Alltid på gott humör när jag lämnar verkstan. Såååå trevliga och kunniga människor inget är omöjligt. ♥️
Holmax Bilverkstad
Välkommen till Holmax Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Hallstahammar! Vi är din lokala bilverkstad och hjälper dig oavsett märke och modell på din bil. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning, installation av motor- och kupévärmare, montering av dragkrok, batteritest och batteribyte. Vi hjälper dig även...
101 omdömen om Holmax Bilverkstad
Bra kundbemötande, utmärkt service.
Bra och saklig service, proffsigt.
Trevligt bemötande och bra service med däckhotell till rimligt pris
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Snabbt, effektivt och vänligt bemötande.
Alltid trevliga och däckbyte går snabbt
Mycket bra service, trevlig personal och toppen jobb
Dom är trevliga men kan inte sitt jobb blir otroligt irriterad på deras nonchalans det står fel namn här jag heter inte Ann Louise
Vi beklagar att du inte fick det bemötande du förväntade dig.
Duktig och trevlig personal som fixade problemet.
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Snabbt för å byta däck, tack!
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Alltid snabbt och trevligt att göra affärer med Holmax!
Mycket förmånligt pris för däckhotell och trevlig personal, men dem missade helt att mina belägg var helt slut, vilken man borde sett när man byter däck,
Trevlig personal som blöd på kaffe. Service på utsatt tid. Tid för åtgärda problem som behöver fixas.
Bra jobbat ( däckhotell). Trevligt personal.
Snabb och smidigt däckbyte. Trevlig personal
Mkt trevligt bemötande och hjälpsamma.🥰👍
Mycket god kundmottagning, pigg och alert mottagare. Gav Holmax förtroendet att bli däckhotell värd åt mig. Önskade att få digitalt kvitto på bekräftelsen på den köpta tjänsten däckhotell, tonern i skrivaren var slut men skulle anlända samma dag, och löfte om scannad pdf på verifikation utlovades. Väntar nu på den.. mvh Gammal gubbe.
Bra men tog lång tid fick kaffe
Bra bemötande av trevlig personal. Kaffe och underhållning medan man väntar. 🤗
Mycket bra,jag är nöjd med bytet till vinterdäck,snabbt och smidigt.
Trevligt bemötande. Snabb hantering av däckhotell.
Bra bemötande och gott kaffe. Trevlig personal.
Alltid trevligt med bra service
Bra bemötande o snabb service.
Smidigt att byta däck. Trevligt bemötande.
Snabba på att svara. Ger trovärdigt prisförslag. Trevlig service och lånebil 👍
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Snabb service och vänligt bemötande!
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Mycket trevlig o hjälpsam personal
Jättebra på alla sätt. Snabb service och tydlig information om vad vi får för att ha däcken på ert hotell!
Bra bemötande. Inget att klaga på, dom löste uppdraget
De utförde ett mycket bra jobb
Blev trevligt bemött i receptionen när jag behövde åtgärda halvljuset på bilen. Fick tid snabbt och bytte båda halvljusen. Blev erbjuden kaffe medan jag väntade och en trevlig pratstund med annan kund under tiden.
Bytte batteriet på min Toyta. Snabb och flexibel service!
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Suverän service och supertrevlig personal!
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Tog lite tid, men annars väldigt trevliga och bra. Däckbyte.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Fantastiskt bra arbete och mötandeGuld stjärna tack
Tog lång tid för att byta däcken
Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.
Får alltid ett positivt bemötande och ett professionellt utförande
Alltid så trevliga och hjälpsamma.
Mycket bra proffsigt duktig personal och mycket bra service.
Har inte så mycket att säga mer än nöjda.
Jätte nöjd med deras service.
En verkstad jag känner mig trygg att lämna in bilen hos! Fick hjälp med service och byte av diverse oljor och filter. Väldigt trevligt bemött och alltid proffsiga!
Jätte bra och duktiga mekaniker. Rekommenderar dem starkt !
Bra bemötande och bra utfört arbete Mvh Thomas
Bra bemötande och ett jobb över förväntan !
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Hej.är mycket tacksam för ert jobb och trevliga bemötande.brukar aldrig ge fem utav fem i bedömning så det blir fyra av fem för annars kan ni ju inte bli bättre och det är synd om man inte kan bli det/TL
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Jag tycker att Holmax bilverkstad har jättefina och duktiga profs som fixat min bil vid varje besök. OTM. 004.
Däckskiftet gick snabbt och smidigt. Glad personal.
Snabbt handläggande bra bemötande
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!