Bil och Motor Västerås AB

www.mekonomen.se
  • BadgeFiveYears
1 077
4.7

Välkommen till Bil och Motor Västerås AB! På Strömledningsgatan 3 i Västerås hittar du Bil och Motor Västerås AB som är en del av Mekonomen. Vi reparerar bilar av alla märken och efter en reparation gäller alltid nybilsgaranti. Vid service får du alltid stämpel i serviceboken och du får dessutom 3 års garanti på alla reservdelar....

1077 omdömen om Bil och Motor Västerås AB

Sedan starten hos Reco 2021

Leif W
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Batteribyte, inga klagomål på det jobbet.

Måns H
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Allt gick som smort och är helt nöjd.

Hans B
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Fick snabbt en tid på verkstaden och de fixade felet på min gamla bil. Var lite svårt att komma fram på telefon .

Johan G
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra och trevligt bemötande, nöjd

Sven H
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Trevlig personal och fint bemötande min service på bilen gick snabbt o verkar bra Tack kommer till baka när nästa fel dyker upp

Linda L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Smidiga och serviceinriktade, varit kund i flera år. Allt från rep, service och däckhotell.

Anders L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Mycket trevligt bemötande, bra info vad som gjorts och tips för framtida åtgärder.

Lövånger A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Allt var bara bra, från första kontakt till leverans av bilen efter felsökning.

Mohamedamin A

Branislav Nic L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Super service, kunnig personal!

Jan S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra bemötande och snabb service.

Elajo A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Proffsig och kundorienterad personal med glimten i ögat!

Magnus P
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Fantastiska att göra affärer med som vanligt

Carl-Henrik E
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Mkt bra. Vi lämnade bilen på service. Proffsigt bemötande och snabb hjälp.

Per A

😀😀…………………………………………………………………………

Rigmor S

Serviceminded och jättetrevligt bemötande 😊

Leif Erik Conny S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra kontakt och inget att anmärka på jobbet. :)

Jan Åke Tomas Ö
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra bemötande, kompetent och trevlig personal, förtroendeingivande och bra priser, klart under märkesverkstäderna

Mark A

Hej snabb service ! Bra och trevlig personal

Kent M
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Mkt trevliga och bra omhändertagande. Dom gick igenom alla punkter som skulle göras. Bilen gick igenom utöver de som det lämnades ett protokoll på. Och ett mkt konkurrenskraftigt pris.

Peter E
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra service och bra bemötande.

Sven T
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Toppenbra bemötande och utförande av jobbet. Rekommenderas

Tony J
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Ett riktigt trevligt och service minded gäng. De hittade felet jag lämnat in bilen för och åtgärdade det samt så de nya fel som jag fick offert på. En verkstad att rekommendera.

Ali A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Jag hade ett bra upplevelse som gjorde mig att lugnt. Eftersom jag såg att de är proportionella och kunde lita på de. För det andra det gick fortare än den som jag har tänkt, jag menar de fixade mitt bil snabbt och med bra kvalitet.

Sabina Marie E
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid hjälpsamma, går alltid hit med vår bil!

Anders B
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra bemötande och snabb leverans

Elisabet B

Trevligt som alltid att besöka Bil och Motor! 👍

Kjell K
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra bemötande i kassan och av verkstads killen

Jonny F
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Smidig lämning av bil och den var klar när dom sagt.

Bo Daniel H
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Allt gick smidigt men hjulen var inte tvättade som ska ingå i kostnaden för däckhotell.

Jane G
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Supertrevlig personal, man känner sig alltid välkommen.

Sara Linna F
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid trevliga och väldigt kunniga!

L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Mycket bra bemötande och service. Känns att det är kunnig och engagerad personal

Ingegerd H
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Mycket bra, trevligt och professionellt bemötande. Mina förväntningar var att hjulen blev bytta och att de sitter kvar. Hjulen blev bytta och jag informerades redan i överenskommelsen på nätet och i vindrutan om att efterdra hjulen efter viss sträcka - superbra. Från telefonkontakt till genomfört arbete med kundservice kontakt blir det full pott. I och med att arbetena löpte på snabbt - många hjulbyten - blev väntetiden (frivilligt att vänta på plats) kort. Tack så mkt.

Carl W
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Jätte bra bemötande fick man, bra service 😊

Fastighetssnabben A

Snabb o smidig åtgärd. Rekommenderas+++++

Anette K
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid bra service och trevlig personal.

Jerry H
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Personalen ger alltid en bra service, tips och råd!

Lars G
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Friktionsfritt. Snabb service till bra pris

Björn P
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Lämnade in bilen pga att den ej startade, fick till svars att det ej var startmotorn, var tändningslåset, fick den bytt, lite dyrt men kanske okej för bilverkstad, fick dock tillbaka bilen med andra fel såsom ABS och antisladd slutat fungera efter inlämningen... Märkligt att få tillbaka andra fel än vad man lämnade in bilen för. Ändå relativt nöjd, kommer testa dem igen då servicen och mottagningen var bra. Dock lång väntan på att få bilen lagad, tog två veckor, troligen många kunder. Omöjligt att nå fram i kundtjänst, ringer...

Slutprodukter I
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Som alltid trevligt personligt bemötande. Snabb service.

Modexa A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Jag hade ett lite akut problem. Jag kunde lämna bilen direkt och de kollade på den samma dag. Jag var dessutom en helt ny kund. Det kallar jag kundfokus

Lina S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Man får alltid ett gott bemötande och de är måna om att göra ett bra jobb. De försöker inte sälja på något extra men är tydliga i sina rekommendationer. Jag har fullt förtroende för dem när jag lämnar in bilen.

Maija S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid bra bemött hos Bil och Motor Västerås AB ❤️ Jag gjorde årlig service och däckskifte till sommarjhul, vilket jag alltid gör hos nämnda verkstad med goda resultat ❤️

Göran E
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra tillmötesgående och service på utsatt tid och kostnad!

Jan H
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Trevligt bemötande och gjort ett bra jobb.

Eva N
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Jag blev supertrevligt mottagen och dom var supersnabba att fixa byte av spindelled och återkoppla när det var klart. Kommer defenetivt boka tid hos dom igen..😊

Sven Daniel L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Trevligt bemötande och bra verkstadsarbete.

Richard J
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Trevligt och proffsigt bemötande både vid inlämning och hämtning av bilen samt ett bra utfört jobb.

Karl-Johan S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Trevliga killar och bra arbeten. Jag är stammis där.