Kryssningar.se del av Go Cruising

Kryssningar.se del av Go Cruising

Välkommen till Kryssningar.se!

Älskar du kryssningar precis som oss? Eller väntar du på att får göra din premiärkryssning? Oavsett vilken erfarenhet du har av att kryssa dig fram längs med världens alla hav så har vi något för dig.

Vi på Kryssningar.se har förmedlat kryssningar sedan 1988. Vi erbjuder alltid öppet köp och pengarna tillbaka enligt svenska paketreselagen. Vi erbjuder resor och kryssningar över hela världen och vårt mål är att uppfylla dina resedrömmar oavsett budget eller vilka du reser med.

Vi samarbetar med många leverantörer över hela världen som vi vet håller vad de lovar och kan utlova en hög kvalitet på service.

Utmärkelser

30 omdömen om Kryssningar.se del av Go Cruising

Sedan starten hos Reco 2022
  • Per J
    2023-03-19 Insamlad av företaget
    Kryssningen var riktigt bra för mig och min mor. Bra hytt, kalas mat, bra underhållning mm. Men. Klanta till det så min telefon gick inte att använda. Totalt avskuren från dom där hemma. Gick till service disken för att få hjälp. Dom kunde inte hjälpa mig eftersom det inte gick att ringa gratis hem. Tycker det känns väldigt snålt. Framför allt när mitt bagage inte dök upp i Lissabon. Skulle ha varit bra med telefon i det läget. Heder till go crossing som fixa fram bagaget 4 veckor efter hemkomsten.
    2023-03-19 Insamlad av företaget
    Bemötandet av Helene var nonchalant och resulterade i två kryssningsalternativ varav ett utanför tillgängliga datum. Allt annat än lyhört för våra önskemål. Vi fick hitta vår lyssning på egen hand och kolla om Go Crusing kunde ordna biljetter. Vad som ingick i dom olika paketen var mycket oklart och informationen från Helene gav inga klargöranden. Själva kryssningen levde dock upp till våra förväntningar.
    2023-03-19 Insamlad av företaget
    Jag är väldigt nöjd med all hjälp jag fick när jag vände mig till Go Crusing. Blev bra och trevligt bemött och hela resan ordnades efter mina önskemål.
    2023-03-18 Insamlad av företaget
    Mimmi är en stjärna som alltid har roliga och insatta reseförslag - ner till minsta detalj. Vi tror ibland att vi kan komma på nån bättre lösning själva, men Mimmi har redan tänkt två varav till. Med den här resebyrån förekoms alla reseproblem innan dom uppstårx, och nivå på branschkunskap gör att det alltid blir en extra rolig knorr också.
    2023-03-17 Insamlad av företaget
    Vi har åkt på många kryssningar och Go Cruising har hjälpt oss med alla. Från första kryssningen har de varit fantastiskt trevliga, hjälpsamma, kunniga och problemlösande på alla sätt. Vi har haft stora förväntningar varje gång och företaget har verkligen infriat allt på ett utmärkt sätt. Jag har till och med kunna ringt "chefen" Mimmi Tysk på hennes privata telefon om det skulle vara något speciellt. Det tycker jag är "stort". Det känns nästan så man blivit en vän i "familjen Go Cruising Travel Group". Dom har bokat och ordnat olika kryssningar i Medelhavet, Caribien, Suezkanalen-Dubai, Östersjön och nu vår blivande Atlantkryssning. Nästa kryssning ringer vi självklart till Go Cruising.
    Alla lovord till Go Cruising hälsar Peder och Kerstin Nordin.
    Bästa Peder och Kerstin, ni har blivit våra goda vänner känner alla vi kollegor i Go Cruising / kryssningar.se familjen. Tack för att ni alltid hör av er och vill boka med oss, det uppskattas <3 Kryssningar.se del av Go Cruising
    2023-03-17 Insamlad av företaget
    Malin har varit väldigt hjälpsam
  • Georg H
    2023-03-17 Insamlad av företaget
    Jag köper alla mina kryssningar på Go Cruising,ett företag som du 100 % kan lita på.Förra året blev de 4 kryssningar i världen och är precis åter från en kryssning till Sydamerika. Alltid mycket nöjd.Företaget finns alltid där i fall de skulle uppstår några problem.Ett företag jag absolut kan rekommendera .
    Tack Peter, det är alltid lika kul att få vara med och planera dina resor världen över. Kryssningar.se del av Go Cruising
    2023-03-15 Insamlad av företaget
    Jag fick väldigt fin och personlig service av Go cruising
    2023-03-15 Insamlad av företaget
    Fantastisk personlig service, vi har bara gott att säga!

