MECA Bilverkstad Västerås
Välkommen till MECA Bilverkstad Västerås!
På Tunbytorpsgatan 8 i Västerås hittar du MECA Bilverkstad Västerås. Låt oss ta hand om din bil så kan du tänka på annat. Du kan alltid vara trygg när du lämnar din bil till oss då vi förstår att det kan vara jobbigt att behöva lämna ifrån sig bilen. Men hos oss får du en lånebil under tiden vi fixar din bil.
Tjänster: Cabas, byta däck, köpa däck, däckhotell, hjulinställning, AC-service och mycket mer.
Vi är en Godkänd bilverkstad vilket innebär att vi följer de regler och förhållningssätt som krävs för att bli en certifierad Godkänd Bilverkstad. Assistansförsäkring ingår alltid vid service. Varmt välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.
Utmärkelser
468 omdömen om MECA Bilverkstad Västerås
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabb och bra service vid akut byte av trasiga fjädrar.
Mycket trevligt bemötande! -
Alltid vänligt bemötande.
Bilen på årlig service. Tog en timme , så jag väntade med en kopp kaffe. -
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Mycket trevlig personal och jättefin service. Högsta betyg!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Alltid trevliga och duktiga mekaniker. Är det något problem är det dit jag åker.
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Trevligt och glatt bemötande trots dom haft en rörig och stökig dag.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Trevligt bemött. Och hjälp lite akut. Perfekt.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Kanon trevlig personal duktiga mecare!!!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bengt på Meca hämta bilen för service och leverera den tillbaka samma dag det uppskattas av en pensionär som bor på landet det är service 💐🥰
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Jättetrevligt mottagande och snabb service på avtalad tid
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Alltid ett bra möte och bra service.
Seriöst bemötande - förtroendegivande
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra service och bra kvalitet på jobbet
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Mycket bra bemötande. Det uppstod komplikationer som gjorde att det tog tid med mitt försäkringsbolag. Men personalen på verkstaden löste det på bästa sätt
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Tack för ett mycke vänligt bemötande
Visste inte innan om ni kunde hjälpa till med problem med vä broms som skrapade.
Ni löste det ,beställde nya delar,kom snabbt på plats.Förträffligt.
Kommer komma åter vid problem
Tack igen trevliga personal.
Mvh Solveig -
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabb och bra service! Mycket trevligt bemötande.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Levererar på topp som vanligt!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Utmärkt utmärkt utmärkt utmärkt utmärkt
Glatt och vänligt
Servicebemötande -
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Denna Meca verkstad i Västerås kan rekommenderas. Trevligt bemötande och kunniga och engagerade kundmottagare. Jag har både gjort vanliga servicar, fått extraljus monterat, fått elbaklucka reparatat och andra jobb. Är helnöjd.
/Staffan i Västerås -
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Fantastiskt trevlig personal och utförde jobbet inom alla ramar! Kan starkt rekommendera dem!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Jätte bra service och trevlig personal
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Vänligt bemötande och bra resultat….
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
En bra verkstad med trevlig och kunnig personal.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra och personlig service. Är väldigt trevliga när de ringer upp samt att de ringer upp för att bekräfta bokningen.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabbt att få in en tid på verkstaden. Trevligt bemötande och snabb service. Helt perfekt.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabb kontakt - planerade åtgärder utförda! Trevligt bemötande och smidigt med lånebil!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Dagens Ros till Meca Västerås och deras Kundmottagare och Mekanikern som hjälpte mig när jag inte kunde öppna dörren på min Saab 9-3. Meken fixade det på nolltid. Mycket proffsigt hanterat. Den firman kan jag rekommendera. Tack från Bengt Jansson
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Personalen är trevliga och tillmötesgående, det var ett garantiärende där de bytte batteri, de var snabba. Jag är supernöjd.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Trevlig, glad och framför allt kunnig personal. Anstränger sig för att göra kunden nöjd!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Mottagandet och servicen var kanon
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabbt och effektivt men rimligt pris. Bra bemötande.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Fast response and excellent service!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Prisvärd och snabbt tjänst med jämförelse med andra verkstäder.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Robert utstrålar kompetens. Känns minst sagt som att han har koll. Högsta betyg!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra bemötande och kändes tryggt att lämna in bilen. Bromsbelägg behövdes bytas och gick fort och smidigt att göra. En bra upplevelse och kommer komma tillbaka vid framtida bilproblem
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Allt var superbra! Bilen lämnades in för service.
Snabb leverans /montering av nya däck! 😊
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Fint bemötande, fick snabbt tid och felsökning samt lagning gick snabbt.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabb service, lättlöst problem.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra och snabb service samt lånetbil under tiden de lagade spolarvätskepumpen. Kanon!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bytte bränslefilter. Snabbt och bra service. Mycket bra bemötande av personalen
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Förståelse, trevligt, snabbt och smidigt. Inga konstigheter. Bilen funkar, jag är nöjd och julen är räddad! Tack!
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Trevligt bemötande och bra pris!
Glada
Snabb service
Prisvärda
Grymma helt enkelt
☀️☀️☀️☀️☀️ -
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Bra bemött vid bokning, lite struligt vid hämtningen av bilen när felet avhjälpt men förberedande åtgärder inte var borttagna.
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Utmärkt kundbemötande och bra utfört arbete
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Mycket bra bemötande och snabbt jobbat.
Helnöjd! -
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Snabbt och smidigt bra service....
skrev om MECA Bilverkstad Västerås
Servade bilen. Super trevlig personal och mycket hjälpsamma. Supernöjd!!!