Trevlig service och bemötande. De höll tidsplanen och var flexibla i hur bilen kunde hämtas efter relationen.
Krisats Bil
Välkommen till Krisats Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Arboga! Vi tar emot personbilar, transportbilar, husbilar, husvagnar, mopedbilar och motorcyklar för service och reparation. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bland annat bilservice, felsökning, AC-service, bromsservice och...
486 omdömen om Krisats Bil
Grymt mottagande och duktiga mekaniker!
Fint bemötande och snabbt utförande av däckservice
Mycket vänligt och de hjälpte mig snabbt och engagerat.
Jag fick snabb hjälp av Krisats när jag behövde kränga på nya däck på fälgar samt balansera dem. Trevligt bemötande och snabb service.
Mycket trevligt och professionell bemötande 👍
Trevlig personal inga sura miner,bra fixat med problemet jättenöjd
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Gick snabbt och väl och få min bil fixar.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevligt bemötande. Fick all information jag behövde. Jag lämnade in min bil på service.
Vänligt bemötande med trevlig personal och förhoppningsvis en bra reperation av bilen. Tack!👍
Trevlig personal och ett bra bemötande. En fin verkstad med bra utrustning.
Kann inte bli bättre. Mycket nöjd ,
Jag tycker att allt var bra och jag kommer att vända mig till de igen för att få hjälp med att reparera eller serva bilen
Fick tid fort. Trevligt bemötande. Fick bra svar vad felet var och fick en offert som som stämde.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Bra bemötande kunnig personal Och snabb reparation
Bra. Jobbet skulle ta 1timme tog 50 m. mycket bra Tog en mugg kaffe väntade medans meken fixade acn. Så jag blev nöjd.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket fint bemötande vid bokning av fjäderbyte samt snabb och smidig hantering!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Vänligt, proffsigt bemötande. Känner mig alltid nöjd med mina besök hos Krisats Bil. Får alltid reda på prisuppgift ev fel att åtgärda.
Seriösa Trevliga tjejer i repan
Bra kundmottagning bra redogörelse för jobb som utförts
Fick den hjälp som jag behövde, under tiden som jag förväntade. Proffsig.
Snabb och bra service och kunniga!
Trevligt bemötande både vid hämtning och lämning av bilen.
Då det inte är vi som vart i kontakt med Kristas utan en kund till oss så har jag svårt att bedöma fysiskt bemötande. Men utifrån mail-konversation så var det bra.. !! Ha det gott.. !!
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bilen på service, bra och tydlig info om pris och utförande.
Bra och korrekt bemötande det gavs ett förtroende ingivande svar
Trevlig personal i receptionen. Snabb service
Alltid tillmötesgående personal och bra service.
Var bara lampbyte men det gick fort
Både positivt och negativt. Ibland lagar man bilen och så dyker ett uppenbart fel upp precis i närheten som borde ha uppmärksammats. Ida i kassan är toppenbra kunnig , lösningsfokuserad och flexibel.
Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tack . Välkommen åter när det är dags för nästa service.
Mycket bra. Allt fungerade perfekt. Rep o pris önskar de all lycka
Bekymmersfri service, det kostar men viktigast att allt fungerar med servicen. Lite bekymmersamt att bilen måste vara betald innan nycklarna lämnas ut, men detta löses nu med Swish på distans.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande och bra och korrekt genomfört arbete.
Bra mottagande och hjälp . Trevligt bemötande, det är det varje gång . Bilen är lagad , servad . Jag är nöjd . ☀️
Smidiga, snabba och känns rimliga i pris.
Snabb och bra service Allt känns professionellt
Fick den service jag ville ha så jag är mycket nöjd
Lämnade in en bil med befarad gasläcka, men Krisats hittade att det bara var en trasig o-ring i tanklocket. Trevligt bemötande och bra service!
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Jag kan bara rekommendera Krisats bil. Aldrig har jag haft ett problem.
Jag har alltid blivit väl bemött.
Hej, Som vanligt jättebra och, nästan, alla moment som överenskommits genomfördes. jag hade en årlig service. Christer
Varma och serviceinriktade personer. Känns tryggt att lämna ifrån sig ögonstenen till dom oavsett om det gäller service eller skadehantering.
Bra bemötande ,och service enligt överenskommelse
Trevligt bemötande God och snabb service
Trevliga hjälpsamma. Har på ett enkelt trevligt sätt hjälpt oss.
Vänligt och snabbt jobbat ,jag är så nöjd ☺️👍
Är trygg med att lämna min bil till er och får alltid ett trevligt bemötande.
Fantastiskt bra service ✨️ ✨️
Åker många extra mil för god och pålitlig verkstad fin service trevligt bemötande bor i Örebro åker till Arboga