Vi köpte en resa till Tanzania - safari samt Zanzibar.

Bra upplägg, allt klaffade o flöt på.

Jag tror att vår förväntan var rätt hög givet den nivå på resa som vi valde, men det överträffades på alla punkter.
    Ett reseminne för livet !!
    För mycket folk
    Fick inte plats i poolen
    God mat i stora restaurangen med bordsbeställning
    Rekommenderar inte dessa kryssningar
    Hej och tack för ditt omdöme. Carnival cruiseline är lite speciellt och har ofta många passagerare och i yngre ålder så det som slår mig är att vi ska vara tydligare när någon bokar Carnival online på vår hemsida så att vi ringer upp dem och talar om vad det är för typ av rederi. Det är en billig produkt och kan passa för många men det är bra att man vet vad det är man har köpt om man inte hunnit läsa informationen under rederifakta som finns på sidan. Jag tror att Princess cruises eller Celebrity cruises skulle passat er bättre. Kryssningar.se del av Go Cruising
    2023-03-14 Insamlad av företaget
    En mycket trevlig resa med bra besök och utfärder samt en båt med bra comfort och mat
    2023-03-12 Insamlad av företaget
    Aldrig kryssat förut. Vi fick bra hjälp och support genom hela processen när vi köpte en 10 dagars kryssning som utgick från Malaga med Norwegian Sun.
    Kryssningen blev en succé och vi kommer att anlita Kryssningar.se för framtida kryssningar.
    2023-03-12 Insamlad av företaget
    Mycket bra och snabbt bemötande av Malin, en av era medarbetare. Engagerad också i besvärliga frågor
    2023-03-12 Insamlad av företaget
    Alltid snabb och bra service hos Go Crusing. Mimmi har stor kunskap om branschen och är det är väldigt skönt att få hjälp att paketera sin resa.
    2023-03-12 Insamlad av företaget
    Vi är bortskämda med större båtar. Utbudet är sämre på vår resa
    Hej Jan Erik, du har helt rätt att Norwegian Sun är ett av de mindre fartygen. Som tur är har vi alla kryssningar ni kan tänka er om ni vill iväg igen. Ni som har kryssat med andra fartyg i Norwegians flotta några gånger tidigare klättar också då i deras lojalitetsklubb som ger lite extra små fördelar ombord. Ha en fin dag /Mimmi Kryssningar.se del av Go Cruising
    2023-03-10 Insamlad av företaget
    Jag upplever företaget som lätt att kontakta och som väldigt hjälpsamma och tillmötesgående. Det underlättade mycket och uppskattades av en första resenär som jag!
    2023-03-10 Insamlad av företaget
    En skön och trevlig upplevelse
  • Solveig S
    2023-03-09 Insamlad av företaget
    Ett utmärkt alternativ till Go Cruising. Använder gärna båda vid sök av kryssningar.
    2023-03-08 Insamlad av företaget
    Vackert som vi väntade oss men tråkigt mest hela tiden. Vi ville inte delta på utflykter då vi inte tycker att vinprovningar är något att ha, de är alla. Likadana. Vad vi förstod av övriga var utflykterna ganska trista. För oss som inte ville följa med fanns inga alternativ att sysselsätta sig med där båten lade till. Eller också att båten gick ut så att vi inte kunde kliva av. Det fanns i princip inga samhällen längs floden, en mycket trist region utan variation. När vi däremot vill åka med på utflykten till Salamanca blev det krångel, då skull vi inte få det trots att bussen knappast var full. Arrangören tycks bestå av paragrafryttare. Go Cruisings duktiga reseledare fixade det med ett nödrop. Vi tycker dessutom att det är dåligt att utflykter och dricks inte inkluderas i resans pris. Maten OK, bra att drycker ingick. Kaffet uselt. Porto är ett fint resmål. Reseledaren är mycket bra. Flygresorna funkade bra
