BRM Autoservice AB

BRM Autoservice AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7

Välkommen till BRM Autoservice – din Autoexperten Bilverkstad i Skinnskatteberg! Vår verkstad erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller. Våra tjänster inkluderar AC-service, bromsreparationer, hjullagerbyten, felsökning samt installation av dragkrok och motor- och kupévärmare. Vi hanterar även försäkringsskador...

71 omdömen om BRM Autoservice AB

Tomas L
Skrev om BRM Autoservice AB

Bra service och bemötande. Jobbet blev som beställt.

Erik Mikael E
Skrev om BRM Autoservice AB

Bra service av grabbarna snabba jobb

Jan-Erik N
Skrev om BRM Autoservice AB

Det var bra service, rekomenderars!

Klaus J

Bra bemötande Nöjd kund Bra service

Barbara Maria L
Skrev om BRM Autoservice AB

Enkelt att få kontakt med, flexibla och trevliga medarbetare, bra service

Mikael S
Skrev om BRM Autoservice AB

Det kändes precis som att vara på en bilverkstad och få hjulen bytta som det ska. Det tog inte särskilt lång tid

Barbro Christina B
Skrev om BRM Autoservice AB

Bemötandet var väldigt bra. Men problemet vi sökte för är ej åtgärdat. Det är dessutom av säkerhets karaktär. Vi kan helt enkelt inte lita på bilens information.

Svar från BRM Autoservice AB

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Kessia Danielle S
Skrev om BRM Autoservice AB

Snabbt och smidigt som vanligt vid byte av däck! Rekommenderar varmt!

Björn Kurt Valentin J
Skrev om BRM Autoservice AB

Trevlig kontakt och ett väl utfört jobb.

Lillemor Elisabeth A
Skrev om BRM Autoservice AB

Bra. Fick snabbt tid. Trevliga grabbar.

Håkan Stefan T
Skrev om BRM Autoservice AB

Snabb service och mycket trevlig personal.

Svar från BRM Autoservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Stig Arne Emanuel S
Skrev om BRM Autoservice AB

Jag blev mycket bra bemöt. Hade inga förväntningar als det var första gången jag var där. Bra bemöt kunnig och bra personal

Eriksson Trafik & Service A

Snabb och bra service Jag kom in med obalans i min Dodge RAM , fick hjälp direkt. Inga konstigheter Toppskick 👍

Tord Eithel T
Skrev om BRM Autoservice AB

Bra personal och service är bra

Monica Sabina K
Skrev om BRM Autoservice AB

Helt nöjd med däckbytet! Snabbt och smidigt!

Per Dennis H
Skrev om BRM Autoservice AB

Bra och snabb hjälp med mindre service.

Lars Anders N
Skrev om BRM Autoservice AB

Allt i tid perfekt support Däcksbyte utfört

Mikael E
Skrev om BRM Autoservice AB

Gjorde däckbyte. Snabbt och smidigt. Gör detta 2 ggr om året hos grabbarna på BRM Autoservice. 👍👍👍👍👍

Axel Urban O
Skrev om BRM Autoservice AB

Trevliga mekaniker som vet vad dom gör.

Carl Axel A
Skrev om BRM Autoservice AB

Gott kunnande och ett trevligt bemötande

Capelco A
Skrev om BRM Autoservice AB

Som alltid, bra service, väldigt bemötande och professionella.

Pauli Johannes M
Skrev om BRM Autoservice AB

Bra service. Bra mottagning. Däckbyte.

Sven Thomas F
Skrev om BRM Autoservice AB

Alltid bra bemötande o trevligt

Susanne Carina A
Skrev om BRM Autoservice AB

Jag fick hjälp med mina fel på bilen. Jag fick åka tillbaka och få bromsarna luftade det fick jag komma in direkt och göra så sen blev allt bra.

Ann-kristin E
Skrev om BRM Autoservice AB

Jag fick den service som jag förväntade mig!

Börje Herbert F
Skrev om BRM Autoservice AB

Fick tid inom rimlig tid..Kontakten med mekabikern kändes bra o otvungen. Blev 400 billigare än väntat.

