Kunniga och tillmötesgående. Vet vad dom sysslar med.
Bil och Motor Västerås AB
Välkommen till Bil och Motor Västerås AB! På Strömledningsgatan 3 i Västerås hittar du Bil och Motor Västerås AB som är en del av Mekonomen. Vi reparerar bilar av alla märken och efter en reparation gäller alltid nybilsgaranti. Vid service får du alltid stämpel i serviceboken och du får dessutom 3 års garanti på alla reservdelar....
610 omdömen om Bil och Motor Västerås AB
Sedan starten hos Reco 2021
Trevliga och bra jobb och snabbt utfört jobb.
Kundservicen mottagandet utfört arbete och informationen kan inte bli bättre. Ni får högsta betyg och jag återkommer gärna vid nästa gång bilen krånglar. Mvh Hans Källbäck
Bra mottagande och fin service jätte bra personal Tack för hjälpen.
Trevligt bemötande och bra service!
Mina förväntningar har överskridit med råge. Trots att reparationen blev väsentligt dyrare än från början kännerjag att stort förtroende för Bil och Motor Göran Aldeström
Alltid supertrevligt bemötande och fantastisk service!
Super trevlig personal alltid trevliga och snabb service dom. Ringer om det är något som är fel som bör åtgärdas 😀👍.kanon! Fixade ABS ABS krans och givare och bil provkörd test.
enastående bilverkstad som imponerar med sin höga kompetens och dedikation till att tillhandahålla högkvalitativ service. De har visat sig vara pålitliga och professionella, alltid redo att lösa bilproblem på ett effektivt sätt. Min erfarenhet med dem har varit mycket positiv - de har demonstrerat skicklighet och noggrannhet i sitt arbete samt gett mig förtroende för att åtgärda mina bilreparationer hos dem. Jag rekommenderar varmt Bil och Motor Västerås AB till alla som söker en pålitlig bilverkstad med en överlägsen kundupplevelse.
Tack för de fina orden, det här värmer att höra!!
Mänskliga och bra att ha att göra m2d
Trevlig personal , bra utfört arbete...
Bra bemötande och snabb tid för service
Vill inte svära! Oseriös bemötande. Fick bilen stående där i 3 månader! Reservdelar ej beställda i tid. Lovar runt,håller
Hej Andrzej! Jag kan inte göra annat än beklaga din dåliga upplevelse hos oss. När din Porsche Cayenne bärgades till oss så hade vi precis gått in i semesterperiod vilket medförde att den mekaniker som behövdes redan hade jobb inbokade och tempot här var högt. Till detta bör också sägas att Porsche-delar inte lagerhålls på samma vis då de är ovanligare än standardbilar och dessutom till just din bil så krävdes delar som bara fanns hos original - Något som vi båda blev varse när företaget vi beställt ifrån inte kunde leverera...
Utmärkt, trevlig personal hhhhhhhhh
Hejsan Jag blev vänligt bemött och fick en skriftlig basservicerapport av Mekonomen. Då ett bekymmersamt fel uppdagades vid basservicen fixade Mekonomen snabbt en annan bilfirma som inom ett par timmar kunde hjälpa mig med felet, eftersom Mekonomen tyvärr inte hade den tiden. Det kallar jag personlig service! Det hände dessutom en fredag eftermiddag oxå! 👍🤗
Mycket bra service! Trevlig personal!
Proffsigt och hjälpsamt bemötande!
Som vanligt alltid trevligt bemötande och snabb och kanonbra service!! Här känner man sig alltid Välkommen som kund 🙂
Exceptionellt bemötande. Bra genomgång av utfört arbete!
Klara besked inget problem .Bra bemötande
Everything was great Diagnosing, reparing, fair cost, behaved well
Snabb service, bra jobb, skäliga priser. Rekommenderas varmt.
Det var en trevlig personal och bra jobbat.
Hade blivit fel i bokning men de hjälpte mig ändå och jag kunde hämta bilen redan samma dag. Toppen bra!
De ringde och uppdaterade vad de hittat under dagen då jag lämnat in bilen för reparation. De var väldigt tillmötesgående och trevliga. Det märks att de vill hjälpa till så gott de kan vilket såklart uppskattas enormt mycket!
Jätte bra bemötande och mottagning när jag hämtade bilen. Jätte bra bil efter att de bytt motor mm.. mvh Mattias Romo
Mycket bra och snabbt byta av skivor och klossar.
Trevligt bemötande från personal och kunniga på fordon . Har fått samma bemötande som privat och företagskund.
Alltid bra service och bemötande! De mesta går att lösa!
Felsökning bromsar och åtgärd av problemen. Trevligt bemötande. Löste problemet som förväntat.
Helt okej. Dom fick tyvärr inte fram dom reservdelar som behövdes i tid.
Bästa tänkbara bemötande trots att jag tagit fel på dag. Toppen!
Ni får gärna höra av er när bilen är färdig. Fick ringa själv och höra. Väldigt trevliga i övrigt.
mycket bra och känsla, bästa mekonomen i stan
Jag blev väl mottagen och arbetet utfördes väl
Trevlig personal och bra kundservice
Väljer alltid Bil och Motor för hjälp med min bil. De har bästa kundbemötandet, alltid hjälpsamma, trevliga och helt enkelt bästa verkstan! Rekommenderas varmt!
Håller vad dom lovar och ett trevligt bemötande
Bra bemötande och bra info. Något som kan läggas till är att det sms som skickas ut borde innehålla info om vilka tider man kan hämta ut bilen
Mottagandet var fantastiskt bra och trevligt bemötande och bra information så jag är helnöjd tack för det
Fantastiskt mottagande och bra service som vanligt, rekommenderas!
Bra trevlig personal och kommer tillbaka när det behövs.
Bra service och jätte trevlig personal
Trevlig personal som levde upp till mina förväntningar när jag hade min bil på service
Bra bemötande och snabb hantering.
Bra bemötande, men 3000 fattigare och med fler bekymmer än när jag lämnade in bilen, så är ändå känslan ”sådär”…
Lite svårt att få kontakt på telefon
Toppen och trevlig bemötande vid såväl lämning som hämtning samt gillade jag de lämnade information vad som behöver göras på bilen framgent genom överlämnade av offert!
Alltid trevlig personal och kunnigt folk. Kollar alltid av innan man gör ngt extra
Väldigt bra. Professionella och snabba