Krogarna.se

Krogarna.se

Välkommen till Krogarna.se!

Hos oss hittar du alla typer av interaktiva utbildningar och juridiskt ombud för hotell och restaurangbranschen. Vi är idag ledande inom interaktiva (online) lärarledda utbildningar och ser till så att du får rätt kunskap då våra lärare är kvalitetssäkrade och med många års erfarenhet.

- Hos oss kan du enkelt starta din utbildning inom 5 minuter.
- Vi har genomfört över 10 000 utbildningar.
- Nöjda kunder och krögare över hela landet.

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Krogarna.se. Vi ser till att du klarar kunskapsprovet!

Utmärkelser

309 omdömen om Krogarna.se

Sedan starten hos Reco 2015
  • 2023-03-05 Insamlad av företaget
    Materialet i kursen i stort sett bra, men en video går ej att spela upp. Det rör sig om "Mat, lokal och utrustning", vilket nu såhär kvällen innan provtillfället hos kommunen är den bit jag har minst koll på.

Problemet har påpekats, och mötts med "Vi ser inte några störninga", följt av "Är du säker på att du har internetuppkoppling?" etc. Jag har provat det mesta - loggat ut och in, fått ett nytt inlogg samt testat på olika enheter. Ingen framgång.
    Övriga videor fungerar smärtfritt men det hjälper ju föga om jag faller på den del som inte fungerar.

Hanteringen av ärendet bedömer jag som bristfällig och kommer inte rekommendera att någon jag känner köper kursen.
    Hej Martin! Tack för din synpunkt. Som vi kan se i mejlkonversationen har vi uppdaterat din kurs och därefter återkopplat till dig men utan svar där det framgått att kursen efter det inte fungerat. Vi kan också se att kursen är avklarad och med godkänt resultat, i alla delar. Vi har efter det antagit att kursen har fungerat då vi inte fått någon mer återkoppling från dig. Återkom gärna om du önskar mer hjälp och det fortfarande inte fungerar så hjälper vi dig vidare. Utbildning Serveringstillstånd
  • 2023-02-09 Insamlad av företaget
    Jag tyckte att utbildningen var bra, den täckte många ämnen och gav bra och tydlig information om vad man borde tänka på samt hur olika typer av situationer kan hanteras på olika sätt.
    Hej William! Tack för ditt omdöme och kul att kursen kom väl till hands! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2023-02-01 Spontant omdöme
    Finns inget mer att säga önska man kunde lägga 0. Så oförskämd personal som vägrar att svara på mail/samtal/sms. Vi har blivit skickade till kronofogden fastän vi har flertaligt gånger bevisat att dem inte har utfört något konkrekt arbete. Surt hoppas alla slutar se dessa så seriösa.
    Innan vi påbörjar ett ärende ställer vi ett visst antal frågor för att säkerställa att man kan vinna sitt ärende eller bli beviljad ett serveringstillstånd, om man är oärlig mot oss säger det en hel del om ens personliga lämplighet för att erhålla ett tillstånd. Krogarna.se
  • 2023-01-27 Insamlad av företaget
    Lätt att förstå, bra bemötande av supporten som löste mina frågor snabbt och enkelt
    Hej Anders! Tack för ditt fina omdöme :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2023-01-22 Insamlad av företaget
    Tydlig och bra utbildning! Bra upplägg!
    Hej Christina! Tack för ditt omdöme och kul att du gillade vår kurs :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2023-01-19 Insamlad av företaget
    Jag hade inte klarat provet utan denna kurs/hjälp. Verkligen värt varje krona!
    Tack Patrick för ditt fina omdöme och grattis till ditt godkända prov! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2023-01-16 Insamlad av företaget
    Bra kurs med bra innehåll. Enkelt att förstå.
    Fått bra hjälp och snabb återkoppling när jag behövt hjälp.
    Mycket lika frågor som kommunens prov.

Klarade provet på kommunen med mycket goda marginaler .
    Hej Caroline! Tack för ditt fina omdöme och kul att du är nöjd. Grattis till avklarat prov :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-11-17 Insamlad av företaget
    Jag gjorde utbildningen om ansvarsfull alkoholhantering vid serveringstillstånd.

