Alltid trevliga och professionella. Dessutom mycket duktiga på sitt yrke. Dom försöker hitta bra lösningar för kunden. Vid byte av min automatväxellåda som rasat hittade dom en bra begagnad växellåda så nu går bilen bra igen. Alltid för kundens bästa.
Auto Allt i Västerås AB
4 omdömen om Auto Allt i Västerås AB
Sedan starten hos Reco 2023
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga Hälsningar Anna
Allt bara bra, vänligt bemötande och bra på att förklara kostnader och vad som gjorts på bilen
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga Hälsningar Anna
Jag har alltid höga förväntningar när jag lämnar en bil där eftersom jag vet att dom är duktiga och löser problem som uppstår väldigt smidigt och snabbt så även denna gång.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Hälsningar Petra
Pålitlig och kompetent verkstad, vi har under ca 6 års tid haft ett tätt samarbete med Auto Allt där dem reparerar, servar samt kontrollerar merparten av våra bilar. Sällan det har blivit något fel, och när det väl blivit det så har dem varit snabba med att åtgärda det. Rekommenderas!
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänligen Petra