Speedy Bilservice Västerås

En del av Speedy Bilservice speedybilservice.se
  • BadgeThirteenYears
1 531
4.7

Välkommen till Speedy i Västerås! Vi har i hela 30 år erbjudit våra kunder ärlig bilservice av högsta kvalitet. Vi gör noggranna kontroller helt kostnadsfritt och berättar vad som behöver repareras. Medan vi utför servicen kan du njuta av en kopp kaffe, vi jobbar snabbt och effektivt och det tar ofta bara en timme eller två....

1531 omdömen om Speedy Bilservice Västerås

Sedan starten hos Reco 2013

Jens E
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Snabb service medan man väntar

Carina C
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Jag har alltid blivit bemött med vänlighet, de har ett stort servicetänk. Bilen har alltid blivit bra servad

Eijla H
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Snabb bra service, fick prisuppgifter på de saker jag funderade över😀

Madelen D
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Räddare i semesternöden, när ingen annan hade tid att hjälpa.

Barbro S
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Mycket snabb hjälp där den kunde boka in mig för en felsökning på kort varsel. Tyvärr så visade felsökningen att växellådan behöver renoveras.

Anna S
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Enkelt och bra, trevlig personal. Så nöjd med hur de lagade min bil.

Chatrine L
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Snabb och bra service. Trevlig personal.

Lennart B
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Bra bemötande och rimliga priser, men framför allt tillgängligheten: jag kunde ha fått en tid redan veckan efter att jag ringde men eftersom vi var bortresta (med bilen) den veckan bokade vi veckan därpå. Sådant är viktigt när man har en deadline för ombesiktning.

Karl P

Snabb service till bra pris. Bra bemötande! Rekommenderar

Carolina J
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Mycket bra, hade tid snabbt och gjorde ett krångligt jobb väl och prisvärt! Rekommenderas varmt

Boo N
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Bra mottagning, förståelse och beskrivning för mig vad som ingår i en AC--service inkl. åtgärder som ev. behöver åtgärdas, och påfyllnad av gas. Innan ev. nödvändiga reparationer, efter första AC-kontrollen tog de kontakt med mig och jag fick mycket bra information vad som upptäckts och bör åtgärdas. Vid hämtning av bilen fick jag svar på alla mina kontrollfrågor, om hur processen går till och exakt vilka åtgärder som vidtagits. Nu kan jag känna mig trygg, AC:n fungerar igen och inträffar något med den igen harbjag 3 års garanti.

Kerstin E
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Snabb service och trevligt bemötande.

Kjell M
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Ordinarie bilfirma hade över en månads väntetid. Speedy en dag.

Björn L
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Bra service och mycket bra reparation .

Per H
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Speedy Bilservice är enkla tydliga och förtroendeingivande.

Stephan Andreas Ö
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Var lite sen med att boka oljeservice och bilen gnällde på att det var akut att göra servicen. Trodde jag skulle få vänta länge på att få en tid men de hade lediga tider redan dagen efter jag ringde. Perfekt. Jag kunde inte vara mer nöjd med Speedy.

Nina J
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Bra och smidig kommunikation. Snabba åtgärder.

Sari H
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Vänlig personal och snabba att avhjälpa problemet. Byte av bromsskivor. Och väldigt prisvärda.

Carlos C
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Bra service och bra kommunikation. Nöjd med arbetet! Bytte stötdämpare och fästen.

Ulrika L
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Vilken service! Fick problem m växellåda, Robortlådan ! Fel meddelande Superbra service , kommunikation, superbra kundservice! Tack tack

Nils E
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Otroligt snabb service! Bad om hjälp på måndagen och fick lämna in bilen redan dagen efter. Superbra helt enkelt! Trevlig personal! Kanonbra helt enkelt

Sune T

Inte mkt att säga. ANNAT än TOPPEN som alltid

Per O
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Bra bemötande och snabb service. Nöjd med resultatet. Ganska prisvärt, inte billigast men då behovet var ganska akut och det var fullbokat överallt så klämde man ändå in mig och då var priset värt det.

Mansour M
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Jätte bra arbete på bilen och jag är väldigt nöjd med resultaten. Det enda nackdelen var priset, det vat för dyrt.

Rolf K
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Helt ok. AC'n fungerar bra igen

Annette S
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Snabb och bra service. Återkommer !

Carl D
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Bra hjälp och snabbt service.

Jan Anders Peter N
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Snabbt o billigt. Utan avkall på service o kvalitet

Bengt L
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Trevlig personal. Fint bemötande!

Heléne S
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Mycket bra verksta, trevlig personal.

Marius M gillar detta
Nadja H
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Smidigt, utan krångel! Bra bemötande. Bokade service service samt byte av bromsar fram. De utförde allt och meddelade att skivor också behövde bytas och berättade summa för bytet och att de kunde genomföras omgående. Rekommenderas!

Louise K
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Trevliga och seriösa killar Alltid lika nöjd när man hämtar bilen Bara tummen upp för er Rek starkt

Mohamed H
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Jag är jättenöjd hos er Jag upplevelse att ni har gjort bra jobb

Ann-Christin Margareta E
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Alltid bra service! Mycket nöjd.

Lollo Bengt Olof Roge N
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Enkelt att få tid hos Speedy. Alltid klara besked om prisbilden. Utmärkt utförande!

Fredrik Andreas T
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Tydligt och trevligt bemötande och fixade såklart bilen snabbt.

Gustav L
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Funkade mycket bra inga konstigheter

Per Roland E
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Byte flexrör som läckte. Snabbt o smidigt. De tom gjorde efterkontrollen på bilprovningen. Toppen.

Asef A
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Allt är bra och jag är nöjd med

Robert S
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Suverän bilverkstad. Snabb och bra service med humana priser...

Melissa N

Snabb och bra service rekommenderas 2

Kari V
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Snabbt och effektivt. Enda nackdel för solgassigt i vänthörnan.

Fabian R
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Jättebra service och snabbt att fixa. Tog lite väl extra lång tid att få hem leverans på det som behövdes

Gösta E
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Lätt att boka. Tydlig hemsida. Trevligt bemötande. Väl utfört jobb. Billigare än jag hade planerat för. Rekommenderas verkligen. Tack.

Lars-inge L
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Denna gång en service! Men bra trevligt som vanligt! Allt jättebra😀🚗🚗

Lars-Gustaf A
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Bra bemötande. Bra utfört arbete.

Matti M
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Trevlig och kunnig personal. Utför servicen exemplariskt. Talar även om slitage som inte är akuta men att man kanske kan börja förbereda reparationer inför kommande servicearbeten . Rekommenderar Speedy varmt.

Danir A

Snabbt och smidigt. Bra service

Magnus Erik Å
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Trevligt och bra bemötande och snabbt byte av däck

Kerstin Irene L
Skrev om Speedy Bilservice Västerås

Så trevligt bemött. Och råd o reparationer som jag litar på.har gjort i 10 år minst. Snabb service, Så nöjd. 5 av fem