Alltid trevligt bemötande, bra och pålitlig service av bilen. Jag är supernöjd 👍
Bil och Motor Västerås AB
Välkommen till Bil och Motor Västerås AB! På Strömledningsgatan 3 i Västerås hittar du Bil och Motor Västerås AB som är en del av Mekonomen. Vi reparerar bilar av alla märken och efter en reparation gäller alltid nybilsgaranti. Vid service får du alltid stämpel i serviceboken och du får dessutom 3 års garanti på alla reservdelar....
1397 omdömen om Bil och Motor Västerås AB
Sedan starten hos Reco 2021
Bra, snabb service............
Allt funkade bra men både inlämningen och hämtningen
Vänligt.och kunnot bemötande.. Känner till Bil och Motor sedan tidigare besök. Likväl överträffade mina förväntningar. Köpte felanalöys Inget fel kunde konstatera och "firman" letade inte efter något annat att få betalt för. Uppskattar den ärligheten . Har slutat som Biliakund. Återkommer gärna vid behov Mvh Olle Berg Västerås .
Aásaaaaaaaabbbbbbbbbcvvvvvvvvv
Trevligt bemötande Information under hela processen vad som var felet och hur det åtgärdades. Återkommer med nästa bil nu på tisdag
Alltid bra kundservice och ett mycket trevligt bemötande 🙂
Ett trevligt bemötande av kunnig personal Snappt åtgärdade av fel Återkommer med flera åtgärder Men dyrt 🙈
Vi blev bemötta på ett positivt sätt Vi hade inga förväntningar mer än bilen skulle komma till en verkstad. Bärgningsbilens föreslog er. Vi blev bra bemötta i en situation där vi hade fått bilen skadad på motorvägen och var i lite chock Sammanfattning: Ett bra proffsigt bemötande och en mycket bra tepsration
Bästa bemötandet och bra service av bil. Även vad som kan kommas, bromsar som behöver åtgärdas lite längre fram
Fick offert snabbt, de ursäktade sig att de var långsamma pågrund av ett tekniskt problem. Men i min bedömning så gav de offert mycket snabbt och proffsigt. (cirka 24 timmar.) Fick snabbt tid för enklare reparation, byte av styrled och de ordnade att släcka tvåan. Trevligt bemötande av personalen. Prismässigt låg de strax under två andra verkstäder vi hade kollat upp. Cirka 10% billigare. Vid bokningen tog jag upp ytterligare problem vi har med vår andra bil och personalen tog sig tid att diskutera det. Kommer definitivt använda oss av denna verkstad igen.
Bästa personal ni har så ska ni veta
Gott bemötande , god kompetens och snabbt genomförande. AC-n analyserades och åtgärder gjordes professionellt.
Trevlig personal, snabb service av bilen och väldigt bra
Trevligt mottagande och duktiga killar på verkstad
Smidigt att få en tid fast det va i semestertider.
Väldigt snabb service och vänligt bemötande.
Bra service personal, snabb hjälp i semestertider.
Snabb och bra service. Fick tid snabbt fast det var mitt i sommaren.
Bra bemötande, tydlig info och snabbt utfört arbete. Topp!
Mycket bra och snabb service.
Snabb hjälp och fick veta andra fel som jag inte upptäckt innan.
Alltid bra service av kunnig personal som inte byter något som inte behöver bytas
De var väldigt vänliga och löste mitt problem med bilen; jag är mycket nöjd med deras arbete.
Bra och snabb hjälp och ett mycket trevligt bemötande!
100%nöjd med både service och kostnad👌
Som vanligt ett trevligt bemötande av kundmottagaren Bilen blev fixad t.o.m tre dagar tidigare än utlovat Det kallar jag god service, det är så man fixar en mycket nöjd och återkommande kund
Alltid trevliga och gör ett bra jobb.
Otroligt fint vänligt mottagande, snabbt åtgärdade de min AC. Kundservice på högsta nivå. Kommer gärna anlita dom igen vid behov. TACK 🌷❤️
Snabb och professionell service, prisvärt!
Supersnabb reparation medan jag väntade, 👍
Positiv bra bemötande. Kunnig personal
Lättsamma, kunniga, pålitliga och otroligt trevliga.
Helt underbar service av dessa grabbar allt från kund möte till reparation
Kanon och kalasbra! Allt funkar fint.
Bra bemötande och bra beskrivning av vad som skulle behövas åtgärdas
Pojkarna vet vad de talar om. Man får alltid ett positivt mottagande.
Snabbt och smidigt, leverans i tid och bra service med lånebil
Snabbt och effektivt
Otroligt bra service och en fantastisk service inriktad personal
Hjälpsamma och fick jobbet smidigt gjort
Snabbt jobbat och bra förklaring av problemet,
Snabb hjälp och fantastiskt trevligt bemötande i receptionen
Mycket bra och trevligt bemötande vid bokning. Snabb och adekvat reparation av bilen samt utförlig beskrivning av vad som gjorts. 10 poäng.
Bra och snabb service! Alltid lika trevliga!
Fantastiskt service och kunskap! Rekommenderar Bil och Motor varmt.
Trevlig personal och bra jobb.
Mycket bra bemötande. Tydlig information och förklaring.
Supernöjd med allt från start till mål, offert, information både före och efter och arbete i toppklass.
Mkt bra utfört jobb, trevligt bemötande och serviceminded. Rekommenderas starkt.