Videorna jag fick ta del av kändes professionellt gjorda och gav mig mycket information, men jag kände inte att frågorna jag fick besvara efter varje video var direkt kopplade till det jag just hade lärt mig om från var specifik video.
    Kanske behövs det tilläggas någon ytterligare information att ta del av genom ett häfte eller en skriven informationssida. Annars föreslår jag att ni tar en ytterligare titt på videorna för att se så att informationen stämmer överens med de frågor man besvarar i efterhand.

Bortsett från det kände jag att informationen var användbar och ordentlig och besvarade alla frågor jag hade innan utbildningen.
    Hej Jonathan! Frågorna är kopplade till avsnitten men kan också ha någon koppling till föregående film för att hela tiden repetera och hålla sig uppdaterad. Kursmaterial finns till kursen och är ett häfte som finns tillgängligt för att kunna skriva ut om så önskas. Vi finns alltid här för att hjälpa extra om så behövs och du är mer än välkommen att kontakta oss med vidare frågor eller funderingar om alkohollagen. Tack för din feedback! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-11-16 Insamlad av företaget
    Det var längesen jag satt bakom skolbänken så detta var perfekt med en person som gick igenom all viktig information muntligt på skärmen. Det hjälpte verkligen.
    Hej Manh! Kul att höra att du uppskattade kursen, tack för ditt omdöme :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-11-15 Insamlad av företaget
    Det var bra att man fick veta vilka svar man hade fel på och vilket svar som var rätt.
    Hej Mia! Ja, det kan man på vår kurs så man är medveten om vad man behöver träna mer på! :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-11-15 Insamlad av företaget
    Det var ett lagom test, jag hade gärna sett fler frågor och mer utförlig genomgång innan.
    Hej Eric! Innan frågorna har vi videoklipp som går igenom allting som du behöver veta för att klara provet. Önskar du mer information eller att ha något förklarat är du mer än välkommen att kontakta oss så kommer vi hjälpa dig :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-11-15 Insamlad av företaget
    Har varit bra med någon typ av informationsbroschyr att ha på arbetsplatsen att visa för timvikarier
    Hej! Om du tänker på kursen så gäller den för en person och samma sak gäller med intyget som man får vid avklarad kurs. Vi har utbildningar för personalen som går att använda vid tillfällen då det behövs. Utbildning Livsmedelshygien
  • 2022-11-14 Insamlad av företaget
    Bra och pedagogiskt förklarat i filmklippen. Lagom många frågor på de olika testerna.
    Hej Clara! Tack för ditt fina omdöme :) Utbildning Livsmedelshygien
  • 2022-11-09 Insamlad av företaget
    Bra och tydlig förklarning av alkohol lagen.
    lätt att förstå och jaga klarade provet utmärkt¨.
    Hej Patrick! Tack för ditt omdöme och så kul att du klarade provet, grattis! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-11-08 Insamlad av företaget
    Jag är jättenöjd med utbildningsmaterialet.
    Tyckte allt var tydligt och lätt att följa. Skulle ge er fem av fem stjärnor.
    Tack och allt gott!
    Hej Nasib! Tack så mycket för ditt fina omdöme :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-11-07 Insamlad av företaget
    Kursen var väldigt bra men tyvärr så var provet på kommunen inte liadana frågor en hel del som skillde
    Hej Roger! Tack för ditt omdöme. Frågorna kan skilja sig i hur dem är formulerade men innebörden är densamma gällande alkohollagen. Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-11-07 Insamlad av företaget
    Som användare av utbildningen tycker jag att den var lätt att förstå och använda. Passar olika kunskapsnivåer.
    Hej Rose-Mari! Tack för ditt omdöme och vi är glada att kursen mötte dina behov! Utbildning Livsmedelshygien
  • 2022-11-07 Insamlad av företaget
    Mycket grundligt och tydligt.Vi hade tjänsten med video. Bra att man kunde pausa eftersom vi ska göra utbildningen på arbetstid.
    Tycker utbildningen var bättre än förväntat.
    Hej Åsa! Tack för ditt omdöme och så kul att höra att du känner så! :) Utbildning Livsmedelshygien
  • 2022-11-06 Insamlad av företaget
