Snabb och proffsig hjälp av grabbarna 👌🏻
Bil och Motor Västerås AB
Välkommen till Bil och Motor Västerås AB! På Strömledningsgatan 3 i Västerås hittar du Bil och Motor Västerås AB som är en del av Mekonomen. Vi reparerar bilar av alla märken och efter en reparation gäller alltid nybilsgaranti. Vid service får du alltid stämpel i serviceboken och du får dessutom 3 års garanti på alla reservdelar....
1257 omdömen om Bil och Motor Västerås AB
Sedan starten hos Reco 2021
Bra som vanligt. Bra grabbar. Gott kaffe.
Bra bemötande och spolad växellåda fungerar.
Service av var bra men stenskottet skulle också lagas men det var inte utfört då ingen kontakt med försäkringsbolaget var gjord!?
Möts alltid av vänlighet. De hjälper en snabbt. Rekommenderar dem till alla som behöver hjälp med sin bil. Jag återkommer när jag behöver hjälp. Vänliga hälsningar Ylva
Bra och väldigt proffsigt bemötande vid inlämning och hämtning.
Trevlig personal och en bra helhetsupplevelse
Bra bemötande, dokumentation och fakrura beskriver vad som är utfört
Snabbt att få en tid, och trevligt bemötande ger 5 +
Enkelheten,snabbt att få tid.
Behövde nytt batteri! Fick tid direkt på morgonen. Under tiden fick jag en kopp kaffe. Jobbet gick snabbt och jag är helnöjd.
Väldigt trevligt bemött tog hand om min bil duktiga bilmekaniker
Grymma grabbar! Både jäkligt trevliga och snabba
Snabb service och flexibel hjälp när jag behövde ändra min begäran
Lämnade bilen, fick sms att den var klar, hämtade bilen, allt inom sagda tider och med ett bra bemötande.
Trevligt bemötande och tydligt vad de gjort med bilen.
Mycket bra! Det gjorde de snabbt och det fanns gott om tider att boka med kort varsel!
Var i en krissituation med ett motorhaveri på min Volvo V 70 Diesel modell 2014. Motorn hackade, en spridare fungerade inte. Bilen fullastad pga skidweekend i Orsa. Jag ordnade hyrbil, blev rekommenderad Bil & Motor som fixade ett besvärligt spridarbyte inom 24 timmar. Pris 9 302 kr. Mycket hjälpsamma och trevliga. Hade kontakt med Anders Ulf Assargård Stockholm
Killen i receptionen var ärlig med hur mycket som skulle betalas
Trevlig, snabb och tydlig personal.
Toppen snabba o trevliga nöjd
Blir alltid väl bemött av Anders och övrig personal. Tillmötesgående och förstår vad man behöver. Klockren service och aldrig några konstigheter. Enligt mig så är det Västerås bästa verkstad.
Bra bemötande och fixar det som ska göras.
Bra o snabb service med god kvalitet
Trevligt bemötande. Utfört srbete med beröm godkänt.
Bra bemötande av kunnig personal
Bra bemötande, nöjd
Smidigt, gjorde vad de skulle 👍
Hade min bil inne då den totaldött på motorvägen och bärgaren inte lyckades starta ens med booster. Verkstan felsökte och konstaterade fel på batteriet. Klar samma dag som de hittade felet. Bra kommunikation, alla utlovade tider hölls och smidiga att ha att göra med.
Bra bemötande och kunniga vid rådgivning. Öppet och transparent.
Vänligt och trevligt bemötande av personal
Alltid trevligt bemötande och får alltid papper på vad som man har kollat upp och åtgärdat.
Bemötande - alltid gott, proffisionellt, kunniga och positiva. Förväntningar - uppfyllda trots en åldrad bil. Arbete - Byte bromsar bak samt drivknut fram
Fick en sevicetid direkt på morgonen, så att jag kunde stanna kvar tills den var klar.
Bra bemötande, trevlig personal. Service bra utfört efter beställning.
Ställer upp när det behövs. Bra att ha och göra med.
Perfekt. Fick snabb tid och prisförslag. Inga konstigheter
Allt enligt förväntningarna. Bra bemötande
Allt fungerade perfekt, från bokning till hämtning och även priset var konkurrens kraftigt.
Mycket bra, personalen är professionell och hjälpsam!
Bra bemötande, reparationen tog lite längre tid än förväntat för en handbroms renovering.
Alltid glada och trevliga killar. Omtänksamma och servicemånaderna. Glad att jag har dom.
Fungerade bra, återkoppling bra
Trevlig personal med bra bemötande. Bra pris
Kunde kanske varit bättre då dom hade en söt hund där och som min hund tyvärr inte gick ihop med så jag var tvungen att gå iväg i 40 min och sitta och vänta utomhus i kyla istället, det gör inget, men kanske hade det varit bättre om hunden på deras arbetsplats var på hunddagis eller hade hundvakt om dagarna så hade det varit lite enklare för oss som kommer in med hundar när vi väntar, i övrigt sköter personalen sig alltid superfint där. Ett minus är att man numera måste betala 300kr extra för att de tvättar ens däck, vilket...
Snabb service. Lånebilen var usel och nästan utan bränsle.
Seriöst och trevligt bemötande. Kunnande, vet vad dom pratar om.
Smidigt o lätt, bra o tydlig information.
Bra bemötande och snabb åtgärd av bilen. Tack för bra återkoppling också
Pålitlig. Snabb. Nära mig. Billig