Bra bemötande kunnig personal snabbt jobb
Pelarns Bilverkstad AB
Välkommen till Pelarns Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Kungsör! Vi erbjuder bilservice, felsökning och däckbyten för alla bilmärken med fokus på kvalitet och trygghet. Oavsett om din bil behöver en enklare service eller hjälp med att hitta orsaken till ett fel, står vår kunniga personal redo att hjälpa dig. Vi...
54 omdömen om Pelarns Bilverkstad AB
Snabb, flexibel och utmärkt service.
Alltid snabb hjälp och bra service vad det än gäller. Trevligt bemötande också.
Smidigt och bra pris. Trevliga!
Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!
Trevlig och bra personal bra service.
Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!
Min upplevelse var väldigt bra
Trevlig personal. Ingen fråga är för dum ,dom ställer upp på allt.
Bra service! Tillmötesgående och hjälpsamma.
Alltid bra support och vänligt bemötande! Fick på mina sommardäck och en snabb felsökning på ett oljud från bakvagnen! Troligtvis en dämpare som ”gjort sitt”! Tack Albin och Lucas och Johan! Med vänlig hälsning, Anders Sjöberg
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Snabbt få tid för däckbyte, otrolig snabbt och effektivt byta av däcken, en stor eloge till dom.
Service på topp och en av få ggr jag inte känt mig lurad när jag går ut från bilverkstaden. Så toppbetyg…….
Det var ett väldigt bra och fint bemötande.jag kan rekommendera till alla som jag känner!👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍
Mycket bra att Pelarns håller koll på våra däck och ringer när det är dags att skaffa nya innan det är dags att byta. Dessutom en mycket trevlig personal.
Bra och snabb service och gott bemötande.
Jättenöjd! Bytt däck flera gånger och även fått annan hjälp med bilen. Bra service och pris
En bilverkstad att lita på. Proffs hela vägen från bokning till betalning. Känns lyxigt att vi har tillgång till en så hög kvalitet på vår lilla ort.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen
Byte av 4 däck tog 10 minuter , helt suveränt 👍
Mycket trevliga och gjorde ett bra jobb
Snabb service och bra rådgivning supernöjd
Snabb och bra service! Bra att ha en bra verkstad på orten
Rekommenderas! Trevlig personal och problem snabbt åtgärdade!
Trevligt bemötande och snabb service.
Bra bemötande och bra service. När det tog lite längre tid än väntat så erbjöd dom en lånebil vilket jag tyckte var bra.
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Helt fantastiskt bemötande och exemplariskt utfört arbete.
Fint, bemötande snabb hjälp,vid ett akut problem. För övrigt Allt mkt bra service
Bra och snabb service till ett bra pris. Bra kundbemötande.
Trevlig o kunnig personal.Mycket nöjd med årliga servicen
Fantastiskt snabb service! Det tråkiga är ju tyvärr att priset på en service med oljebyten blir så dyrt! Någon tusenlapp billigare än Mekonomen men ändå dyrt för oss pensionärer
Trevligt bemötande, god service! Vi kommer att fortsätta lämna in bilar och hästbuss här.
Fick Väldigt snabb hjälp och trevligt bemötande
Bra mottagande hjälp direkt. Ljusinstälning och lampbyte.
Trevlit bemött. Snabbis betjäning och bra pris. Rekommenderar till andra.
Fixade alla mina problem med bra återkoppling och snabbt utförande. Kanonställe!
Tack för att du delar med dig och för att du väljer oss som din verkstad, det betyder mycket för oss. Välkommen åter!
Trevlig kontakt , snabbt och lätt . Bara positivt att säga . Blir det fler fel på bilen så kommer jag återkomma.
Snabbt, smidigt, enkelt. Högsta betyg!
Hej! Jag vill bara ta en stund och ge er beröm för det arbete arbete ni gör. Det märks verkligen att ni är kunniga och måna om era kunder. Det är inte alltid man hittar en verkstad som man känner fullt förtroende för men ni skapar trygghet,ni kommer ut och kollar bilen tar den med er det är snabb service Fortsätt med det fina jobb ni gör- det gör skillnad Jag rekommenderar er till andra Mhv Irene Jag rekommenderar er till andra
Trevlig personal. De gjorde ett snabbt jobb. Byte av fjäder bak. Fick skjuts hem när jag lämnade bilen och blev hämtad när den var klar.
Utmärkt, stora förväntningar uppfyllda till 100%, reparation av däck på t20 minuter
Snabba, ärliga, duktiga och bra pris!
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
dom fixar alla våra bilar från däck, rost o motorkrångel
Trevligt bemötande, snabb återkoppling. De lagade bilen och ringde innan de gjorde ett större ingrepp, så vi var överens.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabb och bra service. Trevlig personal.
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Mycket bra bemötande från bokning till reparation och betalning.
Bästa betyg. Bra servis. Snabbt Trevlig personal
Väldig hjälpsamma. De skickade meddelande om att jag skulle kontakta dem och rådfråga om merkostnad👍. De har lånebil.
Trevligt bemötande av personer som arbetar där
Mycket trevligt bemötande! Men framförallt känner jag mig trygg över utfört arbete och det är väldigt viktigt!!! Professionellt utfört. Monica Aronson
Alltid väl bemött. Blev snabbt hjälpt med bilens lampor. Anlitat dem flera gånger. Alltid bra hjälpt.
Trevligt bemötande. Snabba åtgärder.
Mycket positiv - både gällande bemötande o utförande
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!