Melcher Hans Wilhe F:
Alltigenom mycket bra service och mycket trevligt och vänligt bemötande.
Fick en klar och professionell bedömning över vilka åtgärder som vi skulle vidta framöver.
Hälsningar Melcher och Birgitta Falkenberg från Täby
Välkommen till Speedy Västerås. Här får du snabb bilservice med tre års garanti. Självklart får du priset innan jobbet är utfört!
Per O:
Bra bemötande och snabb service. Nöjd med resultatet. Ganska prisvärt, inte billigast men då behovet var ganska akut och det var fullbokat överallt så klämde man ändå in mig och då var priset värt det.
Mazin Jabo R:
Jag uppskattade särskilt deras ärlighet och goda service. Bilen fungerar nu perfekt och jag känner mig trygg med att lämna in den där igen. Jag rekommenderar verkligen denna verkstad till andra som söker pålitlig och professionell hjälp med sin bil
Erik Emil Mikael G:
De har kunden i fokus och hjälper till att hitta lösningar som gör att man kommer tillbaka, nästa gång man behöver hjälp.
Vad mer kan man begära.
Aziz A:
Jag åkte från Göteborg till Automodif i Västerås för att köpa en Renault Megane. Allt var precis som det stått i annonsen. Säljaren hade alla papper och dokument i ordning och affären gick väldigt smidigt. Utöver det var de mycket professionella och hjälpsamma i sitt bemötande. Vilket fick mig som kund att känna trygghet i min bilaffär. Rekommenderar varmt denna bilhandlare!
Carola Helena K:
Aros Auto är så himla braiga på alla sätt 🙂 personalen är så proffsiga och glada jämt när man kommer 😎och så hjälpsamma vad det än gäller😍 synd att Kia valde att sluta samarbeta 😢
Ni får 10/10 av mig 😇
Carina L:
Jag har köpt både ut-och invändig tvätt inkl alla säten + motortvätt, vid två olika tillfällen. Allt superbra och jag är väldigt nöjd.
Personalen har varit olika och alla 3 som jag mött har varit mycket hjälpsamma och trevliga.
Jag kommer absolut tillbaka och kommer att rekommendera er.
Kjell Johan Olov E:
Har stort kunnande och lämnar inget oklart eller fel. Upplyser kunden om bra vanor med bilen. Arbetet är bra organiserat. Har varit mig och andra till stor hjälp.
Rejdar Maurits H:
Som vanligt så lyckas de trolla igång min bil. Inga delar finns att få tag på, men Tunby Bilservice löser problemen galant som alltid.