Trevliga och man fick tid nästan direkt.nöjd
Pelarns Bilverkstad AB
Välkommen till Pelarns Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Kungsör! Vi erbjuder bilservice, felsökning och däckbyten för alla bilmärken med fokus på kvalitet och trygghet. Oavsett om din bil behöver en enklare service eller hjälp med att hitta orsaken till ett fel, står vår kunniga personal redo att hjälpa dig. Vi...
170 omdömen om Pelarns Bilverkstad AB
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Synnerligen mycket gott och positivt bemötande. Byte koppling med tillbehör. Höll tidsplanen. Tänker verkligen rekommendera verkstaden..
Den absolut bästa bilverkstaden jag någonsin haft att göra med!! (Och då har jag ändå haft andra mycket bra verkstäder tidigare) Supertrevliga, pålitliga, vansinnigt kunniga på det de gör och kolossalt effektiva. Det går nog inte att hitta en bättre verkstad.
Trevligt mottagande och bra leverans besked
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Bästa stället.Använder bla deras däckhotell Äntligen en riktig bilverkstad i Kungsör.
Proffsigt och vänligt bemötande. Duktiga Mekaniker
Bra bemötande och snabbt jobbat, blir nog fler besök.
Bra Bemötande. Snabb och bra service!
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Kanon bra service vid kamremsbyte!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Höll vad de lovade i tid. Kan rekommenderas
Lätt att prata med och det ordnare mitt problem lätt och smidigt.
Allt var toppen. Bra bemötande och utmärkt genomförande.
Bra upplevelse från bokning till att servicen var klar. Kan bara rekomendera dom .
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande. Framtagning från hyrplats och omläggning av hjulen till sommardäck.
Hej. Allt fungerade som det skulle och beställningen av reservdelar gick fort
Hjulen monterades fel trots instruktion!
Vi hör dig, och vi tar det här vidare direkt. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Bra service bra kundbemötande rimliga priser
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Alltid trevligt bemötande och snabb service.
Nya fina sommardäck och lite olja påfyllt i min svarta pärla. Tack för ett trevlig bemötande och bra jobb! Rekommenderas! 🙂
Snabbt och bra, till rimligt pris
Snabbt jobbat och trevligt bemötande. Fick hjälp att bära ut däcket i bilen! 👍
Snabb hantering, trevligt bemötande.
Trevliga, hjälpsamma och kunniga, de har en väldigt personlig touch vilket är väldigt uppskattat
Proffsigt bemötande med snabb och tillförliktig behandling!
Snabbt och effektivt byte av däck.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Väldigt snabbt och väl utfört jobb! 👍🏻
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
snabbt smidigt och effektivt. dessutom fick jag komma in direkt trots att jag var ca 10-15 min tidig.
Jättesvårt hitta telefonnummer för att boka tid. Stänger redan kl 16 för bokning via besäk.
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Dom är bra. Snabbt, enkelt, inga konstigheter.
Svårt o få tag på i telefon,men vid svar och på plats så va det bra bemötande.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Snabb service, rimligt pris, trevligt bemötande. Som det ska vara.
Ett gott utfört arbete proffsigt bemötande rekommenderas
Bra service och korrekt begandling.
Snabb och bra service . Lätt att få bra tid och efterdragning av hjulbultar. Kanske bättre rengöring av forvarade hjul
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Hjulbyte, bra bemötande, snabbt byte till en rimlig kostnad, kan verkligen rekommenderas.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Bra och snabb . For respond vid behov
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Alltid lika trevlig personal och snabb service.
Jag blev rekommendera av min föra däcklevrantör att vända mig till pelare då han lagt ner verksamheten så jag har fyra nya däck på bilen
Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.
Däckhotell. Snabbt. Trevligt bemötande. Kaffe.. Nöjd
Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.
Fint bemötande och snabbt utfört arbete!
Trevligt bemötande, service inriktade och snabba .
Som alltid snabb och pålitlig service.
Bra bemötande, god service. Duktiga mekaniker.
De har en smidig och snabb hantering vid byte och lagring av bilens hjul
Snabbt byte av däcken samt i rätt tid
Snabbt och smidigt. Bytte bara däck den här gången
Suveränt service, snabba och mycket trevliga!
Trevlig och engagerad personal.
Ett gott bemötande. Det var ett byte till sommar däck.
Smidig och snabb service. Behövde beställa nya däck och montering. Snabbt och smidigt. Bra service