Allt gjordes som utlovat, helt utan problem. Helnöjd
AD Bilverkstad Fagersta
AD Bilverkstad i Fagersta erbjuder ett brett sortiment av reservdelar till bilar och fordonssektorn. Hos AD Bilverkstad kan du serva, köpa nya däck, laga och få tips och råd gällande din bil. På Bergslagsvägen 13 i Fagersta hittar du AD Bilverkstad Fagersta. AD Assistans-försäkring ingår alltid när ni servar er bil hos oss....
112 omdömen om AD Bilverkstad Fagersta
Sedan starten hos Reco 2022
Blev väl bemött, dom har ochså service känsla i det dom gör vilket gör att man känner sej omhändertagen som kund ,anlitar dom gärna igen.!
Allting har varit positivt. Tillgängliga. Svara i telefonen snabbt. Jag är verkligen nöjd med allt jag har fått hjälp med. För mig var det bra att AD bilverkstad låg och ligger nära där jag bor.
Tack för din fina feedback & rekommendation Carina! Du är varmt välkommen åter! :)
Bra bemötande. Kändes positivt. Kunnig personal.
Tack för din fina feedback & rekommendation Leif! Du är varmt välkommen åter! :)
Mycket nöjda trevligt bemötande och bra cervis Vi jorde cervis enligt.bilens indikering Vi kommer nog tillbaka
Tack för din fina feedback & rekommendation Cecilia! Du är varmt välkommen åter! :)
Jättebra! Snabbt och smidigt. Kom in på eftermiddagen, vid lunch dagen efter var det färdigt!
Tack för din fina feedback & rekommendation Karl! Du är varmt välkommen åter ifall du får problem med bilen! :)
Proffsigt bemötande och väl utfört jobb! Bra priser! Kan varmt rekommenderas
Tack för din fina feedback & rekommendation Ingemar! Du är varmt välkommen åter ifall du får problem med bilen! :)
Räddarna i nöden, väldigt hjälpsamma när jag fick akut problem med bilen och trevligt kundbemötande. Fick problem med multiremmen, dom löste de nästa dag. Nu under semestertider och många bokningar. Tusen tack för hjälpen 🤩
Tack för din fina feedback & rekommendation Felix! Du är varmt välkommen åter ifall du får problem med bilen! :)
Jättebra. Säger allt. Inget att klaga på varken bemötande eller resultat.
Tack för din rekommendation Jan, du är varmt välkommen åter ifall bilen skulle börja krångla! :)
Tydlighet och flexibilitet vid bokning, smidigt att lämna/hämta, klart i god tid till angiven kostnad, god kvalitet på arbetet. Tack!
Tack själv Marie! Du är varmt välkommen åter & kul att du är nöjd! :)
Duktiga, proffsiga och vänliga killar som jobbar där. Tusen tack för hjälpen!
Tack för din rekommendation Ellina, kul att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter! :)
Bra service. Bra jobb o billigt
Tack för din rekommendation Lars, kul att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter! :)
Bra mottagande snabb och kort väntetid Bra öppettider
Tack för din rekommendation Dennis, kul att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter! :)
Akut Byte av multirem då var ad bilservice i Fagersta väldigt tillmötesgående. Trevligt bemötande och snabb service till en rimlig peng. 5/5
Tack för din rekommendation Sofia, kul att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter! :)
Trevligt bemötande bra service information väldigt bra.
Tack för din rekommendation Stig, kul att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter! :)
Mycket trevligt och bra bemötande samt bra service
Tack för din rekommendation Kjell, kul att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter! :)
Kompetenta, serviceinriktade. Bra bemötande. Snabbt att få service.
Tack för din rekommendation Mikael, riktigt kul att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter! :)
Höll vad de lovade och på kort tidsbokning. Jag är nöjd !
Kul att du är nöjd Tommi, du är varmt välkommen åter! :)
Snabbt å bra utfört arbete. Bra priser
Tack för din rekommendation Jari, du är varmt välkommen åter! :)
Trevlig och tillmötesgående personal. Gick snabbt att få en tid vid bokning och det var klart på utsatt tid. Jättenöjd med servicen, mekanikern tipsade oss om andra småfel som han hittat som skulle behöva åtgärdas. Hade bilen på olja och filter byte.
Tack för det Sari! Riktigt kul att du är nöjd, skulle bilen börja krångla så är du alltid varmt välkommen! :)
Bra bemötande och snabbast i Fagersta för en reparationstid.
Tack för din rekommendation NIls, du är varmt välkommen åter! :)
Bra bemötande och bra utfört arbete.
Tack för det Ulf! Du är varmt välkommen åter! :)
bästa bil verkstad i Fagersta trevlig personal
Tack för den Kari, det värmer verkligen! Du är varmt välkommen åter! :)
Allt var super bra ! Bra kvalitet och trevlig personal.