    Hej Arne, vad roligt att ni ändå tyckte att Douro regionen var vacker. Det är helt klart ett lugnare tempo ombord på en flodkryssning jämfört med en havskryssning. Detta fartyg la också till mer i utkanten av centrum så därför kommer vi se över denna resa och välja ett fartyg som lägger till mer centralt nästa gång, då det är en av fördelarna när man är på flodkryssning, att man kommer så nära. Kul att ni tyckte om vår färdledare Ulf, har har kryssat på de flesta floder och har stor erfarenhet och kunskap att dela med sig av. Ha en fin dag /Mimmi Kryssningar.se del av Go Cruising
    2023-03-07 Insamlad av företaget
    Flexibla lösningar kom fram när det stöttes på patrull.
    2023-03-05 Insamlad av företaget
    Professionellt bemötande Alltid vänlig och tillmötesgående personal
    Vår "personliga" kontaktperson Veronica var suverän!
    2023-03-05 Insamlad av företaget
    Oerhört engagemang. Medarbetarna är väldigt serviceinriktade och visar på stort intresse för sina kunder. Mycket bra information och stor kunskap kring resan de säljer då många har personlig erfarenhet av de kryssningar vi efterfrågat.
    Vi har hittills köpt två kryssningar genom Go Cruising ... nämligen Medelhavskryssning och kryssning Lissabon, Madeira, Gran Canaria, Gibraltar o.s.v.
    I november åker vi på lyxkryssning med Regents.
    Mvh
    Pia Ghamari
  • Kicki L
    2023-03-04 Insamlad av företaget
    Vänlig och kunnig personal, Mimmi hittar alltid lösningar om det uppstår problem. Vi gör ca.6 kryssningar per år och bokar alltid via Go Cruising
    2023-03-03 Insamlad av företaget
    Jag bokade en kryssning med NCL via Go Cruising och är super nöjd. Fantastiskt personal som hjälpte till med allt från bokning till incheckningen, som var ganska komplicerad. Fick även ett vykort från personalen vid hemkomst som önskade välkommen hem och god fortsättning på det nya året. Så trevliga och hjälpsamma!
    2023-03-03 Insamlad av företaget
    Fantastisk upplevelse, Go cruising 's personal var hjälpsamma och tillmötesgående .Vi kommer att kryssa med deras hjälp snart igen
    2023-03-03 Insamlad av företaget
    Lite krånglig registrering hemma, annars toppen. Fantastiska shower, goda bufféer underbara restauranger. Trevlig, tjänstvillig personal.
    2023-02-28 Insamlad av företaget
    Alltid hjälpsamma och trevligt bemötande och viktigaste, väldigt kunniga 👍
    2023-02-28 Insamlad av företaget
    Våra kontakter med Go Cruising har fungerat utmärkt!
    Oftast mycket snabba svar och god service.
    Mimmi har på bästa sätt hjälpt oss vid de tillfällen problem i samband med kryssningar uppstått.
    2023-02-27 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande och kunniga.
    Hjälpsamma med att lösa problem.
    Har köpt flertal kryssningar de senaste åren.
    2023-02-27 Insamlad av företaget
    Hjälpsamma lätt att komma i kontakt med