    Ett bra sätt att få info och repetition på livsmedels hygien.
    Ibland saknar man diskussions stunder.
    sista videon kändes lång kanske kunde delas upp.
    Har gjort kursen för Heby kommuns kostservice.
    MVH Gertrud
    Hej Gertrud! Tack för ditt omdöme :) Fördelen med vår kurs är att känns det långt kan du ta en paus där du är och sen återuppta kursen precis där du lämnade. Utbildning Livsmedelshygien
  • 2022-11-03 Insamlad av företaget
    Det gick bra. Hade inga förväntningar.
    Gjorde Alkohollagens kurs.
    Hej Roger! Tack för ditt omdöme, kul att höra :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-10-30 Insamlad av företaget
    Inte stämmer frågor. Gick tre gånger till provet och blev inte godkännde
    Hej Sikandar! Vad tråkigt att du upplevt det så. Vi har uppdaterat våra frågor efter dem nya kraven. Vill även påpeka vikten av att gå klart hela kursen och även om vi informerar om uppdateringar att kika på det. Vi finns alltid här för att hjälpa till om något känns svårt och det är bara att mejla eller ringa vår kundservice! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-10-21 Insamlad av företaget
    Hej!
    Vill bara veta vem som översätter reglarna hos er, eftersom hen kan själv inte förstår vad hen översätter.
    Det gäller inte bara att det är otydligt utan att menings formuleringen är också konstig…..
    Jag fattar absolut inte vad jag läser och vet inte hur vi ska lösa det?
    Har ni något förslag för mig?
    Ni skickade en enkät och ville veta vad jag tänker om utbildningen och här är min åsikt.
    Ber om ursäkt om det är lite oartig men det är sanningen. Ni vet när man betalar då förväntar man sig något bra.
    Väntar på eras svar/ tack!!!!
    Hej Mona! Vi har nu haft kontakt och löst detta, men som nämt då är vår kurs gjord på arabiska från mellanöstern och kan därför skilja sig lite språkmässigt. Tack Mona för att du kontaktade oss och att vi kunde lösa det på bästa sätt med en kurs som passade dig bättre! :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-10-20 Insamlad av företaget
    Det var väldigt trevligt och lätt att förstå.
    Företaget tänkte att det var viktigt att kunna lära sig lite mer om alkoholservering och det var en bra idé.
    Det är alltid lättare när man får riktiga exempel om hur lagen funkar.
    Hej Cynthia! Tack för ditt fina omdöme och kul att du är nöjd :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-10-20 Insamlad av företaget
    Tyckte den kursen jag tog var helt okej, men hade några problem den, men gick bra och klarade av kursen tillslut.
    Hej Marcus! Tack för omdömet, upplever du problem kan du alltid kontakta oss, vi svarar alltid så snabbt vi kan, oftast inom en timme :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-10-16 Insamlad av företaget
    Jag tyckte personligen att det var svår och mer likt teoriprovet för körkort. Vilket är också positivt att det är svårt då vet vi att bara seriösa som bör hantera Alkohol och respektera lagarna. Jag läste på med hjälp av Krögarna som hade ett bra utbildnings material.
    Hej! Tack för ditt omdöme, som vi förstår det var det själva provet hos kommunen som var svårt men att vår utbildning hjälpte dig bra :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-10-16 Insamlad av företaget
    Fick denna utbildning när jag började mitt nya jobb och rycker att det var en bra upplevelse att få lära sig detta
    Hej Tilda! Tack för ditt omdöme! :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-10-13 Insamlad av företaget
    Jag trodde ju att man kunde göra om utbildningen flera ggr när jag köpte den men tydligen så måste man betala ännu en gång bara för att plugga!
    Det är dåligt tycker jag! Och om det ska kosta att göra om så ska de inte kosta sådär mycket (500kr??)!!!!
    Hej Joy! Du kan göra om utbildningen hur många gånger du vill under giltighetstiden som gäller (tre månader) vilket står på hemsidan, därefter kan du förlänga den för det priset, men innan dess kan du gå om kursen obegränsat. Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-10-11 Insamlad av företaget
    Personligt och kunnigt bemötande.
    Skulle skriva Folkhälsomyndighetens kunskapsprov om alkohollagen gick därför online utbildning, som var mycket bra.