Svar från BRM Autoservice AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Leif Kenneth J

Kanon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sven Göran L
Skrev om BRM Autoservice AB

Man får alltid ett bra bemötande och bra service. Bra och prisvärd verkstad.

Per Ola A
Skrev om BRM Autoservice AB

Smidigt och flexibelt. Jag skulle ha bett om offert innan för att få en prisuppskattning men skulle anlita verkstaden igen.

Leena Marjatta B
Skrev om BRM Autoservice AB

Bra service, trevligt bemötande.

Svar från BRM Autoservice AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Mika Johannes P
Skrev om BRM Autoservice AB

Trevlig bemötande och bra utfört arbete

Astrid Birgitta N
Skrev om BRM Autoservice AB

Får alltid hjälp, vänligt bemötande, bra priser

Elisabeth Å
Skrev om BRM Autoservice AB

Mycket bra bemötande och vilja att hjälpa mig med väldigt kort varsel. Tjänsten de utförde var att skifta däck.

Niels Johnny Christia N
Skrev om BRM Autoservice AB

Som alltid... ett trevligt bemötande och de tar sig tid att prata lite allmänt om bilen. Bollar lite om det är nödvändigt att även byta mer delar i anslutning till det primära felet, dvs orsaken till mitt besök. En oseriös handlar ser direkt en merförsäljning och kränger på än det ena och det andra, vare sig det behövs eller inte. Så jobbar inte Emil & Oscar 👍

Siv Elise H
Skrev om BRM Autoservice AB

Jag är jätte nöjd med medsörvisen låne bilen ringde dom hem också sade jag fick hämta så jag är jättenöjd

Svar från BRM Autoservice AB

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Kari Ilmari K
Skrev om BRM Autoservice AB

Bra bemötande och trevlig personal. Har köpt nya däck med väl utfört arbete.

Thomas J

Duktiga och professionella . Löser det mesta

Svar från BRM Autoservice AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Emilia D
Skrev om BRM Autoservice AB

Mycket bra bemötande. Kommer serva bilen där igen.

Svar från BRM Autoservice AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Hans Lennart E
Skrev om BRM Autoservice AB

En bilverkstad med snabb service och bra personal där man kan få hjälp med både service och andra reparationer på sin bil. I deras verksamhet ingår även däckhotell och däckservice.

Elof Lars Ove L
Skrev om BRM Autoservice AB

Alltid bra bemötande. Gott utfört arbete. Översyn och service inför långresa

Svar från BRM Autoservice AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Kenth Rune Lennart Ö
Skrev om BRM Autoservice AB

Mycket bra service och trevlig personal jag är jättenöjd

Svar från BRM Autoservice AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Tarja Anneli P
Skrev om BRM Autoservice AB

Lätt att få tid, trevliga killar.

Svar från BRM Autoservice AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Per A
Skrev om BRM Autoservice AB

Utmärkt service och bemötande, professionella mekaniker

Svar från BRM Autoservice AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Jeanette L
Skrev om BRM Autoservice AB

Allt funkade perfekt, har inget att klaga på.

Svar från BRM Autoservice AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Mvh Autoexperten

Anders W
Skrev om BRM Autoservice AB

Den ursprungliga sjukan botades snabbt och bra - men en oturlig vårdskada kom till (bromsläckage). Bärgning och lagning orsakad av detta sköttes juste och korrekt.

Svar från BRM Autoservice AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Mvh Autoexperten

Johan Bengt Erik Å

Alltid bra service 👍

Svar från BRM Autoservice AB

Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Agneta Marie-Louise B
Skrev om BRM Autoservice AB

Bra bemötande. Snabb och bra service!

Svar från BRM Autoservice AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Jonas Alexander H
Skrev om BRM Autoservice AB

Alltid blivit nöjd med resultatet varje gång jag lämnat in bilen.

Frank Ivar Olov E
Skrev om BRM Autoservice AB

Bra grabbar bra utfört jobb jag är nöjd som kund

Svar från BRM Autoservice AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!  Mvh Autoexperten

Andreas N
Skrev om BRM Autoservice AB

Snabb och grundlig service,trevligt bemötande

Svar från BRM Autoservice AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten