviceinriktad och trevlig personal som gör sitt bästa för att snabbt hjälpa till när det plötsligt visar sig att alla fyra bromsar måste bytas på en bil mitt i semestern.
Som det ska vara Som det ska vara
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Bra bemötande och håller överens komna tider och priser.
Hade otur och råkade ut för ett fjäderbrott den 5/7. Ringde Krisats bil den 6/7 och fick veta att det var ont om bokningsbara tider i närtid. (Semestertider). Fick en tid för reparation den 22/7, ställde ner bilen samma dag i hopp om att det skulle bli någon lucka tidigare. Bilen blev klar på utsatt datum. Gott bemötande av personalen i kundmottagningen, absolut inget att anmärka på.
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Trevligt bemötande Bra information
Var till Er för att byta batteri i min bilnyckel. Två trevliga. tjejer mötte mig och en av dom bytte snabbt & lätt. Toppen!!
Snabb service att fixa fram rätt reservdelar när jag hade beställt hem fel från en annan sida.
Proffsigt bemötande och en bra lagning av bilen Höll vad som lovades och höll mig uppdaterad vid förändring
Det var enkelt och smidigt att lämna in den och jag fick tillbaka den samma dag.
Vi fick ett fantastiskt bemötande av Ida och hennes kollega som tog emot oss. Vi fick problem med vår husbil på genomresa och de hjälpte oss snabbt. Helt otroligt i semestertider! Verkstaden var noga med att inte bara ta hand om symptom utan även orsaker och andra problem som hittades. Vi är väldigt nöjda och tacksamma!!
Bra bemötande och professionell service
Väldigt vänlig, trevlig personal. De vill verkligen hjälpa till. Själva "problemet" tog lite tid - men det löstes.
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
De stod för va de sagt och allt fungerade bra
Ett företag att lita på i alla led
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Tack för ett trevligt bemötande och att ni kunde laga min husbil så snabbt. Mvh Solbritt
Inte alls nöjd, låter jätte bra frånbörjan, sen säger dom att det är ett jätte stort fel och kommer bli dyrt men det måste göras. Fram till att dom kommer vara tvungna att stå för lite av kostnaden själva pga att dom gjort fel så vipps så va de inte så stora fel på min bil längre, ( väldigt konstigt) Så efter att dom haft min bil i över 1månad så har jag nu hämtat den efter att gjort de jag bad dom om från början. Men nu väntar jag bara på att den ska rasa eftersom de va de som skulle hända om jag inte renoverade allt men...
Tack för din feedback. Vi är ledsna över att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Om du önskar ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta verkstaden i första hand. Du kan även läsa mer eller kontakta vår kundservice via https://www.autoexperten.se/kundservice/.
Ringde och fick tid inom en vecka. Gott mottagande. Felet avhjälpt före lunch och priset blev det som angetts vid beställningen. Kanske att namnet Krisats skulle framhävas vid entren med tanke på att det är många bilfirmor i närområdet.