MECA Bilverkstad Västerås
Välkommen till MECA Bilverkstad Västerås!
På Tunbytorpsgatan 8 i Västerås hittar du MECA Bilverkstad Västerås. Låt oss ta hand om din bil så kan du tänka på annat. Du kan alltid vara trygg när du lämnar din bil till oss då vi förstår att det kan vara jobbigt att behöva lämna ifrån sig bilen. Men hos oss får du en lånebil under tiden vi fixar din bil.
Tjänster: Cabas, byta däck, köpa däck, däckhotell, hjulinställning, AC-service och mycket mer.
Vi är en Godkänd bilverkstad vilket innebär att vi följer de regler och förhållningssätt som krävs för att bli en certifierad Godkänd Bilverkstad. Assistansförsäkring ingår alltid vid service. Varmt välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.
Utmärkelser
Läs vad 349 kunder tycker om MECA Bilverkstad Västerås 2
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Mycket bra verkstad med proffsigt bemötande och väl utfört arbete. Kan verkligen rekommendera!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Utmärkt service, pris och bemötande
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabb service. Lätta att ha o göra med
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Väldigt okrångligt och bra på alla sätt!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra bemötande och kunnig personal.
Vettiga priser på det arbete de utför -
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Mycket bra bemötande gjorde ett bra jobb bytte koppling samt svänghjul. Dom höll prisbilden och samt tiden. Rekommenderas starkt.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra bedömtande och kund bemötande.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabb service och trevligt bemötande när jag behövde snabb hjälp att byta glödlampa .
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra pris, bra bemötande. Tyvärr miss i kommunikationen så alla delar som behövdes inte fanns
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Trevligt bemötande och bra info
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Jag blev superbra bemött. Trevlig personal och de gjorde jobbet jättebra.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Fick tid snabbt. Bra och snabb service och en extra koll för besiktning. Det var en årlig service på Volvo V60.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Suveränt bemötande och snabb service. Bytt styrled.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabb service, tillmötesgående och kundorienterad personal. Toppen!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra service genom att leta begagnat i första hand för att hålla ner kostnaden på reparationen.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Mycket bra bemötande och service. Öppen och bra dialog, samma som förra gången. Kommer anlita dom igen
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Robban alltid tillmötesgående och hjälpsam
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabb service. Oljebyte och bromsvätska. Vanlig servicen med andra ord.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Trevligt, proffsigt, snabbt och smidigt. Mycket nöjd!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Fixar allt, bra pris och bra bemötande.
Så jävla bra personal ni räddade vår semester 🤩 /Mattias/Cecilia
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Toppenbra service, håller vad de lovar.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra pris och trevligt mottagande av personalen
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabbt, enkelt, proffsigt. Löste allt galant
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra bemötande och service. Tydliga med offerter och liknande.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabb kunnig o trevlig service
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Jättebra med hämta/lämna servicen o vänligt bemötande.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra bemötande, snabbt och proffsigt!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Det gick snabbt att få tid då vi hade bråttom. Trevlig personal och ett gott bemötande i butik.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Trevlig personal - aldrig några konstigheter - har lämnat bilen till killarna i alla år och kommer att fortsätta att göra det trots att jag inte bor kvar i Västerås längre
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Jättebra bemötande. Tryggt och enkelt.
Trevlig och proffsigt bemötande😊
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra och snabb service och trevlig personal!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Reparation av AC. Av alla jag ringde till kändes dom mest kunniga. Klart i tid och bra prisbild.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Jag blev uppringd och fick ett pris på arbetet, hämtade bilen. Då meddelade verkstaden att det var en hjulbulr som var trasig. De kunde ha sagt detta vid pris uppgift samtalet eller så var dwn inte trasig då.
Hej Gösta! Du fick pris på byte av bromsok. Arbetet blev utfört på korrekt vis och detta har du betalat korrekt för. Vid arbetet uppmärksammades det att 1 hjulbult var trasig samt att en hjulbult var omgängad sedan tidigare till en större dimension. Att få prisuppgift på detta, innan vi ens ha sett eller informerats är såklart helt omöjligt.
MECA Bilverkstad Västerås
Detta gjordes upplysningsvis på ditt kvitto för att du skall vara medveten om detta i framtiden.
Vi tycker det är reko att upplysa våra kunder om eventuella eller kommande säkerhetsproblem.
Detta kommer vi självklart att fortsätta med, dessutom helt kostnadsfritt.
Ha en fortsatt bra dag! -
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Rabatt och bra service, klockrent helt enkelt
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra bemötande, lätt att få boka tid
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Enkelt att boka och sen väldigt bra bemötande. Förtroendeingivande
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Trevliga, hjälpsamma och rent och fräscht i bilen när den var klar.
Betyg 10! -
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabb och bra service. Trevlig personal.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Trevlig och service inriktad personalen
Bra bemött
Lång telefontid och ni återkommer inte när ni lovar. -
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Väl utfört och trevligt bemötande.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Proffesionellt och vänligt bemötande. Upplevelsen är att de vill kundens bästa. Jag kommer besöka Meca nästa gång bilen behöver repareras.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Alltid trevligt bemötande, förklarar tydligt vad som ska göras och vad kostnaden blir för en mindre service. Samt att dom säger, att dom ringer om det är mer arbete som behöver utföras.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra mottagande i telefon och på plats. Snabb uppdatering om när bilen var klar samt bra info om hur servicen hade gått
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Alltid trevligt bemötande av personalen
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Robban i kundtjänst är en riktig klippa!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabbt och effektivt, vänligt bemötande.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Utmärkt bemötande, fick trygg och bra respons på mitt problem. Dessutom åtgärdat samma dag. Top noch!