Men det är en del nya och krångliga formuleringar/kuggfrågor i Folkhälsomyndighetens prov som gjorde att man var tvungen att verkligen tänka efter fast jag kan lagen och klarat alla testen online.
    Hej Ingela! Tack för ditt fina omdöme. ja precis, provet är uppdaterat och vi har precis uppdaterat vår kurs efter nya krav. Grattis till avklarat prov! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-10-03 Insamlad av företaget
    Jag skulle göra provet i alkoholtillstånd och köpte utbildningen genom er och den var jättebra. Det enda jag saknade för utbildningen var vad som gäller vid alkoglass, hittade inte någonstans om det. Blev väldigt bra bemött av företaget
    Hej Katarina! Tack för din feedback, kul att höra att du är nöjd. Kursen är nu uppdaterad och innehåller allting som krävs för att kunna klara provet. Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-10-01 Insamlad av företaget
    Vi var fyra stk. som köpta kursen.
    Kursen var säkert helt ok sista år.
    Har hört myndigheterna i år har uppgraderat provet.
    Iallafall alla fyra blev underkänt.
    För 2 av os var det tredje gången vi tog provet.
    Så kursen behöver nog uppdateras.
    Hej Jan! Tack för dina feedback! Provet är uppdaterat och likaså kursen från september, vi har innan det skickat ut information gällande uppdateringar i alkohollagen och kompletterande info. Det är viktigt att man går igenom hela kursen och inte bara någon del för att få med sig all information som man behöver. Efter alla prov gör man ett slutprov och det behövs också göras. Vi rekommenderar heller inte att man är fler användare på samma konto då det är svårt att säkerställa att man får med sig korrekt information. Vi finns tillgängliga på telefon för att kunna besvara alla frågor om det är så att man önskar hjälp under kursens gång eller efter. Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-09-30 Insamlad av företaget
    Alt bra det var läro rikt men det fattades bara på frågorna när det va två svar rätt det skrevs inte
    Mvh Özer
    Hej! Tack för ditt omdöme, nu är vår kurs uppdaterad och där talar vi om när det ska vara fler svar! :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-09-29 Insamlad av företaget
    Jag tyckte kurs materialet var lätt att förstå och hon som pratade hade en behaglig röst att lyssna på och de var intressant.
    Min chef köpte mig den här utbildning för att jag skulle få jobba i vårat kök eftersom jag inte har kock utbildningen. Har lärt mig väldigt mycket nytt.
    Hej Susanne!
    Tack för ditt omdöme och vi är glada att du känner att utbildningen har gjort dig trygg med dina arbetsuppgifter!
    Utbildning Livsmedelshygien
  • 2022-09-25 Insamlad av företaget
    Det var super godt og det gjorde jeg bestod prøven, så er fuldt ud tilfreds med forløbet.
    Hej Nancy! Tack för ditt omdöme och grattis till provet! :) Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-09-24 Insamlad av företaget
    En lärorik kurs som man fick många tankeställare av! Man ser hantering av mat på ett annat vis efter att man gått kursen.
    Hej! Vad kul natt höra att kursen varit uppskattad :) Tack Carolina! Utbildning Livsmedelshygien
  • 2022-09-23 Insamlad av företaget
    Tog grundkurs i livsmedelshygien. Väldigt bra och nyttig!
    Både handfasta tips på vad man kan göra för att undvika t.ex. kontaminering och även kunskap om hur bakterier sprids och hur viktigt det är att hålla koll på sina verktyg med mera.
    Kände mig stärkt inför mötet med kommunen.
    Tack Anna för ditt omdöme och så kul att höra, det är precis vad vi vill ni ska uppnå med kursen! :) Utbildning Livsmedelshygien
  • 2022-09-23 Insamlad av företaget
    Bra och tydlig kurs om serveringstillstånd.
    Jag klarede provet utan problem tacka vare eran kurs .

Jag hade höga förväntningar och det levde kursen upp till!

Bemötandet var även det till belåtenhet.