Tack för din rekommendation Dmitry, du är varmt välkommen åter! :)
Vänligt bemötande, snabbt o bra service. Rekommenderas.
Tack för din rekommendation Eric, du är varmt välkommen åter! :)
Bra bemötande! Byte av kompressor till AC mm och oljetråg ,glödlampor , vindrutetorkare 😊
Tack så mycket för din rekommendation Ulla! Du är varmt välkommen åter till oss! :)
Helt nöjd med både reparation och mottagande.
Tack så mycket Stig, du är varmt välkommen åter! :)
Kompis rekommenderar Service på 2 bilar
Tack för din rekommendation Karol, du är varmt välkommen åter när det är dags för service på företags-bilarna! :)
Professionellt, effektivt, vänligt😊
Tack för din rekommendation Mats, det värmer! Du är varmt välkommen åter! :)
Trevligt bemötande och bra service
Tack för din rekommendation Anneli, du är varmt välkommen åter! :)
Mycket bra kommer att anlita dom igen
Tack för din rekommendation Håkan! Vi står alltid redo, du är varmt välkommen åter! :)
Bra bemötande och Bra service på bilen
Tack för din rekommendation Reijo! Du är varmt välkommen åter! :)
Relativt ny firma i Fagersta, ville se vad de kunde ge för service i jämförelse med min vanliga servicefirma och redan vid offertförfrågan ville man försöka kontra eller ge bättre pris än dem. Trevligt bemötande och bilen blev servad enligt överenskommelse/offert. Jag är nöjd. 😊
Tack för din rekommendation Melinda! Riktigt kul att du har även noterat att vi försöker ge våra kunder konkurrenskraftiga priser! :D Du är varmt välkommen åter om du har fler uppdrag åt oss! :)
Utmärkt bemötande jag är jättenöjd.
Tack för din rekommendation Arne! Kul att du är nöjd, du är varmt välkommen åter vid bilbekymmer! :)
Bra bemötande och kunniga dessutom får man detaljerad kunskap och tips om bilen.
Tack Sami, du är varmt välkommen åter!
Beställde hem en reservdel och jag fick den snabbt och väl bemött i butiken.
Tack för din rekommendation Daniel, du är varmt välkommen åter om du är i behov av någon reservdel till din bil! :)
Alltid så fint bemötande på AD bilverkstad i Fagersta. Snabb service och gott bemötande. Skulle serva bilen och fick en tid direkt, bilen var klar att hämta snabbt.
Tack Ulrika, det värmer verkligen att läsa din fina feedback! Tack för din rekommendation, du är varmt välkommen åter! :)
Jätte trevliga och kunniga grabbar!!!
Tack för det Mikail! Du är varmt välkommen åter vid bilbekymmer! :)
Jättebra bemötande👍 Fick snabbt hjälp med att byta ut en trasig kupefläkt🙏 Kan varmt rekommendera AD bilverkstad😃
Tack så mycket för din rekommendation Eva! Du är varmt välkommen åter! :)
Väldigt hjälpsamma och trevliga
Tack för din rekommendation Louise! Du är varmt välkommen åter!
Otroligt bra bemötande väldigt bra service Rekommenderas stort 👍👍👍👍👍
Tack för din rekommendation Teresa! Du är varmt välkommen åter!
Snabb o bra service. Fint bemötande. Närhet från min bostad väger in.
Tack för din rekommendation Marianne! Du är varmt välkommen åter!
Bra bemötande och kunnig personal !
Tack så mycket Michael! Du är varmt välkommen åter!
hel nöjd med bemötande och snabb service av bilen 👍
Tack Eila! Kul att du blev nöjd, du är varmt välkommen åter! :)
Snabb, trevlig och kompetent service.
Tack så mycket för din rekommendation Maria! du är varmt välkommen åter om du får bilbekymmer! :)
Absolut bästa bilverkstad i Fagersta, hjälpsamma och tillmötesgående. Löste mitt problem väldigt snabbt och effektivt.
Tack så mycket för din rekommendation Mikael! Kul att vi levde upp till dina förväntningar, du är varmt välkommen åter om du får bilbekymmer! :)
Tillmötesgående, snabba och prisvärda, blir flera besök, tack för hjälpen 🙏
Tack så mycket för din rekommendation, du är varmt välkommen åter! :)
Jag hade inga förväntningar men blev väl bemött och fick snabb och utmärkt service!
Tack så mycket för din rekommendation Jonas! du är varmt välkommen åter om du får bilbekymmer! :)
Tack åter för en snabb och förstklassig service
Tack så mycket för din rekommendation Pasi! Vi strävar alltid att ge alla våra kunder förstklassig service! Du är varmt välkommen åter! :)
Servade min bil hos ad och är Jättenöjd med allt,bra service och trevlig personal 🙂
Tack så mycket för din rekommendation Peter! du är varmt välkommen åter! :)