Pelarns Bilverkstad AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2026
4.9
Få pris & boka Ring 0227-145 55 Dela

Välkommen till Pelarns Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Kungsör! Vi erbjuder bilservice, felsökning och däckbyten för alla bilmärken med fokus på kvalitet och trygghet. Oavsett om din bil behöver en enklare service eller hjälp med att hitta orsaken till ett fel, står vår kunniga personal redo att hjälpa dig. Vi...

54 omdömen om Pelarns Bilverkstad AB

Annicka Margaretha E
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Bra bemötande kunnig personal snabbt jobb

Birger T
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Snabb, flexibel och utmärkt service.

Håkan Andreas E
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Alltid snabb hjälp och bra service vad det än gäller. Trevligt bemötande också.

Frans William M
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Smidigt och bra pris. Trevliga!

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Daniel Kennet K
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevlig och bra personal bra service.

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Sven Thomas K
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Min upplevelse var väldigt bra

Ulf Joakim B
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevlig personal. Ingen fråga är för dum ,dom ställer upp på allt.

Sören Martin L
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Bra service! Tillmötesgående och hjälpsamma.

Sören Martin L och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Anders Birger S
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Alltid bra support och vänligt bemötande! Fick på mina sommardäck och en snabb felsökning på ett oljud från bakvagnen! Troligtvis en dämpare som ”gjort sitt”! Tack Albin och Lucas och Johan! Med vänlig hälsning, Anders Sjöberg

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Annette Carina Birgitta H
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Snabbt få tid för däckbyte, otrolig snabbt och effektivt byta av däcken, en stor eloge till dom.

Linda Maria P
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Service på topp och en av få ggr jag inte känt mig lurad när jag går ut från bilverkstaden. Så toppbetyg…….

Åke Sören S
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Det var ett väldigt bra och fint bemötande.jag kan rekommendera till alla som jag känner!👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍

Jan-Erik W
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Mycket bra att Pelarns håller koll på våra däck och ringer när det är dags att skaffa nya innan det är dags att byta. Dessutom en mycket trevlig personal.

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Astrid Monica F
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Bra och snabb service och gott bemötande.

Linda Linnéa Märta J
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Jättenöjd! Bytt däck flera gånger och även fått annan hjälp med bilen. Bra service och pris

Kicki Anette Jasmin J
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

En bilverkstad att lita på. Proffs hela vägen från bokning till betalning. Känns lyxigt att vi har tillgång till en så hög kvalitet på vår lilla ort.

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen

Per Tommy Einar S

Byte av 4 däck tog 10 minuter , helt suveränt 👍

Kjell Fredric E
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Mycket trevliga och gjorde ett bra jobb

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Anna E
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Snabb service och bra rådgivning supernöjd

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Berit Margareta Ö
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Snabb och bra service! Bra att ha en bra verkstad på orten

Gurli Anita S
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Rekommenderas! Trevlig personal och problem snabbt åtgärdade!

Lars Fredrik Å
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevligt bemötande och snabb service.

Carl Christer Gerhard L
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Bra bemötande och bra service. När det tog lite längre tid än väntat så erbjöd dom en lånebil vilket jag tyckte var bra.

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Robin Jonas Arthur E
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Helt fantastiskt bemötande och exemplariskt utfört arbete.

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Bengt-Olov H
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Fint, bemötande snabb hjälp,vid ett akut problem. För övrigt Allt mkt bra service

Markus J
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Bra och snabb service till ett bra pris. Bra kundbemötande.

Kristina K
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevlig o kunnig personal.Mycket nöjd med årliga servicen

Inger Maria E
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Fantastiskt snabb service! Det tråkiga är ju tyvärr att priset på en service med oljebyten blir så dyrt! Någon tusenlapp billigare än Mekonomen men ändå dyrt för oss pensionärer

Karl Benny K
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevligt bemötande, god service! Vi kommer att fortsätta lämna in bilar och hästbuss här.

Trollske Fastigheter A
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Fick Väldigt snabb hjälp och trevligt bemötande

Erik Lennart P
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Bra mottagande hjälp direkt. Ljusinstälning och lampbyte.

Torbjörn Karl Robert S
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevlit bemött. Snabbis betjäning och bra pris. Rekommenderar till andra.

Klas Jonas D
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Fixade alla mina problem med bra återkoppling och snabbt utförande. Kanonställe!

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Tack för att du delar med dig och för att du väljer oss som din verkstad, det betyder mycket för oss. Välkommen åter!

Marie Helena F
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevlig kontakt , snabbt och lätt . Bara positivt att säga . Blir det fler fel på bilen så kommer jag återkomma.

Emma Elisabet S
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Snabbt, smidigt, enkelt. Högsta betyg!

Iréne Sinding P
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Hej! Jag vill bara ta en stund och ge er beröm för det arbete arbete ni gör. Det märks verkligen att ni är kunniga och måna om era kunder. Det är inte alltid man hittar en verkstad som man känner fullt förtroende för men ni skapar trygghet,ni kommer ut och kollar bilen tar den med er det är snabb service Fortsätt med det fina jobb ni gör- det gör skillnad Jag rekommenderar er till andra Mhv Irene Jag rekommenderar er till andra

Gun Margareta B
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevlig personal. De gjorde ett snabbt jobb. Byte av fjäder bak. Fick skjuts hem när jag lämnade bilen och blev hämtad när den var klar.

Jan-Håkan Alvar B
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Utmärkt, stora förväntningar uppfyllda till 100%, reparation av däck på t20 minuter

Carl Daniel H
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Snabba, ärliga, duktiga och bra pris!

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Byggaktiebolaget Leif E
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

dom fixar alla våra bilar från däck, rost o motorkrångel

Sofia E
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevligt bemötande, snabb återkoppling. De lagade bilen och ringde innan de gjorde ett större ingrepp, så vi var överens.

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Hero Solkraft A
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Snabb och bra service. Trevlig personal.

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Anette Birgitta K
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Mycket bra bemötande från bokning till reparation och betalning.

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Karl Göran E

Bästa betyg. Bra servis. Snabbt Trevlig personal

Larsåke A
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Väldig hjälpsamma. De skickade meddelande om att jag skulle kontakta dem och rådfråga om merkostnad👍. De har lånebil.

Karl Göte W
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevligt bemötande av personer som arbetar där

Ester Monika A
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Mycket trevligt bemötande! Men framförallt känner jag mig trygg över utfört arbete och det är väldigt viktigt!!! Professionellt utfört. Monica Aronson

Kristina Marianne B
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Alltid väl bemött. Blev snabbt hjälpt med bilens lampor. Anlitat dem flera gånger. Alltid bra hjälpt.

Ulla Margareta H
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Trevligt bemötande. Snabba åtgärder.

John Ingvar Henry R
Skrev om Pelarns Bilverkstad AB

Mycket positiv - både gällande bemötande o utförande

Svar från Pelarns Bilverkstad AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!