Utmärkt, stora förväntningar uppfyllda till 100%, reparation av däck på t20 minuter
Pelarns Bilverkstad AB
Välkommen till Pelarns Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Kungsör! Vi erbjuder bilservice, felsökning och däckbyten för alla bilmärken med fokus på kvalitet och trygghet. Oavsett om din bil behöver en enklare service eller hjälp med att hitta orsaken till ett fel, står vår kunniga personal redo att hjälpa dig. Vi...
17 omdömen om Pelarns Bilverkstad AB
Snabba, ärliga, duktiga och bra pris!
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
dom fixar alla våra bilar från däck, rost o motorkrångel
Trevligt bemötande, snabb återkoppling. De lagade bilen och ringde innan de gjorde ett större ingrepp, så vi var överens.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabb och bra service. Trevlig personal.
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Mycket bra bemötande från bokning till reparation och betalning.
Bästa betyg. Bra servis. Snabbt Trevlig personal
Väldig hjälpsamma. De skickade meddelande om att jag skulle kontakta dem och rådfråga om merkostnad👍. De har lånebil.
Trevligt bemötande av personer som arbetar där
Mycket trevligt bemötande! Men framförallt känner jag mig trygg över utfört arbete och det är väldigt viktigt!!! Professionellt utfört. Monica Aronson
Alltid väl bemött. Blev snabbt hjälpt med bilens lampor. Anlitat dem flera gånger. Alltid bra hjälpt.
Trevligt bemötande. Snabba åtgärder.
Mycket positiv - både gällande bemötande o utförande
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Mycket bra motagning och profsigt.Kan rekommenderas till alla med varm hand
Väldigt vänliga och hjälpsamma🥰
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Glad o trevlig personal, som snabbt fixade mina punkteringar genom att byta ventilerna på däcken.
Trevliga och snabba. Väldigt gott bemötande.