Speedy Bilservice Västerås
En del av Speedy -
www.speedybilservice.se
Välkommen till Speedy i Västerås!
Vi har i hela 30 år erbjudit våra kunder ärlig bilservice av högsta kvalitet. Vi gör noggranna kontroller helt kostnadsfritt och berättar vad som behöver repareras. Medan vi utför servicen kan du njuta av en kopp kaffe, vi jobbar snabbt och effektivt och det tar ofta bara en timme eller två.
Våra bilexperter har koll på allt inom bilreparationer. Vare sig det är bromsarna eller avgassystemet som behöver bytas eller reservdelar som ska installeras har vi koll och utför jobbet med bästa kvalitet. Du får alltid priset innan servicen, för att undvika tråkiga överraskningar. Enkelt och ingen oro. Självklart har vi även 3 års garanti på arbetet vi utför.
Vi på Speedy är en av Sveriges mest omtyckta verkstadskedjor. Välkommen till oss så ska vi bevisa varför!
Utmärkelser
847 omdömen om Speedy Bilservice Västerås
Sedan starten hos Reco 2013
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Skulle byta säkring på bilen. Gick fort och smidigt.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Så otroligt duktiga med kalas service
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Lever upp tiill namnet "Speedy"
Fick snabbt tid. Trevligt bemötande
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Blev väldigt bra bemött, vänligt och serviceinriktad. Förklarade både vad han behövde göra och varför. Väldigt snabba också 👌🏼 rekommenderas starkt 10/10
Mycket bra funkade perfekt 👌
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Bra service, snabbt, billigt och de åtgärdade felet.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Bra jobb och brabemötande från personal
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Allt gick smidigt. Mekaniker stod o väntade på mig och tog in bilen direkt. Klart efter knappa timmen. Dessutom var priset riktigt bra jämförelsevis med t ex Volvo eller mekonomen.
Är mer än nöjd !! -
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Trevligt bemötande och tydlig information
Snabb lösning i mellandagarna -
Bra bemötande. Bra service. 😃
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Gick snabbt och jätte trevlig personal!
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Trevligt bemötande, snabbt och enkelt att hitta tid, pris enligt uppgift. Byte av bromsskivor och belägg.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Blev lite missförstånd om priset men det redde vi ut.
Återstår att se hur resultatet blev. -
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Bra priser. Trevlig personal.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Trevligt bemötande, allt gick som det skulle.
Byte av bromsskivor och däckskifte. -
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Trevligt bemötande, bra information och service
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Snabb och bra service, bra bemötande av personalen
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Bra bemötande och bra förklaring på kommentarerna
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Angiven tid och pris perfekt. Trevlig kundmottagare som även informerade om brister.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Kanon bra service och mycket trevligt bemötande och kort väntetid vid tidsbokning.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Snabba jobb bra o trevligt bemötande!👍😃
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Bemötandet var mycket bra förväntningarna ett bra jobb ett bra pris att Bilen gick igenom vid efter ombesiktningen det var fem tvåor vid besiktningen Allt har utförts väl till och med besiktaren sa att det var ett mycket bra utfört jobb Jag är mycket nöjd med vänlig hälsning Rune
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Jag lämnade in mina sommardäck för förvaring. Mycket vänlig och hjälpsam personal så jag blev väl omhändertagen. Nöjd med tjänsten och med priset.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Alldeles utmärkt och snabbt hanterat
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Väldigt bra service så framöver kommer jag lämna min bil där!
Mycket bra!
Lagning av AC.
Snabb leverans. -
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Snabb och smidig service.
Bra prissättning.
Trevlig och kunnig personal. -
Nya däck. Ficade min tuta utan extra kostnad. Tack
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Trevlig personal och bra utförd tjänst
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Otroligt kunniga och noggranna. Kom dit med min Maserati som få andra verkstäder vågade ta tag i men dessa killar gjorde ett kanon jobb till rimligt pris dessutom. Rekommenderar starkt.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Jag trivs bra. Jag jorde servis på bilen. Jag trivs bra.
Bra bemötande och snabb och bra service. 5/5
Bytte fjäder fram som var av. -
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Montering av dragkrok, 13 pol.
Bra pris och bra utförande. Fungerade perfekt!
Vid tidigare montage av andra firmor på andra bilar har det ofta krånglat efteråt. -
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Utmärkt service varje gång och effektiva och snabba
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Enkelt att få tid. Bra service. Trevligt bemötande.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Mycket bra ,bromsar bytt bromsbelägg bakluckan fixad hade gått i baklås
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Som alltid blir man trevligt bemött. Snabb service och väl utfört arbete. Vet inte vad man kan begära mer. 👍🏻
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Levererade förväntad service och utförde arbetet med att montera dragkroken inom utlovad tid, till bra pris, rekommenderar speedy.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Vi fick problem med motorn som började knacka kraftigt på vår Sharan 2011 när vi kom fram till Västerås från Södertälje. Då vi använder Speedy i Södertälje så kontaktade jag Speedy i Västerås. De tog emot bilen direkt och dagen efter kunde vi hämta den åtgärdad och utan problem. Vi var i ett utsatt läge och de hjälpte oss på bästa sätt. Ett tydligen ganska vanligt fel på vår TDI och inte kostsamt alls. Deras ärlighet och service var fem plus. Stort tack och vi rekommenderar verkligen deras verkstad. Med vänlig hälsning, Joachim och Therese.
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Trevligt bemötande och snabbt utfört även om fel hittades
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Snabb och bra bemötande. Gick snabbt att gå tid för service hos speedy
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Har varit där många gånger och varit nöjd varje gång
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Dom är bara bäst i Västerås och jag känner mig så trygg med dom!❤️🤗
Bra bemötande, trots komplikationer med att få fram reservdelar till Jaguar XK8
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Proffsigt snabbt bra vid byte av fjädrar
Snabb service !:):):):):):):):):):):):)/)):):):):):):):):):)::):):)):):):):
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Väldigt serviceinriktade och trevligt bemötande! Kommer vända mig till dom för framtida ärenden också!
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Jättebra service. Dessutom gick det snabbt
skrev om Speedy Bilservice Västerås
Utmärkt bemötande och bra förklaringar på vad som blev utbytt.