Tack för mig och ha en trevlig helg.
    Hej Jacob! Tack så jättemycket för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss att du är nöjd :) Grattis till avklarat prov! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-09-22 Insamlad av företaget
    Mycket bra kurs. Bra med proven.
    Det skarpa provet jag sedan gjorde hos kommunen innehöll dock en del begrepp och formuleringar som inte förekom i materialet. Jag klarade provet ändå, men kanske en titt på det nya provet från FHM vore bra för att uppdatera kursmaterialet.
    Tack för bra utbildning.
    Hej Mary! Tack för ditt omdöme! Vi har precis nu lanserat en ny kurs som är uppdaterad efter FHM krav, så nu är kursen anpassad :) Tack själv och grattis till avklarat prov :) Utbildning Serveringstillstånd
    Bra digital utbildning.
    Lätt att ta sig igenom när man redan har erfarenhet och strukturerad för de som är nybörjare.
    Hej Pia!

Tack för ditt fina omdöme och vad bra att det var tydligt! :)
    Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-09-22 Insamlad av företaget
    Jag fick ett väldigt bra bemötande av företaget. Trots lite strul på vägen, så fick jag den hjälp jag behövde.
    Jag hade kanske lite högre förväntningar på utbildningen, men det var ungefär det som behövdes för jag klarade serveringstillstånd - Tack!
    Hej Karin! Jättekul att höra att du är nöjd med bemötandet, det är viktigt för oss, och stort grattis till avklarat prov! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-09-22 Insamlad av företaget
    Jag på började kursen för alkoholhandläggare. Hann inte fullfölja den för att jag började jobba med trängselkontroller i samband med pandemin. Så jag kan egentligen inte uttala mig.
    Hej Angela,
    Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme trots att du inte fullföljde kursen och förhoppningsvis är du nöjd med det du hann med, kanske är det något att återuppta nu? :)
    Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig igång igen!
    Onlineutbildningar
  • 2022-09-21 Insamlad av företaget
    very educational video ,I did enjoy the whole course and I learned a lot of new things.thank you
    Hi Viggo! Thank you so much for your review, we are very happy to hear that the course helped you! Utbildning Livsmedelshygien
  • 2022-08-01 Insamlad av företaget
    Utbildning i ansvarsfull alkoholhantering.
    Bra bemötande och information vid kontakt. Snabb återkoppling och hjälp att lägga upp användare.

Kursmaterial bra och lättförståeligt.
    Stort tack för ditt omdöme, betyder mycket för oss! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-07-25 Insamlad av företaget
    Mycket bra upplägg. fatta grejen med provet, allt kom med!
    Hej Johanna! Tack för ditt omdöme och vad bra att provet gick fint! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-07-25 Insamlad av företaget
    Väldigt svårt att komma fram när man vill fråga något
    Hej Ibrahim, det var tråkigt att du upplever detta. Vi finns på telefon och på mejl kundtjanst@krogarna.se där vi är flera som passar. Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-07-25 Insamlad av företaget
    Jag köpte utbildning Serveringstillstånd.
    Utbildningen var mycket bra gjort .Tydlig och lätt att följa.
    Ett problem för mig var att provet innehöll många frågor om alkohol liknande preparat som inte alls finns med i utbildningen . Det bör läggas till så att utbildningen täcker allt man behjöver kunna för att klara provet. I övrigt täckte utbildningen allt man behöver veta och gav en god grund i Alkohol lagen och Svensk Alkohol politik.
    Tack för din feedback. Vi kommer att lansera en uppdatering av utbildningen i Sep -22. Alla våra studenter får dock redan de uppdateringar som sker via mail. Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-07-22 Insamlad av företaget
    Smidig utbildning. Bra uppbyggd.
  • 2022-07-19 Insamlad av företaget
    Bra och tydligt upplägg med informativa videos.
    Jag fick ut av utbildningen vad jag behövde.
    Stort tack för ditt fina omdöme! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-06-29 Insamlad av företaget
    Fick jättebra hjälp när jag ringde
    För att plugga till att skriva upp i serveringstillstånd
    Tack Annelie för ditt omdöme, vi är glada att du är nöjd! Utbildning Serveringstillstånd
  • 2022-06-27 Insamlad av företaget
    Tydlig utbildningsmaterial som levde upp till förväntningarna.
    Tack Anna för ditt omdöme kring vår kurs! Onlineutbildningar
  • 2022-06-22 Insamlad av företaget
    Jag sökte ett konstruktivt och begripligt sätt att läsa in mig till mitt stundande prov hos kommunen och valde därmed denna utbildning då jag fick ett gott intryck av företaget.
    Tack Evelina för ditt omdöme, kul att du är nöjd med kursen! Utbildning Serveringstillstånd