Alltid bra service och utmärkt bemötande!
Tuna Bil & Maskin
Välkommen till Tuna Bil & Maskin – din Autoexperten Bilverkstad i Hallstahammar! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster omfattar bilservice, reparationer, bromsar, felsökning och däckservice inklusive däckbyte, däckomläggning och däckförsäkring. Vi erbjuder även montering av dragkrok, installation...
191 omdömen om Tuna Bil & Maskin
Sedan starten hos Reco 2015
Världsklass finns inget mer att säga än så.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Proffsigt. Man känner att man får det man betalar för
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Snabba puckar är bra puckar🙂🙂
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Allt funkar enligt förväntan inga konstigheter bra service!
Mycket bra verkstad😁 och bra service
Bra och ärlig bilmekaniker,rekommenderas verkligen.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Ove's är det enda garaget som jag litar på att göra ett bra jobb. Han är erfaren och har alltid hjälpt mig när nöden var störst. Han är topp klass.
Snabb service, ingen lång väntan på att få en tid.
Proffsigt bemötande, har länge varit en återkommande kund då det alltid är lika tryggt att lämna in bilen för felsökning, service eller reparation. Håller ett extra öga på bilens övriga kondition och ger goda tips och råd samt rekommenderar eventuella förebyggande åtgärder/underhåll.
Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete!
Bra och snabb verkstad. Kunnig och vänligt bemötande. Alltid hjälpsam
Snabb service bra utfört, trevligt bemötande. Tack för hjälpen.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Snabb och bra service. Bra öppettider och trevligt bemötande.
Som alltid, hur bra som helst!
Absolut bästa bilverkstaden. Vänligt bemötande och korrekta reparationer till rimliga priser.
Trevlig, hjälpsam och bra service.
Alltid samma trevliga och proffsiga bemötande. Kunnig och professionell personal.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Bra bemötande,duktig personal med bra kunskaper. Alltid ett bra utfört arbete
Mycket bra.Jag kommer att anlita dem även i framtiden för min service.
En firma som alltid ställer upp om man har problem !!!! Bra service/gott kaffe 😁😁
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Jag är mycket nöjd med både reparationen och priset. Trevligt bemötande och ett professionellt utfört arbete. Rekommenderas!
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra och snabb service som alltid.
Bemötandet var som alltid vänligt och professionellt. Servicen på bilen blev utfört fullt ut och faktiskt mycket snabbare än jag hade förväntat mig.
Mycket bra snabb hjälp och service
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Ove är kanon, Jag är jättenöjd
Bra bemötande o bra utfört jobb, montering o installatio av ledramp samt bra pris.
Bra service och fixar till ett hygglit pris.
Härligt att höra Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.
Bra mottagande och trevligt bemötande
Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.
Ove äe bäst. Inget snack om den saken. Vet vad han snackar om. Kunnig ooch trevlig
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bemötande alltid trevligt. Snabbt och noggrant utförda jobb där allt gås igenom och åtgärdas om nödvändigt och enligt överenskommelse. Ingen oro att det utförs reparation i onödan. Priserna alltid mycket bra i jämförelse med storfirmorna. Återkommer varje gång pga ovanstående orsaker. 👍💯
Du får tom priset i smset det är service
Superb bemötelse. Snabb, trevlig.
Jag är supernöjd med min service på bilen , snabb och bra service 👍👍
Snabbt åtgärdat och trevligt bemötande
Bara positivt att säga om Tuna Bil & Maskin. Snabb service och alltid trevligt bemötande!
Bra service, bra bemötande och stort kunnande. Återkommer garanterat
Mycket hjälpsam, noggrann med att hitta felen. Trygg i att felen är åtgärdade mycket bra resultat
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Stor service. Bra bemötande.Känns tryggt oc proffsigt.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Blev bemött väl.Fick hjälp med det vi sökt hjälp för.
Alltid snabb, prisvärd och kanonbra service!
Ove är trevlig, kunnig och hjälpsam.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Super bra super bra super bra super bra
Som vanligt en seriöst lyckad reparation av en mångkunnig mekaniker
Alltid nöjd med servicen,bästa verkstan i Hallstahammar.
Mycket trevligt bemötande och bra service.
Mycket bra som alltid. B. Stanley
Bra jobbat snyggt upp sättning av led ramp
Bra bemötande mot kunden10 av 10
Proffsigt bemötande, och kunnig.